• 9.374.560 stemmen

Johnny English Reborn (2011)

Komedie / Avontuur | 101 minuten

Genre: Komedie / Avontuur

Oorsprong: Verenigde Staten / Frankrijk / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Oliver Parker

Met onder meer: Rowan Atkinson, Rosamund Pike en Dominic West

Gesproken taal: Duits, Kantonees, Engels, Mandarijn en Russisch

Releasedatum: 6 oktober 2011

Plot Johnny English Reborn

"A little intelligence goes a long way"

Er wordt opnieuw een beroep gedaan op Johnny English, de onwaarschijnlijke geheim agent in de Britse geheime dienst. Na zijn laatste perikelen heeft MI-7's Johnny English zijn vaardigheden bijgespijkerd in een afgelegen Aziatisch gebied. Maar wanneer zijn leidinggevenden lucht krijgen van een moordpoging op de Chinese president, wat een wereldchaos zal veroorzaken, gaan zij onmiddellijk op zoek naar hun onorthodoxe agent. Johnny moet wederom high-tech gadgets besturen om een web van list en bedrog te ontrafelen waarbij MI-7, de CIA en de KGB betrokken zijn.

Johnny English

Agent One

avatar van Thorak

Thorak

melchior7 schreef:
Kan iemand mij ergens een site of iets dergelijk sturen, waar de kookscene van Johnny English Reborn erop staat? (die ene na de credits)
Meestal zijn dat soort scènes wel op youtube te vinden.
Tegenwoordig word er in de bioscoop hier vantevoren bij het halen van de kaartjes gewaarschuwd dat er nog iets achter de aftiteling komt. Wel zo fijn dat je dat van te voren hoort, ik heb het ook wel vaker gehad dat ik van anderen achteraf hoorde dat er nog een scène na kwam. Meestal stelt het niet heel erg veel voor, maar soms ook wel. Bijvoorbeeld de scène na de aftiteling van Iron Man was een grote aankondiging van The Avengers.

avatar van supermovieman

supermovieman

Erg leuke film! Van genoten. Maar waar was Bough?? Hij zou erin moeten zitten volgens IMDb en wikipedia! Dat viel mij erg tegen, maar verder top.

avatar van rudiger61

rudiger61

Wat een Ka u thee film weer van die Bean zeg , waar zn rampenfilm nog leuk was zijn die English films stront vervelend .

Ik vond het eerste deel al niks en dit is ook drie keer niks .

Tijd om ermee te stoppen .

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Humor is mager, het scenario is té alledaags en waar Atkinson met zijn individuele optredens de meest hilarische momenten naar voren tovert (zoals de Mona Lisa aflevering) weet hij hier maar weinig uit te halen. Het stelt allemaal niet zveel voor en vanwege de slappe bijrollen kon je het hele gebeuren met de good- en badguys ook niet echt sirieus nemen. Het is gewoon weer zo'n typisch slappe prent geworden die niet meer te bieden heeft dan een verzorgde uitstraling en een overduidelijk aanwezige soundtrack.

avatar van Anjin

Anjin

Sketches van hem zijn nog steeds leuk om te zien,maar acteren in een film kan die beter

overslaan..

Het is net Andre van Duin, het beste is eraf..

avatar van Thorak

Thorak

Dit blijft geniaal natuurlijk!

"You can call me Toby if you like."

avatar van mauwiewauwie

mauwiewauwie

Dat is humor,maar ja als je miljoenen gaat verdienen is de motivatie ook meteen weg.

En is voor de meute toch alles leuk.And the jews where right! Right

avatar van soom

soom

Toegegeven: Ik was helemaal vergeten hoe Johnny English in elkaar stak. Wist alleen nog dat Natalie Imbruglia erin meespeelde, en natuurlijk was toentertijd het feit dat er een ABBA nummer gebruikt werd, belangrijk genoeg om 'm te willen zien. Kortom.. Alleen de grote lijnen onthouden. Maar Johnny English (is) reborn! Jeuj. Moeten we daar nou blij mee zijn? Antwoord: Op een bepaalde manier wel. Het is best vermakelijk. Grappig. Rollen worden goed gespeeld. Als Bond ook zo leuk is, dan moet ik maar eens toch Die Another Day gaan zien. Hoewel ik er torenhoog tegen op zie vanwege Pierce Brosnan. Toch maar eens mezelf over de antipathie heen gaan zetten die ik voel voor mr. Bond..

Heerlijk grappig dus, enkele vermakelijkheden trekken het geheel meer dan recht, waardoor het niet als een klucht aanvoelt. Want in feite is het wel een lange klucht. Rowan Atkinson speelt zijn rol met heerlijk droge humor lekker maf uit.

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

Gewoon vermakelijk onzin dit . Nergens bijzonder, maar wel leuk voor een keer.

avatar van rudiger61

rudiger61

Natuurlijk is comedy 1 van de moeilijkste soorten om een film van te maken want niet iedereen lacht om hetzelfde . Echter in deze English film heb ik geen enkele keer moeten lachen en dat is van een comedy toch de bedoeling dacht ik .

Rowan het is de hoogste tijd om met pensioen te gaan .

avatar van mr_erp

mr_erp

Net met 8 vrienden naar de bios geweest.

Rowan Atkinson zoals we hem kennen.

Echt een geniale film!

Wat een lekkere droge humor.

avatar van Brother Grimm

Brother Grimm

OK om een keer te zien.

avatar van Number23

Number23

Hmmm jammer als je weer eens gelijk krijgt. Verwachtte een flauw gedrocht en voila, ik word niet teleurgesteld. Jammer toch wel. Gillian Anderson ziet er wel fantastisch uit en de kookscene op het eind heeft ook wel stijl. Verder gewoon een film om snel te vergeten.

avatar van loreen

betamovie

Waar is mister Bean gebleven

avatar van richiedoom

richiedoom

Heb hier toch ontzettend om moeten lachen. Toegegeven, niet elke grap werkte, vooral in het eerste half uur kwam er veel jatwerk aan te pas van leslie nielsen, en helaas niet altijd even goed uitgevoerd. Ook Johnny's nieuwe hulpje vond ik niet sterk, waar was Bough in godsnaam?? Maar op een gegeven moment komt Atkinson echt op stoom en ik heb vooral bij die scene met die stoel tranen van t lachen gekregen.

Een avondje topvermaak dus, maar wel iets minder dan deel 1.

avatar van m1701

m1701

Aardige film, met soms goeie grappen maar af en toe ook wat flauw

Ben zelf geen grote fan geweest van Mr. Bean, en had soms wel

het gevoel dat ik naar Mw. Bean aan het kijken was

Verhaal ook niet heel bijzonder.

Maar gewoon leuk voor een keer, verstand op 0.

avatar van Shaky

Shaky

In Sheffield gezien afgelopen weekend. Enorm flauwe film die maar op zeldzame momenten echt leuk wordt. Engelse publiek daarentegen werkelijk hilarisch, nog nooit een zaal zo plat zien gaan bij een film.....

avatar van NERD

NERD

Heb de laatste jaren zelden flauwere, slechtere grappen gezien dan in deze film. Deel 1 was nog wel te doen, echter bij deze film ben ik alleen blijven zitten in de hoop dat het nog beter werd.

Dat werd het ook wel iets, op hetzelfde moment waar de meeste comedies fout gaan en de grappen minder worden. In het geval van Johnny English Reborn was het ontbreken van grappen dus een zege voor de film.

1 ster.

avatar van voskat

voskat

Behoorlijk hit-and-miss gehalte. Zitten aardig wat leuke momenten in, maar net zo veel grappen slaan dood of zijn niet goed uitgewerkt.

Toch wel de moeite om mee te pikken, en zeker niet slechter dan het eerste deel.

avatar van voskat

voskat

m1701 schreef:

Ben zelf geen grote fan geweest van Mr. Bean, en had soms wel

het gevoel dat ik naar Mw. Bean aan het kijken was

Ik heb een hekel aan Mr Bean, maar daar deed dit personage me niet echt aan denken. Eerder een kruising tussen Blackadder II en inspecteur Fowler (The Thin Blue Line).

avatar van Tommy De Vito

Tommy De Vito

Leuke film. Minder geslaagde grappen daar deel 1 maar toch wel vermakelijk. Atkinson is een echte komiek die je hoe dan ook aan het lachen kan maken. 3*

avatar van nachtkijker

nachtkijker

Er zaten toch een paar leuke grappen in. Film had het wel echt nodig want het verhaal was een beetje dunnetjes.

Atkinson is een topper. Soms, bijna (maar toch net niet), over de top

Kids waren vermaakt en papa bleef wakker.

avatar van TMP

TMP

Aardige film, minder dan het eerste deel. De grappen waren wel redelijk voorspelbaar en werden soms nog herhaald ook. Toch verveelde de film niet, wel de moeite waard om eens te zien.

avatar van Bas1987

Bas1987

In de hoop een minstens even zo goede Johnny te zien als bij deel 1, was dit een tegenvaller. Er zaten wel wat leuke momenten in, maar voor mij zeker niet zoveel als zoals de makers bedoeld hadden volgens mij. De volgende keer in ieder geval maar weer een nieuw hulpje, die wel iets bijdraagd aan de film.

avatar van elayz

elayz

Minder grappig dan deel 1, dit was toch een iets serieuzere film. Maar prima genoten en echt wel wat gelachen!

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Mensen moeten wel begrijpen dat Rowan Atkingson hier geen rol vrij geeft als Mr Bean en daar gaat het de mis in. Als mensen al denken dat ze mr Bean verwachten dan hebben ze het mis.

avatar van christophel

christophel

aardige film, de achtervolgingen duren mij te lang.

avatar van Movies_

Movies_

Echt een leuke film!! Zoveel beter dan de 1e film. Heb deze film gisteren in de bioscoop gezien, had het echt tranen van het lachen vooral bij de scene met de stoel en bij de scene met de helikopter. Echt een aanrader!!