Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: Roger Donaldson
Met onder meer: Nicolas Cage, Guy Pearce en January Jones
Releasedatum: 3 mei 2012
Plot Seeking Justice
"Vengeance always has a price"
Wanneer de vrouw van Will Gerard (Nicolas Cage) slachtoffer is geworden van een ernstige misdaad, besluit hij aan te kloppen bij een organisatie in de onderwereld. Met behulp van hun diensten wil hij wraak nemen op de daders. Maar de onderwereld verlangt een wederdienst.
Will Gerard
Gas Attendant
Detective Rudeski
Gina
Lexcoaster
Klinkt inderdaad veelbelovend, maar niet pretentieus. Soms zit kwaliteit in eenvoud.
Hankieh
January Jones van Mad Men, die is natuurlijk belachelijk lekker!
IceTigerGhost
De titel is ondertussen veranderd naar 'Seeking Justice'. Een slechte keuze, want 'The Hungry Rabbit Jumps' klinkt vele malen beter dan het ongeïnspireerde Seeking Justice. Het had de titel van een B-film kunnen zijn. Hopelijk geen voorteken.
Pete_033
Inderdaad. De titel doet me nu denken aan de Steven Seagal serie True Justice
DiDa
schram101
Ziet er niet heel vernieuwend uit maar dit soort filmpjes vind ik over het algemeen erg vermakelijk. Komt op de lijst dus!
Kr!kke
Zo maar eens bekijken.. Mening volgt...
Ben ik ook van plan
Movie-Addicted
Heb net ff gekeken is nog niet te doen (te slechte kwaliteit) Kr!kke, als je begrijpt wat ik bedoel
Amercianpie
Oh weer zon film?
Iemands z'n familie wordt aangevallen en de man neemt zelf de touwtjes in handen.
''Hunt them down like animals'' ect ect.
Justice they call it...
Misschien interessant omdat Nicolas Cage, Guy Pearce en January Jones wie overigens erg mooi is ghehe, er in spelen.
Maarja, misschien oordeel ik te snel, dus nog maar even afwachten.
Lewis-06
cage maakt te veel (slechte) films laatste tijd, en dat gaat ten koste van zn kwaliteit. tijd om een beetje rust dhr. cage !
schumacher
Zeer goeie film en laat die negatieve reacties achterwege, men post hier wat en je hebt de film nog niet eens gezien. Ik kan u zeggen ik ook eerst dacht dat cage degene zou zijn die van begin tot het einde de superman zou uithangen maar dat is niet zo. Wie mij begrijpt die zal het snappen als deze de film heeft gezien
Uiteraard zoals bij de meeste films heb je een happy end maar voor de rest, zeer goeie film, goed verhaal ook en een paar surprise dingetjes.
De film ging zo vlot vooruit het van mij 2 uur mocht duren. Zegt al verl, geen saaie momenten in de film, dat verdient al 1 punt bij mij
Shaky
Vanmiddag gezien in Genk. Ik vond het een te gekke film; kakt nergens in en blijft boeien.
Naar mijn mening zeker een aanrader.
jacobine_rodijk
Wat een verschrikkelijk, saaie productie zeg. Haast niet te geloven dat dit geregisseerd is door iemand die het ooit over het talent beschikte om een dialoog-beladen film over de Cubaanse rakettencrisis spannend te weergeven.
Degelijke blaam ligt echter niet alleen bij Donaldson maar ook bij de rest van de cast. Cage cementeert 2011 hiermee als zijn slechtste productiejaar (Season of Witch, Drive Angry, Trespass), Jones is kompleet miscast als Cage's liefje en Pearce had er blijkbaar totaal geen zin in. De automatische piloot setting was iig volop aanwezig over de getalenteerde cast.
helle_kedit
Een film die blijft boeien en waar de spanning constant te voelen is
Vond het een erg goede film!
nsRuben
Was geen succes deze film. Spanning en een goed verhaal waren ver te zoeken.
voomzap
Zo'n beetje alle films met Nicolas Cage kunnen mij gestolen worden, al heeft hij natuurlijk wel wat klassiekers op zijn naam staan dankzij een aantal goede regisseurs. Deze film loopt lekker, het voelt qua stijl en sfeertje aan als een thriller uit de 90er jaren (The Game). Cage valt reuze-mee in deze soms ietwat gemakkelijke maar zeker vermakelijke misdaad-thriller met een verrassend plotje.
Movie-Addicted
Tja, Spanning? pff..
Anyway, Cage deed het toch best aardig. Misschien waren sommige emoties misplaatst en hier en daar ging het wat amateuristisch, te smooth en toevallig allemaal, maar al met al was deze best te pruimen. Maar inderdaad @voomzap, de laatste tijd met de films met Cage? heb je gelijk in. Hij neigt een beetje naar het nivo van Steven Seagal, maar ik (denk) dat het ook aan de regisseur ligt?
Ik vond deze matig (bijna op een B lijkende film)
(p.s. het ouder worden is ook een proces voor sommige acteurs, dat speelt ook een grote rol (gebrek aan enthousiasme en diepgang qua acteren toch?)
Alles snel snel een film in elkaar proppen, dat heb ik vaker opgemerkt. Diepgang en geduld om een mooie en goede film te maken is soms ver te zoeken!
Ik ga liever voor Arthouse.
*2.5
vranque
Dom vermaak ondanks een best aardig verhaal in eerste instantie.
mijn god, cage, de hele film er hetzelfde uitzien ondanks dat je kop breeduit in de krant staat, haha, lachertje
M.Goodkat
Een cliché filmpje maar zeer vermakelijk om te bekijken
leuke acteerprestaties en ik weet nog steeds niet waarom mensen zoveel nicolas cage haten,ik vind hem best een goede acteur zelfs

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Warrior