Genre: Drama / Fantasy
Met onder meer: Matt Damon, Bryce Dallas Howard en Cécile de France
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 10 maart 2011
Plot Hereafter
"Touched by death. Changed by life."
'Hereafter' vertelt het verhaal van drie mensen die op verschillende manieren met de dood te maken krijgen. George (Matt Damon) is een doorsnee Amerikaan die een speciale band heeft met het hiernamaals. Aan de andere kant van de wereld heeft Marie (Cecile De France) een schokkende bijna-doodervaring. En dan is er nog Marcus, een scholier uit Londen die de persoon verliest die het dichtste bij hem staat en wanhopig op zoek is naar antwoorden. Alle drie zijn ze op pad de waarheid te vinden en wanneer hun paden kruisen zullen ze allen veranderd zijn door wat zij geloven te zullen vinden in het hiernamaals.
George Lonegan
Rescuer
Rescuer
Markus/Jason
Robby
Gaap! Als het hiernamaals ook zo is als deze film; hoeft het voor mij niet. Begint sterk, maar het verhaal wordt zooooo saai. Ok, de regie, de setting en de acteerprestaties zijn goed tot uitstekend, maar het verhaal toch wel wat diepgaander mogen zijn en een echte climax mogen hebben.
Delftblue
Ontstellende slechte film. Clint wordt oud, is in de war of bang voor de dood.
artwarrior
Acteurs waren volgens mij alleen maar nodig om deze rommel te kunnen verkopen...bleegh...had bijna 2 uur met veel moeite gewacht op de ontknoping en dan gebeurt er niets....zonde van je tijd en energie... als ik iets moet kijken over niets is alleen Seinfeld onovertroffen...1 ster omdat het de film toch lukte om mij te laten wachten tot het einde...
vicestar
Ik vond het een aardige film. Ik had er hier en daar wat meer van verwacht. Einde is mooi hoe alles bij elkaar komt maar niet spetterend.
sweinsteiger
Ontstellende slechte film. Clint wordt oud, is in de war of bang voor de dood.
Ach, zo slecht is de film toch niet.
black mamba
Helemaal niet slecht deze film. Geeft je stof om over na te denken. Wie houdt van actie, kan dit soort films misschien niet appreciëren, maar mij kon clint zeker bekoren met dit -zoveelste-meesterwerk. Een rustige en aangename film om naar te kijken die het niet moet hebben van zinderende actie of spectaculaire effecten. Zeker een 4 waard.
condomafia
De film keek redelijk weg. Alleen het einde was wel erg voorspelbaar
filmamator
Trage film zonder echte antwoorden. Had er dan ook meer van verwacht, maar dat komt voornamelijk omdat Eastwood niet de minste titels op zijn naam heeft staan. Cast kwam tenslotte nog wel aardig over.
Redelijk.
Kuwiel
Goede misterieuse film, blijft je bezig houden tot het eind . goed verhaal , zeer goed geacteerd.
Lof78
Onderhoudende film met 3 plotwendingen, Eastwood weet het geraffineerde in de mens fijn in beeld te brengen, vooral de innerlijke worstelingen die de hoofdpersonen met zichzelf hebben worden zeer nauwkeurig in beeld gebracht!! Vond het einde alleen erg abrupt en deed denken bij mezelf; komt er dan nog een vervolg??
3 sterren ***
Pelagatti
Wat een lange en trage film is dit zeg... De losse verhalen lopen veels te lang door. Hierdoor raak je een beetje de diepgang in de personages kwijt. Het begin was veel belovend, maar kijk deze film vooral niet als je actie wilt zien. Leuke achtergrond film misschien..?
filmamator
wat een rottttfilm, bah zo saai!!
Verbaast me dat je nog wel een 2,5 geeft.
smeetsm
mooi begin,hoewel hier en daar de computer animatie,duidelijk te zien was,toch overtuigend gedaan. Het verhaal?? Tja als je erin gelooft prachtig anders....3 sterren
wavanbuuren
Och, ik geloof er niet in en kon er toch aardig van genieten. Je gelooft toch ook niet in Aliens, superhelden en tovenaars? Dan kunnen films daarover nog wel pakken.
Fran
- 1953 berichten
Tja, op zich vond ik het verhaallijn van de twee broertjes wel heel interessant en ingrijpend. Maar de rest van de film vind ik ook behoorlijk saai neergezet. Het einde vond ik ook wat geforceerd. Opeens komen de personage's elkaar tegen en dan krijgen heel toevallig die franse vrouw en dat medium een relatie met elkaar terwijl je de rest van de film helemaal geen opbouw ernaartoe ziet. Hierdoor klopte het voor mijn gevoel gewoon niet met de rest van de film.
Bokito
jammer dat zoveel mensen deze film onderwaarderen. Nee het is inderdaad geen actie of spektakel film maar het laat zien hoe mensen met een traumatische ervaring omgaan en elk daar hun weg in vinden. Waarom moeten er in de film antwoorden gegeven worden over de vragen die in de film gesteld worden? De vraag is soms al genoeg en iedereen mag die voor zich zelf invullen.
Het is een wat zware film over het leven en de dood waar je over na mag denken als je dat wilt natuurlijk en anders kan je deze film beter links latyen liggen en naar de nieuwe Seagal film gaan zitten kijken.
fappie
- 2005 stemmen
Wel weer een interessant filmpje van Eastwood. Vreemd dat deze film zo laag scoort, terwijl Invictus veel minder boeiend en eigenlijk vrij voorspelbaar was.
- 1948 berichten
Prachtige film. Sleept je mee met de hoofdrolspelers. Vond deze film heel erg goed. Eerst snap je niet waarom, maar uiteindelijk ontvouwd het verhaal zich tot één prachtige wending die je ook wel lotsbestemming kan noemen.
Amen!
Mitchy.
Hmmm.. aliens?
Heb jij énig benul hoe groot het heelal is?!
Buitenaards leven is dan wel zeer aannemelijk.
Zeriel
Geen slechte film, maar van de Clint mag je toch meer verwachten. Invictuswas ook al niet erg boeiend c.q. een supercliché verhaal. Hopelijk is ie nog niet levensmoe maar heeft ie een dipje.
3 verhaallijntjes zijn keurig aan elkaar geplakt, en ik kon daarna rustig gaan slapen. Het Hiernamaals komt er wel een beetje bekaaid vanaf zo, niet spannend en een beetje flets.
De dweilerige muziek vond ik een minpunt.
Alle 3 de verhaallijnen komen eigenlijk niet goed uit de verf zo, vooral voor de tweelingbroers vond ik dat jammer, het was beter geweest om daar meer op te focussen. Nu zijn alle 3 de karakters te oppervlakkig neergezet.
wavanbuuren
Hmmm.. aliens?
Heb jij énig benul hoe groot het heelal is?!
Buitenaards leven is dan wel zeer aannemelijk.
Geen enkel benul. Ik vrees dat ik het grootste deel nog niet bezocht heb
Miekeey
@wavanbuuren.
Alleen in onze melkweg (volgens astro.uu.nl zijn er 2,2 triljoen sterren.
Dit is alleen onze melkweg.
Wiet weet hoeveel van deze melkwegenstelsels er zijn.
Geen enkel benul dus hoe groot het nu werkelijk is
Aliens jazeker!
@wavanbuuren.
Alleen in onze melkweg (volgens astro.uu.nl zijn er 2,2 triljoen sterren.
Dit is alleen onze melkweg.
Wiet weet hoeveel van deze melkwegenstelsels er zijn.
Geen enkel benul dus hoe groot het nu werkelijk is
Aliens jazeker!
Rimko
slechte film, hoe kan dat! clint eastwood vind ik normaal de beste regisseur ter wereld. 2.5, omdat hij toch lekker wegkeek.
AxelEffect69
Nooit aan deze film beginnen ... is het kijken niet waard, veel te langdradig en wachten op het plot moet je ook niet doen. heel slecht 1 . ( Matt Damon , dan heb je genoeg gezegd)
Julie
Wat een tegenstrijdige meningen hier!!!
Ik weet nu niet of ik hem moet kijken of niet
Ahahahah

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen