• 9.380.134 stemmen

Alternatieve titel: Titanic 2

Geregisseerd door: Shane Van Dyke

Met onder meer: Shane Van Dyke, Marie Westbrook en Bruce Davison

Plot Titanic II

"100 years later, lightning strikes twice."

Het is reeds honderd jaar geleden dat de Titanic zonk en nu is de tweede Titanic klaar voor zijn eerste reis. Maar onderweg zorgt een tsunami ervoor dat er een gigantische ijsberg in de zee terecht komt. Deze ligt precies op de route van de Titanic 2, dus de crew en de passagiers zullen alles op alles moeten zetten om niet ten onder te gaan, zoals de eerste Titanic.

Hayden Walsh

Admiral Wes Hadley

Elliot Snipes

avatar van clutch

clutch

Voor 30 rupees tussen de hindifilms geplukt. Vers uit Pakistan geript. Dat wordt genieten.

clutch schreef:

Ja als onderzetter.

avatar van clutch

clutch

Best geinig eigenlijk deze film.

clutch schreef:

Best geinig eigenlijk deze film.

Wat heb jij gerookt?

avatar van Muyo

Muyo

Slechte film, meer kan je er eigenlijk niet over kwijt.

Omdat de Titanic de meeste toch wel aanspreekt, zijn de mensen al gauw nieuwsgierig wat ze in deze film laten zien.

Eigenlijk wist ik enigszins al wel voordat ik hem aanzette dat het waarschijnlijk een waardeloze film zou zijn, maar toch wilde ik hem zien uit nieuwsgierigheid.

Waardeloos in beeld gebracht, zéér slechte special effects, het acteren is ook waardeloos.

Van zo'n film moet ook geen (verzonnen) tweede deel uitkomen, want het voegt ook totaal niks toe.

1,5 ster voor de enigszins mooie vrouwen die je een aantal keer te zien krijgt, maar verder geen aanrader, zelfs niet als je niks beters te doen hebt !

avatar van Theunissen

Zo'n onzin verhaal verzin je toch niet , tenzij je aan de crystal meth bent. Knap dat sommigen het toch nog aangedurfd hebben om deze te bekijken

avatar van G Chill

G Chill

aan deze film is egt niks aan.

ik heb er een stukje van gekeken en je kunt echt zien dat het een nep film is.

ik heb hem maar afgezet. ik kon er geen minuut langer naar kijken.

Compleet fake en fail.

Alles, op de acteurs na, lijkt door de computer gemaakt te zijn (een en al animatie), de acteurs zijn ver beneden peil, het verhaal is kapot slaapverwekkend, kortom, als je deze film voor 1 euro bij euroland ziet liggen bijvoorbeeld, laat hem dan aub liggen, anders krijg je maagpijn, oogpijn, oorpijn, ofwel tv-pijn.

Zonde van je tijd.

Zoals G chill het zegt: ik kon ook geen minuut langer kijken naar deze waardeloze film.

benjelle

Shame van Dyke (regisseur der Tit2). Zie ook de beoordeling van zijn andere films. Deze beste man had nooit de H van Hollywood mogen leren kennen.

avatar van jasper1991

jasper1991

mag ik hem spannend vinden? ik vond overigens ook niet alles even sterk

jasper1991 schreef:

mag ik hem spannend vinden? ik vond overigens ook niet alles even sterk

Je moet stoned zijn geweest. Kan niet anders.

avatar van Flanagan

Flanagan

Het schip ligt behoorlijk scheef maar in de machinekamer kunnen ze gewoon rechtop lopen.....knap die vloeren die zich aanpassen aan..........ach laat ook maar.

Kortom alles is zo'n beetje slecht aan deze film

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Dat plot.

wat dachten die acteurs op het moment dat ze worden gevraagd voor titanic 2 ????

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Waarschijnlijk: Dan heb ik eindelijk werk! Achja, iedereen begint onderaan natuurlijk.

Wie weet zullen ze er wel heel veel geld voor krijgen, ookal is het een flop.

avatar van AGE-411

AGE-411

TragieStar.* schreef:

Wie weet zullen ze er wel heel veel geld voor krijgen, ookal is het een flop.

En om geld te besparen was de regisseur de writer en de hoofdrolspeler!

Het zou me niet verbazen dat zijn moeder - om geld te besparen - s'middags kookte voor de hele crew.

avatar van dave

dave

Mja, ze zullen allen met de fiets naar het werk zijn gereden en de was buiten hebben opgehangen in plaats van het in de droger te stoppen. Heeft iemand deze film nog gezien?

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Nee maar wil ik nog wel gaan doen. Ben benieuwd of hij hoger eindigt dan het 'eerste deel', ha..leuk om dat te zeggen .

avatar van Peter Ho

Peter Ho

Tonypulp schreef:

Misschien komt er dan een deeltje 3

avatar van PEN15

PEN15

Het is eigenlijk onze plicht om nieuwe kijkers te informeren over het verschijnsel "Asylum" en "Mockbusters". Het had me een hoop ergernis bespaard als ik er vooraf van wist, dan had ik noooiit naar the terminators gekeken.

Is er iemand bekend met The Asylum studios of ze nog wel redelijke winst draaien of dit echt puur doen voor de lol. Voor elke film een 1 of 2 uit 10 scoren moet op een gegeven moment een keer je ondergang gaan inluiden.

Wat anders dan. De titel is natuurlijk een grote grap, ik zou haast zeggen dat in DEEL 3 Jack Dawson terugkomt in de jaren 60 en een seksuele liefdesrelatie onderhoudt met de zus van een Franse vriend Link **proest!!**

avatar van starbright boy

PEN15 schreef:

Nou nee hoor. Er zijn genoeg zenders die dit soort spul willen uitzenden en genoeg mensen die het uit de koopjesbakken vissen. Asylum-films komen bovendien in meer landen op DVD uit dan menig klassieker. Bovendien zijn de productiekosten van Asylum-films erg laag. Reken maar dat het een zeer winstgevende onderneming is en blijft. Zo lang ze niet meer ambitie krijgen en meer risico gaan nemen.

Wat een ballentent, Asylum

avatar van Elineloves

Elineloves

Wat een geforceerde meuk. Ontzettende overacting of juist het 'kijk mij eens mijn tekst opdreunen' acteerwerk, vreselijke personages waarvan je bijna zou hopen dat ze vast blijven zitten op het schip, en wanneer het spannend hoort te zijn betrap je jezelf er op dat je met een vreemd glimlachje zit te kijken. Niet omdat het nou zo leuk is, maar omdat je de neiging hebt om 'Háhá, lekker voor je!' naar de TV te roepen.

De special effects zijn echter niet om te lachen, maar eerder om te huilen zo slecht. Er wordt ook niet geprobeerd om het nog een beetje geloofwaardig te maken, al is het voor de kijker wel een uitdaging om de fouten bij te houden.

Neem een kladblok, een pen, een drankje en een hapje en begin met het neerpennen van onnozelheden en fouten, iets waar deze film boordevol mee zit. Wedden dat de 90 minuten omvliegen? Dan heb je toch nog enigszins iets nuttigs gedaan, kritisch kijken naar hoe een film in elkaar steekt en vooral een leerervaring erbij hoe het vooral NIET moet.

avatar van ace leader

ace leader

:) Ik zei nog zo..

ace leader schreef:

Mijn advies is: niet kijken, want dit is tijdverspilling. 0,5*

avatar van Phoebe318

Phoebe318

Hij kwam een keer op SciFi, en heb een stukje gekeken. Vreselijk slecht! Na een paar minuten afgezet, dus zal ook wel niet stemmen.

avatar van jippie2010

jippie2010

Het is deze film gelukt... mijn eerste 0.5!

Werkelijk waar de ergste vervolgfilm ooit gezien.

De 'special effects' deden pijn aan mijn ogen,

een verhaal van 3 x niks,

zelfs Shane van Dyke kon het geheel niet opkrikken.

avatar van Olifantenstaart

Olifantenstaart

Een regisseur die zich hier toe laat verleiden is OF een groot talent, OF een geldwolf (wat ik hem overigens niet verwijt) zonder ambitie.

De geschiedenis leert ons dat ik het cursieve gedeelte mag schrappen.

avatar van runrunrun

runrunrun

Titanic 2 O_o

Heb ik iets gemist?

avatar van FillumGek

FillumGek

Nee hoor. Runrunrun nu het nog kan!

avatar van melvddonk

melvddonk

Inderdaad.

Een tweede deel lijkt me ook echt totaal overbodig.