• 9.376.911 stemmen

Met onder meer: Seth Rogen, Jay Chou en Christoph Waltz

Gesproken taal: Engels en Mandarijn

Releasedatum: 13 januari 2011

Plot The Green Hornet

"Breaking the Law to Protect It."

Britt Reid is de zoon van de bekendste en meest gerespecteerde mediamagnaat van Los Angeles. Zijn zorgeloze leventje bestaat voornamelijk uit feestvieren, totdat zijn vader op mysterieuze wijze sterft en aan Britt zijn omvangrijke imperium nalaat. Britt sluit daarop vriendschap met één van zijn vaders werknemers, de toegewijde en inventieve Kato. Ze besluiten om voor het eerst in hun leven iets zinvols te doen: de misdaad bestrijden. En de beste manier om dit te doen is door zelf crimineel te worden. Met behulp van Britts nieuwe secretaresse, Lenore Case, openen ze de jacht op de man die de onderwereld van L.A. beheerst: Benjamin Chudnofsky.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Diaz krijgt steeds meer rollen, het gaat erg goed met haar. Ook naar deze film kijk ik weer uit!

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Wil de film graag zien vanwege de cast Voor de rest ben ik niet echt overtuigd.

avatar van Imperial Figure

Imperial Figure

Ah bah, Seth Rogen, deze sla ik mooi over.

avatar van joeriL

joeriL

Trailer ziet er erg slecht uit. Helaas.

avatar van maurice32

maurice32

vind de trailer ook niet echt geweldig , ziet er saai uit

avatar van sofripa

sofripa

Vond de trailer best oke, een grappige scenes. Ben benieuwd.

avatar van dominion

dominion

In 3D.

Wat een verassing !

avatar van laundromat

laundromat

Michel Gondry?? Das een andere richting....ben benieuwd.

Alleen in 3D?

avatar van fritsy

fritsy

Seth Rogen als The Green Hornet

avatar van PeterNL

PeterNL

Deze week bij Mythbusters worden dingen uit de film onder de loep genomen.

avatar van mug13

mug13

fritsy schreef:

Seth Rogen als The Green Hornet

Ik begrijp je volkomen,maar toch moet ik vertellen dat ik eerder zo een fout heb begaan.Dat had ik namelijk ook toen ik hoorde dat Jake Gyllenhaal de hoofdrol zou vertolken van Dasten/prince of persia(had eigenlijk een andere acteur verwacht).Dus daar was ik ook een beetje van in de war,maar na het zien van de film kon ik met volle overtuiging zeggen dat ik het bij het verkeerde eind had en dat hij de hoofdrol zeker verdiende en waard is/was.Laten we hopen dat Seth Rogen ook zo een geval is in the green hornet.

Heb thuis alle afleveringen van deze serie op dvd staan,en ik vind de serie the green hornet geweldig.Ik kijk dan ook erg uit naar deze film,maar daar komt ie weer daar schuilt ook meteen het gevaar.De serie de A-team hebben ze ook verfilmd en dat vond ik niet zo een succes.Een succesvolle serie is naar mijn mening moeilijk te verfilmen mede doordat mensen gewend zijn aan de originele acteurs,ze kunnen overleden zijn of gewoonweg vervangen worden door hedendaagse acteurs omdat ze te oud zijn en dus niet in de film passen .(Wat in wezen begrijpelijk is).

Iemand die graag naar de serie's van the green hornet kijkt waaronder ik zelf,weet dat het nooit het zelfde zal zijn en nooit te evenaren is.En dat vind ik aan de ene kant best jammer.Het is ook niet realistisch en eigenlijk een onmogelijke opgaven.

Ik kan alleen maar hopen dat dit geen flop wordt(dat ik hoop het echt).Als de film goed is dan zijn we blij als hij slecht is zouden we zeggen:jullie hadden met jullie handjes van de serie af moeten blijven.

avatar van Tinuzzz

Tinuzzz

Ik had er meer van verwacht, maar het is een vermakelijke film.

De grappen zijn matig en de film slaagt meer als actiefilm dan als komedie. Seth Rogen klinkt in eerste instantie een rare mogelijkheid (geen seks of drugs in deze film), maar hij doet het goed. Jammer begint de echte actie wat laat in de film.

avatar van vanlok

vanlok

Christoph Waltz

Kan leuk worden.

avatar van panjoe

panjoe

Ik hoop dat er indirecte verwijzingen naar marihuanagebruik komen . Seth Rogen + de titel wekt toch die suggestie bij mij .

avatar van mario_arnhem

mario_arnhem

vroeger speelde bruce lee in de oude green hornet..

avatar van MovieHolic

MovieHolic

mario_arnhem schreef:

vroeger speelde bruce lee in de oude green hornet..

Vroeger waren de kratjes bier nog van hout en moest je doorzuipen om de kachel aan te houden!

avatar van Drezic

Drezic

MovieHolic schreef:

Vroeger zaten er nog 7 in een sixpack.

avatar van JKroondijk

JKroondijk

Ben net bij de pre-release geweest in Tuschinski en moet zeggen, het is een erg vermakelijke film.

De combinatie van humor en actie pakt goed uit en doet mij sterk denken aan de Bad Boys films.

Hij is zeker je tijd en geld waard!

avatar van Brix

Brix

• 19680 berichten

Een beetje Green Hornet 'geschiedenis', voor wie het interesseert.

Biographic Comic Strip, January 09, 2011 on GoComics.com

avatar van Ricochan38

Ricochan38

Ik heb vroeger de serie gezien op tv, was grappige serie en het hoogtepunt was altijd wanneer bruce lee even zijn talent kwam showen dmv rake klappen en flying side kicks.

ben benieuwd hoe jay chou het doet, en of het voor hem een doorbraak kan betekenen in the usa.

avatar van JohnMovieLover

JohnMovieLover

Tinuzzz schreef:

Ik had er meer van verwacht, maar het is een vermakelijke film.

Waar heb je deze film kunnen zien op 24 december? Eerste release data zijn op 12 januari, en de pre-releases komen niet zo heel vroeg.

avatar van joeri_filmfreak

joeri_filmfreak

tot nu toe is er geen enkele 3 d film geweest waarbij het 3d ook echt iets deed, het stelt gewoon niks voor eigenlijk, alleen in atractiepaken heb je wel eens leuke 3d films, hopelijk word dit wel een goede 3 d film, want het kan wel !

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

3D is gewoon het grootste afzetterij van de 21ste eeuw...je merkt het alleen hard als je het in Slow Mo bekijkt =)...

IK moet in feite 3D promoten (Sony medewerker) maar ik ben in feite een grote boycotter =)...

In ieder geval verwacht ik wel veel van The Green Hornet..

avatar van MNV2

MNV2

• 1900 stemmen

Michel Gondry die een superheldenfilm maakt in 3D met Seth Rogen en Christoph 'Hans Landa' Waltz.... vreemde combinatie van acteurs en regisseur maar dat maakt het de film wel interessanter. Het hele 3D gebeuren hoeft voor mij overigens niet, alleen Avatar vond ik tot nu toe echt de moeite.

avatar van AddictedToMovies

AddictedToMovies

Hele gekke keuze voor Gondry om zich opeens aan het actiegenre te wagen, ik zie hem veel liever bij die creatieve tragikomedies. Maar een naam als Christoph Waltz maakt me toch wel weer erg nieuwschierig...

avatar van timbo_

timbo_

Man wat is het toch een schande. Dat achterlijke Pathe vertoont deze film in het hele land (Uitzondering van Alkmaar) weer alleen in 3D. En als het nu nog een in 3D geschoten film was. Nee ik wacht wel weer gedwongen op de dvd.

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

Ziet er wel vet uit hoor. Wss mijn eerste 3D film dan . Dan liever zoiets dan Avatar.

avatar van timbo_

timbo_

3D is prima. Maar niet als een film 2D geschoten wordt en om wat extra centjes te verdienen overgezet wordt naar 3D, zoals hier. Alle voorbeelden tot nu toe waren werkelijk spuuglelijk

avatar van Curly1985

Curly1985

Alleen de reclame op TV gezien en ik geef het toe ik ben gigantisch bevooroordeeld.. Maar dit lijkt me echt helemaal niks!