Couples Retreat (2009)
Releasedatum: 19 november 2009
Bekijk via CANAL+
Bekijk via SkyShowtime
Plot Couples Retreat
"It may be paradise... but it's no vacation."
Het huwelijk van Jason en Cynthia dreigt op de klippen te lopen. Om hun relatie te redden boeken ze een vakantie-met-huwelijkstherapie op een paradijselijk tropisch eiland. Een dure grap, daarom halen ze drie andere stellen over om mee te gaan, om zo groepskorting te kunnen bedingen. Maar die blijken ook aan de therapie te moeten deelnemen.
Macmanus
Vreselijk! Guitar Hero spelen op je 40ste is niet grappig dat is gewoon zielig. Niet goed afgekeken, saaie US komedie. Laat sterren even zitten, niet meer dan 1 had dit waarschijnlijk gekregen. Hangover 1000x beter alles vanaf Apetow tot Jody Hill 2000x beter, dit is niks.
Couples Retreat heeft inderdaad veel potentie, maar haalt daar gewoon te weinig uit. De film heeft hier en daar zijn leuke kanten, onder andere de yoga les bijvoorbeeld. Maar de film duurt eigenlijk te lang en er zitten gewoon teveel serieuze/niet leuke momenten in, waardoor deze film toch niet meer dan een gemiddelde simpele komedie is.
De tropische locatie en de leuke vrouwelijke hoofdrollen zorgen er overigens wel voor dat je de film lekker kan uitzitten, ben benieuwd of dit ook zo was geweest als er een andere setting was voor de film. Leuk om een keer te zien, maar meer ook niet.
Ach ik vind puberale humor zo nu en dan wel fijn, zolang het maar niet overdreven vaak gebeurt in een film en dat viel hier wel mee.
Jimbooo
Ik wist al vooraf dat deze film niet veel belovend zou zijn. Op zich had ik daar niet zo heel veel gelijk in. Ik moet zeggen dat de film me nog enigszins meeviel.
Waar ik me erg aan ergerde was het feit dat iedereen er maar mee instemde om, toch redelijk, gedwongen mee te gaan naar het "Couples Reatreat"-eiland. Maar goed, daar kom ik dan nog wel overheen. Het hele gebeuren op het eiland vond ik wel amusant. De film werd voor mijn gevoel ook niet te langdradig en het keek allemaal lekker weg.
Het einde heeft mijn score zeker 1 hele ster doen zakken . Het feit dat het boze stelletje, nadat ze elkaar de huid vol hadden gescholden, elkaar in de armen vliegt vond ik werkelijk niet te pruimen Veel te cliche en voor de zoveelste keer gekopieerd.
Over het algemeen bood deze film niets nieuws en vond ik de acteerprestaties ook niet van erg hoog niveau.
Najade
Leuk voor als je een avondje niks te doen hebt. Vond de humor niet zo denderend en de film zelf was ook heel erg voorspelbaar.
DiKKe_OsCaR
- 2034 stemmen
Leuk idee, mooie omgeving (Bora Bora!). Voorspelbaar verhaal, maar dat neemt niet weg dat de film ons goed vermaakt heeft.
Fonk
Film met een prachtige locatie, echter zijn de grappen niet om over naar huis te schrijven. Erg jammer want het had beter gekunt.
crxman
Guitar Hero op je 40 ste is niks mis mee..............
Kr!kke
Guitar Hero op je 40 ste is niks mis mee..............
inderdaad, er zijn er genoeg van die leeftijd die nog gamen lijkt me
Over de film zelf: af en toe enkele leuke momenten en nogal voorspelbaar, maar toch leuk om eens gezien te hebben.
The_Game
Standaard komedie, dat helaas nergens echt boeiend wordt. Met de acteurs zit het wel goed, maar je hebt het gevoel dat je het allemaal al wel eens eerder en beter hebt gezien.
stefan88
die kop van shane als hij moet in en uit ademen met die yoga lessen hahahaha te grappig gewoon
Elineloves
Toch gaat er nog een half punt vanaf. Deze film duurt ten eerste veel te lang, en het zit vol met momenten die grappig zouden moeten zijn maar bij mij geen enkel lachje tevoorschijn kon toveren. Leuke acteurs, het idee is leuk.. maar nee, dit is het echt niet.
Angel I's
Vond de film een gemiste kans. Was wel weg te kijken (waarschijnlijk door de fantastische setting), maar had echt een stuk beter en korter gekund.
Dat stukje met die kinderen op de trap was tenenkrommend. Uit een hoop grappige scene's had veel meer kunnen worden gehaald (de mastubeerscene en de massagescene bijvoorbeeld). En het was allemaal te moralistisch en te braaf.
'Ze'? Vince Vaughn heeft de film zelf geschreven en geproduceerd. Hij heeft zichzelf dus de rol gegeven
Angel I's
maar als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel wanneer er in een film een nummer wordt afgespeeld die al in een andere film is gebruikt: the hangover. .
En vergeet For A Few Dollars More niet. Misplaatst als het om Guitar Hero gaat haha.
dennis7808
Ik heb me kostelijk vermaakt met deze zaterdag avond film..
Zit leuk in elkaar, grappige scenes.. en leuke omgeving.. Verstand op nul en "let it flow"
Ben een fan van Vince !
Sammetje73
Had er hoge verwachtingen van en viel dus erg tegen.
Lekker voorspelbaar, dat zeker, geen aanrader wat mij betreft.
De omgeving was wel mooi.
erpunited
Ik heb me prima vermaakt. Geen super komedie maar zeker wel vermakelijk om te kijken. Super voorspelbaar. Maar gewoon niet nadenken en lekker kijken
dragonmaster
gewoon een leuke film met vele bekende (B) artiesten. geen oscar-materiaal, maar goed voor een lach en een glimlach. tis maar wat je ervan verwacht. pluspunt is de schitterende omgeving : je krijgt gelijk het gevoel om het vliegtuig te pakken en daar naar toe te gaan.
mnrk
Het is inderdaad gewone een leuke film op een nog mooiere locatie.
De grappen die erin voorkomen zijn van een redelijk niveau (vooral de yoga les
Ook de acteurs zijn prima en dan vooral Jon Favreau was goed op dreef in my house you live by the taliban rules
Leuk om 's avonds op je gemak naar te kijken.
char
Met Vince Vaughn en Jon Favreau in de hoofdrol had ik meer komedie verwacht, naar mijn mening had ik die paar grappen al in de trailer gezien, en dat was het dan, omgeving was om bij weg te dromen, om die reden heb ik de film afgekeken.
filmpje80
Ik vond deze film echt zo vreselijk! Ik heb er geen 1 keer mijn mondhoeken voor naar boven laten krullen. Niets aan.
Het enige wat mij nog een beetje kon boeien was de locatie waar de film is opgenomen. O.k. die is prachtig.. Maar wat heb ik me zitten vervelen en vooral irriteren de hele film.
R-B
Film is leuk bedacht, kijkt goed weg.
Ergerde me af en toe aan de langdradige scenes. Omgeving was werkelijk prachtig.
Ik had meer verwacht van de film.
Ro_mien
Jiech... Had hier zoveel van verwacht, maar zo weinig van teruggekregen. Er zat zoveel meer in...
tcdaizz
heerlijke film om bij weg te dromen, vooral ook hele mooie omgeving!
Jessen0wnt
Leuke wegkijker, meer kan ik niet zeggen. 2,5* Hoger kan ik echt niet geven...
swbonline
Aardige komedie niet meer en niet minder. Er zat een paar leuke scenes en samen met de mooie omgeving en leuke actrices geef ik het een 2,5.
coenta010
Wat een slechte film was dit.Ik had er meer van verwacht.Voor de omgeving geef ik hem nog een 1,5
Naomi Watts
Vaughn en Favreau samen in een film, daar ben ik altijd wel voor te porren. Swingers was leuk en Made vond ik geweldig. Die heb ik inmiddels al twintig keer gezien. Al delen ze veel te weinig komische momenten.
Best wel vermakelijke humor maar zoals vaak bij mij, wel een beetje een hit or miss verhaal. Helaas vaker een miss dan een hit. Vaughn vertolkt weer een praatgraag personage maar jammer genoeg heeft hij niet zo veel leuks te zeggen als normaal. Favreau is dan wel weer leuk als childish en puberaal mannetje en kristen Bell en Malin Akerman zorgen toch wel voor wat visuele pracht. Beiden horen toch zeker in mijn hollywood top 10.
Leuk tussendoortje maar het mag van mij wel met wat meer edge en spunk. En dat opgeklopte sentiment mag ook wel een tikkeltje minder.

Universal aangeklaagd door acteur wegens racisme in 'Couples Retreat'

We Bought a Zoo
Komedie / Drama, 2011

The Time Traveler's Wife
Romantiek / Drama, 2009
eilandgetrouwd stelwaterfallyoga tahitifeestjecouples therapy liefdebeautiful womanscheidendivorceetropical post-credits sceneduringcreditsstingerretailfrench polynesia