• 9.376.040 stemmen

Met onder meer: Jenn Proske, Mike Mayhall en Anneliese van der Pol

Gesproken taal: Engels, Spaans en Duits

Releasedatum: 26 augustus 2010

Plot Vampires Suck

"Some sagas just won't die."

De jonge Becca (Jenn Proske) komt tussen twee jongens te zitten die totaal gek op haar zijn. Er volgt een hoop ellende voor Becca als de twee jongens alles doen om haar te veroveren. Haar vrienden hebben ondertussen ook hun problemen op het gebied van de romantiek. Alles lijkt te worden besloten tijdens het grote eindbal van haar school.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Dat mensen de moeite nemen om dit te gaan kijken. Zat er natuurlijk wel aan te komen, en naar mijn mening ook prima. Ik ga er alleen niet mijn tijd in stoppen. Maar wel een goed uitgangspunt voor alle haters die constant lopen zeiken bij de Twilight films, nu kunnen ze hier mooi hun gal spuwen, en de rest met rust laten Oh ja en verschrikkelijk lelijke poster trouwens, met al die vouwen en vlekken erin.

avatar van Linn

Linn

Elineloves schreef:

De telkens terugkomende ''Geen sex voor het huwelijk'' boodschap, die twilight je al 3 films lang door je strot probeert te douwen, is hier ook weer goed zichtbaar. ( )

Wel duidelijk dat je de boeken nog niet gelezen hebt want die boodschap zit er eigenlijk helemaal niet in.

Ook als ik geen Twilight fan zou zijn zou deze ontiegelijke flauwe humor mij nog helemaal niet liggen. (Ik denk verder aan films als Disaster movie. Die ook vreselijk onleuk was) En daarom sla ik dit net als Rianneke maar lekker over!

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Linn schreef:

Inderdaad

Tonypulp

Zouden meer mensen moeten doen Niet je ding, links laten liggen.

Linn schreef:

Klopt, heb ze niet gelezen. Wil er wel aan gaan beginnen, vooral omdat ik toch vaak hoor dat de boeken veel meer de ''magie'' hebben die ik in de films een beetje mis. Ben benieuwd.

avatar van Observator

Observator

Tonypulp schreef:

Zouden meer mensen moeten doen Niet je ding, links laten liggen.

Had dat eerder gezegd.

Tss

geregisseerd door Jason Friedberg en Aaron Seltzer

Niet waarschuwing genoeg?

avatar van Observator

Observator

Ik kon het toch niet laten. Epic Movie vond ik ook geweldig.

Ontzettend flauwe vorm van parodiëren, hoewel er af en toe wel wat rake imitaties van - voornamelijk - gedragingen in voorkwamen.

avatar van benthe

benthe

Wat een heerlijke film haha. Wel flauw, maar super grappig voor de Twilight kijker.

avatar van scorepio

scorepio

Af en toe leuk als je ook de twee originele twilight-films gezien hebt.

avatar van Jozz

Jozz

Ik vind deTwilight films best aardig, maar dat neemt niet weg dat het films zijn die zich perfect lenen voor een parodie. Ik keek dan ook erg uit naar deze onzinfilm .

Uiteindelijk moet ik concluderen dat het niet meer is dan redelijk. Dat komt vooral doordat het allemaal op 1 film is gebaseerd. Er zit te weinig afwisseling in, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Scary movie films waarbij gewoon een hele berg aan films op de hak wordt genomen.

Desondanks nog steeds zeer komische scenes . En zoals al vaker gezegd... is deze humor niet aan je besteed, kijk 'm dan ook niet!

Oja trouwens, veel complimenten voor deze nep-Becca . Wat imiteert ze haar geweldig . Mede daardoor toch nog 2,5*

avatar van leandra6

leandra6

ik had een paar voorstukjes gezien, en ik lach helemaal dubbel. maar nu ik de hele film heb gezien, valt het me toch heel erg tegen toch net een beetje 'niet-grappig' in eht geheel.

groot pluspunt: de film kijkt wel lekker weg.

avatar van tijn79

tijn79

Becca en Edward worden leuk gespeeld, met name Becca wordt heerlijk over de top gedaan.

Een nadeel vind ik ik dat zodra 1 van hen (of zelfs beiden) bezig is met een heerlijk droge scene, deze dan wordt verziekt met een erg flauw einde (typische Epic movie/Scary Movie/noem-ze-verder-maar-op grappen).

Helaas houdt de film je niet vast, ondanks het leuke spel van vooral Becca (maar ook Edward)

avatar van RickZ

RickZ

Persiflage op Twilight, soms flauw maar soms ook (heel) leuk. De film bevat toch wel een paar lach- en schatermomenten, daarom toch een voldoende.

avatar van Angel24

Angel24

Een betere naam voor deze film lijkt me This movie sucks!!

Allemaal erg flauw, alleen Becca is lekker overdreven neergezet.

avatar van kobe bryant fan

kobe bryant fan

Angel24:dacht ik net ook

avatar van Bura

Bura

Wat een verschrikkelijk film.

avatar van BandietjeXL

BandietjeXL

Erg flauw, maar wel vermakelijk.

Ookal was ik toch een twilight fan.

ik heb vaak gewoon gezeten van LawL!

avatar van the new guy

the new guy

Ow, zo jammer! Gisteren New Moon gezien en me kapot geergerd.

Hier zat zo veel meer in. De karakters zijn goed neergezet, met hun meest irritante eigenschap voorop. Maar telkens als er een lekker ironisch gesprek bezig is komt er weer een Leslie Nielsen grap uit de koffer.

Erg jammer.

avatar van Respekked

Respekked

Niks mis met Leslie Nielsen grappen!

avatar van ace leader

ace leader

De film begint vrij vermakelijk, maar bij het laatste uur werd het per minuut steeds saaier en saaier... met ook veel te veel té flauwe grappen, die niet eens grappig zijn. Toch een 3 dus een 1.5*

avatar van nightfly1982

nightfly1982

Ben zeker wel een twilight fan...maar heb net de trailer bekeken en ga deze film zeker kijken...hilarisch volgens mij....hahaha....

Kan het wel waarderen....

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Een nietszeggende vervolgfilm in de trend van 'Date/Epic/Disaster/Superhero Movie'. Ik heb wel een paar keer gelachen, maar aangezien geen van de acteurs over echte komedieskills beschikt en de grappen letterlijk herhaald worden uit de voorgenoemde films, krijg je precies wat je verwacht; anderhalf uur van zo'n simpel vermaak dat je hersenen in coma toestand liggen.

Maar ach, daar zijn deze films ook voor. Na een dagje werken prima te veroberen. Lanter is niet onaardig en Proske weet de trekjes van Kristin Stewart leuk na te doen. Verder is het einde verschrikkelijk "naar".

2,0

avatar van Wyverex

Wyverex

Zou deze wel eens willen zien. De trailer was grappig, maar meer ook niet . Overigens, ik denk zelfs dat bij een hele film van zulke 'grappen' weer het 'Meet the Spartans' effect zal hebben: overdone en echt niet om je dubbel bij te leggen

avatar van Xen0n

Xen0n

Nou vond ik Meet The Spartans nog wel de meest geslaagde van de films van deze beide acteurs... Ik ga deze toch maar bekijken, twilight vraagt erom om afgezeken te worden...

Elineloves

LOL, komt deze serieus in de bioscoop? Zag net de trailer op TV...

Tonypulp

Yup! zag de trailer vanavond nog langskomen in de bioscoop. Was de enige in de zaal die erom kon lachen ...

Elineloves

Haha echt te zonde gewoon, haters allemaal.

avatar van chevy93

chevy93

Tonypulp schreef:

Wat wil je dan als je naar de nieuwste Twilightfilm gaat?

avatar van rep_robert

Poeffff, een film waarvan je op voorhand denkt dat ie gedoemd is om te mislukken, dat komt dan vooral door de regisseurs van Vampires Suck.

Nou ,de film is ook gedeeltelijk mislukt. Ik moet zeggen dat ik de eerste drie kwartier wel redelijk heb genoten, de persiflages zijn goed neergezet(Becca lijkt wel een kopie van Bella) en her en der kom ik gewoon leuke grappen tegen("Can't you see the big picture?").

Helaas zakt het laatste half uur compleet in elkaar en zijn de grappen gewoon op, weg, foetsie..... Best vervelend voor de kijkervaring. Gelukkig is het laatste shot nog wel aardig en zorgt het voor een klein lachje.