• 9.374.079 stemmen

The Kids Are All Right (2010)

Komedie / Drama | 106 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Lisa Cholodenko

Met onder meer: Julianne Moore, Annette Bening en Mark Ruffalo

Releasedatum: 2 december 2010

Plot The Kids Are All Right

"Nic and Jules had the perfect family, until they met the man who made it all possible."

Twee kinderen, die door kunstmatige inseminatie zijn verwekt, wonen bij hun lesbische moeders. Hun echte vader hebben ze nooit gezien. Op een dag zoeken ze hun vader op. Op de verjaardag van de oudste brengen ze hun echte vader in hun gezinsleven, wat voor de nodige verwikkelingen zorgt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van SunChaser

SunChaser

Ik had een feelgoodmovie verwacht waar iedereen aan het eind vriendjes zou zijn. Maar uiteindelijk is het een Lesbopamflet geworden waarin mannen goed zijn voor zaad of een stevige beurt.

Wat een slechte film.

avatar van margo1

margo1

Een bagger film! Alle vooroordelen van (hetro)mannen t.a.v. lesbienes komt langs. Natuurlijk kan en vrouw niet zonder man, natuurlijk vallen kinderen ales een blok voor hun biologische vader, ook al hebben ze hem 18 jaar niet gezien, natuurlijk.........moet ik verder gaan?

In de film worden de lesbische ouders neergezet als twee zeikwijven (excusez le mot) en krijgen ze , op een scene na (wanneer "pa"door Nic op zijn nummer wordt gezet) niet het respect wat zij verdienen.

Heb er maar veel lol aan, lutsers

avatar van Brother Grimm

Brother Grimm

Sorry punt voor het maken, begrijp dat er mensen zijn die zo'n soapstories wel leuk vinden, maar na een uur kon ik het niet meer aan

avatar van Fuentes

Fuentes

Aardig drama. Julianne Moore en haar echtgenote Annette Bening spelen erg goed.

Dit in tegenstelling tot Mark Ruffalo die maar één gezicht lijkt te kunnen trekken.

chebby schreef:
Alsof alle lesbische vrouwen een man missen in hun relatie ?
Eerst de homoseksuele porno en daarna als finishing touch gaat 1 nog vreemd met die vent ook.
Als een vrouw lesbisch is dan word ze niet opgewonden van penissen of wat dan ook !
Dus vind het raar dat deze vrouwen hier als lesbisch worden neergezet terwijl ze duidelijk biseksueel of misschien zelfs hetero zijn ?
Vind dit erg denigrerend tav de lesbische vrouw.
Het enige lesbische aan die hele film was de poster van Uh Uh her in 1 vd slaapkamers.

Heb jij door de film heen zitten spoelen ofzo?
Jules heeft duidelijk uitgelegd waarom ze gay porn keken en waarom ze vreemd ging
-Ze zijn wel lesbisch.
-Er is niets denigrerends aan.

Als je iets niet begrijpt moet je er harder over nadenken. Maar niet dit soort bullshit posten.

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Vraag me af waar al die negatieve berichten opeens vandaan komen...

SaNDuTjE schreef:

Vraag me af waar al die negatieve berichten opeens vandaan komen...

Dat is gewoon onbegrip.

avatar van Laila001

Laila001

Vond het een redelijk leuke film, maar wel vond ik dat "paps" er een beetje sneu van af kwam. Ook wekte de vrouw met het korte haar (Nic) ernorm veel irritatie bij me op, ik vond het een zure, bazige tante

avatar van Grohl

Grohl

een doorsnee Amerikaans gezin, dat toevallig 2 moeders heeft, dat moet dealen met de dingen des levens...

ik denk dat veel mensen met de verkeerde instellingen naar de film gaan,

het koppel is wel degelijk lesbisch

2 vrouwen, al jaren bij elkaar, samenwonen, kinderen...

maar de film draait niet om het "lesbisch" zijn,

de film draait rond een gezin dat moet dealen met problemen, problemen die ook in heterogezinnen voorkomen, zoals kinderen die het huis uitgaan, pubers, relatieproblemen, ...

en dat werd in deze film eerlijk en echt getoond, zonder al te veel clichés op een hoopje te gooien.

En misschien zijn mensen dat niet meer gewend, een film die het niet moet hebben van de special effects, of de waanzinnig spectaculaire achtervolgen.

Maar die het moet hebben van de acteurs, en de dialogen.

Ik vond dit een topper, langs alle kanten goed geacteerd,

de vrouwelijke hoofdrollen waren geloofwaardig, de twijfels en frustraties rond de kinderen die contact zoeken met hun "donor"...

4,5

avatar van BenicioDelToro

BenicioDelToro

ralfsjam schreef:
Wat ik al eerder gescheven heb: Moore in een film maakt de helft al goed. En in deze film was ze voor mij wel nodig. Want zonder Moore had ik deze film een lagere waardering gegeven.
maar goed, de film:
Het eerste uur was voor de hand liggend en niet echt spannend. De cast was zeker goed en de sfeer prima, maar het was te makkelijk en ging te snel. Pas toen de crisis kwam, die prima aangekondigd werd, sprong de film naar een hoger niveau en begon het te lopen, maar toch niet ver genoeg. Hier had de film volgepropt kunnen worden met meesterlijke emotionele scenes, maar daar in tegen bleef het bij een aardige scene zo hier en daar.
Aan het einde had ik op eens moeite met de kinderen. niet hun kunnen, maar hun rol. Zoon was een bijrol en dochter net iets meer. En dat was jammer, want ze deden het zo goed.
Vader die de spil was (en waar ik op het einde het meeste medelijden mee had, want wat kon hij er aan doen? ze komen naar hem, hij is vrij man, zij kust hem, zij geniet van hem, hij krijgt de shit over hem heen... etc.) kreeg aan het einde ook te weinig ruimte...
maargoed, al met al...
een aardige onderhoudende film die zeker niet slecht was, maar had hem 20 minuten langer laten duren, en alles wat in mijn ogen minimaal was, had beter kunnen zijn.
toch kijken als ik jouw was!
3.5

Hoef hier weinig meer aan toe te voegen.
Leuke film, sterk geacteerd ook. Maar ook ik miste iets wat het écht goed maakte. De film gaat nergens echt de diepte in. Een minuut of twintig extra had het net wat boven de oppervlakte uit kunnen tillen wellicht.

avatar van manecas36

manecas36

Nee, de film gaat nergens echt de diepte in. Ook wel eens leuk! Ik heb gelachen. Leuke film!

avatar van chebby

chebby

margo1 schreef:

Heb er maar veel lol aan, lutsers

Helemaal mee eens !

avatar van chebby

chebby

mandy7 schreef:

Heb jij door de film heen zitten spoelen ofzo?
-Ze zijn wel lesbisch.
-Er is niets denigrerends aan.

Neehoor zeker niet heb de hele film gekeken en deze film laat precies zien hoe mannen tegen lesbiennes aan kijken.
Jouw argumenten zijn echt bulsshit
En er was niks lesbisch aan die hele film op de poster van uh uh her na !

avatar van LoganMCV

LoganMCV

Leuke film die de hypocriet in menig mens naar boven zal halen. Niet uit het leven gegrepen maar wel feelgood en geen moment saai. Geen topper maar het bekijken waard.

avatar van lebowski

lebowski

Op alle vlakken uitstekend gecaste komedie, geloofwaardig verhaal, met Annette Bening als absolute uitblinker. Niet te geloven hoe goed zij is geworden in de loop der jaren. Was ze in bijvoorbeeld American Beauty nog tamelijk over de top, hier is ze perfect in balans, met een fantastische timing. Ook de jonkies, vooral Mia Wasikowska, waren het aanzien meer dan waard. Heb de laatste tijd niet meer zo gelachen bij een film 4*.

Jouw argumenten zijn echt bulsshit

En er was niks lesbisch aan die hele film op de poster van uh uh her na !

God you're ignorant.

chebby schreef:

Zoals wat? ben wel benieuwd naar voorbeelden.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

Voel een relatie ontstaan tussen Margo1 en Chebby!

ralfsjam schreef:

Voel een relatie ontstaan tussen Margo1 en Chebby!

Hahahaha. Mooie match-up.

Heb je wel eens nagedacht over een carriere in dat veld?

Ik kies van deze pagina Grohl, die heeft de film ten minste begrepen .

avatar van cordiacovens

cordiacovens

goede film, zeer goed acteerwerk..lesbisch hebben ook te kampen met de problemen zoals ieder ander stel lijkt de boodschap te zijn..daarin slaagt de film voor mij zeker wel..zeker als je ziet hoe goed benning en moore acteren in deze film..echt uitstekend, precies wat deze film nodig heeft..verder mist de film voor mij nog wel wat diepte om het dramatische aspect goed naar boven te kunnen brengen, het einde was daarbij ook niet echt mijn keus. maar goed ik vond het zeker de moeite waard en het had zeker leuke humor. dikke voldoende.

avatar van jeeke21

jeeke21

Grohl heeft het inderdaad heel mooi omschreven !

Alleen vond ik het einde toch maar pover . Ik vind dat de donor hier flink in de kou blijft staan en dat hij toch wel iets beter verdiende !!

Tenslotte deed hij zijn best om de situatie te begrijpen , en zijn het de kinderen die hem hebben opgezocht en, werd hij besprongen door de lesbienne en niet andersom !

avatar van Laila001

Laila001

jeeke21 schreef:

Grohl heeft het inderdaad heel mooi omschreven !

Precies, dat vond ik nou ook! Goed gezegd!

avatar van Redlop

Redlop

chebby schreef:

...deze film laat precies zien hoe mannen tegen lesbiennes aan kijken.

Dat is dan (onbedoeld?) een compliment, want het personage van Ruffalo wekte geen seconde de indruk een probleem met lesbiennes te hebben of een huwelijk met kinderen. Een erg moderne vrije tolerante geest. Ik zou bijna zeggen... eerder andersom.

Al met al een leuke film waarin de cliché´s omgedraaid werden. 3*

avatar van Waku

Waku

Relatie en vooral daardoor meer vrouwenfilm.

Maar zeker niet slecht.

Beetje voorspelbaar (bijn soapachtig) verloop.

Maar de film kijkt wel makkelijk weg.

Aardig tussendoortje.

avatar van Montorsi

Montorsi

Wel eens wat anders geen gay-relatie te zien waar alles en iedereen wat over te zeggen moet hebben en waar de betrokkenen dapper strijden tegen maatschappelijk onrecht.

Niet dat het nou zo'n geweldige film is, maar ik was vooraf wel wat angstig dat het weer zó'n film moest worden. Uiteindelijk is de structuur en het verloop alsnog nogal standaard, en op emotioneel vlak werkt het amper ondanks de pogingen. Het is een wat saai en zeurderig relatiedrama, niet echt mijn genre wat het cijfer toch vooral bepaalt denk ik. Want het is wel goed gemaakt en geacteerd, maar het voelt vooral doordeweeks en bedacht aan. Het is dan ook al niet erg grappig, 2x grinniken en dat was het wel.

p.s. zo halverwege was ik nogal bevreesd voor een einde waar ze dan met z'n drieën een gezinnetje zouden vormen, gelukkig kwam het niet zover.

jeeke21 schreef:
Grohl heeft het inderdaad heel mooi omschreven !

Ergens is het wel sneu voor hem, maar hij heeft op zich nergens recht op.
Maar doordat hij 'zijn' kinderen nu kent, is het wel moeilijk voor hem.
En dat snap ik ook wel, maar had het erger gevonden als één van de moeders (na 18 jaar) alleen was achter gebleven.

avatar van Zandkuiken

Zandkuiken

Niet de meest opmerkelijke film van het pak, maar ik heb best genoten van The Kids Are All Right. De situatiehumor is leuk en de goede acteerprestaties tillen dit werkje boven de middelmaat uit. Wasikowska komt na Alice weer erg charmant voor de dag en ook Ruffalo, Moore en Bening overtuigen met gemak.

Kleine 3,5*

avatar van Johnny-31

Johnny-31

Aardige film waarin men laat zien dat lesbische vrouwen ook mensen zijn. goed bedoelt natuurlijk.

avatar van Zandkuiken

Zandkuiken

Johnny-31 schreef:

Hehe, het mag dan goed bedoeld zijn, het klinkt toch een beetje vreemd...

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Inderdaad een vreemde uitspraak...