• 9.374.112 stemmen

Final Destination 5 (2011)

Horror | 92 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Steven Quale

Met onder meer: Nicholas D'Agosto, Emma Bell en Miles Fisher

Gesproken taal: Engels en Kantonees

Releasedatum: 25 augustus 2011

Plot Final Destination 5

"Death has never been closer."

Het voorgevoel van Sam redt een groep collega's van een instortende hangbrug. Maar het was niet de bedoeling dat deze groep nietsvermoedende zielen dit zou overleven. In een race tegen de klok doet de onfortuinlijke groep verwoede pogingen om een manier te ontdekken om uit de sinistere agenda van de dood te ontsnappen.

avatar van Metalfist

Metalfist

Ik wist zelfs niet dat er een deel 4 was...

De eerste 2 waren vermakelijk maar zoals zoveel reeksen zal dit zoveelste vervolg wel weer een slap aftreksel zijn.

avatar van Minotaures

Minotaures

Heb alleen de eerste 3 gezien en vond die allemaal vermakelijk, deel 4 nog niet gezien en met komst van een 5de deel heb ik er nu al geen trek meer in...

avatar van The Oceanic Six

Aha, deeltje 5 alweer. Uiteraard ga ik hem kijken omdat ik deel 1-4 ook heb gezien. Deel 4 was trouwens erg matig. Veel te veel gericht op 3D en niet op amusante horror. Hopelijk is deel 5 beter.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Waren tot nu toe wel oké films. Emma Bell is een pluspunt

• 19752 berichten

Dit menen ze toch niet? Ze hadden al veel eerder moeten stoppen en nu gaan ze gewoon weer door, schandalig.

avatar van Elineloves

Elineloves

The FINAL Destination van vorig jaar zou de laatste zijn toch? Nouja, ik blijf wel zeer nieuwsgierig naar deze reeks, dus laat maar komen.

• 19752 berichten

De titel alleen is al lachwekkend als ze er telkens 1 blijven maken.

avatar van dominion

dominion

Hopelijk beter dan deel 4 want die was niet veel soeps.

Maar als hij in 3D is zou ik hem best wel willen zien in de bios .

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Moet deel 4 nog zien, maar de vond de eerste 3 delen wel goed, en nu gaat het weer over een hangbrug Het moet niet gekker worden, vond deel 4 al vreemd met een autorace, zo kan je alles wel gaan verzinnen.

De eerste 3 delen met een vliegtuig, kettingbotsing, en een achtbaan waren nog origineel en spannend, ik betwijfel het of dat hier ook zo is

avatar van maithekke

maithekke

Dit is echt een grap. Ik dacht na final destination 4 gezien te hebben van, oeh dat was niks gelukkig eindigen ze nu met deze reeks. En nu komt er nog een? Eerst was het een leuk reeksje maar het word steeds slechter en het verhaal word onderhand ook eentonig.

avatar van SouthParkHero

SouthParkHero

"Producers have said that this installment will be darker (like the first film), as opposed to the almost comedic route that the 4th film took."

avatar van ingiedegekke

ingiedegekke

wanneer komt deze in Nederland uit?

Vanaf 1 september in de bioscoop (datum zojuist ingevoerd).

avatar van The Oceanic Six

Van de maker van Superfire en Aliens in the diep zie ik, 2 films waar ik nog nooit van heb gehoord (de meeste users niet, aangezien niet 1 van de 2 titels op MM meer dan 45 stemmen heeft). Waarom mag zo'n man een sequel van een toch wel populaire reeks maken? Deel 4 was echt zwak, je zou zeggen dat de producenten er alles aan gaan doen om deel 5 niet te verknallen. Kan anders wel eens killing voor deze serie zijn.

avatar van Metalfist

Metalfist

Aliens of the Deep is wel samen met Cameron gemaakt dus misschien heeft de maker wel wat opgestoken. Langs de andere kant wordt er denk ik vaak geopteerd voor een frisse kijk op de franchise en geven ze daarom het aan een beginnend regisseur? Persoonlijk ben ik gestopt bij deel 3 (of was het nu 2?) dus dit deel lijkt me al helemaal niet al te interessant.

Deel 3 is best de moeite hoor. Redelijk ranzige zonnebank kill

avatar van snake shit

snake shit

Zal weer hetzelfde zijn als de vorige 4.

avatar van FillumGek

FillumGek

Eerste drie delen waren toch best sterk, laatste deel wat minder maar ben toch weer erg benieuwd naar deze. Heerlijke wegkijkfilmpjes

avatar van fanmade

fanmade

Ik hoop dat deze wat beter gaat worden dan deel 4

avatar van maxo922

maxo922

4 was niet goed genoeg om mij te overtuigen deze te gaan zien.

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Trailer deed me een beetje denken aan clockwork orange, zo'n apparaatje om die ogen op te houden!

avatar van The Oceanic Six

Geinige trailer. Die oogbehandeling!

Ik mag deze reeks wel. Hopelijk wordt deze wel leuker dan de 4e.

avatar van Apster

Apster

Deel 5 alweer

• 19752 berichten

Haha, die lijkschouwer is er ook weer bij. Trailer voelt meer aan als een Komedie trouwens.

avatar van ErickZonderK

ErickZonderK

Moviemafketel, The Final Destination zijn wat mij betreft komedie/horrors. De nieuwe poster ziet er eigenlijk best wel vet uit.

avatar van NovaChe

NovaChe

Trailer ziet er er wel grappig uit. Ben benieuwd wat ze dit keer weer verzonnen hebben.

avatar van Dennissssss

Dennissssss

Hoe is het mogelijk dat er weer een Final Destination komt? De vorige heet The Final Destination en dat was echt een flop!

avatar van puckb96

puckb96

Money, money, money. Als ik kijk naar de B-horrorfilms zoals deze mag er wat mij betreft deze komen en de trailer ziet er wel weer origineel uit met originele sterfmethodes! Ben benieuwd, 3D? Dat weet ik nog zo niet. Ben niet de grootste fan daarvan, maar dan nog. Wie weet>

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

De poster vind ik eigenlijk best wel lelijk.