Vampires Suck (2010)
Met onder meer: Jenn Proske, Mike Mayhall en Anneliese van der Pol
Gesproken taal: Engels, Spaans en Duits
Releasedatum: 26 augustus 2010
Plot Vampires Suck
"Some sagas just won't die."
De jonge Becca (Jenn Proske) komt tussen twee jongens te zitten die totaal gek op haar zijn. Er volgt een hoop ellende voor Becca als de twee jongens alles doen om haar te veroveren. Haar vrienden hebben ondertussen ook hun problemen op het gebied van de romantiek. Alles lijkt te worden besloten tijdens het grote eindbal van haar school.
Becca Crane
Iris Sullen
June
Eden
Jessen0wnt
Toelichting: Je hebt pech, Chainsaw was je twee dagen voor met deze toevoeging.....
xD, jammer. Trailer zag er leuk uit! Hoewel het natuurlijk weer een super flauwe film gaat worden, haha.
Jozz
Ah daar istie, ik kon 'm enkele dagen geleden nog niet vinden op Moviemeter
Houden we in de gaten deze film. Het zal wel weer een ongelofelijk flauwe bedoeling worden, maar daar ben ik altijd wel voor in
. Laat maar komen!
Metalfist
Voor een keer heb ik eens het gevoel dat Seltzer en Friedberg hier iets mee gaan kunnen. Zonder tegen mensen hun schenen te willen schoppen, de Twilight films hebben wel genoeg mogelijkheden tot parodieën.
Tonypulp
*:)* Whooo. Iets om naar uit te kijken.
!!
horsefilmfan
Heb hem al gezien. De film is, zoals de andere bekende filmparodieën, nogal flauw. De humor heeft wel zijn hoogtepunten bijvoorbeeld als edward wegrijdt op dat wagentje in het bos maar er is te veel gebruik gemaakt van geweld en pijn als grappen.
2 sterren omdat de acteurs toch wel hun best deden.
Tonypulp
Oh god, die twilight zooi ook..
Iedereen moet wel toegeven dat Twilight dé reeks bij uitstek is die erom vraagt om compleet belachelijk gemaakt te worden. Dat krijg je hier dan ook wel, vooral het eerste half uur heb ik regelmatig in m'n melige bui wat af kunnen lachen, daarna was het af en toe nog leuk maar was de glans er voor een groot deel af.
Leukste is dat de actrice die Bella speelt nogal op de iets knappere zus van Stewart lijkt. Weet op geweldige wijze haar idiote stuiptrekkingen na te doen, dat domme wegkijken wanneer ze praat(naar beneden) met een geknepen gezicht en dan d'r haar achter haar oren vegen. Fantastisch, toont aan hoe stupide Stewart doet
Zoals eerder gezegd worden er in het begin leuke parodische stukjes getoond, later lijkt vooral de inspiratie wat op. Jammer, maar met z'n 76minuten (niet 90 zoals MM aangeeft) is het precies genoeg. Moet niet langer zijn, bronmateriaal is namelijk vrij beperkt wanneer je je hoofdzakelijk focust op 1 film.
Dingetjes zoals de aziaat uit the hangover zijn leuk meegenomen, niet echt grappig hier...maargoed. Mooi dat mijn punt bij de tweede film ook hierin terug komt. Vanwaar het blote bovenlijf
? Ook wat leuke quotes van de leraar en bella zelf in het begin I'm more of a humorless type
Al met al vermakelijk, echter niet het optimale eruit gehaald en zwakt het wat af. Fans geven het 0,5...fans van parodiën zien er wel wat in. Ook echt alleen kijken mocht je het andere werk van deze regisseurs te pruimen vinden, anders ben je kansloos bezig.
Elineloves
'' Once you go bat, you never go back. ''
Wat een heerlijk begin! Een film die direct begint met een bitchfight, is voor mij al de moeite waard. Onvoorstelbaar dat je gewoon na 2 gesproken zinnen al direct 4 Twilight grappen er in gooit.
Viel te verwachten..
En LOL, die hoofdrolspeelster.. inderdaad een zeer goede keuze om haar Kristen te laten spelen. Heerlijk, dat depressieve ondertoontje waar zij zo de nadruk op legt. Haar mimiek is exact goed, die gekwelde blikken, dat pruillipje, die slome houding.. Eigenlijk zijn alle personages echt uitstekend gecast, ze zetten hun rol goed neer (wel zwaar over the top, maar de karaktertrekken blijven hetzelfde), en de meeste lijken ook nog eens goed qua uiterlijk! ''Jacob'' is wel een mooie vent zeg, net zoals de ''echte''. Hij moet alleen even leren om beschaafd te plassen.
God, en die scène waar zij in de draagzak zit bij haar pa, te hilarisch! ''Dad, i'm not a little girl anymore!'' Moet je nou lachen of huilen? Ik weet het niet.
En zo zit je eigenlijk de hele film.
Die scene waar hij de auto stopt, is dan ook formidabel.
Dat is nou echt mijn -flauwe- humor. Zelfs de voice overs worden op de hak genomen.
Over flauw gesproken: Wie wil Edward nou niet zien met de krulspelden in zijn haar, de white strips op zijn tanden en de pyjama uit grootmoederstijd aan?
De telkens terugkomende ''Geen sex voor het huwelijk'' boodschap, die twilight je al 3 films lang door je strot probeert te douwen, is hier ook weer goed zichtbaar. (
Het is eigenlijk precies wat Jeroen al zegt: Hou je er niet van? Sla hem dan over. Het gaat 99,9% over Twilight, en als echte hater van die film kun je misschien nog wel eens lachen om Vampires Suck, maar als fan kun je dit denk ik niet waarderen. Laat hem dan lekker liggen, in plaats dat er weer een tiental 0,5* gegeven gaat worden.
chevy93

Dat zij nog steeds budget krijgen om films te maken... Waarschijnlijk bereiken hun films een bepaalde status. Die hoewel negatief, genoeg is om meer te willen.
Hoe zijn jullie hieraan gekomen?
Frenetic
Ik ga deze film zeker weten kijken
Heb de trailer al gezien, ziet er goed uit.
benthe
whaha ik wil deze zien. ik ben fan, snap niet waarom je deze laag punten zou geven, lig al dubbel bij de trailer. 'Edward, where? Edward we love you you're the best! No, Jacobs the best"kadoenk. whahah
soom
Whahahahaha!!! Ik ben een enorme Twilight fan, eerlijk, maar ik kon dit wel echt waarderen
!!! (de trailer bedoelde ik, die is cool!!) (en ik vind Friedberg en Seltzer best leuke regisseurs) Zal dit dus wel gaan zien, zonder daarbij afbreuk te gaan doen aan de prestatie van Kristen, Robert, Taylor
gizmoart
pfff doorspoelen die hap. Dan kan je misschien 1 x lachen tussendoor
hannes64
- 1926 berichten
Ja, een paar keer gelachen om deze parodie...maar , nog lang zo slecht niet.
slechtekont
Ik vond hem echt waardeloos dat mensen hier een 3 of hoger voor geven zonder hem zelfs te hebben gezien...
Metalfist
Imdb:
Date of Birth
23 September 1984, Naaldwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Moiae
Is dat Willem Dafoe op de foto..?
Nee, dat is Matt Lanter, net als in Disaster Movie.
Eigenlijk raar dat hij niet bij die drie spelers bovenaan staat, terwijl hij Edward speelt.
slechterug
Goodfella1812
Enkele keren kunnen lachen maar zoals vooraf al te verwachten was, mij allemaal iets te kinderachtig en flauw. 2* voor de moeite
kobe bryant fan
Vampires suck.Deze regel passen ze gans de film toe.
De film klopt gewoon niet stukken slaan ze door elkaar de weerwoolven zijn lijk van een musical maar nog slechter.
De stukken dat ze nog iets goeds konden doen verpesten ze het weer.
Sommige karakters lijken er echt niet op.Er zitten belachelijke scenes tussen.Zeer slechte special effects
Heb me totaal niet vermaakt,een zeer korte speelduur
.Als je een 0* kon geven had dat gedaan.0.5*
Elineloves
Je vond hem niet leuk, maar zeurt wel over een korte speelduur? Die snap ik even niet.

Breaking Wind
2011

De slechtst beoordeelde films op de Nederlandse streamingdiensten

Ondine
Drama / Fantasy, 2009