Genre: Actie / Thriller
Releasedatum: 20 oktober 2011
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Abduction
"They stole his life. He's taking it back."
Wat zou je doen als je je eigen foto op een site met vermiste personen zou zien? Het overkomt Nathan Harper (Taylor Lautner), die op zoek gaat naar zijn ware identiteit en er al snel achterkomt dat zijn ouders totaal andere mensen zijn dan dat ze beweren. Wanneer de politie en de regering dan achter hem aan komen, zal Nathan in een race tegen de klok op zoek moeten naar de waarheid.
Nathan Harper
Nikola Kozlow
Karen Murphy
Martin Price
Shayin
In mijn ogen een goede actie film. Er gebeurt vrij veel en er is een zekere soort van spanning door de hele film heen. Ook het acteerwerk is op een prima niveau.
tal1b
prima film??
OK er was actie, maar verdomd voorspelbaar. Het thriller aspect zat er hierdoor ook niet in.
Het verhaal was erg onwaarschijnlijk, bovendien vol met vervelende cliché's.
Over het algemeen 'n slappe hap, en een waardeloze eind
vd film.
1,5*, en dan ben ik nog mild.
Frenetic

Redelijke film. Het acteerwerk was een voldoende waard. Al hoewel ik me soms aan Taylor Lautner irriteerde.
Dat ze dat groene truitje van vroeger nog in het laatje hadden liggen na ongeveer 15jaar, en dat dezelfde vlek er nog steeds opzat + dat die Russen/Georgiers de CIA konden afluisteren is alleen zeer maar dan ook zeer onrealistisch

De actie was mooi.
Het einde viel me zwaar tegen.
tal1b
beetje zware wengbrouwen, even doortrekken, en lijkt op dochter van willem v hanegem
mart2004
gelukkig mogen wenbrauwen weer, zijn we af van die lelijke streepjes of minder
Nientje1980
Leuke film, af en toe ook best leuke stunts. Ziet er aardig uit en lekker vermaak. Niet altijd even realistisch, maar toch.. gewoon een leuke film
sofripa
Jason Bourne als welpje....hmm
At last maar in de dvdspeler geduwd. En wat ik al vermoedde is aardig uitgekomen. Ons weerwolfje heeft het er maar druk mee. Neemt niet weg dat er lekker wat vaart in deze film zit. Daardoor stap je ook makkelijker over de plotholes/slordigheden heen. Het acteren van Lautner viel me overigens mee. Voor het eerst de kar trekken is geen sinicure. 3 sterren voor dit 13 in dozijn thrillertje.
Fast Eddy
Nogal ongeloofwaardige actiefilm.
Na deze film heb ik ook mijn bedenkingen over het acteertalent van Taylor Lautner.
Ik dacht dat ie de Twilight serie(welke ik niet echt super vond/vind) acteerde, maar blijkbaar zet hij hier ongeveer dezelfde personage neer, met dit verschil dat ie nu niet kan veranderen in een wolf.
Film vooral gericht naar de tienermeisjes die Taylor Lautner "hot" vinden.
konynewortel
Goede actiefilm met leuk verhaal, vond Taylor Lautner niet verkeerd acteren in deze film.
heerlijke verstand op nul film ,kijk lekker weg
Oliebol
Wat een verrassend goede film. Verveelde geen moment, en vond de film zeer spannend. Sterke actiescènes. Vind de waardering van Moviemeter en IMDB voor de film zeer onterecht. De film hebben ze zwaar onder gewardeerd. Begrijp ook niet helemaal waarom iedereen Taylor Lautner zo slecht vind? Zal wel komen door de twilight films. Maar los daarvan, was hij in deze film goed en overtuigend. Hij is zeker een groeiend acteur.
catdog
- 2026 stemmen
Vond Taylor Lautner helemaal niet slecht. Er is aan te werken, maar voor een beginnend acteur van 19 levert hij een prima prestatie! Hij zou in de toekomst best eens kunnen gaan verassen denk ik zo. Hij wist de film, wat mij betreft, toch aardig te dragen.
yellowflag
Goede film, verrassend spannend en vol actie. Beetje weg van Gotcha uit de jaren 80. Maar veel beter. Sommige dingen zijn wat ver gezocht, maar ja. 4*
Noodless
Simpel vermaak die best onderhoudend is , maar ook heel wat ongeloofwaardigheden in petto heeft voor de kijker. Een film die je morgen al vergeten bent. 6/10
De film was overigens geen box-office-hit. Er gaan geruchten dat Lautner nu zijn carriere wil afbuigen naar indiefilms en in de nieuwe Gus van Sant zou zitten (en die zelfs zou co-produceren, kan best natuurlijk, de jongen is schatrijk)
Rodger
Goede vlotte actie, mooi gefilmt, alleen het einde vond ik wat minder... maar de rest prima.
3**
marcelp
matige film, soms spannend maar soms was ik er ook niet met de aandacht bij. Je merkt toch wel dat de film op een jong publiek doelt = Taylor Lautner. ZIjn vriendinnetje in de film vond ik een beetje irritant
Diederik58
Prima thriller.
Lekker vlot lineair verhaal. Redelijk geacteerd: Taylor Lautner doet het prima. Leuk om Sigourney Weaver te zien. Geen verrassende plot. Het is geen topfilm, maar wordt toch wel sterk ondergewaardeerd.
evalicious
Zeer misleidende poster.
Deze film is totaal niet spannend.
Vol cliche's en doelgroep 10- 14
Slap verhaal erg voorspelbaar en makkelijk.
Lily Collins is ook zeker geen acteer talent.
Ik snap niet hoe deze film zo veel sterren heeft.
Lionking7
Toch eindelijk weer een spannende thriller gekeken,en lekkere wegkijk film,best een aanrader
sennajunior
Actie=> goed
storyline=>kon beter
Al bij al bleef de film me toch boeien
JustMarc
Viel me niks tegen na al die negatieve reacties.... het is absoluut geen topper, maar een lekkere voorspelbare film waar je niet teveel bij na hoeft te denken
zyntex
Het is een beetje jason bourne alleen dan wat kinderachtiger, ongeloofwaardiger en minder goed geacteerd. Maar kijkt wel lekker vlot weg.
hjhoekie
Bigint als een irritant us budget tiener filmpje,maar na een 20 tal minuten wordt dit omgebogen naar een onderhoudende thriller.Een 2.5 van mij.
Petje46
Vond het een beetje een slappe film, de actiescenes waren op zich wel netjes maar de rest een te hoog tiener gehalte, overigens wel leuk voor een verveelzondagmiddag.
KimLita
Ondanks alle kritieken heb ik de film gezien.
Onwijs goede film met goede acteerprestaties van Taylor Lautner.
Na twilight pakt hij het goed aan.
Natuurlijk is het een hottie maar desondanks vind ik hem knallen.
Genoeg spanning en sensatie.
Een film die je niet al te serieus moet nemen qua feiten.
Sommige punten zijn niet echt realistisch maar het goede verhaal en knallende stunts maken het goed. Einde had van mij wel anders gemogen, maar had dat bij het personage van z'n vader gepast? Ik denk het niet.
Al met al een 5 voor mij op basis van goede verhaallijn, spanning en sensatie, acteerwerk en een lekkere wegkijker.
Wel een film waar je bij moet blijven anders snap je het niet meer.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Out in the Dark