• 9.378.932 stemmen

Genre: Fantasy / Horror

Geregisseerd door: Scott Stewart

Met onder meer: Paul Bettany, Dennis Quaid en Doug Jones

Plot Legion

"When the last angel falls, the fight for mankind begins."

Een groep mensen stopt ergens in het zuiden, om wat te eten in een truckersrestaurant. Ze komen er echter al snel achter dat ze hier geen tijd hebben om gewoon wat te eten, maar dat ze moeten vechten voor hun leven en zichzelf moeten verdedigen tegen engelen, gestuurd door God om de mensheid uit te roeien. Wat de groep niet weet, is dat deze bijbelse apocalyps er voor zorgt dat zij misschien wel eens de laatste hoop van de mensheid kunnen zijn, omdat één van de serveersters zwanger is, van de Messias...

avatar van TiMmS

TiMmS

Slecht uitgewerkte film. Muziek vond ik met tijd en wijlen wel spannend. Het thema had een uitstekende basis kunnen zijn voor een meesterwerk. Jammer van het slechte acteerwerk, beperkte omgevingen en met momenten dramatische dialogen.

avatar van Kai-BM

Kai-BM

Geen topflm, maar wel te zien. Had er veel meer van verwacht.

avatar van tomola

tomola

was geen slechte ,maar ook niet al te best.

wel erg voorspelbaar, daar hou ik persoonlijk niet zo van.

'K had er dan ook net als vele andere hier meer van verwacht.

in ieder geval niet mijn genre.......

avatar van S3MMY

S3MMY

Begin was erg top en had een topfilm kunnen worden. Het werd alleen verpest door die nep ANGELS!!

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Aardig maar meer ook niet. Persoonlijk vind ik het ook geen film om in de bios te kijken. Nee gewoon thuis als je niks anders kunt vinden, dan is het wel om te doen. Maar goed, misschien zijn er wel mensen die het wel helemaal te gek vinden, maar van mij krijgt ie niet meer dan 2,5 ster

avatar van jerry r

jerry r

niet echt een top film maar echt slecht wat hij ook niet

dennis quaid is echt slecht in zijn rol

avatar van vluchtheuvel

vluchtheuvel

Vond het wel een aardige ontspannende film , niet echt een topper maar toch wel boeiend

avatar van D.Toretto

D.Toretto

Redelijke film die leuk is voor een keer te kijken. Het idee op zich is vrij origineel, alleen veel te beperkt uitgevoerd waardoor het nu gewoon een standaard film is. Film viel me wat tegen, maar was verder gewoon goed om eens te zien...

avatar van bhuijer

bhuijer

Slaap verwekkend en erg langdradig

avatar van Blarown

Blarown

wat een ongeloofelijk (scheldwoord)-verhaal

hier neem ik niet eens de moeite voor om te downloaden, laat staan te kopen of naar de bios te gaan XD

avatar van D-enissse

D-enissse

Heb me erg verheugd op deze film maar had ik beter niet kunnen doen. Het begint echt spannend, misterieus, en dan ineens word het saaier met de minuut. Het is een origineel verhaal en ik vind het sowieso leuk een bijbels horrorverhaal. ze hadden dit veel beter kunnen uitwerken. jammer

2,5 sterren

avatar van the new guy

the new guy

Best vermakelijk. Er zaten zeker heftige stukken in. Maar de maker ziet zijn film als een epos. Die teksten, om van te sterven. Daar kom je natuurlijk wel mee weg in LOTR of Star Wars, maar niet in een doorsnee actiefilm.

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

leuke film, mn vanwege de engelen die strijden tegen de mensheid, geeft het geheel een leuke twist. Niet megaspannend, maar wel de moeite waard. Deed me een beetje denken aan The Prophecy.

avatar van killer13

killer13

viel wel mee, ik had erger verwacht.

niet al te spannend, maar door al die de heftige stukken is de film toch min of meer een meevaller geworden. em kopen zal zeker niet, maar ik zal hem zeker eens huren!

avatar van tassebas32

tassebas32

redelijke film had er meer van verwacht met de engelen maar dat was wat jammer

toen ik het begin die vrouw over dat plafon liep dacht ik hey dat word wat maar helaas hij werd een beetje soft

toch de moeite waard als er eens een avondje niks op tv is

avatar van wingman8888

wingman8888

Nou kijkt lekker weg met een zak chips op de bank maar zou hiervoor niet naar de bioskoop gaan - al met al een aardige film

avatar van Colombo

Colombo

Coole poster , ga hem zo bekijken.

avatar van Kingart

Kingart

Onzin verhaal, geen echte verhaal, zelfs geen humor....

avatar van tal1b

tal1b

wat een langdradige preken heeft deze film, erg vervelende onderbrekingen. de emotie kwam totaal niet over.

verder vond ik die ijscoman wel grappig gedaan, qua special effects.

voor de rest viel het zwaar tegen.

that's it. niet veel soeps deze film

avatar van Zinema

Niet serieus nemen.

Want anders kom je bedrogen uit.

Toch is het lastig, om na een toffe eerste helft, de serieuze ondertoon te ontkennen. Het reli-sausje en bijkomstige moraalplotjes passen minder goed in het lekkere popcorn vermaak wat de film tot dan toe was.

Redelijk.

avatar van scorepio

scorepio

Op enkele scenes na , een behoorlijke zwakke film. De "bezetenen" waren soms ongelooflijk sterk , terwijl ze later vallen bij bosjes.

Niet echt logisch allemaal.

Had veel beter gekund.

avatar van schoenmakertje

schoenmakertje

ach wel aardige film, begin wel veel harde geluidseffecten om t spannend te maken (werkt alleen irriterend) verder wel aardig kerstverhaal...2.

avatar van Colombo

Colombo

Belachelijke film, begon goed maar daarna dramatisch.

1,5

avatar van Sando-san

Sando-san

De beschrijving klinkt een beetje From Dusk till Dawn-achtig:)

Ben benieuwd..

avatar van tal1b

tal1b

verwacht er niet te veel van.
Ik snapte ook niet hoezo die gasten bij dat wegrestaurantje NIET 'bezeten' konden worden??

avatar van Insignificance

Insignificance

Niet bij na denken en dan is het, nou ja, nóg een hele idiote film. Best een aardig concept, maar verder dan apocalyptisch lawaai afgewisseld met gruwelijk saai drama komt het niet. De plot is een kaartenhuis dat meer vragen dan antwoorden oplevert. Nu hoeft niet alles verklaard te worden, maar enige structuur zou wel fijn zijn. Het is hier ver te zoeken. Engelen met machinegeweren, verzin het maar eens. De heilige aanval had soms meer weg van een plattelandsguerilla met een gedrogeerde tegenstander.

Stewart lijkt maar wat te doen, in de ijdele hoop dat zijn associatie (kwaad verpakt in goed) en zijn visuele technieken (wat dat betreft heeft hij een mooi CV) effect hebben. Niet echt. Zo'n aankomst van de ijscoboer, leuk, sterk, nú gaat het gebeuren, maar dan knallen ze hem gewoon neer. Weg effect. Ook zijn trucjes, zoals de stemvervorming, de tollende hoofden, zijn nauwelijks sfeerverhogend. De gezwollen muziek is zelfs erg irritant, helemaal als Gabriel geïntroduceerd wordt. Bummer. Erg dreigend wordt het nooit, ook al omdat er op krampachtige wijze iets van een verhaaltje op poten wordt gezet, maar hoe het nu precies zit? God only knows. Als laatsgenoemde iets zat zal zijn, is het deze film. Ik wel in ieder geval.

avatar van Nancy1980

Nancy1980

valt ongelooflijk tegen, jammer, verwachtte er veel van.

avatar van fonzie96

fonzie96

gewoon een aardige film,kijkt lekker weg,redelijke special effects,

avatar van Molman

Molman

In het genre onvoorstelbaar slechte films is ie best goed, wat eigenlijk het zelfde is als vijf sterren, gezien het ronduit belachelijke verhaal enzo

avatar van Hellboy!

Hellboy!

Had hoge verwachtingen van deze film, maar deze werden niet waargemaakt. Er was totaal geen spanning in deze film.