Final Destination 5 (2011)
Genre: Horror
Geregisseerd door: Steven Quale
Met onder meer: Nicholas D'Agosto, Emma Bell en Miles Fisher
Gesproken taal: Engels en Kantonees
Releasedatum: 25 augustus 2011
Plot Final Destination 5
"Death has never been closer."
Het voorgevoel van Sam redt een groep collega's van een instortende hangbrug. Maar het was niet de bedoeling dat deze groep nietsvermoedende zielen dit zou overleven. In een race tegen de klok doet de onfortuinlijke groep verwoede pogingen om een manier te ontdekken om uit de sinistere agenda van de dood te ontsnappen.
Molly
Dennis
Agent Block
Bludworth
Metalfist
Ik wist zelfs niet dat er een deel 4 was...
De eerste 2 waren vermakelijk maar zoals zoveel reeksen zal dit zoveelste vervolg wel weer een slap aftreksel zijn.
Minotaures
Heb alleen de eerste 3 gezien en vond die allemaal vermakelijk, deel 4 nog niet gezien en met komst van een 5de deel heb ik er nu al geen trek meer in...
Aha, deeltje 5 alweer. Uiteraard ga ik hem kijken omdat ik deel 1-4 ook heb gezien. Deel 4 was trouwens erg matig. Veel te veel gericht op 3D en niet op amusante horror. Hopelijk is deel 5 beter.
- 19752 berichten
Dit menen ze toch niet? Ze hadden al veel eerder moeten stoppen en nu gaan ze gewoon weer door, schandalig.
Elineloves
The FINAL Destination van vorig jaar zou de laatste zijn toch? Nouja, ik blijf wel zeer nieuwsgierig naar deze reeks, dus laat maar komen.
- 19752 berichten
De titel alleen is al lachwekkend als ze er telkens 1 blijven maken.
dominion
Hopelijk beter dan deel 4 want die was niet veel soeps.
Maar als hij in 3D is zou ik hem best wel willen zien in de bios
TragieStar.*
Moet deel 4 nog zien, maar de vond de eerste 3 delen wel goed, en nu gaat het weer over een hangbrug
Het moet niet gekker worden, vond deel 4 al vreemd met een autorace, zo kan je alles wel gaan verzinnen.
De eerste 3 delen met een vliegtuig, kettingbotsing, en een achtbaan waren nog origineel en spannend, ik betwijfel het of dat hier ook zo is
maithekke
Dit is echt een grap. Ik dacht na final destination 4 gezien te hebben van, oeh dat was niks gelukkig eindigen ze nu met deze reeks. En nu komt er nog een? Eerst was het een leuk reeksje maar het word steeds slechter en het verhaal word onderhand ook eentonig.
SouthParkHero
"Producers have said that this installment will be darker (like the first film), as opposed to the almost comedic route that the 4th film took."
Vanaf 1 september in de bioscoop (datum zojuist ingevoerd).
Van de maker van Superfire en Aliens in the diep zie ik, 2 films waar ik nog nooit van heb gehoord (de meeste users niet, aangezien niet 1 van de 2 titels op MM meer dan 45 stemmen heeft). Waarom mag zo'n man een sequel van een toch wel populaire reeks maken? Deel 4 was echt zwak, je zou zeggen dat de producenten er alles aan gaan doen om deel 5 niet te verknallen. Kan anders wel eens killing voor deze serie zijn.
Metalfist
Aliens of the Deep is wel samen met Cameron gemaakt dus misschien heeft de maker wel wat opgestoken. Langs de andere kant wordt er denk ik vaak geopteerd voor een frisse kijk op de franchise en geven ze daarom het aan een beginnend regisseur? Persoonlijk ben ik gestopt bij deel 3 (of was het nu 2?) dus dit deel lijkt me al helemaal niet al te interessant.
Deel 3 is best de moeite hoor. Redelijk ranzige zonnebank kill
FillumGek
Eerste drie delen waren toch best sterk, laatste deel wat minder maar ben toch weer erg benieuwd naar deze. Heerlijke wegkijkfilmpjes
Jessen0wnt
Trailer deed me een beetje denken aan clockwork orange, zo'n apparaatje om die ogen op te houden!
Geinige trailer. Die oogbehandeling!
Ik mag deze reeks wel. Hopelijk wordt deze wel leuker dan de 4e.
- 19752 berichten
Haha, die lijkschouwer is er ook weer bij. Trailer voelt meer aan als een Komedie trouwens.
ErickZonderK
Moviemafketel, The Final Destination zijn wat mij betreft komedie/horrors. De nieuwe poster ziet er eigenlijk best wel vet uit.
NovaChe
Trailer ziet er er wel grappig uit. Ben benieuwd wat ze dit keer weer verzonnen hebben.
Dennissssss
Hoe is het mogelijk dat er weer een Final Destination komt? De vorige heet The Final Destination en dat was echt een flop!
puckb96
Money, money, money. Als ik kijk naar de B-horrorfilms zoals deze mag er wat mij betreft deze komen en de trailer ziet er wel weer origineel uit met originele sterfmethodes! Ben benieuwd, 3D? Dat weet ik nog zo niet. Ben niet de grootste fan daarvan, maar dan nog. Wie weet>

Final Destination: Bloodlines

Final Destination 2
2003

Final Destination
2000

'Final Destination'-franchise opnieuw populair in aanloop naar nieuwe bioscooprelease van zesde deel

Saw

Tri Orísky pro Popelku
Drama / Fantasy, 1973

Saw II
Horror, 2005
premonitionaccidental deathcrashend is here doodduringcreditsstinger3dcheating deathsuspension bridge supernatural horror3d horrortwist ending