Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: Roger Donaldson
Met onder meer: Nicolas Cage, Guy Pearce en January Jones
Releasedatum: 3 mei 2012
Plot Seeking Justice
"Vengeance always has a price"
Wanneer de vrouw van Will Gerard (Nicolas Cage) slachtoffer is geworden van een ernstige misdaad, besluit hij aan te kloppen bij een organisatie in de onderwereld. Met behulp van hun diensten wil hij wraak nemen op de daders. Maar de onderwereld verlangt een wederdienst.
Will Gerard
Gas Attendant
Detective Rudeski
Gina
filmfanaat48
ík ook, draai een hoop rommel in de bios, blij dat er nu en dan, iets leuks voor bij kom
Onwaarschijnlijke, malle aktiethriller, slecht geregisseerd en bijzonder lelijk gefotografeerd. En dan hebben we het nog niet eens over het akteerwerk. Cage is pure middelmaat in de hoofdrol en Pearce zet een zeer eendimensionale bad guy neer. Echt zo'n film waarin dingen gebeuren puur omdat het in het script staat, niet omdat er enige logica aan te pas komt. Begint matig en wordt dan snel minder. Van regisseur Donaldson mogen we toch wel iets meer verwachten.
Gewoon een lekkere verstand op nul popcorn-film.
pve
wat het achterliggende gedachte was van dit vehikel is mij een compleet raadsel
de normaal toch goeie acteurs als nicolas cage en guy pierce hebben zich echt door
een visie van een schrijver en regisseur in de luren laten leggen door zich te lenen voor zo'n film
na een paar redelijke films als drive angry , ghost rider is dit echt weer een stapje terug voor
cage (dit zeg ik zonder tresspass gezien te hebbben )
t is een met minder plot in elkaar geschroefde fugitive
met acteerwerk dat op een maandagochtend na een flink zondagavondje stappen in elkaar is gedraaid.
het plot is om te huilen
2 *
konynewortel
aardige actie/thriller met apart verhaal.
vond acteren wel goed ,maar camerawerk iets minder .
Al bij al kijk film lekker weg
Mondragon
Prima filmpje ! Niet elke film hoeft een diepgravend meesterwerk te zijn, met ellelangte dialogen. Niks mis met deze film.
pierrrke
mwa toch maar gewoontjes, het enige toffe waren Cage en dat niet alles vanaf het begin voorspelbar was. dit is een film waar ik morgen nog maar zeer weinig van weet.
Misgunner
film was lekker vlot en keek makkelijk weg.. niet heel speciaal maar gewoon een leuk filmpje om eens even voor te gaan zitten 3,5*
mock turtle
Cage is weer gedreven. Uitgangspunt van de film is interessant. Film blijft boeien, maar had iets meer spektakel mogen brengen.
johnrambo
Niets nieuws onder de zon. Een brave burger raakt verzeild in een complot en is genoodzaakt dingen te doen die hij een dag eerder niet voor mogelijk gehouden zou hebben. Met de zoals gebruikelijk uitstekend acterende Cage, toch zeer de moeite waard.
Timecop
Hij begon veelbelovend, maar kakt een beetje in het laatste 1/3e gedeelte.
jstinissen
ik ben fan van nicolas cage
maar deze film zie je 1x en na een paar weken ben je hem allang weer vergeten
hij was niet slecht maar zeker ook geen aanrader
standaard aktie/thrilletje waar er al een dozijnvan gemaakt zijn
Waku
Inderdaad standaard verhaaltje maar er is niks mis mee.
Dikke anderhalf uur actie vermaak .
Cage stelt niet teleur.
erpunited
Redelijke thriller. Lekkere actie en spanning. Heb me aardig vermaakt
Mega-Video
Toen ie begon en ik die BMW opname op dat parkeerdek zag wilde ik hem al uitzetten. Zo slecht en goedkoop zag dit er uit. Maar gaandeweg toch een vermakelijke film. Zeker geen blockbuster, maar lekker kijkvoer voor tussendoor.
sennajunior
Beetje ongeloofwaardig, maar los van dat , is dit gewoon een zeer vermakelijke film,
die nergens verveeld.
Zeker een aanrader !
ambrosini
Dit is toch geen cage film? Ik snap niet hoezo cage in dit soort films wil spelen..hij is iemand met een breed CV waarin hij topfilms heeft gemaakt.
Ik vind dat cage de laatste tijd films maakt ver onder z'n niveau..
Fonk
Goed vernieuwend verhaal uit Hollywood. Leuke Thriller.
January Jones blijft altijd een mysterieuze vrouw en goede actrice. Nicolas Cage deed het ook niet slecht.
TomPSV
Vlotte film, genoeg actie en een redelijk acterende Nicolas Cage. Heb me eigenlijk geen moment verveelt en daarom is het ook zeker 4 sterren waard.
madmax1
Had deze al een tijdje uitgesteld,de laatste met N -Cage was ik een beetje op uitgekeken.
Ook deze had ik beter kunnen overslaan,rammelend plot volkomen ongeloofwaardig,geen band met wat voor een speler ook ,boeiend voor geen meter , standaard snel in mekaar geflensde prul
lau12345
Leuke film , tijden geleden Cage zo goed zien spelen.
Film loopt vlot genoeg door met de nodige actie hier en daar .
Verhaal op zich beetje standaard , maar heb al met al toch genoten .
Leuk einde ook ook al was het een beetje voorspelbaar natuurlijk .
4 * dik verdiend .
hannes64
- 1926 berichten
Kan niet anders zeggen, dat ik geheel met je mee ga.
Goeie film, hier mag ik Cage wel in zien.
balrog
Met die cast en regisseur verwacht je een degelijke actiefilm, maar dat was dus niet het geval. Ik zag vooral een vergezocht plot en weinig geloofwaarde acteerprestaties.
_Casper_
leuke snelle actie film! verhaal was missch een beetje standaard maar het was wel allemaal leuk gedaan.
Zat een goeie vaart in de film en genoeg actie, heb me vanaf het begin tot het eind erg vermaakt met deze film!
Acteerprestaties waren ook allemaal goed, op 1 scene bij het begin na toen N. Cage een huil/drama scene moest doen... dat was zo slecht dat ik in de lach schoot.
VInd het trouwens zoiezo wel jammer van Cage vroeger was het 1 van mn favo acteurs en had ie echt veel top films.... maar de laatste tijd gaat hij echt bergafwaards (met trespass als dieptepunt)
maar dit is gewoon een prima lekkere wegkijk actiefilm! 3*
DiKKe_OsCaR
- 2034 stemmen
Standaard actiethrillertje. Cage speelt weer zijn standaard rol. Achtervolgingen, verhaallijn, etc is het bekende werk zoals we het al zovaak hebben gezien. Oke film, niks bijzonders.
skipy05
Zeer goede film. Spannend van begin tot het einde. Verhaal is goed.
Nicolas Cage zette een goede rol neer.
Zonder suspense.
Cage duikt weer eens op in een standaard clichéwerkje, waarbij hij ditmaal belandt in een Hitchcockiaans verhaaltje. De meester van de suspense wordt echter met node gemist, want enige spanningsopbouw is ver te zoeken.
Wanneer de platgetreden paden al rap met standaard actiescènes worden bevestigd, is het verder gewoon een voorspelbare actie-thriller uitzitten. Met het verstand uitgeschakeld valt hier echter best doorheen te komen, maar een en ander voelt nogal zielloos aan.
Redelijk.

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX