Genre: Animatie / Komedie
Met onder meer: Jason Lee, Justin Long en Anna Faris
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 24 december 2009
Plot Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
"The Boys are back in town... and they have competition."
Dave wil de drie succesvolle eekhoorns Alvin, Simon, en Theodore naar school sturen. Wat Dave niet weet, is dat de drie eekhoorns zich naast de mensen niet thuis voelen. Ondertussen wordt Ian vrijgelaten uit de gevangenis en is op zoek naar dieren die goed kunnen zingen en dansen. Hij vindt drie Chipettes en kan niet wachten om hen beroemd te maken en zo wraak te nemen op de drie eekhoorns.
Toby
Jeanette (stemrol)
Brittany (stemrol)
Dr. Rubin
nynke01
[i] Je kon het zien aankomen. Ik denk niet dat dit iets gaat worden. Niet speciaals maar vast ook geen flop.
elayz
Gekeken, en het heeft me net zoals deel 1 prima vermaakt! leuk idee. en grappig uitgewerkt!
Alleen maken ze er hopelijk geen 3e deel van. dan word het irritant denk ik!
4 sterren is het zeker wel waard!
Nancy1980
leuk, leuk , leuk
met mn dochtertje gekeken, en we vonden het samen erg schattig die chipettes.
RoBreda
Poeh, beetje matige film. Te cliché allemaal, ik begon me op den duur gewoon te irriteren en stond op het punt om hem uit te zetten.
Ik kan me wel voorstellen dat dit voor kinderen vermakelijk is.
RickZ
Leuk vervolg op deel 1, nu ook weer met enkele hilarische scenes. Niet echt veel beter of slechter dan deel 1.
kanjertje
Bijna even leuk als de eerste.
Maar nu is het voor mij voldoende uitgemolken.
tarantinomovies
Heb hem gisteren met mijn neefje in de bios gezien. Zelf ben ik een jongen van 15 en heb stiekem toch wel op sommige momenten moeten lachen. Erg leuke film
erpunited
Leuke film. Hetzelfde als deel 1. Het verhaal gaat nergens over. Maar er zitten echt super vette scenes in waarbij je echt super moet lachen. Gewoon niet bij nadenken en gewoon lekker kijken
Freckles
Geen behoeft aan...
Vind het wel raar dat hij zo weinig stemmen heeft..
-M-
deze film is super leuk aan rader heb hem gezien (gedownload) mooie film leuker dan deel 1
Op zich wel grappig, zeker NIET leuker dan deel 1. Net zoals de meeste vervolg films.
Theodore rulez.
pooper
wat dom, soms zijn de genres op moviemeter helemaal verkeert omschreven. hier staat dat dit een animatie/komedie is.
nee zoo, familie/komedie
m1701
Heel erg grappige film!
Deel 1 heb ik niet gezien, dus kan niet vergelijken oid.
Leuke film voor de wat jongeren.
Stemmetjes moet je ff aan wennen.
Zeker de moeite waard om te kijken
eefke123
ik word 'n beetje te oud voor dit soort films, geloof ik
al is Theodore een schatje
het eerste deel heb ik ook in de cinema gezien en vond ik toch (ietsje) beter dan dit vervolg.
Jan met de pet
Leuke film vooral voor de kinderen, begin dacht ik het word niet veel maar later best grappig en leuk, nogmaals leuke kinderfilm: 3,5
Justinw
Redelijk vervolg, de liedjes zijn oke. The Chippettes zijn ook wel aardig. Theodore is het leukst. Maar niet bijzonder, 1 keer kijken en dan nooit weer.
Sutherland
Aardig vervolg op deel 1, die net als dit deel goed vermakelijk was.
Keane1983
Erg leuk vervolg. De SFX van de chipmunks hadden misschien iets mooier gemogen, but what the hell.
Er zaten zeer leuke stukjes in en de muziek (incl. soundtrack) is een genot om naar te luisteren en om te kijken.
Van mij een 3.5* (wel verdiend).
simonvinkie
Veel te hoog gemiddelde krijgt deze film. Soms wel grappig, alhoewel die stemmetjes weer vreselijk irritant waren. Deel één vond ik wat leuker.

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip
2015

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked
2011

Alvin and the Chipmunks
2007

Acteur Römer keerde na veroordeling terug met theaterstuk: 'Heb ik wel de juiste keuze gemaakt?'

De psychologische thriller 'Angel of Mine' is een kijktip op Prime Video en Videoland

Drie goed beoordeelde (mini)series op HBO Max die met je brein spelen

Sciencefictionreeks 'The Hunger Games' verdwijnt binnenkort van Netflix