Genre: Actie / Horror
Gesproken taal: Engels, Spaans en Japans
Releasedatum: 23 september 2010
Bekijk via NLZIET
Plot Resident Evil: Afterlife
"She's back...And she's bringing a few of her friends."
De wereld wordt nog steeds geteisterd door het virus dat mensen in zombies verandert. Alice (Milla Jovovich) blijft op haar pad toch steeds meer overlevenden vinden en samen zoeken ze naar een veilige haven. In haar gevecht met de 'Umbrella Corporation' krijgt Alice onverwachte hulp van een oude bekende.
Alice
Luther West
K-Mart
Jill Valentine
Tanjaaa0309
@Tanjaaa0309: Euhh.....je vindt het beter dat de film met die "speciale" camera is gefilmd maar 3D is niets voor jou
Beetje tegenstrijdig vindt je niet?
@Starscream: Ik vind 3D nu al het grootste minpunt aan álle films van tegewoordig! Door het hele gehype met 3D word er steeds minder aandacht besteed aan verhaal e.d. Films lijken dezer dagen alleen nog maar om de effecten te draaien.
Haha ja eigenlijk wel hè, maar voor de 3d fanaten denk ik dat het beter is om met zo'n camera te filmen maar ja zoals ik al zei het is niks voor mij.
nuzjan
Eindelijk komt het dan, heb lang op deze film gewacht. De RE zijn echt mijn favoriete horror films. Jammer dat we zo lang moeten wachten.
IronHide
Ai ai, Zoals het er nu voor staat word het niet veel. Dan maar hopen op het beste. Misschien moeten ze dan maar eens een eind eraan maken?
Starscream
Ze noemen het horror maar of de films nou egt horror achtig zijn Nee!Het bevat eerder wat horror elementen.
Nakkie13
Ligt het aan mij of zagen de beelden er in de trailer nogal knullig uit. Heel goedkoop.
Wordt waarschijnlijk een kutfilm, net als de vorige 3 delen...
domkey
Wordt waarschijnlijk een kutfilm, net als de vorige 3 delen...
En toch kom je hier uw kut commentaar geven?
Ik had al na deel 1 de rest niet bekeken,........,blijkbaar moet men 3 kutdelen bekijken & commentaar geven op part IV!
Nakkie13
Nee nee, ik vond de afgelopen delen wel ok. Gewoon onnozel vermaak, maar als films zijn ze naar mijn mening gewoon kut ( met het bronmateriaal kan zo veel meer. )
Ik wilde alleen zeggen dat ik deze er heel goedkoop uit vond zien in de trailer, als een slechte televisie serie...
En dan weer dat gepromoot met dat 3d. Sjezus...
- 1913 stemmen
Ja ziet er heel slecht uit, vandaar ook mijn vergelijking met Ultraviolet. Dat zag er ook allemaal niet uit. Enige verschil was dat Ultraviolet in 2D was. Ik vond het 3D gebeuren bij Avatar al overtrokken, maar ik ben bang dat het de komende tijd steeds erger gaat worden. Van mij mogen ze gewoon bij 2D blijven!
Ja idd ik vind het ook niks 3D
Starscream
En dan weer dat gepromoot met dat 3d. Sjezus...
Vage logica
scheerbaas
Kan niet wachten op de film. Heb de overige delen ook in me bezit. zijn ontzettend gaaf, maar je moet er wel van houden!
Freddykruegerfan
ik kan ook niet wachten maar...
ben benieuwd of ze deel 2 kunnen overtreffen
kom maar op met die ZOMBIES
film88888
Hm gaat twijfelen worden, en hopen dat hij even goed wordt als het eerste deel aangezien het terug de zelfde regiseur als de eerste film is, maar ik neem nu al een diepe negatieve zucht als ik hier lees dat het met Micheal Scofield gaat zijn, ik bedoel komaan mensen...
- 1913 stemmen
ik kan ook niet wachten maar...
ben benieuwd of ze deel 2 kunnen overtreffen
kom maar op met die ZOMBIES
Ali Larter doet weer mee dus het word sowieso de moeite waard om de film te kijken
Justice4All
Ik heb net de trailer gezien en ziet er best goed uit. Bordevol schiet en snijwerk
benthe
Heb de vorige delen nooit gezien, maar zal die voor dat deze uitkomt wel kunnen bekijken. Film komt in US al 10/9 uit..
Mister Onserious
ik moet eerlijk zeggen dat de resident evil film reeks redelijk is, maar het had veel beter gekund.
Het verhaal van de resident evil films zijn echt bar slecht vergeleken met spellen en de characters slaan nergens op.
En vooral niet door wie ze gespeeld worden kom op wentworth de homo miller als Chris Redfield doe normaal man, dat is gwn onzin.
Maar ik kijk toch redelijk uit naar deze film alleen maar voor de actie.
juhnzun
Lekkere poster ben toch benieuwt hiernaar
hoewel deel 3 en vooral deel 4 behoorlijk tegenvielen
hopelijk lijkt dit 5de deel meer op de 1ste twee delen
joeriL
RE films zijn zeker allemaal best vermakelijk. Maar wat me vooral is bijgebleven zijn de eerste (ongeveer) 20 min van de eerste flim. Die spanningsopbouw was erg goed.
AchmedATM
Lekkere poster ben toch benieuwt hiernaar
hoewel deel 3 en vooral deel 4 behoorlijk tegenvielen
hopelijk lijkt dit 5de deel meer op de 1ste twee delen
Dit is deel 4, Degeneration hoort niet thuis in de reeks. En Exctinction heeft ons Ali Larter gegeven daar is toch niks miss mee
Lenzo
Poppe
Hmm, een film met Wentworth "Michael Scofield" Miller.
Ik hoop niet dat het Swiebertje-effect bij mij teveel opkomt.
Tonypulp
Ziet er wel lekker kitscherig uit, zo fout/strak allemaal. Ik zag de naam Ultraviolet langskomen, die look heeft het wel een beetje ja. Vond dat ook op een heerlijke manier slecht, dus ben wel benieuwd. Vond het derde deel niet zo, het eerste en tweede waren beide vermakelijk.
Tonypulp
Het is ook niet echt een film die om kwaliteiten draait
. Totaal niet waar mijn oog op valt, zulke details, bij het kijken van iets zoals Ultraviolet. Meer de ideeën an sich die het doen, zoals de scene op de motor
AchmedATM
Maar het is Resident Evil! Gewoon een franchise waar je van houd of niet
Dat is met alles zo
. Kijk er iig wel naar uit, kan die RE films altijd wel waarderen
. Alleen dat 3D is altijd zo'n irritante gimmick in dit soort films, my bloody valentine en final destination hadden er ook al 0,0 aan.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

2004

Resident Evil
2002

Sciencefictionreeks 'Resident Evil' met Milla Jovovich nog maar kort op Netflix

Netflix breidt binnenkort het aanbod uit met vier films uit de 'Resident Evil'-reeks

Chi Bi Part II: Jue Zhan Tian Xia

Legendary
Drama, 2010

Underworld: Evolution
Actie / Horror, 2006
post-apocalyptischdystopieondoodbiohazard evil corporationresident evilzombiegebaseerd op videogameduringcreditsstinger3d