Couples Retreat (2009)
Releasedatum: 19 november 2009
Bekijk via CANAL+
Bekijk via SkyShowtime
Plot Couples Retreat
"It may be paradise... but it's no vacation."
Het huwelijk van Jason en Cynthia dreigt op de klippen te lopen. Om hun relatie te redden boeken ze een vakantie-met-huwelijkstherapie op een paradijselijk tropisch eiland. Een dure grap, daarom halen ze drie andere stellen over om mee te gaan, om zo groepskorting te kunnen bedingen. Maar die blijken ook aan de therapie te moeten deelnemen.
laundromat
Had me hier wel op verheugd, maar de cijfers zijn wel errug laag bij IMDb & hiero....ik huur nooit films onder de 6 (3)....
tboezem
Toen men eenmaal op het eiland was, wist ik niet of de film nou een thriller, drama of komedie zou worden.
Die Trudy moet echt willekeurig van de straat zijn geplukt, wat een retard.
Het verhaal slaat echt totaal nergens op.
Brandende fakkels midden in de jungle?
Deze film vooral niet te serieus nemen. Hij is absoluut lachwekkend, maar niet op een goede manier.
Stephanovic
Bij deze film interesseert het niet zo dat het een beetje cliché is. Gewoon lekker zomers, bijzonder aangenaam. Gewoon een film die voor een keertje goed te doen is, gewoon een gemiddelde score dan ook van mijn kant.
SpinPSB
Lekker avondje niet nadenken en good feeling....met fantastische "Modern Love" van Bowie in het begin!
Zandkuiken
Ach ja, me nog redelijk mee vermaakt. Couples Retreat doet heel veel fout, maar dat wordt voor mij toch nog goedgemaakt door een aantal leuke grappen. Het geheel kijkt vlot weg en zo'n paradijselijk eiland brengt je in vakantiestemming.
Vince Vaughn vind ik altijd wel grappig, hoewel ie duidelijk al beter voor de dag is gekomen dan hier. Hetzelfde geldt voor een Jason Bateman, maar zelfs in mindere doen krijgen die mannen mij nog mee. Jon Favreau en de 700 kg wegende Faizon Love wisten me ook best te overtuigen.
De vrouwelijke zijde moet het hier eerder hebben van de looks. En met de wondermooie Kristen Bell zit je uiteraard goed. Malin Akerman doet het overigens ook niet slecht en wist me nu en dan aan het lachen te brengen.
Een film die soms hopeloos sentimenteel is, veel te lang aansleept en compleet mislukte grappen bevat. Maar 't ging er bij mij wel in. En inderdaad SpinPSB, een prent die begint op de tonen van Modern Love doet in ieder geval iéts juist. 2,5 sterretjes.
godhand1978
not my kind of movie maar heb toch op soms ontzettend hard moeten lachen... vince vaughn is weer in zijn nopjes en die trekt dit filmpje weer iets naar boven.
Nasty
Het beste aan de hele film zijn de opening's song en het eiland waar de film zich op afspeelt .
Voor de rest is het echt een saaie afgezaagde voorspelbare niet grappige film .
Slechtste film die Vince Vaughn gemaakt/gespeeld heeft .
Snel vergeten , waste of time !
carolat
Ontzettend slechte film. De omgeving doet heel nep aan, veel karakters in de film zijn ontzettend irritant (medewerkers van het eiland), slecht fantasieloos einde en een gebrek aan humor.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Zwaar ondermaatse romcom die, ondanks de potentievolle cast voor een komedie en het onderwerp dat afgezaagd is doch potentie heeft met de juiste uitwerking, toch nergens grappig weet te worden.
Het sleept maar wat voort en duurt overduidelijk te lang.
Jimmy Rain
een beetje tegenvaller... ik had er meer van verwacht. Wel zonder moeite afgekeken, maar geen hoogstaande humor. Hooguit een paar keer moeten glimlachen.
deze film gewoon een keer kijken als je niets te doen hebt en daarna meteen wegknikkeren.
pegske
nee de humor valt tegen.
ze hadden er meer uit kunnen halen.
Ik vond het wel een lekkere film voor een avondje met chips op de bank
jamil
slechte film, als komedie eigenlijk gene enkel moment echt grappig.. en ZEEEEEEEEER voorspelbaar
Spartaan1986
Het is meer een luchtig drama dan een comedy want ik kon de grappen namelijk niet ontdekken.
Schitterende locatie, goede cast maar alles behalve vernieuwend of hilarisch.
Betamax
Zaten zeker grapige stukjes in maar niet echt veel.
Omgeving was prachtig maar de film erg doorsnee.
ëén keer kijken en meer niet.
Actionfreak
Een komedie zonder komische momenten.
Het probleem bij Couples Retreat is dat het veel te weinig hilarische momenten heeft.
Het is opzich wel een leuk sfeertje maarja daar blijft het dan ook bij.
Het begint pas een beetje leuk te worden aan het eind als ze naar het "wipeiland" gaan.
Ook waren die special efffects slecht om een paar dinen op te noemen die haaien, die regen/sneeuw sauna. Hadden ze dit er maar uitgelaten.
Maar er is toch een hoogtepunt het moment van Jean Reno als een Boedistist.
Helaas 2*
Beloki
Eens met Actionfreak, de film is over het algemeen niet grappig. Hij kijkt lekker weg, maar is bepaald niet bijzonder. Zonde, want met deze cast had er veel meer in gezeten.
B.
Saaimen
Kabbelt een beetje door... Heb het uit kunnen kijken maar weer veel te voorspelbaar, weinig komedie en een film die een half uur korter had kunnen duren naar mijn mening... Die gesprekken met die psychiaters zijn echt te langdradig en te slecht..... Jammer had er meer van verwacht
piiiti
in de bios gekeken, ik laat nooit meer een date de film uitzoeken... kon ze der nog zo leuk uit zien, ik ben na de pauze weggegaan. super super super slechte pokkefilm dit zeg, damn!
laundromat
dacht ga met me brakke kop deze ff kijken. wel met het idee van de slechte kritieken. uitgekeken, maar daar is ook alles mee gezegd. in dit soort films kunnen juist de bijrollen het nog een beetje leuk houden, maar vond bijrollen van jean reno en ken jeong ook zeer matig.
pas mijn 1e 1,5* (na Glitter (2001) die 1* krijgt)
AchmedATM
Ik hoop dat je jou date niet bent vergeten?
Nienke1981
Niet echt een boeiende of echt grappige film. Dus deze film krijgt van mij een onvoldoende.
Een beetje een tegenvallende film, die nooit echt grappig wil worden, ook niet echt verveelt, maar te slap is voor een echt leuke komedie. Vaughn is wel aardig, evenals de grote dikke neger, die zijn leuke momenten heeft. Bateman daarentegen vind ik echter een ontzettend irritante acteur en ook hier is hij niet grappig en weet hij totaal niet te overtuigen.
Het grootste pluspunt van de film is echter het eiland. Tjonge jonge wat een ontzettend mooie locatie is dat zeg. Ik kreeg spontaan zin in de vakantie toen ik dat eiland zag. Helaas wordt er verder niet zoveel uitgehaald en in het in zijn geheel een ietwat teleurstellende film.
skipy05
Ik vond wel een leuke film. Verwachte deze zo niet. ze konden er wel iets meer van maken en ook iets grappiger. Er zaten toch een paar goede acteurs in.
Leland Palmer
Bora-Bora; zucht... daar moet ik ook heen!
Tsjah, op visueel vlak een regelrecht pareltje dankzij dit prachtige eiland. Ongelofelijk wat is het daar mooi. En ja...
... dat is dan ook direct het grootste pluspunt van de film.
Was te verwachten, al kijkt deze Couples Retreat ook gewoon lekker weg (ook geregeld door de mooi geschoten plaatjes) en kent de film genoeg grappige momenten en leuke personages.
Die vrouwen in bikini zijn mooi, Jon Favreau was het grappigst en de tijd vloog om. Soms nog wat flauw en bijzonder wordt het niet echt, maar ik heb me vermaakt.
Safri
Alleen de openingssong en Malin Akerman maken dat deze film geen 0,5* van me krijgt. Heb werkelijk waar nergens kunnen lachen
benthe
Ik vond hem leuk! Lekker gelachen, mooie omgeving en goed geacteerd. Ik hou wel van dit soort films!
Thomasmuscle
Niet goed, niet slecht. Gewoon een leuke, gemakkelijke komedie.

Universal aangeklaagd door acteur wegens racisme in 'Couples Retreat'

We Bought a Zoo
Komedie / Drama, 2011

The Time Traveler's Wife
Romantiek / Drama, 2009
eilandgetrouwd stelwaterfallyoga tahitifeestjecouples therapy liefdebeautiful womanscheidendivorceetropical post-credits sceneduringcreditsstingerretailfrench polynesia