Genre: Drama / Fantasy
Releasedatum: 10 maart 2011
Bekijk via Google Play
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Hereafter
"Touched by death. Changed by life."
'Hereafter' vertelt het verhaal van drie mensen die op verschillende manieren met de dood te maken krijgen. George (Matt Damon) is een doorsnee Amerikaan die een speciale band heeft met het hiernamaals. Aan de andere kant van de wereld heeft Marie (Cecile De France) een schokkende bijna-doodervaring. En dan is er nog Marcus, een scholier uit Londen die de persoon verliest die het dichtste bij hem staat en wanhopig op zoek is naar antwoorden. Alle drie zijn ze op pad de waarheid te vinden en wanneer hun paden kruisen zullen ze allen veranderd zijn door wat zij geloven te zullen vinden in het hiernamaals.
George Lonegan
Rescuer
Rescuer
Markus/Jason

wimnoot
Die twee reviews zijn helaas niet erg positief. En die poster vind ik nu ook stom.

peter74
- 1997 stemmen
Ik vind de poster wel goed,
en inderdaad lees ik ook meer slechte dan goede reviews.
En op imdb scoort de film toch vrij hoog, maar ja, hoeveel mensen die gestemd hebben hebben hem ook daadwerkelijk gezien?

simonvinkie
Poster is vreselijk lelijk ja. Maar goed, Eastwood hé. Zal deze film waarschijnlijk dus wel gaan kijken, al zijn mijn verwachtingen zeker niet hoog.

Deefke
Op imdb krijgt hij een 9,1 !!!!!
En de poster vind ik zeer mooi.
Zo zie je maar weer , smaken verschillen.

AGE-411
Scores wijzen toch aan dat het geen hoogvlieger zal worden
Misschien moet Clint zelf nog maar eens gaan acteren

yeyo
Oei oei, Eastwood noemt dit zijn eerste 'chick flick'? Ik dacht nochtans dat hij de afgelopen 10 jaar niets anders gemaakt heeft.
Maar goed, deze zal ik maar overslaan, Bryce Dallas Howard is ook niet bepaald m'n favoriete actrice..

Justinw
Hopelijk kan Eastwood weer eens origineel en goed uit de hoek komen. Want Invictus was toch wel erg slecht.
Vind ook wel dat het "Oscar willen binnenhalen" gehalte de laatste tijd wel van zijn films afdruipt.

Paulrdam
Misschien had ik hem toch moeten kijken toen ik in de USA was. Hij was daar al uit in November, heb er over getwijfeld, maar dacht: Ik kijk hem wel op dvd in Nederland. Maar dat gaat denk ik nog wel even duren. Bizar dat daar zoveel verschil tussen zit!

Denzz
Ik ben benieuwd!!! Trailer is echt al stoer en ik ben ook blij met onze Belgische de France

Corcicus
Ai, Clint Eastwood wordt echt oud; in zijn laatste film stierf hij en deze gaat al over het hiernamaals.

mieketje23
Echt geen aanrader, geen spanning, beetje voorspelbaar, je kan gerust even een pauze inlassen en toch niets gemist hebben, helaas...

hearme
Enige verwantschap kan geen kwaad bij dit onderwerp. Aan de de andere kant heb ik nog nooit
iemand iets negatiefs horen zeggen over de the sixth sense "I see dead people". Maar dat kan aan mij liggen.
Het is een echt drama waar de karakters alle ruimte krijgen en waar wij ze zien worstelen met hun ervaringen. Enige spanning zit hem in de ontwikkelingen van de verschillende verhaallijnen.
Een scene verdiend de hoofdprijs, de film een extra ster, deze is vergelijkbaar met die [ene en enige] scene uit ghost ship uit 2002, maar dan op zijn eigen manier springt ie eruit, boven de rest wat mij betreft.
Een film met oog op detail, waar toch ook een bepaalde kalmte vanuit gaat, alsof Eastwood...
ga kijken naar deze bijzondere film indien het onderwerp je interesseerd.
Trouwens gezien in het buitenland, 2 weken terug.

sonyjh
raar, de films van clint die goede kritieken krijgen vind ik meestal matig en overgewaardeerd, en deze vind ik nu eens goed en die wordt afgekraakt door de pers.

peter74
- 1997 stemmen
kwestie van smaak. Veel mensen hebben een bepaald beeld bij een Eastwood film, en dan is het vaak niet wat men ervan werwacht.

mcdaktari
Ik heb de hele film nog niet gezien alleen de eerste 15 min. maar wat ik daarvan zag zoals die tsunamie in het begin gefilmd is, dat ziet er wel ontzettend mooi gemaakt uit
ik ga zo de rest ook kijken en verwacht toch wel een heel aardige film.

mcdaktari
Persoonlijk vind ik dit toch wel 1 van Clint Eastwood zijn beste films, teminste van die hij geregieseerd heeft wel te verstaan.
Het verhaal sprak mij wel aan en het acteren was ook goed, en zoals ik al eerder zei vind ik de openings scene ontzettend mooi en realistisch gemaakt. De liefhebbers van Eastwood als acteur zullen niet een soort gelijke film moeten verwachten als de films waar hij zelf in speelde.
Een dikke 3,5 ster

Tiende 'Saw'-film aangekondigd, met terugkeer regisseur Kevin Greutert

Acteur Ezra Miller biedt verontschuldigingen aan voor wangedrag en gaat in therapie

Actiethriller 'Blood Diamond' met Leonardo DiCaprio vanavond te zien op Veronica

Netflix deelt trailer voor horrorverhalenset 'Guillermo del Toro's Cabinet of Curiositites'

Gran Torino
Drama / Misdaad, 2008