• 9.375.060 stemmen

Johnny English Reborn (2011)

Komedie / Avontuur | 101 minuten

Genre: Komedie / Avontuur

Oorsprong: Verenigde Staten / Frankrijk / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Oliver Parker

Met onder meer: Rowan Atkinson, Rosamund Pike en Dominic West

Gesproken taal: Duits, Kantonees, Engels, Mandarijn en Russisch

Releasedatum: 6 oktober 2011

Plot Johnny English Reborn

"A little intelligence goes a long way"

Er wordt opnieuw een beroep gedaan op Johnny English, de onwaarschijnlijke geheim agent in de Britse geheime dienst. Na zijn laatste perikelen heeft MI-7's Johnny English zijn vaardigheden bijgespijkerd in een afgelegen Aziatisch gebied. Maar wanneer zijn leidinggevenden lucht krijgen van een moordpoging op de Chinese president, wat een wereldchaos zal veroorzaken, gaan zij onmiddellijk op zoek naar hun onorthodoxe agent. Johnny moet wederom high-tech gadgets besturen om een web van list en bedrog te ontrafelen waarbij MI-7, de CIA en de KGB betrokken zijn.

Johnny English

Agent One

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Jammer van Bough, maar wat een fijne trailer!

avatar van ibendb

ibendb

Ziet er weer de moeite uit!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Ik kan me Johnny English niet meer herinneren maar volgens mij kan dit tweede deel best nog wel eens het eerste overtreffen

Jammer ze hadden hem van mij niet hoeven maken

lars-pixar

De eerste 2 stemmen zijn al binnen dat is wel erg snel nou nog wachten op de eerste revieuw ben benieuwd.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Hij heeft nou ook nog niet bepaald veel stemmen maar op IMDB staat hij er momenteel beter voor dan deel 1.

Jammer ze hadden hem van mij niet hoeven maken

En waarom dan wel niet? Iets meer info graag, hier kunnen we zo weinig mee.

Aangezien jij een van de enige 2 bent hier die deze film al gezien hebben zou enige info wel leuk zijn voor de andere MM gebruikers.

Of ben je zo iemand die een film ongezien beoordeeld?

mauwiewauwie

Vind het eeen soort van james bond maar dan voor (down syndrooms) niet om deze mensen in discrediet te brengen maar ik vind mr bean sowieso niet veel aan.Maar als ik aan het pindaskazen ben dan kijk ik alles wat er voorhanden is.Gisteren killer elite zitten kijken die was goed.Nadeel deze zijn in het russich! Mischien is dat de reden dat de grappen van rowan niet goed aankwammen op mij in het russisch.

Ongezien oordelen doe ik niet aan mee das meer voor (zie boven).vond het wel een giller een 5 geven voor een film die nog uit moet komen (eerste 3 delen gezien)en dan beoordelen op fantasie.Nee niet voor mij.

Ik vond de film nogal rommelig en met veel uitgemolken practical jokes ik houd meer van orginaliteit en iets nieuws.Maarja een ieder zijn meug/smaak.Ik vond het een mengeling van mr mangoo en james bond,maar dit haalde deze film niet.

mauwiewauwie schreef:

Waar heb je de film gezien, en waarom??

mauwiewauwie

Ik houd meer van kevin & perry go large humor! De meeste mensen houden niet zo van sarcasme,ik wel zoals the young ones (alexes shale) humor.en niet van gemaakte iedereen weet wat leuk is humor meute verenstekende in de kont humor ,hot is funny! Ik heb hem dus gewoon op het internet gekeken in redelijk goede kwaliteit in het russisch!Ik lig al 4 maanden op ziekenbed dus bios zit er voor mij niet in(niet dat deze film er al draait) heb zelf thuis niet eens internet,wordt verpleegd.En het duurt nog wel een paar maanden dus lekker op internet filmpie kijken! Maar voor de meute is dit een echte kassa (boxoffice)kraaker met 4,5 sterren.Ik heb gewoon geen smaak,dat zal het wel zijn denk ik?

mauwiewauwie schreef:

Geen idee op wie dit slaat, maar ik hoop niet op mij aangezien ik boven jouw bericht sta... Ik zie overigens niemand waar dit op kan slaan.

mauwiewauwie schreef:

Ik heb gewoon geen smaak,dat zal het wel zijn denk ik?

Dat is een ding wat zeker is als je een cam-versie gaat zitten kijken...

mauwiewauwie

Nee thorak was niet op jouw bedoeld maar op,2 personen die een 5 geven op breaking dawn the twilight saga,part1 zonder deze gezien te hebben.dus voel je niet aangevallen.ik bedoelde tussen haakjes down syndrooms.als je ongezien een 5 durft te geven.en ja je heb gelijk ik heb geen smaak als je op cam versie zit te kijken maar voor mij zit er niets anderst op.

de film johnny english reborn is geen film die ik goed vind omdat ik niet van die humor houd (rowan atkinson) ik houd meer van zwarte humor,maarja ik zag hem voorbij komen en heb hem gekeken.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Laat maar komen!

melchior7

3 oktober de voorpremiere!

ik ga hem echt kijken :d

6 stemmen !!!

avatar van Anjin

Anjin

Lulverhaal

Je zegt maar wat,is nog niet eens te pindakazen..

Anjin schreef:

Lulverhaal

Je zegt maar wat,is nog niet eens te pindakazen..

Nee hoor, een snelle blik op binsearch geeft al 119 hits...

PS. waarom heb je een vogel als avatar? Past niet echt bij je naam.

mauwiewauwie schreef:

Nogal logisch dat de film niet leuk is, als je hem in het Russisch kijkt. Beter wacht je tot ie in de bios is?

avatar van chevy93

chevy93

Als het gemiddelde zo laag blijft, heb ik er veel vertrouwen in!

avatar van Falcon103

Falcon103

de eerste 50 minuten toch wel constant met een grijns in de bios gezeten.

daarna werd het wat minder maar nog steeds prima vermaak!

als je van lekkere droge humor houd moet je deze zekrs zien

avatar van NathanMandjes

NathanMandjes

Flauwe humor, running gags, voorspelbaar, de bekende motoriek van Mr. Atkinson.. toch vaak wel moeten grinniken, maar wel minder dan deel 1. Drie sterren voor J.E.

melchior7

Als ik eerlijk moet zijn, ik vind deze nog beter dan de 1e! Vooral de laatste scenes..

4,0

avatar van LauraCharlotte

LauraCharlotte

hier en daar wat flauw, maar wel erg veel gelachen! Ik vond hem ook beter dan deel 1.

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

Rowan Atkinson heeft het voor elkaar gekregen als Mr. Bean mensen van jong tot oud de slappe lach te bezorgen zonder ook maar 1 woord te zeggen.

Ook in deze film is hij op zijn plaats. Het is een parodie op het personage van James Bond, maar dat domineert de film niet. Er zit een simpel maar toch spannend verhaaltje in met een paar erg geschikte grappen.

Ik vond het minder flauw dan deel 1, en daarom een stuk leuker.

Wacht ook vooral even bij de aftiteling om Johnny English in de keuken bezig te zien als hij denkt dat niemand kijkt.

avatar van ferdampt

ferdampt

stja als Atkinson fan ben ik bevooroordeeld maar hij is echt leuk, mijn type humor

echt weer zitten schateren

maar je moet van het soort humor houden

maar leuke lokaties, goede spelers, leuke effecten

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

De tegenvaller van het jaar. Was Johnny English nog een geweldig geconstrueerde komedie die zorgvuldig met haar grappen en verhaal omging, is Johnny English Reborn een slap, onsamenhangende herkauwing met een zeer matige grapkwaliteit. Het plot bevat meer gaten dan zwitserse kaas waardoor we in een totaal van onlogica komen wat al snel helemaal niemand interesseert.

De grappen waren of een stoffige variant op het eerste deel of dusdanig slecht opgebouwd of onrealistisch dat het verre van geestig was. De aandacht en zorgvuldige opbouw die humor in het origineel kreeg zijn hier simpelweg afwezig. Het algehele tempo ligt veel te hoog en wordt opvallend sterk afgenomen wanneer er iets aankomt wat op humor moet lijken. Dit verschil in tempo is vervolgens zo opzichtig dat het zelfs een goede grap onderuit kan trappen. Ook snap ik niets van de constante panische zoomshots die de Britse stijfheid die het origineel zo sieren enorm ontkrachten en het geheel geforceerd op iets hips willen laten lijken. Zal ik nog uitwijken over alle foute beredeneringen en vervelende (grappig bedoelde) bijpersonages? Ik laat het mooi gaan, het heeft vooral als gevolg dat niemand logisch handelt en dat Johnny English niet meer als unieke kluns in een systeem opereert maar waarbij de situatie veel meer lijkt op het chaotische netwerk van een Austin Powers-film, en zelfs die James Bond-parodieen zijn superieur aan dit stuk bocht. Allemaal enorm jammer ik had hier namelijk heel veel meer van verwacht.

avatar van Reservoir Dogs

Reservoir Dogs

Laugh at the face of danger

Gisteren gaan zien in avant-prèmiere. Zelfde niveau als de vorige film, ik vond het wel jammer dat ik de trailer eerst had bekeken er kwamen namelijk veel grappen in de film in terug die ik dan al kende en niet meer kon lachen. Soms eens wat grinniken maar veel meer heb ik niet gedaan. De zaal vond hem in ieder geval wel schitterend er werd veel gelachen. Wel jammer dat het naar het einde toe wat voorspelbaar word maar voor de rest wel weer leuk om English weer in actie te zien, gewoon leuk entertainment.

melchior7

Kan iemand mij ergens een site of iets dergelijk sturen, waar de kookscene van Johnny English Reborn erop staat? (die ene na de credits)

melchior7 schreef:

Heb je wat gemist?

avatar van wwelover

wwelover

Als je deel 1 leuk vind dan zul je deel 2 ook zeer waarschijnlijk leuk vinden. Het is natuurlijk onwijs voorspelbaar allemaal en het verhaal is niet zo bijzonder maar de aanwezig van Rowan Atkinson zorgt vrijwel altijd voor een lach. Het is vooral het totaal onbenulligheid van Johnny English wat vaak vrij geestig is. Gewoon lekker verstand op nul zetten en dan is het zeker leuk voor een keertje.