• 9.374.710 stemmen

The Kids Are All Right (2010)

Komedie / Drama | 106 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Lisa Cholodenko

Met onder meer: Julianne Moore, Annette Bening en Mark Ruffalo

Releasedatum: 2 december 2010

Plot The Kids Are All Right

"Nic and Jules had the perfect family, until they met the man who made it all possible."

Twee kinderen, die door kunstmatige inseminatie zijn verwekt, wonen bij hun lesbische moeders. Hun echte vader hebben ze nooit gezien. Op een dag zoeken ze hun vader op. Op de verjaardag van de oudste brengen ze hun echte vader in hun gezinsleven, wat voor de nodige verwikkelingen zorgt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van BBarbie

BBarbie

Prima drama, al komen de felle emoties niet allemaal over. Goed geacteerd met als uitschieters Mark Ruffalo en Mia Wasikowska. De montage was hier en daar een beetje rommelig. Oscar-nominatie komt volgens mij niet door de kwaliteit van de film, maar omdat de discussie over homoparen met kinderen erg "hot" is in Amerika op dit moment. Dat was een paar jaar geleden ook het geval met "The Hurt Locker" (toen was de discussie over de oorlog in Irak zeer actueel).

avatar van laundromat

laundromat

Prima vermaakt. Lekker droog soms lesbo's die gay men porn kijken; en het dan nog ook nog willen uitleggen aan zoonlief; briljant en niet geforceerd. Wasikowska is hier veel beter op haar plaats dan in het tegenvallende Alice in Wonderland.

Ik vond het einde goed. Papa Ruffalo heeft het gewoon verpest .

En wat een leukerd die Hutcherson. Bekend gezicht, maar nog nooit film met hem erin gezien. Dus dan zal-ie wel een 'algemeen' gezicht hebben. Prima

Iets heel anders: Ruffalo kwam in beeld in bruin shirt en eerste wat ik dacht: wat heeft-ie vaak bruin(ige) kleren aan in films. Dat dus.

avatar van Alleygator

Alleygator

Het verhaal vind ik wat voorspelbaar maar voor de rest niets dan goeds over deze film. Prachtig acteerwerk, vooral in de gevoellige scenes. Ingehouden en toch mooi, dat is de kunst. De rollen van de kids mochten wat mij betreft wel iets dieper mogen gaan.

avatar van TwoTonys

TwoTonys

Erg vermakelijke film. Leuk origineel verhaaltje. (Twee lesbo's met een kind afkomstig van dezelfde spermadonor. Deze kinderen willen weten wie deze spermadonor is..) Goede acteerprestatie van allemaal en vooral van Mark Ruffalo die hier niet voor niets een oscarnominatie voor gekregen heeft.

avatar van danick61

danick61

Goede drama

avatar van Gish

Gish

Mooie rol van Mia Wasikowska, die binnenkort is te bewonderen in een nieuwe versie van Jane Eyre. Rest van de cast was ook goed, het verhaal toch weer ouderwets moralistisch en voorspelbaar.

Aardig.

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Langdradige film met uitstekend acteerwerk.

Waar het de film aan ontbreekt is tempo. Scenes duren wel erg lang, en veel meer dan gepraat wordt er niet.

Gelukkig is het acteerwerk verder wel erg goed hoor.

Annette Bening en Julianne Moore bewijzen tot de top van hun generatie te behoren met hun lesbie-rollen.

Ook Mark Ruffalo als donorvader is erg overtuigend.

Helaas vond ik het niet altijd even boeiend. Gelukkig zat er af en toe nog wel wat humor in waardoor het toch wel te doen was om de film af te kijken.

Toch een beetje een tegenvaller, maar goed, 2,5 ster is meer dan genoeg zo lijkt me..

avatar van Shaky

Shaky

Topper. Zeer geslaagd komisch drama dat constant weet te boeien. Zeer goed acteerwerk en een prima verhaal.

avatar van renske

renske

Leuke film. Supermooie muziek aan het eind. Annette Benings rol had ik wel wat moeite mee omdat het moeilijk was om sympathie voor haar te voelen. Wat een controlfreak zeg. Ik vind dat het personage gespeeld door Ruffalo er wel een beetje bekaaid af komt. Hij wordt min of meer in het gezin ge- en betrokken en daarna weer afgedankt omdat -ie met Moore heeft gesekst. Maar goed, het leven is ook niet altijd eerlijk. Mooi naturel spel door de zoon.

avatar van Carealot Carrot

Carealot Carrot

Beetje veel spoilers renske. Je moet dat even aanpassen.

avatar van devidia

devidia

leuk begin en middenstuk, alleen jammer van het belabberde slot

avatar van Stephan123

Stephan123

Goede film maar ik snap niet waarom er komedie in de tekst staat want er zit geen vleugje komedie in.

avatar van eppy

eppy

Ik vond het eind een grote dompert,helemaal betrekkend op de vader die aan het eind wel heel cru wordt wegezet.

avatar van laundromat

laundromat

eppy schreef:

als die vader niet werd weggezet had ik het een veel lager cijfer gegeven. ik vind het een passend einde.

avatar van devidia

devidia

laundromat schreef:

De vader werd wel heel plots als een stereotype eikel neergezet naar het einde toe, totaal ongeloofwaardig. Ik ondervond iets teveel girlpower hier (zie regisseur...)

stom einde dus

avatar van Roel82

Roel82

Aardige film die redelijk goed de emoties weet over te brengen. De dialogen zijn regelmatig wat lang van stof waardoor de verveling op momenten er in sluipt. Al met al geen onaardige film en leuk voor tussendoor.

avatar van SJRS.VLDT

SJRS.VLDT

Prima concept en goed uitgewerkt. Er had wat mij betreft niet veel meer ingezeten dan dit. Dus wat dat betreft is het prima gedaan. De kracht van de film is het huwelijk van de twee vrouwen neerzetten als een gewoon huwelijk. Erg goed gedaan. Uitstekend geacteerd. Maar uiteindelijk is dit gewoon de zoveelste romkom, maar dan wel een heel aardige. Leuk om een keer gezien te hebben.

3sterren vooral voor het acteerwerk.

avatar van henkula

henkula

ik geef alleen al een punt voor de originaliteit, de donor is ook alweer een verhaal apart. het is niet goed uitgewerkt allemaal, maar wat wil je binnen anderhalf uur.

avatar van Theunissen

Waarom deze film betiteld staat als Komedie / Drama is me een groot raadsel want deze film heeft juist niets met komedie te maken. En als er komedie inzat is me dat totaal ontgaan (of moest dat vreselijke zingen soms komedie voorstellen). De film is een puur drama maar wel een saaie want er gebeurt vrijwel niets en de film kabbelt dan ook rustig naar zijn matig einde. Het verhaal boeide me weinig en een echte band met de karakters kreeg ik ook niet. De cast deed het wel aardig (m.u.v. Mark Ruffalo) en Yaya DaCosta (Tanya) vond ik best een fraaie verschijning. Annette Bening vond ik overigens perfect gecast voor de lesbische rol want ze zag er ook echt uit als een lesbo. Ook Julianne Moore deed het goed en het valt me op dat ze de laatste tijd steeds vaker uit de kleren gaat in haar rollen (niets mis mee overigens).

avatar van nightbreed

nightbreed

Geinig filmpje, al kreeg ik in het begin van de film het gevoel dat de makers deze film hadden gemaakt om het publiek te tonen hoe progressief ze wel niet zijn. Gelukkig verdween dit gevoel al redelijk snel. De interactie tussen de tuinman en Moore was erg grappig en de karakters waren ook niet verkeerd. De dochter van het stel (Mia Wasikowska) gaat denk ik een grote worden; ze is bloedje mooi (natural beauty + mooie uitstraling) en ze kan ook nog eens erg goed acteren.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Mooi drama dat voornamelijk gedragen werd door het zeer sterke acteerwerk en een intrigerend verhaal. Vooral Julianne Moore en Mark Ruffalo vond ik er erg uitspringen. Normaal vind ik Ruffalo maar een gemiddelde acteur maar hier heeft hij echt een heel sterke rol neergezet.

Wat mij ook erg aansprak is dat het "verzanden van een relatie in een sleur" heel sterk is neergezet. En hoe je heel snel de fout in kan gaan als je het op zijn beloop laat. De sexscènes in het hele begin snapte ik niet helemaal. Ik begreep niet wat de toegevoegde waarde hiervan was.

Het verhaal zelf is ook zeer origineel. Dat kan ik ook zeer waarderen. De scène waarin Moore de TV uitzet en aan het hele gezin haar excuses aanbiedt vond ik heel indrukwekkend.

avatar van Trouble's

Trouble's

De zoveelste film waarin de lesbische vrouw zich toch maar laat verleiden door een man...

Écht jammer.

Verder een mooie film.

avatar van dave

dave

Aardige tragikomedie die weliswaar meer neigt naar dramatische taferelen, doch bij momenten een ongedwongen glimlachje weet af te dwingen. De acteurs en actrices zitten goed in hun vel en brengen hun rollen met verve. Vooral de intrigerende Wasikowska is een boeiend personage, wat ook geldt voor de immer ontspannen Ruffalo. Het verhaal duurt net lang genoeg om niet afstompend te worden en kent een fraai en open einde. Niets dat het geheel naar buitenaardse werelden tilt helaas, en slechts een paar momenten zijn enigszins memorabel of écht vermeldenswaardig te noemen.

Goed.

3,00 (3,25)

avatar van RonMathijs

RonMathijs

Aardige film. Echter wel zo voorspelbaar als het maar zijn kan, en uiteraard een op en top hollywood einde! Verhaal was aardig bedacht maar ook weer zo'n cliche 12 uit een dozijn lesbo film. En wat hieronder ook al stond vermeld: comedie is het absoluut niet!

Vond acteurs wel aardig spelen.

avatar van Leo1954

Leo1954

• 2073 berichten

Ik heb me werkelijk rot gelachen, maar weet zeker dat dat niet de bedoeling van de film was, wat een wanstaltig melodramatisch product is dit zeg. Dacht dat ik het nu allemaal wel gezien had op dat gebied, maar deze film sloeg echt alles.

avatar van Aapje81

Aapje81

Hele prettige film met uitstekend acteerwerk en niet onaardige dialogen. Vooral Moore en Wasikowska doen het erg leuk. Alleen het einde was nogal teleurstellend en moralistisch maar al met al was dit zeker geen onaangename film.

Boven gemiddeld.

avatar van Miszmi

Miszmi

Ik vond het geen leuke film, erg voorspelbaar, en vond in tegenstelling tot anderen hier het acteerwerk meerdere keren niet om aan te zien. Ik vond hem langdradig en saai worden. Had er meer van verwacht.

avatar van soom

soom

Ik heb Mia nu in 3 films gezien, en sinds Alice in Wonderland, heeft ze dan ook m'n interesse, mijn belangstelling. Dit is helemaal aangewakkerd sinds ik de fenomenale rol van Jane zag, waarin ze zoveel chemistry heeft met talentvolle man Michael Fassbender.. Daarom helemaal benieuwd naar meer, veel meer van haar. Ook hier was ze zeker op haar plaats. Een goed bedachte, en geschreven rol, ze leek erg op haar gemak en speelde met verve de dingen die ze moest doen. Tof.

Josh Hutcherson deed het goed, Julianne en Annette waren ook goed, en Mark was ook erg leuk. Zeker een solide cast bezetting dus, allemaal op hetzelfde niveau spelend, niets en niemand springt er erg uit, maar het is gewoon zo heerlijk maf, dat het allemaal wel lekker aanvoelt. Mooi gemaakt, de liefde voor elkaar spreekt er wel degelijk uit, en daar kon ik dan ook best iets mee. Lief gemaakt, paar sterke momenten. Ik liet me onderdompelen, en werd zeker niet teleurgesteld. Iedereen is even goed hier.

avatar van Ed Lauwerens

Ed Lauwerens

Met weinig verwachtingen aan deze film begonnen - blijkt het een leuke, humoristische film te zijn met prima acteerwerk, leuke filmshots en een klein beetje emotie. Geen top 20 werk, maar absoluut de moeite waard om te kijken

avatar van Keane1983

Keane1983

Acteerwerk is goed en overtuigend, de soundtrack daarintegen weer iets minder.

Camerawerk is netjes weet weet soms vanuit een aparte hoek te filmen waardoor mooie beelden uit naarvoren komen.

Het vehaal is niet heel erg bijzonder, ik had hier overigens meer van verwacht. Ondanks het onderwerp "spermadonor" wordt het concept nergens goed uit de verf. Dit geld ook voor de personages, deze zetten toch wel een zwaar onderwerp neer maar doordat de karakters naar mijn mening ergens echt worden uitgediept is het moeilijk je te kunnen inleven of echte emoties te voelen.

Tja, over het algeheel een aardige film die leuk is om eens gezien te hebben.

Van mij een 3.0*