• 9.373.940 stemmen

Geregisseerd door: Peter Billingsley

Met onder meer: Vince Vaughn, Jason Bateman en Jon Favreau

Releasedatum: 19 november 2009

Plot Couples Retreat

"It may be paradise... but it's no vacation."

Het huwelijk van Jason en Cynthia dreigt op de klippen te lopen. Om hun relatie te redden boeken ze een vakantie-met-huwelijkstherapie op een paradijselijk tropisch eiland. Een dure grap, daarom halen ze drie andere stellen over om mee te gaan, om zo groepskorting te kunnen bedingen. Maar die blijken ook aan de therapie te moeten deelnemen.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Bekijk de trailer hier.

- edit - staat bovenaan ook al bij ''links'' zie ik. Da's snel

avatar van AHWA

AHWA

Leuke trailer. Deze wil ik wel zien. Apatow light meets Vaughn/Favreau.

Mooie dames, Jason Bateman, Ken Jeong, kan eigenlijk niet misgaan.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Twee woorden; Kristen Bell.

avatar van Silv3r

Silv3r

Erg leuke komedie met een heldere boodschap. De grappen zijn vaak lekker droog en je lacht je iedere plat om het lieve kleine jongetje Naast het goede acteerwerk en de fantastische yogascene was de boodschap ook helder. Erg leuke film om met je vriend / vriendin te zien! Ik geef hem dan ook 3,5 sterren vanwege de goede humor.

- Cinema Skycity Auckland Queenstreet
- Met vrienden

avatar van AHWA

AHWA

Best grappig.

Vince Vaughn en Jon Favreau zijn toch wel op hun best in hun standaardrollen. Vaughn als praatzieke goedzak en Favreau als rotzak, zeker in I Love You Man was hij fantastisch.

Samen tekenden ze voor het script en dat is ook wel weer duidelijk. Het is nergens zo gevat als in een Smith, Apatow, Rogen of Ritchie, maar toch zitten er genoeg grappige dingen in. De therapiesessies zijn namelijk erg om te lachen.

Ik heb me helaas iets te veel geïrriteerd aan Bateman. Hij was hier de vervelende goedzak en dat was jammer, want als droogkloot komt hij veel beter tot z'n recht.

Leuke bijrollen van Ken Jeong en Anthony Michael Higgins als therapeuten. Jean Reno vond ik niet zo leuk, maar die yogaleraar dan weer wel.

En wat moet ik nog meer zeggen dan Kristin Davis, Kristen Bell en Malin Akerman die de halve film in bikini rondlopen

avatar van tottenham89

tottenham89

Was net bij de voorpremiere en wat heb ik gelachen zeg. Een luchtige komedie met 1 voor 1 gekke en grappige topacteurs die het extra leuk maken. Film is qua inhoud goed en mooi, het acteerwerk is meer dan prima en een leuk bijrolletje voor Reno.

avatar van m1701

m1701

Pffff vond em erg saai en veel te veel gelul erin

Af en toe heb ik wel ff moeten lachen.

Maar over het algemeen niet zo heel veel aan.

Jammer, had er hoge verwachtingen van. Maar toch erg standaard verhaal.

Tegen het einde werd het nog aardig.

Wel een ontzettend mooi eiland!!!

2,5 *

avatar van laundromat

laundromat

Deze wou ik in bios checken, had er zin in. Maar ga hem wel huren. 'IMDb' is ook al niet lyrisch.

avatar van Riel

Riel

Hij is echt leuk zat.

Die en 3 sterren omdat de yoga-teacher gewoon écht leuk speelt.

Ohja, de dames zijn net

avatar van Dirkjee

Dirkjee

Tegenvaller. De echte leuke grappen zitten al in de trailer. Ik had er zeker meer van verwacht gezien de cast.

Maar voor een avondje op de bank is het een leuke wegkijker, maar voor in de bios: nee.

Leuke film met veel humor!

avatar van Apster

Apster

m1701 schreef:

Wel een ontzettend mooi eiland!!!

2,5 *

Bora Bora als ik me niet vergis.

avatar van timbo_

timbo_

Niet al te best. De introductie van de personages is nog best aardig en ook de eerste praatsessies zijn nog vermakelijk. Daarna schiet de balans al snel in negatieve richting door. De yoga scene is te flauw voor woorden en ook het daarop volgende verhaaltje en de zwakke en moralistische climax zijn gewoonweg niet leuk genoeg. Ondanks een aardig begin dus niets bijzonders en weer één van die dertien in een dozijn komedies. Echt vervelen zul je je niet maar daar is dan ook wel alles mee gezegd.

avatar van getthecool

getthecool

Silv3r schreef:

- Cinema Skycity Auckland Queenstreet
- Met vrienden

Ben toch benieuwd waar jij tot tweemaal op doelt met de "heldere boodschap". Meer dan de standaard Hollywood relatieboodschappen ben ik niet tegengekomen.

avatar van wwelover

wwelover

Het verbaasd me toch wel dat deze film zoveel kritiek krijgt, ik vond het namelijk een zeer aangename komedie. Gewoon lekker achterover hangen en genieten van de veelal licht flauwe humor, maar wat verwacht je anders met Vaughn. Het verhaal is ultra cliché, maar daardoor niet minder grappig, het zijn de standaard relatie dingen die leuk worden neer gebracht. En so what dat ze scoren met simpele humor en goedkope grappen, als er maar gelachen kan worden. Maar het is dus niet een film voor iedereen.

Leuke cast, Vaughn is altijd geinig en Bateman is een zeer getalenteerde acteur en Malin Ankerman en Kirsten Bell, zijn super leuk.

avatar van Bla

Bla

Het lijkt erop dat er weer wat betere komedies vanuit Hollywood deze kant opkomen. Deze is niet over het geheel hilarisch maar wist af en toe de zaal flink aan het lachen te maken. Doet zijn ding. 3*

avatar van 10-StepKill

10-StepKill

De kritieken op deze film zijn zwaar overdreven. Ik heb em gisteren gezien in de bios (bijna lege zaal), maar ik heb genoten van iedere minuut. Als je de film wil gaan zien verwacht dan geen American Pie (1e drie delen) of het recentere The Hangover, maar denk meer aan comedy's als Forgetting Sarah Marshall en natuurlijk I Love You, Man. Als die laatste films je ding zijn, pijnlijk lachwekkende momenten, ga em dan zien. Zoniet, laat hem dan lekker links liggen.

Encouragement

avatar van Grotehaas

Grotehaas

AHWA schreef:

Leuke trailer. Deze wil ik wel zien. Apatow light meets Vaughn/Favreau.

Mooie dames, Jason Bateman, Ken Jeong, kan eigenlijk niet misgaan.

ECHT WEL!!! Waardeloze film, alles klopt niet aan deze film en slaat constant de plank net mis (helaas...)

avatar van Katharina

Katharina

Er waren grappige stukjes, maar die waren zo makkelijk...niet een geweldige film!

avatar van Threeohthree

Threeohthree

Zucht...wat een drama. Dit is na harry potter and the half blood prince de meest inspiratieloze film van het jaar.

Waar moet ik beginnen?

De flauwe humor? of het inspiratieloze verhaal zonder behoudende plotelementen. Opgestapelde clichés waarvan ik gewoon misselijk werd.

Acteer prestaties waren wel redelijk. En daar wil ik het bij houden.

EDIT: Snap niet wat er nou zo leuk aan de yoga leraar was.... zoveel bijzonders deed hij niet.

avatar van miiej

miiej

Aah... ik vond de film dus een leuke romantische en grappige film..

avatar van zi2iz

zi2iz

Het had wat kunnen zijn, alleen een aantal punten verpesten voor mij de film.

- alle goede grappen zaten al in de trailer
- saai; de eerste anderhalf uur waren vrijwel letterlijk te zien in , ja alweer, de trailer. Het was alsof ik een film nog een keer kijk, en dan het soort film die het niet waard is tweemaal te kijken. Het einde was nog een verrassing, voor zover er van een verrassing kan worden gesproken in een typische happy ending setting en sfeer.

de mooie vrouwen en het prachtige natuurlandschap wist mijn aandacht vast te houden. Als ik geen abonnement op de bios had, dan had ik het super zonde van mijn geld en tijd gevonden.

avatar van maxo922

maxo922

Reclame spots zien er geinig uit....Maar aan de score te zien misschien toch vermijden

avatar van Threeohthree

Threeohthree

Ik zou het maar bij de trailer houden. Zit net zoveel humor in als in de film zelf!

avatar van Apster

Apster

Het duo Vaughn en Favreau levert vaak leuke dingen op, maar in deze film is er geen een moment dat ik echt eruit vond springen. Vaughn houdt zich zelfs erg in voor zijn begrippen, Favreau heeft nog zijn momentjes hier en daar. De film kent wel een aantal geinige scenes, maar ook vervelende zoals die praatsessies.

Er waren ook momenten waarin de film tevergeefs wat serieuzer probeerde te zijn met het nodige moraal. Had het dan enkel bij een platte komedie gehouden, want nu is het ergens tussen wal en schip geraakt.

avatar van Ilssjuh

Ilssjuh

GEWELDIG!

avatar van Naranya

Naranya

Deze film afgelopen weekend in de bioscoop gezien. Na het bekijken van de trailer, welke vol met grappen zat, had ik er toch wat meer van verwacht. De film is op enkele andere punten nog wel grappig, maar het meeste komt al voor in de trailer. Vince Vaughn met zijn vlotte babbel is in deze film niet zo grappig als ik in andere films van hem gewend ben. Verder kijkt de film wel makkelijk weg, maar was het het bioscoop bezoekje niet echt waard.

avatar van barcelonagek

barcelonagek

Vond hem wel redelijk goed maar ik vond de trailer zo flauw enzo maar vond hem best wel meevallen! Niet echt super goed verhaallijn maar was te doen! VOoral dat kindje met dat plassen, heb ik gelachen

avatar van SpooXxX

SpooXxX

Leuke film, maar ben dan ook een echte Veronica Mars fan. Ging voornamelijk voor haar naar die film. De film laat je niet enorm lachen, gieren en/of brullen. Echter vond ik hem wel de moeite waard. ( voor 1 keertje dan )