Genre: Actie / Komedie
Gesproken taal: Engels en Mandarijn
Releasedatum: 13 januari 2011
Bekijk via Prime Video
Plot The Green Hornet
"Breaking the Law to Protect It."
Britt Reid is de zoon van de bekendste en meest gerespecteerde mediamagnaat van Los Angeles. Zijn zorgeloze leventje bestaat voornamelijk uit feestvieren, totdat zijn vader op mysterieuze wijze sterft en aan Britt zijn omvangrijke imperium nalaat. Britt sluit daarop vriendschap met één van zijn vaders werknemers, de toegewijde en inventieve Kato. Ze besluiten om voor het eerst in hun leven iets zinvols te doen: de misdaad bestrijden. En de beste manier om dit te doen is door zelf crimineel te worden. Met behulp van Britts nieuwe secretaresse, Lenore Case, openen ze de jacht op de man die de onderwereld van L.A. beheerst: Benjamin Chudnofsky.
Britt Reid / Green Hornet
Chili
Popeye
Tupper
timburton
Wow, ik kijk wel een beetje uit naar deze film. Zou het geweldige nummer (met de gelijknamige titel) hier ook worden gebruikt?
Metalfist
Seth Rogen en Nicolas Cage lijkt me eerlijk gezegd een vrij rare combinatie. Regisseur ken ik enkel van Eternal Sunshine of the Spotless Mind maar dat was ook geen hoogvlieger. Twijfelgeval.
TimD
Grapje zeker? Eternal was een hele, hele goeie film. Alleen Be Kind Rewind van deze regisseur was een trage oninteressante film.
Leland Palmer
Christoph Waltz is The Green Hornet's villian! De Inglourious Basterds ster vervangt Nicolas Cage.
Metalfist
Waardige vervanger, vooral als je ziet wat voor een prestatie Waltz neerzet in Inglourious Basterds...
Beetje getergde film dit als ik het allemaal zo hoor. Jammer dat Chow er niet meer bijhoort, al is het misschien uiteindelijk maar beter ook.
W.M.J.M
Yes Christoph Waltz, daar ben ik toch heel erg blij mee. Toch wel heel iets anders dan Eternal Sunshine of the Spotless Mind, hoop dan ook dat hij iets aparts aan het genre kan meegeven.
p.s. Seth Rogan een playboy?
, lijkt me sterk, maar OK, hij is wel rijk natuurlijk dat helpt altijd.
yeyo
p.s. Seth Rogan een playboy?
, lijkt me sterk, maar OK, hij is wel rijk natuurlijk dat helpt altijd.
Mja, die keer tijdens Letterman met Megan Fox heeft Rogen z'n mogelijke geloofwaardigheid als playboy wel om zeep geholpen.
IcU
Ik had bij het horen van nieuws over deze film een beeld van The Green Lantern voor me. Wat een verwarring. Ik vond Seth Rogen al zo raar gecast
Geen idee wat Green Hornet nou is. Ik ben benieuwd...
Salto
Ik denk dat ze de film hebben gered door de irritante blik in de ogen van Nic Cage te vervangern door de Eye of tthe tiger van Christopher Waltz
Brix
- 19680 berichten
Geen idee wat Green Hornet nou is. Ik ben benieuwd...
Nooit de TV serie gezien?
Ook in Nederland uitgezonden.
Bruce Lee speelde daarin de helper ('Kato') van The Green Hornet.
The Green Hornet is een nazaat van de befaamde westernheld 'The Lone Ranger', zij dragen allebei de familienaam Reid.
De Lone Ranger vocht voor recht en orde in het wilde westen, en Green Hornet doet dat in de moderne tijd, met moderne middelen.
Beiden dragen een masker om hun identiteit te verhullen.
En beiden hadden een helper, de indiaan Tonto bij de Lone Ranger, en Kato is die van Green Hornet.
Hakuna-Matata
Lijkt me op zich een verfilming die de moeite waard kan zijn.Een klein puntje: Vorige week stond in de SPITS dat Ryan Reynolds de Rol van de Green Hornet heeft en niet Seth Rogen zoals op deze site vermeld staat.Lijkt me ook een stuk logischer,daar niet van, mar kan dit uitgezocht worden?
Leland Palmer
Misschien handig om even verder te kijken, door bijv. naar IMDb door te linken hier. Daar staat deze film al in de post-productie fase, dus de opnames zitten erop. Daar staat toch ook gewoon duidelijk aangegeven dat Rogen de hoofdrol heeft en dat gaat uiteraard niet nog eens veranderen na de opnames. Zoek anders gewoon op Ryan Reynolds op IMDb, dan weet je direct genoeg.
Wilderness
Hier kijk ik wel naar uit. Benieuwd hoe Waltz en Rogen het gaan doen.
AchmedATM
Nu nog langer wachten,de film is verschoven naar January 2011, zodat ze het kunnen overbrengen naar 3D.
AHWA
Jammer van die gejatte grap uit Johnny English, maar verder zeker leuk!
Opmerkelijk dat een half jaar voor de release al een trailer uit komt. Niet eens een teaser trailer.
Ziet er leuk uit trouwens.
AchmedATM
Ze konden de fans niet langer laten wachten, ze hebben de release date al opgeschoven omdat ze het in 3D willen doen.
Ziet er leuk uit maar ik ben nog niet overtuigt van Seth Rogen
nognooit
Het ziet er zeker vermakelijk uit maar er zijn twee dingen die opvallen. Niet persé negatief of positief.
1. Dit is duidelijk een totaal andere style voor Michel Gondry. Ik ben benieuwd hoe dat uitpakt.
2. Seth Rogen is behoorlijk vaak naar de sportschool, maar blijft nog steeds het zelfde acteren.

Minority_Check
geweldige trailer zal ik zeker bekijken
nooit van het verhaal gehoord
Brix
- 19680 berichten
Je bent er te jong voor om de gelijknamige TV serie met Bruce Lee gezien te kunnen hebben.
Ooit op de Nederlandse TV te zien geweest.
Queennie
k kijk ernaar uit,, deze lijkt me een vermakelijke actie-film!
alleen t duurt nog even

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime

Indiana Jones and the Last Crusade
Actie / Avontuur, 1989

Tonari no Totoro
Animatie / Fantasy, 1988

Not Quite Hollywood: The Wild, Untold Story of Ozploitation!
Documentaire, 2008

Hachikô Monogatari