Vampires Suck (2010)
Met onder meer: Jenn Proske, Mike Mayhall en Anneliese van der Pol
Gesproken taal: Engels, Spaans en Duits
Releasedatum: 26 augustus 2010
Plot Vampires Suck
"Some sagas just won't die."
De jonge Becca (Jenn Proske) komt tussen twee jongens te zitten die totaal gek op haar zijn. Er volgt een hoop ellende voor Becca als de twee jongens alles doen om haar te veroveren. Haar vrienden hebben ondertussen ook hun problemen op het gebied van de romantiek. Alles lijkt te worden besloten tijdens het grote eindbal van haar school.
Becca Crane
Iris Sullen
June
Eden
teaser
Blijkbaar moet je de Twilight films gezien hebben om deze film Überhaupt grappig te vinden. Ik vond er geen hol aan...
Wat ben je voor een regisseur als je alleen dit soort persiflage films op je cv hebt staan...
Bizar slecht
wyatt earp
@ teaser: Volgens mij is deze film ook bedoelt om Twilight voor gek te zetten
. Ik heb de film niet gezien, maar aan de poster en het verhaal te zien is dit voor de twilight-haters. Trouwens wel het geweldige moment om daar nu mee te komen.
Elineloves
Zelfs sommige Twilight liefhebbers kunnen dit wel waarderen hoor. Mits je Twilight zelf niet al te serieus neemt natuurlijk, je moet er wel voor open staan. De die-hard fans zullen wel massaal 0,5* stemmen, helaas.
Dat zou behoorlijk kansloos zijn, hoezo zou je als Twilight fan niet kunnen genieten van films als dit(kwaliteit van deze film buiten beschouwing laten)?
Ik heb als fan van Scream e.d. ook ontzettend genoten van Scary Movie.
Tonypulp
Maar er zit wel een behoorlijk verschil tussen het publiek van scream en dat van Twilight (uitzonderingen zijn er altijd
). Die van Twilight zijn over het algemeen toch (en nu moet ik oppassen) wat kinderachtiger.
Ja oké, dat heeft Vampires Suck wel lekker uitgebeeld met die knokpartij aan het begin en de scene voor de aftiteling
moviemafketel
- 19752 berichten
De trailer komt nu om de 10 minuten op tv lijkt het wel, maar die ga ik van mijn leven niet bekijken. Als zelfs een trailer al bagger is, wat moet die film dan wel niet voor ramp zijn?
Tonypulp
Van precies hetzelfde niveau
Riddierid
De film sloeg nergens op maar kep wel 2x keihard gelachen en een paar keer een glimlachje om mn gezicht gehad en hij was erg kort. maar toch een 2
gjnt
Ik heb mij niet verveeld. Film is geen hoog vlieger maar neemt de twilight saga en heel de hype erom heen aardig op de hak. Moet wel zeggen dat het leuker en duidelijker wordt als je twilight hebt gezien, anders wordt het waarschijnlijk saai en vervelend. De film is extra leuk als er iemand mee kijkt die twilight helemaal geweldig vond, en ja zij vond hier dus niets aan. Leuk die persiflages op naar deel 2 en 3.
Roos-Cool
@ teaser: Volgens mij is deze film ook bedoelt om Twilight voor gek te zetten
Het is helemaal niet voor Twilight-haters hoor! Zelf ben ik een van de grootste twilight-fans bij ons in buurt en toch vind ik de film leuk.
Hij is gewoon grappig en ,oke, sommige Twilight-fans zullen dit niks vinden. Maar omdat het zo overdreven is,is het weer grappig.
Roos-Cool
Klopt, heb ze niet gelezen. Wil er wel aan gaan beginnen, vooral omdat ik toch vaak hoor dat de boeken veel meer de ''magie'' hebben die ik in de films een beetje mis. Ben benieuwd.
De boeken zijn inderdaag beter dan de film.
Alhoewel ik New Moon erg langdradig vond. Maar verder zijn de boeken uitgebreider en leuker.
namingway24
Ik heb het idee dat mensen die Twilight haten naar deze film gaan om hun stem te laten horen, maar dat is nou niet echt de bedoeling. Die 2 regisseurs wordt alleen maar een hart onder de riem gestoken zodat ze flutfilms mogen blijven maken. Ik heb overigens niets van ze gezien, maar aan de trailers te zien hoef ik daar ook absoluut niet aan te beginnen.
sabsabsab
Dit is gewoon een remake waar ze de film expres voor schut zetten net zoals scary movie,meet the spartas,silence of the hams enz...
Mx1991x
Ik ben enorm fan van Twilight, maar deze film lijkt me echt geniaal. Ik ga hem dan ook donderdag -wanneer hij uitkomt- meteen kijken
Twilight fan of zo?
Dit is gewoon een parodie, zoals er al zovelen zijn. Twilight is een hype, dus wordt Twilight te kakken gezet. Niks nieuws onder de zon.
Fabienne--
Ben benieuwd. Ik ben een twilight fan, maar er zit voor mij geen probleem bij, haha. Ik heb verschillende trailers bekeken en er zit wel enige humor voor mij in, denk ik.. Nu nog even afwachten totdat hij te bewonderen is.
Q Jones
Ik heb wel geteld 1 keer gelachen in deze film. Wat een onzin wat een bagger zeg. Ik houd hier helemaal niet van en ik weet dat ik hem dan niet moet kijken, maar hij kwam in de sneak en de rest van mijn vrienden bleven zitten en dus ben ik 90 minuten lang gemarteld met deze kut film.
jumpstylemovie
Na de trailer gezien te hebben heb ik het idee dat dit één van de slechtste films ooit moet worden. Wat een waardeloze trailer zeg
the-hague-pride
viel me niet tegen
in tegenstelling tot een hoop andere parodiefilms van de afgelopen jaren
johnhendrikos
Ik naar de sneak, in de stiekeme hoop om machete. Maar uiteraad komen er in de sneak enkel maar films die de daarop volgende donderdag ook te bewonderen zijn. Het gevol was ditmaal dat vampires suck vertoond werd. Om eerlijk te zijn had ik hier graag wat mee centjes voor over gehad. Meer centjes onder de voorwaarde dat ze de film niet gingen vertonen. Het liefst had ik gehad dat de kassajuf mij 5 euro extra liet betalen en mij waarschuwde welke film het was. De film hadden ze beter le torture kunnen noemen omdat dit het was. Na 1 min begon de ergernis al. Ik ben ook geen fan van de trage twilight films, dus dat is het probleem niet. Maar na het zien van deze film besefte ik me dat het nog erger kon. de twilight parodie. Afschuwelijk. na een 15 het te hebben volgehouden ( en ja dat is een prestatie) besloot ik om om de zaal te verlaten. Tot mijn verbazing en verwondering was ik de allereerte die de zaal verliet. Had de rest dan nog hoop, daar waar alle hoop als was vervlogen. Vond de rest het anders zonde van hun geld, ondanks dat ik graag extra had betaald om er niets van te hebben hoeven zien. Of was misschien hun popcorn simpelweg niet op. Allerlei verklaringen waren mogelijk behalve 1. Dat ze de film konden waarderen, kon het niet zijn, dit was onmogelijk.
De slechtste film die ik dit jaar gedurende 15 minuten heb aanschouwd. 15 minuten was all it takes om teleurgesteld huiswaarts te keren.
Noemt men dit humor, dan is Bert Vischer nog leuker.
Ik kan maar 1 ding concluderen, niet alleen vampires suck, maar deze film sucks vele malen meer dan een vampier in zijn wildste dromen ooit zou kunnen doen.
QQQ
Jemis, wat sucks deze film!
Je hebt een lange post geplaatst over je avontuur in de bios en dat je de film niets vond, dat hebben we door.
Maar vertel eens wat deze film voor jou niet zo bijzonder maakt? Geef argumenten daar hebben de lezers meer aan dan een hele post plaatsen over dat je het niks vond en dat je na 15min weg bent gegaan zoiets kan je ook in 2 zinnen laten weten.
the-hague-pride
oké
johnhendrikos
Jemis, wat sucks deze film! [/quote]
Dit is overigens niet om je af te kraken, heb de film alleen nog niet gezien en ben benieuwd naar wat de mensen vinden. Mij lijkt het wel een grappige film maar ik kan eigenlijk best wel begrijpen dat hij niet meer grappig word aangezien de film best lang duurd. En dat voor een parodie [/quote]
1- slecht geacteerd
2- waardeloze humor
3- duurt te lang
4- slechte humor
5 - dit soort parodien is al tig keer gedaan.
6- humor was dom
5- geen verhaallijn
7- en tot slot GEEN HUMOR!!
Knienke
Erg slecht. Ik heb toch nog 1,5 gegeven omdat ik een paar keer heb moeten lachen.
Elineloves
1- slecht geacteerd
2- waardeloze humor
3- duurt te lang
4- slechte humor
5 - dit soort parodien is al tig keer gedaan.
6- humor was dom
5- geen verhaallijn
7- en tot slot GEEN HUMOR!!
Gelukkig kun je wel goed tellen.
Mx1991x
Ik heb 3* gegeven, want ik hou van de droge humor! Ik vond het gewoon een leuke lachfilm. Soms was het wat wazig, maar sommige acties die bekend zijn van Twilight zijn goed nagedaan zoals het kijken van 'Edward' wanneer hij 'Bella' redt van de truck die op haar af komt en sowieso CAT! en die kop wat 'Edward' trok wanneer 'Bella' een scheet liet toen ze lag te slapen vond ik geniaal
Dus 3* van mij ^^
maithekke
hahahaha ik ben geen twilight hater vond de films op zich best vermakelijk.
Maar toch echt een geweldige film, en ja ik weet het over het algemeen is alles gewoon echt waar (niet het verhaal XD maar de manier waarop iets belachelijk word gemaakt wat eigenlijk ook best belachelijk is).
Ik merkte ineens dat ik twilight (toen ik hem keek) gewoon leuk vond. Maar ik neem het dus eigenlijk niet al te serieus
DonRalph
Heb me tot een bepaald punt vermaakt.
Dat punt was zo enorm oud en totaal niet orgineel dat het de rest van de film slecht maakte.
Zou deze film mooi bewaren voor thuis want om er 9,- voor te betalen?
No thx.

Breaking Wind
2011

De slechtst beoordeelde films op de Nederlandse streamingdiensten

Ondine
Drama / Fantasy, 2009