Genre: Komedie / Avontuur
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot Johnny English Reborn
"A little intelligence goes a long way"
Er wordt opnieuw een beroep gedaan op Johnny English, de onwaarschijnlijke geheim agent in de Britse geheime dienst. Na zijn laatste perikelen heeft MI-7's Johnny English zijn vaardigheden bijgespijkerd in een afgelegen Aziatisch gebied. Maar wanneer zijn leidinggevenden lucht krijgen van een moordpoging op de Chinese president, wat een wereldchaos zal veroorzaken, gaan zij onmiddellijk op zoek naar hun onorthodoxe agent. Johnny moet wederom high-tech gadgets besturen om een web van list en bedrog te ontrafelen waarbij MI-7, de CIA en de KGB betrokken zijn.
Johnny English
Slater
Agent One
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
Jammer van Bough, maar wat een fijne trailer!
jumpstylemovie
Ik kan me Johnny English niet meer herinneren maar volgens mij kan dit tweede deel best nog wel eens het eerste overtreffen
Jammer ze hadden hem van mij niet hoeven maken
lars-pixar
De eerste 2 stemmen zijn al binnen dat is wel erg snel nou nog wachten op de eerste revieuw ben benieuwd.
tommykonijn
Hij heeft nou ook nog niet bepaald veel stemmen maar op IMDB staat hij er momenteel beter voor dan deel 1.
Jammer ze hadden hem van mij niet hoeven maken
Aangezien jij een van de enige 2 bent hier die deze film al gezien hebben zou enige info wel leuk zijn voor de andere MM gebruikers.
Of ben je zo iemand die een film ongezien beoordeeld?
mauwiewauwie
Vind het eeen soort van james bond maar dan voor (down syndrooms) niet om deze mensen in discrediet te brengen maar ik vind mr bean sowieso niet veel aan.Maar als ik aan het pindaskazen ben dan kijk ik alles wat er voorhanden is.Gisteren killer elite zitten kijken die was goed.Nadeel deze zijn in het russich! Mischien is dat de reden dat de grappen van rowan niet goed aankwammen op mij in het russisch.
Ongezien oordelen doe ik niet aan mee das meer voor (zie boven).vond het wel een giller een 5 geven voor een film die nog uit moet komen (eerste 3 delen gezien)en dan beoordelen op fantasie.Nee niet voor mij.
Ik vond de film nogal rommelig en met veel uitgemolken practical jokes ik houd meer van orginaliteit en iets nieuws.Maarja een ieder zijn meug/smaak.Ik vond het een mengeling van mr mangoo en james bond,maar dit haalde deze film niet.
lars-pixar
Waar heb je de film gezien, en waarom??
mauwiewauwie
Ik houd meer van kevin & perry go large humor! De meeste mensen houden niet zo van sarcasme,ik wel zoals the young ones (alexes shale) humor.en niet van gemaakte iedereen weet wat leuk is humor meute verenstekende in de kont humor ,hot is funny! Ik heb hem dus gewoon op het internet gekeken in redelijk goede kwaliteit in het russisch!Ik lig al 4 maanden op ziekenbed dus bios zit er voor mij niet in(niet dat deze film er al draait) heb zelf thuis niet eens internet,wordt verpleegd.En het duurt nog wel een paar maanden dus lekker op internet filmpie kijken! Maar voor de meute is dit een echte kassa (boxoffice)kraaker met 4,5 sterren.Ik heb gewoon geen smaak,dat zal het wel zijn denk ik?
Thorak

Ik heb gewoon geen smaak,dat zal het wel zijn denk ik?
mauwiewauwie
Nee thorak was niet op jouw bedoeld maar op,2 personen die een 5 geven op breaking dawn the twilight saga,part1 zonder deze gezien te hebben.dus voel je niet aangevallen.ik bedoelde tussen haakjes down syndrooms.als je ongezien een 5 durft te geven.en ja je heb gelijk ik heb geen smaak als je op cam versie zit te kijken maar voor mij zit er niets anderst op.
de film johnny english reborn is geen film die ik goed vind omdat ik niet van die humor houd (rowan atkinson) ik houd meer van zwarte humor,maarja ik zag hem voorbij komen en heb hem gekeken.
melchior7
3 oktober de voorpremiere!
ik ga hem echt kijken :d
Anjin
Lulverhaal
Je zegt maar wat,is nog niet eens te pindakazen..
Lulverhaal
Je zegt maar wat,is nog niet eens te pindakazen..

PS. waarom heb je een vogel als avatar? Past niet echt bij je naam.
melchior7
Nogal logisch dat de film niet leuk is, als je hem in het Russisch kijkt. Beter wacht je tot ie in de bios is?
chevy93
Als het gemiddelde zo laag blijft, heb ik er veel vertrouwen in!
Falcon103
de eerste 50 minuten toch wel constant met een grijns in de bios gezeten.
daarna werd het wat minder maar nog steeds prima vermaak!
als je van lekkere droge humor houd moet je deze zekrs zien
NathanMandjes
Flauwe humor, running gags, voorspelbaar, de bekende motoriek van Mr. Atkinson.. toch vaak wel moeten grinniken, maar wel minder dan deel 1. Drie sterren voor J.E.
melchior7
Als ik eerlijk moet zijn, ik vind deze nog beter dan de 1e! Vooral de laatste scenes..
4,0
LauraCharlotte
hier en daar wat flauw, maar wel erg veel gelachen! Ik vond hem ook beter dan deel 1.
Pilcrepus
Rowan Atkinson heeft het voor elkaar gekregen als Mr. Bean mensen van jong tot oud de slappe lach te bezorgen zonder ook maar 1 woord te zeggen.
Ook in deze film is hij op zijn plaats. Het is een parodie op het personage van James Bond, maar dat domineert de film niet. Er zit een simpel maar toch spannend verhaaltje in met een paar erg geschikte grappen.
Ik vond het minder flauw dan deel 1, en daarom een stuk leuker.
Wacht ook vooral even bij de aftiteling om Johnny English in de keuken bezig te zien als hij denkt dat niemand kijkt.
ferdampt
stja als Atkinson fan ben ik bevooroordeeld maar hij is echt leuk, mijn type humor
echt weer zitten schateren
maar je moet van het soort humor houden
maar leuke lokaties, goede spelers, leuke effecten
Drs. DAJA
De tegenvaller van het jaar. Was Johnny English nog een geweldig geconstrueerde komedie die zorgvuldig met haar grappen en verhaal omging, is Johnny English Reborn een slap, onsamenhangende herkauwing met een zeer matige grapkwaliteit. Het plot bevat meer gaten dan zwitserse kaas waardoor we in een totaal van onlogica komen wat al snel helemaal niemand interesseert.
De grappen waren of een stoffige variant op het eerste deel of dusdanig slecht opgebouwd of onrealistisch dat het verre van geestig was. De aandacht en zorgvuldige opbouw die humor in het origineel kreeg zijn hier simpelweg afwezig. Het algehele tempo ligt veel te hoog en wordt opvallend sterk afgenomen wanneer er iets aankomt wat op humor moet lijken. Dit verschil in tempo is vervolgens zo opzichtig dat het zelfs een goede grap onderuit kan trappen. Ook snap ik niets van de constante panische zoomshots die de Britse stijfheid die het origineel zo sieren enorm ontkrachten en het geheel geforceerd op iets hips willen laten lijken. Zal ik nog uitwijken over alle foute beredeneringen en vervelende (grappig bedoelde) bijpersonages? Ik laat het mooi gaan, het heeft vooral als gevolg dat niemand logisch handelt en dat Johnny English niet meer als unieke kluns in een systeem opereert maar waarbij de situatie veel meer lijkt op het chaotische netwerk van een Austin Powers-film, en zelfs die James Bond-parodieen zijn superieur aan dit stuk bocht. Allemaal enorm jammer ik had hier namelijk heel veel meer van verwacht.
Reservoir Dogs
Laugh at the face of danger
Gisteren gaan zien in avant-prèmiere. Zelfde niveau als de vorige film, ik vond het wel jammer dat ik de trailer eerst had bekeken er kwamen namelijk veel grappen in de film in terug die ik dan al kende en niet meer kon lachen. Soms eens wat grinniken maar veel meer heb ik niet gedaan. De zaal vond hem in ieder geval wel schitterend er werd veel gelachen. Wel jammer dat het naar het einde toe wat voorspelbaar word maar voor de rest wel weer leuk om English weer in actie te zien, gewoon leuk entertainment.
melchior7
Kan iemand mij ergens een site of iets dergelijk sturen, waar de kookscene van Johnny English Reborn erop staat? (die ene na de credits)
Heb je wat gemist?
wwelover
Als je deel 1 leuk vind dan zul je deel 2 ook zeer waarschijnlijk leuk vinden. Het is natuurlijk onwijs voorspelbaar allemaal en het verhaal is niet zo bijzonder maar de aanwezig van Rowan Atkinson zorgt vrijwel altijd voor een lach. Het is vooral het totaal onbenulligheid van Johnny English wat vaak vrij geestig is. Gewoon lekker verstand op nul zetten en dan is het zeker leuk voor een keertje.

Johnny English Strikes Again

What We Did on Our Holiday
Komedie / Drama, 2014

Page Eight
Thriller / Mystery, 2011
buddhist monkkokenprime ministergeheim agentvervolgmind controljames bond spoofincompetenceklutz post-credits sceneassassination attempt