Genre: Fantasy / Avontuur
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 18 mei 2011
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
"Live Forever Or Die Trying."
Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) kruist wegen met een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Ze dwingt Jack aan boord te gaan van het schip van piraat Blackbeard (Ian McShane) om de geheimzinnige 'Fontein van de Eeuwige Jeugd' te vinden. Een onverwacht avontuur begint waarvan Jack er niet over uit is welke hoofdrolspeler daarin hij meer moet vrezen: Blackbeard of de mysterieuze vrouw van het verleden.
- IMDb (6,6 / 602018)
- Trailer (YouTube)
- Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (MusicMeter)
- Kijk op Disney+
Scrum
Captain Teague
King George
- 2041 berichten
Wie zouden jullie graag als regisseur willen zien voor de vierde Pirates of the Caribbean film?
Ik zou eigenlijk niet willen dat Gore Verbinski terugkeert, niet dat hij het slecht had gedaan met de Pirates trilogie, maar ik denk dat het goed is dat de Pirates films eens een andere "touch" krijgen van een andere regisseur. De Pirates of the Caribbean films gaan namelijk sterk de richting in van uitmelking, maar dat word verminderd als er een andere sfeer komt, denk ik.
Kevin13
Terry Gilliam zou er zeker iets moois van kunnen maken. Maar mijn voorkeur gaat naar Tim Burton voor dit soort films.
wyatt earp
Ik vraag me af of tim burton PotC kan regiseren. Hij zal er iig wel een andere stijl van maken. Dan vind ik terry gilliam een betere kandidaat. Die zou het wel goed doen denk ik.
thekid
In Film > Algemeen > vervolg op pirates of the carribean:
Hey
Ik vond dat at worlds end nogal een open einde had dus vroeg ik me af of er misschien een vervlg gepland is?
Weet iemand er meer van?
- 2041 berichten
Er gaan toch geruchten de ronde dat het over de Fotein van de Eeuwige Jeugd gaat?
MovieGirl13
Als er een deel 4 komt speelt Johnny Depp er waarschijinlijk niet in maar iemand anders!
Kevin13
Wie zegt dat ? Johnny Depp wil juist nog is Jack Sparrow vertolken.
Thiver
volgens mij gaat het zich in het verleden afspelen
Dat sowieso. Pirates of the Caribbean in de 21e eeuw lijkt me niet echt toepasselijk.
wanneer Jack Sparrow nog bij de Oost Indische Compagnie zat
dan doen er weer bekende in mee, zoals Barbossa, Beckett, Davy Jones en misschien Pirate Lord Teague
Waarom zou je dat doen? Iedereen weet toch al lang wat er gebeurd is. Dat beetje mysterie dat het verleden herbergt mag wel behouden worden, hoor.
timburton
Inderdaad. Ik begrijp ook niet dat zoveel mensen in mijn omgeving de voorkeur aan Burton geven, als deze vraag wordt gesteld. Burton is een geweldige regisseur, maar hij zou deze film véél te sprookjesachtig maken. En kom op... Je gaat naar deze film, ook wel een beetje voor de actie. En laat dat nou net niet het sterkste punt zijn van Burton.
timburton
Mensen, het was toch al vanaf de 138e minuut in deel drie duidelijk? Een opener einde kan een film onmogelijk hebben, bewijzen van spreken! Dat vervolg gaat natuurlijk gewoon over de 'heilige wateren' die je op de kaart ziet van Jack. En als je goed oplet zie je dat die wateren in Scandinavië liggen. Een ticket naar Europa met de Black Pearl dus.
timburton
ik denk dat jack eerst de black pearl (weer) terug wilt om zo the fountain of youth te vinden en waarschijnlijk met behulp van elizabeth, will en hun kind.
Nee, Bloom & Knightley (Will en Elizabeth dus) doen de volgend film niet meer mee. Knightley wilde niet, en Bloom is door Disney uit de productie geschrapt, aangezien de mensen van Disney Will Turner 'overbodig' vonden.
JohnWilliams
Goed gezegd Timburton
Overigens zijn er veel geruchten maar of ze echt allemaal waar zijn...er zou ook een Rush Hour 4 komen. Daar hebben we toch ook nog niets van gehoord haha.
!!!!*Lucky
Ben zeer benieuwd, kan me altijd wel vermaken met de POTC delen. Hoewel deel III een stuk minder is dan zijn voorgangers heb ik goede hoop op deel IV. Met een acteur als Johnny Depp is alles mogelijk. Kan niet wachten.
Thiver
Als Chris Tucker weer zo waanzinnig salaris vraagt, gaat die film waarschijnlijk niet gemaakt worden.
- 2041 berichten
Er is vandaag een officiele bevestiging verschenen van Keira Knightley herself waarin ze zegt dat ze niet mee zal doen aan Pirates of the Caribbean 4.
Klik hier voor de bron:
thunderball
Dan casten ze toch gewoon Winona Ryder! Ik kan die twee toch nauwelijks uit elkaar houden!
horsefilmfan
Wordt dat geen ruzie?Ik bedoel,het is wel Johnny Depp's ex.
(Hij had zijn tattoo met Winona forever veranderd in Wino forever xD)
Ik-kan-niet-wachten.
Wordt ie in 2010 uitgebracht?Ik hoop het...dat is al over een jaartje!Sommigen zeggen 2012..kan ik hem pas zien op mijn zeventiende
JohnWilliams
2012 lijkt me een meer realistische datum want ik weet 100 % zeker dat POTC 4 er niet is in 2010.
krosnicky
het zou Pirates OF The Caribbean : The Fountain Of Youth heten en zou in 2011 uit komen . met johnny depp ze zeggen zelfs met zack afron ( uit High school Musical 1.2en 3 )
krosnicky
[Albus Dumbledore"]Die Ryder lijkt inderdaad wel op Knightley, maar ik denk dat het de bedoeling van de filmmakers is dat de personages Elizabeth Swann en Will Turner er helemaal niet in voor gaan komen.
Nathalie portmen ( uit Star Wars 1.2 en 3 En V For vendetta ) lijkt ook knightley
krosnicky
["Albus Dumbledore"]Ik ben er blij om. Depp die 56 miljoen krijgt, belachelijk veel. Ik ben geen fan van Tim Burtons regisseerstijl en een broer van Jack Sparrow lijkt me niks. Zijn vader als cameo in Pirates 3 is al genoeg. Jack is een echte "loner" die alles op eigen houtje doet. Ik hoef de familie Sparrow niet te zien.
Jack Zijn moeder zie je ook in deel 3
Jack Zijn moeder zie je ook in deel 3
Inderdaad. Bleek zo'n skeletje te zijn, toch?
wyatt earp
bollepeer
Bah hopelijk komt er geen deel 4 en als het er komt: please laat Johnny er niet niet niet in meedoen en eigenlijk niemand. Dus bottem line: geen deel 4! nummer 3 was zwaar bagger, ik durf er niet eens aan te dénken hoe een deel 4 eruit zou zien .. :S
Ik haat hollywood + uitmelken.
nou, dan ben je ongeveer die enige die jhonny depp (jack sparrow) niet leuk vind

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
2017