• 9.377.938 stemmen

Met onder meer: Jenn Proske, Mike Mayhall en Anneliese van der Pol

Gesproken taal: Engels, Spaans en Duits

Releasedatum: 26 augustus 2010

Plot Vampires Suck

"Some sagas just won't die."

De jonge Becca (Jenn Proske) komt tussen twee jongens te zitten die totaal gek op haar zijn. Er volgt een hoop ellende voor Becca als de twee jongens alles doen om haar te veroveren. Haar vrienden hebben ondertussen ook hun problemen op het gebied van de romantiek. Alles lijkt te worden besloten tijdens het grote eindbal van haar school.

avatar van .Fee.

.Fee.

Ben ik dan echt de enige die tot huilens toe om deze film heeft gelachen?

avatar van Nientje1980

Nientje1980

Tjeetje wat een slechte film,

en dan die humor. ik denk dat je er echt van moet houden hem leuk te vinden.

jammer, want de trailer zag er leuk uit

avatar van Turkse gast

Turkse gast

Veel beter dan Twilight zelf vond ik.

Goede grappen

en goed geacteerd dus van mij krijgt hij een 4

avatar van Joera

Joera

Ik heb in het begin ook tot huilens toe moeten lachen.. geweldig. Maar na een halfuur werd ie wel een stuk saaier en de grappen ook minder

avatar van lotteke_ik

lotteke_ik

Als je alle twilight films gezien hebt is dit best grappig. Maar verre weg van goed.

avatar van Beautifull x

Beautifull x

Wat een stomme film! echt schandalig! Heb nog niet eens gelachen. wat een slechte humor!

avatar van loreen

bobbydigital01

boring

avatar van Nooiert

Nooiert

Stukken beter dan Twilight. Vooral omdat deze film niet pretendeert "serieus" te zijn. Geheel in de lijn van Scary Movie, die overigens met elk deel wel minder worden. Toch zeg ik...

Op naar deel 2!

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Ik heb de film na een kwartier uitgezet en vind dat ik volledig in mijn recht sta

De komedie is ver te zoeken

avatar van TimZor

TimZor

Beetje stom om deze film te maken je moet zowiezo de twilight al gezien hebben als je je hier aan wil wagen. Maar aan te raden is om deze gewoon links te laten liggen. Twilight is aardig en dit is een grote disaster movie

avatar van brambier

brambier

Dit is zeker een hele slechte film ik ben meegegaan met mn vrouw maarre ja sorry ik kon het einde niet meer volgen ik viel in slaap hahahaha Het boeide me dus voor geen meter.. vandaar dat deze film maar een 0,5 van mij krijgt..

avatar van lolguy-potter

lolguy-potter

.Fee. schreef:

Ben ik dan echt de enige die tot huilens toe om deze film heeft gelachen?

Ik wel hoor ik vond hem echt grappig!!!!!! Ik heb hem ook een 5 gegeven maarja dat geef ik elke film die ik een beetje leuk vind maar deze verdiend het echt

avatar van soom

soom

lolguy-potter schreef:

Maar deze verdiend het echt

Eh... Er zijn toch betere komediefilms te bedenken dan deze, hoewel deze film zeker amusant was. Denk ik, tenminste/vind ik.

avatar van LisaX

LisaX

Om deze film te snappen moet je zeker de twilight trilogie hebben gelezen of de film hebben gezien. Ik vond hem echt heel leuk. Soms lag ik echt in een deuk

leuk om met je vrienden een keertje naar toe te gaan, 3 sterren

avatar van jrvdw

jrvdw

Wat bezielde de makers van deze 'film'?!

De 'humor' is kleuterschoolniveau, het 'verhaal' slaat nergens op en het acteerwerk is beroerd.

Vampire's Suck? Nee, maar deze film wel!

Een 0,5* omdat het niet lager kan.

avatar van jrvdw

jrvdw

Jij snapt het!

avatar van twilight78

twilight78

amai das wel supper gedaan maar lachen is daar niet echt aan

de echte twilight is leuker

avatar van Eevi

Eevi

Hoofdrolspeler Matt Lanter en de toch wel grappige trailer deden mij besluiten deze film toch maar een kans te geven. Ik had er niet al te hoge verwachtingen van en was er een beetje bang voor dat alle 'leuke' momenten al in de trailer te zien waren (zoals tegenwoordig wel vaker het geval is). Het is al een tijdje geleden dat ik de Twilight saga heb gezien en de herkennings momentjes in deze film waren een teken dat de verhaallijnen redelijk goed overeenkomen.

De cast leverde ook geen slechte prestatie, op sommige momenten vertolkte Jenn Proske haar rol zo goed, dat ik me zelfs begon te irriteren aan de oorspronkelijke trekjes van Kristen Stewart (zoals het continu haar achter haar oren doen). Ik vind Matt Lanter en Chris Riggi sowieso niet vervelend om naar te kijken en in deze film was dat niet anders.

Het minpunt van deze film is dat de grappen niet bijster origineel zijn zo is Edward die glinstert door zijn bling bling nogal voorspelbaar Maar ik moet toegeven dat sommige flauwe grappen mij toch een paar keer aan het lachen maakten (bijvoorbeeld het Black Eyed Peas momentje).

Nee, dit is zeker geen geweldige award winnende film, maar als je eens zin hebt in een flauwe film met simpele verhaallijnen (en knappe acteurs) is deze film toch wel het kijken waard

avatar van JSPR_G

JSPR_G

Ik versta de negatieve waardering van deze film niet zo goed. Ik heb alle Twilightfilms gezien (niet met volle goesting, maar toch ) en ik heb echt heel vaak moeten lachen bij deze parodie! Het acteerwerk is ook zeker niet slecht. Het lijkt me wel een voorwaarde om de Twilightfilms gezien te hebben en in de juiste stemming te zijn.

Aangenaam verrast!

avatar van sarah--

sarah--

_kut_ film.

avatar van lien.t

lien.t

Ik zit nu in de helft van de film... eerlijk het begin was leuk, de onverwachte wendingen zijn grappig maar het begint saai te worden ;s ik weet niet zeker of het in mijn voordeel was de twillight films al gezien te hebben maar ik denk dat het er niet beter op zal worden. helaas, ik had veel meer van de film verwacht,...

een 1tje waard

avatar van jess1

jess1

Als je deze film gaat kijken weet je van tevoren wat je kunt verwachten: flauwe humor. Als je daar niet van houdt zou ik hem zeker niet kijken, maar als je van films als scary movie houdt is het een geweldige film! Beetje jammer alleen dat er bijna alleen maar Twilight in voor komt en vrij weinig anders.

Jenn Proske doet trouwens een geweldige imitatie van Bella.

avatar van lvlvlv

lvlvlv

De humor is iets waar je in deze film van moet houden om hem iets amusant te vinden.

Kakfilmke

avatar van goongumpa

goongumpa

Vorig jaar in een stonede bui binnengesukkeld in een zaal waar deze film speelde, zonder ook maar iets van dat hele Twilight-gebeuren af te weten... Weet er niet veel meer van, behalve dat ik het een vrij beschamend gebeuren vond.

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

Het kijken niet waard naar mijn mening

avatar van nightbreed

nightbreed

Niet zo waardeloos als Disaster Movie, maar wel heel erg slecht als ik eerlijk moet zijn.

avatar van TomaskeX

TomaskeX

Ik kan er zoiezo al niet tegen als Twilight belachelijk gemaakt wordt. Ik HAAT parodieën. Ik heb hem toch maar eens gekeken. Dit bewijst hoe slecht parodieen wel niet zijn.

avatar van ibendb

ibendb

Vampires Suck? No, this movie sucks!

Waar Scary Movie en Superhero Movie nog enigzins grappig waren, sloeg deze film de bal echt helemaal mis. Maar in vergelijking met Meet the Spartans en Epic Movie is 'ie geniaal. De humor is afgezaagd. Al kon ik toch wel wat grinniken met die oversized cactus, imitaties van Bella en de onnozele bijpersonages. Voor de rest is dit een k*tfilm. 1.5*.

avatar van sabsabsab

sabsabsab

Hmm een film die een andere film belachelijk maakt alleen omdat sommige mensen het niet kunnen hebben dat Twilight populiar is, en omdat er wat jongens jaloers zijn op Patrick Pattinson.

Ik ben zelf geen twilight fan en had er inderdaad wel wat meer van verwacht, maar dit hoeft van mij ook weer niet.