• 9.376.903 stemmen

The Cabin in the Woods (2011)

Horror / Komedie | 95 minuten

Genre: Horror / Komedie

Geregisseerd door: Drew Goddard

Met onder meer: Kristen Connolly, Chris Hemsworth en Anna Hutchison

Gesproken taal: Engels en Japans

Releasedatum: 19 april 2012

Plot The Cabin in the Woods

"You think you know the story."

Vijf twintigers besluiten om een weekendje in een afgelegen hut te spenderen, midden in het bos. Al gauw wordt duidelijk dat de vijf - drie mannen, twee vrouwen - meer op hun bord krijgen dan een idyllisch uitje alleen. Het oplezen van een spreuk uit een dagboek leidt tot dood en verderf en allerlei bizarre gevolgen van dien.

Marty Mikalski

Holden McCrea

Jules Louden

Richard Sitterson

Wendy Lin

Daniel Truman

avatar van Sopherian

Sopherian

Keek lekker weg! Vond de film alleen niet zo creatief en op somige momenten zelfs een beetje ver gezocht.

Er zat veel in de film van 13 Ghosts.

avatar van wendyvortex

wendyvortex

Oeps! Horror en tongue-in-cheek dat riekt naar "Scream" en daar willen we nog een jaar of dertig niet meer mee lastig gevallen worden (en al helemaal niet met alle offspring die de film opleverde).
Deze film is echter ook zo'n variant-op, een iets boven het gemiddelde variant, maar de gebruikelijke genre-twist levert hier wel het leukste half uur horrorfilm van de afgelopen jaren op.
Behoorlijk over-de-top dat laatste half uur (Pinhead, Pennywise ... ik kon alleen Freddy Krueger even niet vinden en een stuk of honderd andere horror-varianten).
Okay...ik ben aangenaam verrast door deze Cabin in the Woods.

avatar van filmfreak 101

filmfreak 101

Pfffff zoals ik aan de reacties merk vind de helft het een kutfilm en de andere helft het een mega goeie film....ik ben toch meer geneigd om voor de kutfilm te kiezen maar een totale mislukking vind ik hem nu ook weer niet. Ik hou gewoon niet zo met teveel fantasie in een film te steken, ze beginnen hier met zombies, reuzenslangen, geesten, ouden die de wereld willen vernietigen enz alles is echt totaal over the top en het verhaal is echt een warrige knoeiboel geworden, waar ze van de hak op de tak springen en het echt niet duidelijk wordt waarover dat de film nu eigenlijk gaat, ook alle mysteries blijven gewoon onopgelost..... maar goed het acteerwerk was echt wel aardig en de humor op bepaalde momenten was wel geslaagd, ook de special effects en de opmaak van de zombies enz was zeker ok....het licht volgens mij echt gewoon aan het verhaal..... niet echt een geslaagde film voor mij dus.... maar das natuurlijk mijn eigen mening een 2,5* omdat het in mijn ogen nu ook weer niet een totale mislukking was en op bepaalde momenten nog meeviel.

disneystore

hoezo mysteries... welke mysteries werden onopgelost dan? Ik denk dat je deze film gewoon met de juiste verwachtingen moet bekijken en anders begrijp ik wel dat je 'm een "kutfilm" noemt. Reality shock, in Avatar, een film in je persoonlijke top 10, komt ook behoorlijk wat fantasie voor.

avatar van robinb

robinb

13 in een dozijn film die me erg tegen is gevallen na het lezen van alle positieve beoordelingen hier.

Het verhaal is net als elk ander horror filmpje wat tegenwoordig gemaakt word in dit genre. Wat stereotype figuren, een bimbo en sulletje een patsertje en een maagd die naar een afgelegen plek gaan etc etc.

Het extra stukje verhaal is op zich wel grappig verzonnen, maar ik vond het extreem slecht uitgewerkt en veel fragmenten waren gewoonweg absurt maar dan op een slechte manier.

Daarnaast is het geen enkel moment spannend en heerst er meer een komische sfeer dan een horror sfeer.

Het acteerwerk is op zich prima, heb me er in ieder geval niet veel aan gestoord.

Al met al een standaard filmpje die ik snel weer vergeten ben. Hij kijkt op zich wel lekker weg maar is verre van een hoogvlieger.

avatar van mikey

mikey

robinb schreef:

Ja dat klopt, dat wordt ook wel heel helder uitgelegd in de film.

avatar van jantje.vlaam

jantje.vlaam

Erg vermakelijke film moet ik zeggen, je weet uiteraard dat die sprong met die motor gaat lukken, maar verder leuk verrassend verhaal.

avatar van Pudna

Pudna

Grappige film, vanaf een zeker moment dan in elk geval, het moment dat ze in de lift stappen en al die monsters, zombies, geesten etc. tegenkomen.
De mensen van special effects en de designers van de monsters konden zich in ieder geval helemaal uitleven!!

avatar van purekillah

purekillah

Deze film komt in mijn persoonlijke top 5 van meest bizar slechtste films ooit gezien. Hoe men hier ook meer dan een halve ster voor kan geven vind ik bizar.

Verwachte een horrorfilm, met een beetje spanning, thrill. Maar dit ging gewoon echt helemaal nergens over. Zat geen spanning in, maar gewoon meer van wtf? Een unicorn? Ja joh waarom geen teletubbie?

M-vld schreef:

Echt een afschuwelijke film! nog geen halve ster waard al krijg ik er geld bij zou ik um nog geen 2e keer willen zien! heb m vrijdag in de bioscoop gezien pure tijd verspilling snap niet dat ze zoiets mogen draaien.. had ook meer weg van een science fiction. Me vriendin was in slaap gevallen en ik bleef maar van ellende kijken omdat het steeds belachelijker werd van zombies tot slangen en een eenhoorns hoe verzinnen ze het..

Sluit me hier volledig bij aan.

Maak er geen woorden meer aan vuil en snel vergeten.

Gelukkig heb ik dit niet in de bios gezien, zonde van het geld.

avatar van rr66

rr66

Regelrechte flutfilm... Alleen Kristen Connolly vergoedt een beetje...

avatar van Miami Heat

Miami Heat

Het einde is gewoon zo over de top, dat het automatisch geniaal wordt

Jammer dat we Cthulhu himself op het einde niet in volle beeld zagen

jippie2010

Bijzonder om zoveel uitlopende reacties te zien.

Meestal ben ik niet zo kapot van een horror gecombineerd met komedie,

maar ik vond dat deze film precies de juiste mix had.

Wat begon als een doorsnee tiener-horror monde uit in een in mijn ogen meer dan prima plot,

waarbij de special effects uitstekend verzorgd waren.

Ik heb echt genoten van deze film, *4.0

purekillah schreef:

Dan heb je weinig slechte films gezien Probeer eens Titanic 2

disneystore

Valt wel op dat meeste mensen die laag stemmen een "horrorfilm" verwachtte. Een 2,98 is echt schandalig voor een film als deze.

avatar van FilmDaan123

FilmDaan123

Film keek wel goed weg, afentoe wat onrealistisch. Maarja, kan ermee door. Voor Science Fiction liefhebbers is dit ook een goede film. Vooral het einde was een beetje SF-achtig. Dat had voor mij niet gehoeven. Verder wel leuk verzonnen en het is inderdaad niet wat ik had verwacht van de film.

avatar van charisma

charisma

bagger film, gewoon rotzooi

charisma schreef:

bagger film, gewoon rotzooi

Beste Charisma,

Mag ik je er op wijzen dat het niet is toegestaan om extra hoog of extra laag te stemmen om zo het gemiddelde te beinvloeden? Gezien je laatste 10 stemmen wek je namelijk wel die indruk.

Je beinvloed op een oneerlijke manier de rating van de film, dat is respectloos voor de echte filmliefhebber.

avatar van daredevil666

daredevil666

Ik ben een echte fan van het genre Thriller-Horror en keek erg uit naar deze film,maar wat viel die enorm tegen zeg. Is toch wel één van mijn grootste teleurstellingen ooit bij een film.

Er zit echt geen structuur in die film,je zit je voortdurend af te vragen,is dit nu een horror ,een horror komedie of een parodie? In ieder geval zit er echt niets schrikwekkend's in deze film. Vooral naar het einde toe maken ze de horror film wereld in het algemeen erg belachelijk. Dit is echt een blamage voor het horror genre!

jippie2010 schreef:

Beste Charisma,

Mag ik je er op attent maken dat het verboden is te provoceren!?

Waarom de meningen van anderen provoceren? Iedereen heeft het recht om een score te bepalen die hij of zij wenst . Charisma gaat bij jou toch ook niet zaniken dat jij een 4 geeft. We kunnen dan van jou ook zeggen dat je de score negatief beïnvloedt,want ieder heeft het recht om te oordelen en een score te bepalen naar zijn mening. Jij biedt duidelijk geen respect aan anderen hun mening,zelfs al is die echt gegrond!

daredevil666 schreef:

Mag ik je er op attent maken dat het verboden is te provoceren!?

Hey daredevil,

Het is zeker niet de bedoeling om te provoceren. Het is een feit dat (bijna) alleen 0,5 of 5.0 te geven gezien wordt als een onjuiste manier van het beinvloeden van het gemiddelde, daar wou ik even op wijzen. Het stemgedrag van charisma gaf daar aanleiding toe.

Uiteraard respecteer ik het feit dat andere mensen een andere mening hebben, dus een oprechte 0,5 omdat je het de slechtse film ooit vond heb ik geen problemen mee. Zo heb ik titanic 2 een 0,5 gegeven

Maar zullen we weer ontopic gaan? evt reacties kan altijd via privebericht natuurlijk.

avatar van moviemike

moviemike

purekillah schreef:

Dat had inderdaad ook nog wel grappig kunnen zijn! Helaas wordt er in deze film enkel de draad gestoken met horrorfilms (van 'the evil dead' tot 'hellraiser') en niet met kinderreeksen

avatar van Spetie

Offtopic berichten met persoonlijke aanval verwijderd.

avatar van Norman Mailer

Norman Mailer

jippie2010 schreef:

Beste Charisma,

Goed, Charisma heeft er inmiddels effe een paar 5-en tegenaan gegooid, nou je zin?

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Mensen met een Pathé account kunnen deze (en 14 andere films) gratis kijken via Pathé thuis!

disneystore

Kan dit ook in de top 10 van 2012? Aangezien er 2011 bij productiejaar staat.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11914 berichten

Qua jaartal kan het volgens mij wel. Maar qua rating niet omdat mensen die geen verstand van film hebben de film enorm naar beneden hebben gehaald.

avatar van Elineloves

Elineloves

disneystore schreef:

Kan dit ook in de top 10 van 2012? Aangezien er 2011 bij productiejaar staat.

Data

bioscoop: 19 april 2012

huur: 21 augustus 2012

koop: 25 september 2012 (DVD, Blu-Ray)

Ja. Kan.

Elineloves schreef:

Data

bioscoop: 19 april 2012

huur: 21 augustus 2012

koop: 25 september 2012 (DVD, Blu-Ray)

Ja. Kan.

Ok, dacht even dat het alleen mogelijk was bij films waar echt 2012 bijstond, fout dus.

avatar van Elineloves

Elineloves

Heb me daar ook niet aan gehouden (Voorgaande jaren wel) omdat het aanbod vrij minimaal is vind ik.

leuke film tot het stukje dat de eerste vermoord worden, dan word het eerlijk gezegd toch wel erg nep allemaal. Deze film melkt zowat iedee goede horrorfilm uit zonder een goed verhaal. Wel wat goede schrikmomentjes, maar deze film heeft mijn verwachtingen zeker niet waargemaakt!!!

avatar van MaSkie

MaSkie