• 9.377.700 stemmen

Geregisseerd door: Roger Donaldson

Met onder meer: Nicolas Cage, Guy Pearce en January Jones

Releasedatum: 3 mei 2012

Plot Seeking Justice

"Vengeance always has a price"

Wanneer de vrouw van Will Gerard (Nicolas Cage) slachtoffer is geworden van een ernstige misdaad, besluit hij aan te kloppen bij een organisatie in de onderwereld. Met behulp van hun diensten wil hij wraak nemen op de daders. Maar de onderwereld verlangt een wederdienst.

avatar van moevy

moevy

is cage hier wel goed?

avatar van Jellevh

Jellevh

Ik vind van wel!!

avatar van Petje46

Petje46

Vond het een spannende goede film Cage op zn best

avatar van TrueLoveOne

TrueLoveOne

Het is geen hoogstandje, deze film, maar wel een alleszins vermakelijk stukje cinema, en uiteindelijk is dat het doel van film in het algemeen.

Cage heeft wel degelijk betere films gemaakt, maar ik blijf hem graag zien.

avatar van bulldogdriver

bulldogdriver

Ik ben het met veel voorgangers hier eens.

Cage speelt te veel standaard" / routine.

Het overdreven actie/geweld valt hier nog mee. Dat is in een paar voorgaande films heel sterk.

Maar hij was nog wel te om aan te zien. Maar zeker geen ruime voldoende.

avatar van Tangmere>xi<

Tangmere>xi<

Topfilm

ik zat er lekker in ,goede film.

nu nog een nieuwe joggingbroek en nog meer goede films.

zelfs mijn vrouw vond hem goed! en dat zegt wel wat.

avatar van Harmonica Man

Harmonica Man

Heb hem net gezien en vond hem niet slecht. Guy Pearce is eigenlijk beter in vorm in deze film dan Nicolas Cage naar mijn mening.

Cage oogt vermoeid af en toe. zeker als hij het op een lopen moet zetten merk je het aan hem.

Verder keek hij wel lekker weg hoor.

avatar van grandpa

grandpa

seeking for a good story

avatar van Goodfella_88

Goodfella_88

Ik snap al het kritiek in deze film over Cage niet. Hij zet naar mijn mening in deze film weer eens een goede rol neer. En Cage op standaard piloot, hoe de meeste hem nu typeren, is nog steeds beter dan 80% van de huidige acteurs.

avatar van hdtracer

hdtracer

Leuke film en het kijken wel waard.

avatar van le-nnart

le-nnart

interessant verhaal, slecht uitgewerkt.

Film duurde eigenlijk ook net te lang om boeiend te blijven.

Cage wordt steeds minder kritisch op welke rollen hij aanneemt.

avatar van madkokki

madkokki

Ik vond het een heerlijke film om te kijken. Leuk verhaal, met wat actie, emotie (vader/zoon), humor, competitie, humor en muziek. Zeker de moeite waard om te kijken. De film viel me erg mee.

avatar van jessinha

jessinha

Net terug. Lekker spannende film. Heb wel genoten.

avatar van The Hidden

The Hidden

cage hobbelt weer als een emotieloze houten klaas (de rest van de op zich goede cast was ook matig) door deze opeenstapeling van ongeloofwaardige toevalligheden die de film in de juiste banen moet leiden, wat tot een ontknoping leidt waar werkelijk elk element van een hollywoodcliché-einde uit de kast wordt getrokken.

positief was het verhaal over hoe de organisatie van the bad guys in mekaar steekt, maar ja, als je het zó aan mekaar moet breien...

toch nog krap twee sterren dan maar.

avatar van MDMovie

MDMovie

Gewoon lekker filmpje voor tussendoor. Niet iets heel bijzonders, maar wel leuk om op een avondje te kijken voor een keer.

Trouwens hier ben ik wel benieuwd naar, misschien kan iemand mij er antwoord op geven. Maar hoe kan het dat deze film in NL nu pas in de bioscoop terwijl ik hem hier al gewoon kan huren in de videotheek, dat is ook wat ik gedaan heb? Vraag me dat dus af.

avatar van -P-

-P-

Heerlijk filmpie.

Van begin tot eind zit de vaart er lekker in dus het kijkt erg lekker.

Ook speelt Cage een prima rol.

avatar van eric_tilburg

eric_tilburg

aardige film Cage zet weer een goede rol neer

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Vermakelijke film. Verhaal is niet bijzonder boeiend, iets te simpel en nogal ongeloofwaardig maar tenminste origineel. Cage is als altijd weer degelijk. Erg weinig actie trouwens.

Opvallend is ook de totaal onpraktische werkwijze van de bad guys. Met als toppunt het kopen van twee candybars uit de automaat... Waar sloeg dat bijvoorbeeld op...

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Gewoon een leuk filmpje waarin Cage een rol neerzet zoals we van hem gewend zijn: goed.

Niet super goed maar ook zeker niet super slecht, gewoon een keurige 3* want ik vond het wel goed in elkaar zitten. Uiteindelijk heb ik me zeer goed vermaakt en vond ik het op een paar kleine momentjes niet saai, alles liep goed in elkaar over.

avatar van comthil

comthil

spannende actie thtiller! Ik vond deze de moeite waard om te kijken!

avatar van Kuwiel

Kuwiel

Lekkere spannende en verrassende actie/thriller,met een apart verhaal . Verveelt geen moment en kijkt lekker weg.

avatar van Noodless

Noodless

Vlotte en vermakelijke actie-thriller met toch wel een originele insteek. Het verhaal wordt goed opgebouwd en blijft interessant tot het einde zonder te vervallen in veelheid van geweldige actiescènes die het geheel alleen maar onrecht zou aandoen. 7/10

avatar van patrick17

patrick17

Goede film die snel er doorheen gaat. Je kunt wel zeggen dat het een redelijke

clichefilm is, dat kan ik me goed voorstellen maar ik heb me er mee vermaakt.

Dta is toch een van de redenen waarom ik naar een film kijk.

Sommige dingen waren ook weer wel verrassend maar ook weer niet.

Al met al een vermakelijke film met een knipogend einde.

avatar van jerry r

jerry r

redelijke film

alleen cage rent als een houten klaas

avatar van El ralpho

El ralpho

Herhaling van zetten

Al zoekend naar gerechtigheid liet het script van deze film me in positieve zin meerdere malen aan Prison break denken wat niet geheel toevallig is omdat een van de acteurs uit deze serie zijn gezicht nog even liet zien in een kleine bijrol. De film kreeg mijns inziens naar verloop van tijd wat meer diepgang dan ik dacht al wist de verhaallijn me nergens echt te verbazen.

Met name het 2e gedeelte van de film werd wat mij betreft een stuk interessanter omdat een op het eerste gezicht weinig verhullend verhaal toch de nodige diepgang kreeg. Verwacht absoluut geen originele insteek hier, want de verhaallijn hebben we al talloze keren in series en films voorbij zien komen, maar kijkt aardig weg. Cage draait zijn handen niet voor dit soort rollen om, maar zal desalniettemin toch met beter werk op de proppen moeten gaan komen als hij weer boven de midden maat uit wenst te gaan stijgen.

Kort samengevat zal je na het bekijken van deze film je absoluut slechtere films kunnen bedenken om je avond mee te vullen, maar echt bijzonder is het ook weer allemaal niet..typisch een geval van een keer bekijken en bij het ochtendgloren alweer vergeten zijn dus.

avatar van tattoobob

tattoobob

Leuke tussendoor kijker.....Cage is nog niet helemaal in topform,hoop dat hij wel wat beters gaat maken binnekort....en niet verandert in een b -acteur zoals cuba gooding junior,michael madsen....enz...

avatar van Waackx

Waackx

Is deze film hier in de bios uitgebracht ?

Ik kan het me althans niet herinneren.

Zal wel te weinig actie in zitten want het is vrij apart dat Cage's zijn beste film in jaren juist niet wordt uitgebracht maar al zijn meuk zoals Season of the Witch en Ghost Rider 2 wel.

Wordt nogmaals bevestigd dat thrillers in dit land nauwelijks een kans krijgen van de Nederlandse bioscopen.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Een betere Cage als de andere pulp films van hem de laatste tijd. Kijkt prima weg.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Nicolas Cage, de man die 3 tot 5 films per jaar maakt. Je zal maar een fan van hem zijn! Ik heb een haat en liefde relatie met hem. Vaak vind ik hem zo irritant als een kleuterklas vol met schreeuwende kinderen, maar vervolgens kan ik weer bewondering voor hem opbrengen.

Seeking Justice is een redelijk goede film met een standaard Nicolas Cage. In het begin van de film begon ik me zelfs alweer aan hem te irriteren, want hij was weer typisch een vervelende Cage. Gelukkig wordt dit later minder. De film variëert van voorspelbaar naar vrij leuke ideeën. Hier en daar wel wat rare dingen die absoluut niet nodig waren geweest. Dat zul je wel merken als je de film kijkt.

Uiteindelijk geen spijt van deze film en ik had een prima filmavondje.

avatar van Pete_033

Pete_033

Nicolas Cage op de automatische piloot maar desalniettemin weer eens een goed film met de man. Het enige grote minpunt van de film is de chemie tussen Cage en January Jones, die is er namelijk niet en dat nekt de film.