Genre: Actie / Komedie
Gesproken taal: Engels en Mandarijn
Releasedatum: 13 januari 2011
Bekijk via Prime Video
Plot The Green Hornet
"Breaking the Law to Protect It."
Britt Reid is de zoon van de bekendste en meest gerespecteerde mediamagnaat van Los Angeles. Zijn zorgeloze leventje bestaat voornamelijk uit feestvieren, totdat zijn vader op mysterieuze wijze sterft en aan Britt zijn omvangrijke imperium nalaat. Britt sluit daarop vriendschap met één van zijn vaders werknemers, de toegewijde en inventieve Kato. Ze besluiten om voor het eerst in hun leven iets zinvols te doen: de misdaad bestrijden. En de beste manier om dit te doen is door zelf crimineel te worden. Met behulp van Britts nieuwe secretaresse, Lenore Case, openen ze de jacht op de man die de onderwereld van L.A. beheerst: Benjamin Chudnofsky.
Britt Reid / Green Hornet
Chili
Popeye
Tupper
pindope
Ipv dat het een humor/aktie moet zijn vind ik hem zwaar onder de maat zelfs een tikkeltje irritand helaas jammer .en dan zit ik pas op 42 minuten
sofripa
Wel, viel niet tegen, maar ook niet mee. Zo nu en dan ijzersterkte dialogen en prachtige actiescenes en daarna valt de film terug naar bedenkelijk niveau. En dat gaat zo'n beetje de hele film door. Waltz zijn bulk aan talent wordt totaal niet aangesproken en wat Diaz komt brengen is mij volstrekt onduidelijk. Rogen is nogal vol van zichzelf, op een enkel momomt na.
Had veel meer ingezeten. Had ook veel beroerder kunnen uitpakken, Ga hem binnenkort nogmaals zien.
Hellboy!
Wat een tegenvaller. Seth Rogen hadden ze niet moeten casten voor deze film.
Rudy1989
Wat een tegenvaller. Seth Rogen hadden ze niet moeten casten voor deze film.
Hij is tevens de producer van de film, dus blijkbaar heeft hij zichzelf gecast
Ik ben niet snel ontevreden over een film, maar deze kon mij totaal niet boeien. Sowieso is Seth Rogen een dieptepunt voor Hollywood. Enige hoogtepunt is Cameron Diaz in haar hotpants =D
barcam
Zeer entertainende film. Seth Rogen is zeer grappig. Film is vergelijkbaar met kick-ass en drijft op een amusante manier de spot met "superhelden". Ook leuk om Cameron Diaz nog eens te zien.
mrwhite
"Breaking the law to protect it"
Seth Rogen schreef en speelde de hoofdrol tja dat had hij mss beter niet gedaan. de film boeit eigenlijk gewoon nergens de actie is maar pover en de humor is ver te zoeken en dat is nu net wat zo'n film moet hebben. Dat ze Christoph Waltz, Cameron Diaz en Tom Wilkinson hebben kunnen strikken is eigenlijk nog hun beste prestatie!!!!
Dit is er ééntje om snel te vergeten en dat zal ook wel lukken denk ik. Hopelijk is de verfilming van de andere groene held Green Lantern (2011) veel beter.
Captain Pervert
Ik vind grappige superheroes altijd een verademing.
Bruce Banner (Hulk), Bruce Wayne (Batman), Peter Parker (Spiderman) en alle anderen zijn altijd van die vervelende zeikerds. Gekwelde geesten, die weinig zeggen behalve gezever over dat ze helemaal niet willen zijn wie ze zijn enzo.
Tony Stark (Iron Man) brak daar mee. Een sarcastisch, egoïstisch eikeltje als superhero. Dat hadden we (ik tenminste) nog niet gezien.
The Green Hornet borduurt hierop voort. En gaat er overheen. Want Britt Reid is een regelrechte malloot. Een vadsige, luie maar stinkend rijke aandachtshoer. And I like it
De film balanceert heel even tussen comedy en drama, maar wordt dan ineens erg melig en dat houdt pas op bij de aftiteling. Grootste hoogtepunten zijn Christoph Waltz die een soort parodie speelt op zijn rol in Inglorious Bastards (heerlijk over the top) en de scène dat Reid en Kato ruzie krijgen en beginnen te vechten. Het grootste deel van de film keek ik met hooguit een glimlachje hier en daar, maar toen ze dat deden kon ik niet stoppen met lachen. En het ging maar door (thank god!!). Onwijs melig.
Ook leuk dat Bruce Lee toch nog een soort-van cameo maakt (op papier, letterlijk)
Jammer is dat die Kato-acteur nauwelijk Engels spreekt. Bijna net zo slecht als Jet Li. Volgens mij is hun script voor hen ook in fonetische klanken in plaats van echte Engelse woorden geschreven.
Hoe dan ook, geen hoogstandje, maar zeker genoeg leuke scènes, oneliners en andere leuke ingrediënten voor een vermakelijke film. Seth Rogen speelt het personage Britt Reid vaak op en soms over de irritatiegrens, maar al met al kijk ik met een grijns terug op deze film.
3,5 sterren
Elineloves
'' It's not dying that you need be afraid of, it's never having lived in the first place. ''
Een gemaskerde misdaadbestrijder genaamd The Green Hornet? Wie, wat, hoe? Ik had er nog nooit van gehoord, en had ook geen idee wat ik moest verwachten van deze film. De trailer was wel aardig, maar ik had mijn twijfels. Zou de hele film vermakelijk zijn, of is het weer een gevalletje waarbij alle leuke stukjes in de trailer verwerkt zijn?
Grotendeels, maar er blijft genoeg verrassends over. Puike actiescènes, fijne vlotte montage en ondanks de speelduur van 2 uur kijkt het prettig weg.
De acteurs die ik het meest kon waarderen in deze film waren Christoph Waltz en Jay Chou (Met hem wil ik wel eens koffie drinken). Met Seth Rogen heb ik niet veel, al was hij in 'Knocked Up' wel aardig. Het begint met een feestende nietsnut die niets anders kan dan vrouwen versieren en dronken worden, het is wel erg clichè allemaal. Gelukkig heeft hij wel chemie met Chou en zijn de twee heren goed op elkaar ingespeeld. De leuke dialogen zorgen dan ook voor komische momenten. De bijrollen zijn aardig, neem een Edward Furlong, maar er zijn ook personages waar ik niks mee kon, neem de 'babe' die Cameron Diaz speelde. Wel weer fijn dat het vaak net 'er over' is en dat iemand zichzelf serieus neemt. Dit zorgt er wel weer voor dat het af en toe chaotisch aanvoelt. Maargoed, het is en blijft een actiekomedie, dus dat viel te verwachten.
Ik heb me wel vermaakt, ondanks veel negatieve berichten. Neem Seth met een flinke korrel zout, en je komt er wel aardig doorheen.
Konstantin
vond het erg ondermaat , prima verhaal lijn maar de regisseur kon je gewoon niet in het verhaal slepen vond het overgang van scenes best slecht en irritant en miezerige rol voor cameron hoe vet de trailer ook leek het is het niet waard . 1.5 ster.
paul83
Geen al te beste film. Verhaal is wel redelijk leuk bedacht, maar de uitvoering is een stuk minder.
Heb me behoorlijk geergerd aan Seth Rogen in deze film. Hij speelt gewoon een enorm irritant personage. Enige lichtpuntje was James Franco in de film. Het is een cameo, maar wel een goede!
Actie is dan weer wel leuk in beeld gebracht, maar dan houdt het ook op.
Heb er eigenlijk niet zoveel meer over te vertellen.....
Magere 2.5 ster.
Actie / Komedie die erg slecht was met vervelende opdringende humor ook was het genre niet mijn ding veel te veel over the top.
Ook nog kleine rol van Edward James Olmos als Mike Axford, ik denk persoonlijk dat kinderen van een jaar of 12 de film wel kunnen waarderen.
Justinw
Jammer
Had hier toch enigzins wel verwacht. Film heeft zeker potentie, heeft een paar leuke actiescenes gadjets etc. Maar toch is het allemaal vrij matig. Seth Rogen is toch wel slecht bezig. Kato wekt ook weinig sympathie op. Vraag me af waarom James Franco hieraan meedoet, evenals Christoph Waltz die ze in een soort QT rol willen duwen maar totaal niet uitpakt.
JDSsmetje
lacie
Heb de film gekeken en heb er eigenlijk niks goed over te vertellen. Vooral Seth Rogen doet het erg slecht in de film. (nou moet ik zeggen dat ik altijd vind dat Seth Rogen het slecht doet in elke film) Jay Chou doet het nog best aardig voor het karakter wat hij moet weg zetten. Wat Cameron Diaz in de film doet is met totaal onduidelijk ze heeft niks toe te voegen als je het mij vraagt.
Het enige pluspunt van de film is de auto. Die is leuk gemaakt en is best stoer te noemen, alleen jammer dat er van die twee vreemde lui in zitten waarvan de chauffeur constant overdreven van links naar rechts stuurt, waardoor het effect dat er in een auto wordt gereden net zo goed weg gelaten kon worden.
Ik typeteer de meeste scenes als irritant om naar te kijken en op een gegeven moment hekel je zelfs het gedrag dat Seth Rogen weg speelt. Nee helaas dit was toch echt een film die ik na 1,5 uur (film duurt 2 uur!!! en ben ik nog verbaast dat ik het zolang heb uitgehouden.) gewoon uit heb gezet. Ja inderdaad zelfs het laatste half uur kon ik niet meer verdragen om naar te kijken.
Heb de film 0,5 punten gegeven voor de moeite.
Ik zeg NIET KIJKEN je mist niks.
lacie
God wat is die Seth Rogen slecht......
Ben het helemaal met je eens!
Het begin met James Franco was wat mij betreft gelijk het hoogtepunt van de film, dat vond ik echt geweldig en ik heb ook hard moeten lachen. De rest van de film stelt weinig voor en het flauwe verhaal en de uitvoering is zo cliché (o.a. het zingen in de auto) als maar wat. Eigenlijk doet hoofdrolspeler Seth Rogen deze film de das om want hij was totaal niet geschikt voor deze rol. Hij was eerder irritant dan grappig en hij acteerde zeer overdreven en slecht. De rol van Cameron Diaz sloeg trouwens nergens op en men had beter een jongere actrice kunnen nemen want Cameron Diaz vond ik er enigszins bejaard uitzien in deze film. Wel leuk om Christoph Waltz weer eens terug te zien in een film maar buiten het begin van de film gaf hij de film ook niets extra's. Hij speelde wel samen met Jay Chou het best en samen redde men min of meer de film nog enigszins.
BS
Eigenlijk ben ik niet zo onder de indruk van deze film.
De held ( of anti-held, weet ik veel ) is een vervelend gespeelde gast, het verhaal is voorspelbaar, de opbouw is dit ook.
De slechterik weet niet of hij dat wel is, dat is raar... "slecht" karakter, maar toegegeven Christoph Waltz speelt het wel heel goed. Kato is denk ik dan ook het beste wat de film te bieden heeft ( buiten de stoere gadgets natuurlijk )
Persoonlijk dingetje, tenminste dat moet ik zeggen als ik de andere comentaren lees, ik vind Cameron er nog steeds goed uitzien, al was haar rol wat aan de minder-betekenende-kant.
Al met al duurt het 2 uur voordat je bij een eind bent wat je eigenlijk veel eerder had willen zien.
Ik kan er echt niet meer uitpersen dan een zeer magere 2,5*
skipy05
Wat een tegenvallende film. door Seth Rogen is de film toch heel wat minder. Wat een slechte acteur. Verhaal viel mee. De rest van de acteurs vond ik heel goed doen.
jeandb
Zoveel ophef en aankondiging .... the Greenhornet komt er aan! Ja duh, en dan zo'n film afleveren? De special effects waren wel ok maar het verhaal erg dun.
WB
Hier had meer in kunnen zitten. Seth Rogen is irritant en niet bepaald een geweldig acteur. Daarentegen is het visueel wel weer een hoogtepuntje. Michel Gondry weet van de simpelste dingen weer een visueel spektakel te maken. Vooral de scène met het opsplitsen van de beelden, waar de camera vanuit 1 shot plots meerdere mensen volgt. De camera splitst ok op, zeg maar. Erg vet gemaakt. Evenals de vecht- en actiescènes uiteraard. Al met al had de film enkele saaie stukken, waar zelfs de VFX niets aan kon doen. Jammer.
bobbydigital01
Geslaagde film,ik heb nooit wat met de green hornet gehad van vroeger.
Maar de moderne als deze vind ik erg vermakelijk.
Ja seth rogan,ik vind hem wel grappig eigenlijk.
Top film!!!!en natuurlijk in hd
zjandannybob
Lache filmpje, grappige momenten en genoeg onzinnigheid wat je van seth kan verwachten.
Offtopic / ongein / berichten met overmatig smileygebruik verwijderd.
tal1b
één woord wat in me opkomt... flauw
begin (dwz eerste kwartier) vd film is ok, maar die seth begint je toch wel heel snel te vervelen, waardoor de film erg flauw wordt.
over de top, maar zeer kinderachtig. Had gehoopt iets in de trant van kick ass, helaas.
erpunited
Ik heb me wel vermaakt bij deze film. Ik vond seth minder maar het personage dat kato speelt vond ik erg goed. En heb me dan ook vermaakt. Ook cameron was weer mooi om te zien. Verder is het verhaal wat flauw en vergezocht. Maar vermakelijk om een keer te kijken
Minority_Check
Ik vond het een leuke film
ik kon wel lachen om seth rogen
De actie was geweldig
Wil wel een vervolg zien
andijvie
Heerlijke film. Veel actie, leuke humor en lekkere special effects.
Super voor een lekker avondje relax filmpie kijken.
wittie5
Leuke actiefilm, veel actie en gewoon lekker kijken. Snap mensen echt niet als ze een half puntje of zo eraan geven. Zou zeggen ga zelf films maken!
willemse81
Seth Rogen vind ik een behoorlijk overschatte acteur, maar in deze film is hij best te pruimen.
In veel reacties komt een irritatie bij Rogen naar voren, maar vergeet daarbij niet de eerste paar minuten van de film, waarin hij door zijn vader streng wordt toegesproken en zijn speeltje kapot wordt gemaakt. Tijdens de film komt hij daar nog een keer op terug, het onderstreept het verwende, egoïstische karakter wat hij hoort te spelen. Mijns inziens doet hij dat juist erg goed en overtuigend. Ook het stuk waar het lijkt alsof hij heel snel kan denken en de tijd langzamer gaat, waarna Scanlon zegt: "Aan je stomme blik van de afgelopen 5 minuten herken ik dat je de puzzel eindelijk hebt opgelost." was erg grappig.
Door de reacties had ik lage verwachtingen toen ik ging kijken, ondanks (of misschien juist dankzij) dat viel hij me alles mee.

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

Indiana Jones and the Last Crusade
Actie / Avontuur, 1989

Tonari no Totoro
Animatie / Fantasy, 1988

Not Quite Hollywood: The Wild, Untold Story of Ozploitation!
Documentaire, 2008

Hachikô Monogatari