Genre: Misdaad / Thriller
Geregisseerd door: Asger Leth
Met onder meer: Sam Worthington, Elizabeth Banks en Jamie Bell
Releasedatum: 1 maart 2012
Plot Man on a Ledge
"You can only push an innocent man so far"
Een ex-politieman dreigt van het dak van een hotel te springen, middenin Manhattan. Een vrouw spot de man, schreeuwt in paniek om zich heen en een agent geeft het voorval door. Meer agenten, de brandweer en een SWAT-team arriveren ter plaatse. De politie stuurt een vrouwelijke psycholoog om hem naar beneden te praten. De zaak blijkt echter niet te zijn wat het lijkt...
- Trailer (YouTube)
- Man on a Ledge (MusicMeter)
Nick Cassidy
David Englander
Dante Marcus
Suzie Morales
Psychiatrist
HALVE TAMME. (moderator series)
Prima film.
Van begin tot het eind geen minuut verveeld.
Acteren goed en de spanning is voortdurend in de film aanwezig.
Ik ben tevreden.
patrick17
Heb de behind the scenes op youtube gekeken. De film is grotendeels echt op die richel van het Roosevelt Hotel in NYC opgenomen. Respect voor de acteurs, ik zou echt doodsangsten hebben haha
Ik zou er zelf niet aan moeten denken...
kepi666
Kon de halve film alleen naar Genesis Rodriguez's decollete gluren, hoogtepunt natuurlijk de "verkleedpartij" met zicht op hare roze ondergoed.., maar goed de film zelf bevat natuurlijk nogal wat gaten.Kijk wel lekker weg, dikke voldoende
MrWhatyousee
Ik vond het van het begin tot het eind een geweldige film.Het had actie,humor,aan het eind zelfs romantiek,maar voornamelijk misleiding en afleiding,wat deze film eigenlijk geniaal maakt.Daarnaast zijn de 2 mooie vrouwen een zeer leuke bijkomstigheid.Ik denk dat als je het lichaam van Genesis Rodriguez combineerd met het haar van Elizabeth Banks dat je dan een Jenny Mc Carthy krijgt,maar dat bedacht ik bij de omkleedscene...al met al perfecte film...van kop tot staart!
voomzap
Vond dit van begin tot eind een draak van een film: quasi-gestileerd, bijna allemaal verschrikkelijk saaie acteurs en een super inconsequent script waarbij de ene na de andere ongeloofwaardigheid voorbij komt zweven, speciaal voor de zoete koek slikkers. Werkelijk niet om aan te zien. Daar kan het decollete van een klinisch acterend model niets aan verhelpen.
barcam
Ondanks de vele onwaarschijnlijkheden een prima film die boeit van begin tot einde.
Heester
Ik was kritisch toen ik de film ging kijken, mijn vooroordelen bleken onterecht. Blijft van het begin tot het eind boeiend, de film had de nodige humor en hele vette actie wat nog wel steeds binnen de randjes bleef. Het verhaal blijft toch wel heel erg onduidelijk tegen het einde aan en mocht wel meer in de schijnwerpers komen, leuke popcorn flick dat lekker wegkijkt.
Arbil
Slechtste en meest onrealistische einde ooit. 1,5*
met een betere einde 3*
Toontje35
Leuke actie film, origineel script (niet altijd helemaal realistisch....)
Spannend tot het einde.
Prima
vaneijck
Erg indrukwekkend verhaal. Boeiende film om te kijken, veel spanning.
Vooral de manier van doen spreekt mij erg aan.
Koerok
Ik vond het een hele aardige film. Niet geweldig, maar wel boeiend van begin tot het einde.
Een 3.5
Gameover
Jij bent ook van mening dat The Green mile een 2,5 verdiend. VInd je het erg als we allemaal jouwn mening gewoon negeren en met beide voeten op de grond blijven staan?
Keane1983
Spannende film die van begin tot eind blijft boeien.
Goed verhaal en prima uitgewerkt.
Hier en daar een klein beetje voorspelbaar maar dat maakte (voor mij) niet zo heel erg veel uit.
Acteerwerk is prima, score is goed erin verwerkt.
Ik kan niets anders zeggen dat het een avondje topvermaak is.
Van mij een 4,0*
DragQueen
Prima film, met een aardige rol van Worthington. Verder zit het verhaal wel goed in elkaar, en is de film aanhoudend spannend. 3 Sterren.
tal1b
leuke film, en bijrollen van de dames zijn
alleen eind vd film maakt het allemaal zo
mixmaster
leuke misdaad/thriller die ondanks het ongeloofwaardige verhaal , wel weet te boeien.
goed acteerwerk , goed camerawerk .
Riddierid
waarschijnlijk iets meer een film voor wat oudere mensen maar ik heb me wel redelijk vermaakt. Er zaten spannende momenten in en weinig tot geen saaie stukken dus een 3
Resh
Dit noem je pas een onwijs goede actie film. Echt van het begin tot aan het eind was het ontzettend spannend. Zeer vermakelijk en mooi neergezet. De leuke Genesis Rodriguez verdient alleen al een ster
bawimeko
Leuk gegeven, slecht uitgewerkt!
Begint als een drama, ineens wat irritante grappig bedoelde (?) momenten, waardoor vanaf halverwege de spanning er al snel uit is en de laatste twintig minuten het een opeenstapeling is van de ene non-verrassing tot het andere cliché.
Jammer; het verhaal is aardig, maar met wat meer lef in de uitwerking had er een kraker ingezeten.
willem_45
prima film, heb er van genoten.
goede spanning van begin tot eind.
3,5 ster
MatthijsGr00t
Man on a Ledge is een leuke vlotte thriller geworden waar het verhaal op een boeiende wijze wordt weergegeven. Asger Leth weet dit op een dusdanige manier te verfilmen dat het vrij vernieuwend aanvoelt. De film boeit de gehele speelduur, het verhaal ontwikkeld zich vlot en op een sterke wijze en dit alles wordt op een prima wijze geacteerd. Kortom een leuke thriller maar helaas geen hoogvlieger. 3,5*!
krosnicky
top film eindelijk een film die iets vernieuwens brengt want tegenwoordig kan men niet veel nieuws meer uitbrengen want alles bestaat al
The Beast
Iedereen heeft het recht op een eigen mening, toch mag ik wel zeggen dat je nogal zwaar overdrijft.
Zeker met je cijfer voor deze film, te belachelijk voor woorden, en zoals eerder gezegd ook met je stem op de film The Green Mile.
Ik denk dat je met jou niveau van filmkennis op de verkeerde site zit
The Beast
Ik vond dit een goede Actie/Crime film, zeer vermakelijk vol spanning, en ook netjes geacteerd.
Ik heb me geen seconde verveeld, een flinke aanrader.
Ik vond alleen dat het inbreken in de kluis te snel ging, wat meer uitleg had de film daar goedgedaan, met bijvoorbeeld het chemische spull wat in de kluisdeur werd gegoten.
Ook vond ik persoonlijk dat je best snel kon merken wie de "Corrupte Agenten" waren, toch een leuke wending met Ackerman wat het weer goedmaakten voor die snelle ontdekking.
In totaal vond ik het een zeer leuke film, vermakelijk en echt spannend, 3,5

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Trade

Unknown
Mystery / Thriller, 2011

55 Steps
Biografie / Drama, 2017
new york citybedrogrooftopdiamond heistframed for a crimeescaped prisonernegotiatorsurprise-ending