• 9.375.076 stemmen

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)

Actie / Avontuur | 117 minuten

Gesproken taal: Engels en Mandarijn

Releasedatum: 7 augustus 2003

Plot Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

"The lady returns."

In het tweede deel van Tomb Raider moet Lara Croft (Angelina Jolie) op zoek naar een tempel waar een sleutel te vinden is tot "Pandora's Box". Als deze "box" geopend wordt, kan deze een kracht loslaten die miljoenen mensen hun levens kan ontnemen. Lara moet deze sleutel en 'box' eerder vinden dan Chen Lo, hoofd van een Chinees misdaadsyndicaat, die "Pandora's Box" wil vinden, en dan wil verkopen aan de hoogste bieder.

avatar van Flipman

Flipman

Precies hetzelfde als deel 1, dus. Lijkt me niks.

avatar van Purmerend

Purmerend

Dit is beter dan 1, waarbij ik in slaap viel. Supergirl Lara Croft kan alles in deze film. Springen, vallen, rennen, klimmen, schieten, vechten, vliegen, zwemmen, paardrijden, motorrijden enz. Het lijkt ook veel meer op de game. Een onderhoudend avontuur. 2,5*

avatar van nathan_666

nathan_666

vond hem eigenlijk beetje saai.

Angelina Jolie was weer eens goed als heldin.

avatar van The One Ring

The One Ring

Een verademing ten opzichte van deel 1, maar het is nog lang geen Indiana Jones. Het is alweer Angelina's vertoning die de film leuk houdt.

2,5 sterren

avatar van Jensing

Jensing

Leuk voor een middagje vermaak, maar de volgende dag ben je het verhaal al weer vergeten, ook al blijft Angelina Jolie toch nog eventjes door je hoofd spoken

avatar van colibrie

colibrie

Films zoals deze afbreken is echt niet moeilijk, maar ik vind alvast dat Jan De Bont een meer dan verdienstelijke poging heeft gedaan om na Simon West Lara Croft een tweede adem te gunnen. Angelina Jolie speelt haar rol verrukkelijk, en voor wie niet zit te vitten op de details uit het script is deze film een aardig actiespektakel.

Zoals de 1 ste film 3sterren

avatar van dintje

dintje

alleen kopen als je fan bent van angelina jolie ze ziet er ook hier weer goed uit maar dat is dan ook het enige

avatar van Flipman

Flipman

Ik heb ook gehoord dat er een brullende haai in deze film voorkomt. Is dat waar? Hoe stom kun je in dat geval wezen ?

avatar van Nightstalker

Nightstalker

Vond hem beter dan het 1ste deel !!!

avatar van Nieke

Nieke

Beter dan het eerste deel, inderdaad, maar nog evenveel sterren waard.

Beetje sukkelachtig in beeld gebracht

De haai is er inderdaad, wel even schrikken, was een onverwacht moment. Lara Croft is wel héél erg sterk...

avatar van The Goss

The Goss

Lekker actiefilmpje. Ja, je moet een beetje langs de matige dingen (haai en race op de muur) heenkijken, maar dan heb je al met al wel 2 uur vermaak. Niet meer en niet minder.

avatar van Waku

Waku

Deel 1 was nog vermakelijk en spectaculair.

Maar deze opvolger van Laura Croft is dusdanig over de top.dat het allemaal gaat vervelen.Letter veel vliegen,vallen en opstaan met tergend irritante slow motion effects.

avatar van battleboy

battleboy

niet janken jullie..... het was super !

avatar van Anakin01

Anakin01

Matige film.

Jolie speelt haar rol goed, zeker de goede strakke actie.

Is wel vermakelijk, ondanks het héle slechte verhaal.

avatar van dave

dave

zéér matig filmpje

laten we deze film maar vlug vergeten2.5*

avatar van megaman

megaman

heel erg slecht. een schande voor de gameserie!

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Wisten jullie dat alle stunds in deze film zijn uitgevoerd door EEN MAN?

avatar van janssen16

janssen16

de eerste keer dat ik de film zag vond ik het tegenvallen, maar de tweede keer vond ik hem wel leuk.

avatar van DarII

DarII

Jeetje, je moet op het verhaal en hoe ze acteren letten, niet hoe die acteurs eruit zien! want daar letten ze tegenwoordig alleen maar op..

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Mmmh het is dus niemand opgevallen

avatar van DarII

DarII

Wat bedoel je? bij reactie van Dintje staat 't enzo.

avatar van jurriaan15

jurriaan15

2 sterren..

eigenlijk 1 ster,

maar voor Jolie doe ik er nog 1 * bovenop

avatar van TimD

TimD

Laat het Lara maar bij de games houden.

avatar van Suzy

Suzy

mmm ook een goeie film natuurlijk (angelina Jolie he!?!) alleen vond de eerste toch wel beter..

avatar van megaman

megaman

zowel Tomb Raider als TR: The Cradle of Life vind ik 10 keer niks! leuk aktiefilmpje...maar van Tomb Raider verwacht je gewoon veel meer. één van de redenen waarom ik ze zo vond tegen vallen zijn:

1: Tomb Raider als spel zijnde is groot gebracht met een eigen theme net als Star Wars en Indiana Jones als films hun eigen themes hebben. In de films van Tomb Raider is daar niks meer van terug te horen, gewoon erg slecht!

2: Lara's originele outfit uit de games (bruin broekje en blauw shirt) is nergens te bekennen in de films??

3: Waarom hebben ze het huis van Lara in vredesnaam veranderd. kijken ze uberhaubt wel naar de games? of klungelen ze maar wat aan!

4: Ook het verhaal klopt van geen kanten. in de films zeggen ze dat Lara's moeder overleden is aan een ziekte. Wat verzinnen ze nou daar! In het echte verhaal van de games waren haar ouders omgekomen bij een vliegtuig ramp.

het is gewoon een schande hoe ze met de franchise van Lara Croft omgaan. niet even de moeite doen om op details te letten. zo eventjes wat filmpjes maken...hoofdpersonage: lara croft...mix tussen Indiana Jones en James Bond. nou geef mij maar Jones en Bond, want deze films zijn gewoon slecht!

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

deze is net iest beter dan de eerste.

hij is best spannend en leuk .

ik geef hem een 3.0

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

heb allebei de delen een *** gegeven het is het waard.. er werd goed geacteerd en er zat goeie actie in..

avatar van x_Roxanne_x

x_Roxanne_x

Was wel een goeie film. Alle 2 trouwens. Als er morgen niks anders op tv is dan ga ik deze wel kijken.

avatar van Horrordude

Horrordude

niet echt leuke film

avatar van Pepermolen

Pepermolen

Tot nu toe wel leuke film.

Lekker veel actie, en een lekker wijf, wat wil je nog meer.

Het is nu net even pauze(reclame), en heb deze nu al 3,0 * gegeven.

Straks verder kijken