Genre: Avontuur / Fantasy
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Bekijk via SkyShowtime
Plot The Last Airbender
"Four nations, one destiny."
In een mystieke wereld leven verschillende stammen die één van de vier elementen beheersen: water, aarde, lucht en vuur. De enige persoon die alle vier elementen beheerst is de Avatar. Tijdens een aanval van de Vuurnatie verdwijnt de Avatar plotseling. 100 jaar later ontdekken twee kinderen (Katara en Sokka van de Waterstam) een jongen genaamd Aang die zit vastgevroren in een rots. Hij blijkt de nieuwe Avatar te zijn en hij moet het evenwicht in de wereld weer zien te herstellen. Maar dat is niet geheel zonder gevaar...
- Trailer (YouTube)
- The Last Airbender (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
Fire Lord Ozai
Princess Yue
Gran Gran
skullcandygirl94
jammer...........aang was echt chagarijnig en sokka humorloos.....en stijf. zuko's haar is nou ja, een disaster en oom iroh is een creep....en zo kan ik nog wel even doorgaan...
Strike0ut
ben ik het mee eens. slechte film. ze vertellen alles zo van: " njah jullie weten het toch allemaal wel, dus we doen ons best ook niet meer.."
het zag er allemaal wel goed uit opzich. wel mooi gemaakt, maar slecht geacteerd en ze hebben alleen de hoofdlijn van de serie laten zien, waardoor er niks nieuws gebeurd. je denkt dan ook precies: dit weet ik toch al.
kortom: saai omdat er niks nieuws in voor komt
esoxlucius
De special effects en het geluid zorgen ervoor dat deze film van mij nog 2 sterren krijgt. Als het van het verhaal of de acteerprestaties zou afhangen dan kom ik niet verder dan 1 ster. Niet echt een aanrader.
Zeriel
Afgehaakt na een half uur, tijdens het fantasieloze gevecht in het aarde-dorp. Enig pluspunt tot dan, het lichtpatroon op Aangs voorhoofd, maar die staat ook op de hoes, dus daar hoef je de film niet voor te zien.
Knap staaltje van M. Night Shyamalan, je beste film The sixth sense eerst maken, en vandaaruit bergafwaarts steeds slechtere films maken. M. Night Shyamalan. De volgende zal dan wel helemaal bedroevend zijn. Als het zover komt, want volgens mij had hij 7 films in zijn hoofd die die wou maken, die hebben we nu dan hopelijk gehad, en kan ie met pensioen.
Cygor
Ben benieuwd hoeveel razzie's de film gaat verzilveren.
Als het aan mij ligt mag hij ze allemaal krijgen.
Wat een Baggerfilm !!!!!!
liesgjal
Leuk film voor zondag.
Niks extra's maar wel leuk....misschien in de bios nog leuker door special effects.
Jammer dat sommige mensen alles moeten afzeiken. Daar kan je ook je geld mee verdienen!
RSmovie91
@liesgjal
Jij hebt vast de serie niet gezien. Dan zie je wat er allemaal veranderd is en waarom veel mensen deze film niet zo leuk vinden
wibro
ik hoorde net op de nieuwsberichten dat deze film de Razzie Award heeft ontvangen voor de slechtste film van het afgelopen jaar. Als ik zo het plot lees verbaast mij dat helemaal niks.
Cygor
Kijk eens aan hij heeft alle 5 de razzies eerlijk verdiend. En zeer terecht ook!!!!
bobke90
Ik vind het volkomen onterecht, er zijn echt massa's veel films die veel veel veel slechter zijn dan dit. Ik vind 'the last airbender' een aardige avontuur/ fantasy film.
Een grove fout is het. Ik stel voor aan die mensen van de Razzie Awards dat ze eens wat meer films bekijken en dan zal je kunnen oordelen dat het wel degelijk nog een goeie film is.
Starmaster501
Het plot is niet het slechte aan de film. Typisch plot voor een animatie-serie.
Het is hier zo slecht uitgewerkt en lachwekkend geacteerd.
sanne12345
Leuk film voor zondag.
Jij geeft een " wel leuke film" een 4,5?
TimZor
Hij had eigenlijk die 6e ook nog moeten krijgen waar hij voor genomineerd was maar dit is een mooie score
Goodwillhunting
deze film was letterlijk waardeloos. eerste halfuur was uitermate slecht maar ik dacht ik moet hem afkijken want misschien gebeurt er nog wat. Achteraf dacht ik: PFFFF ik heb veel respect for M.night Shyamalan maar deze film was letterlijk echt onzin!!!! Hoort in het rijtje DBZ evolutions
PhongForce
Een film van M. Night Shyamalan is net de vagina van Pamela Anderson..
Tien jaar geleden wilde iedereen hem nog zien, tegenwoordig als mensen 'em zien denken ze: Huh was dat een alien?? Huh Huh?? was dat een zombie??? wat was dat???
Door:
Whitney Cummings
(misschien niet die exacte woorden maar goed)
Sid-the-gekste
IK vond hem wel goed.
Ookal is de serie beter de film had idd wel beter gekund.
Maar als je eigen verveeld dan is echt wel waard om te kijken..
Sid-the-gekste
haha dat deed ik ook. Maar ik zei al de tekenfilms waren zeker wel beter dan de film..
Tonypulp
Vroegah genoot ik van Cartoon Network, de tijden van gouden tekenfilms die me altijd bijblijven. Tegenwoordig zet ik de tv aan om gekleurde poep aan te zien, geen vleugje originaliteit, niets te beleven, niets nieuws. Maar op Nickelodeon had je nog af en toe Avatar, en Avatar...dat is een ander verhaal.
Hele toffe verfilming van een zwaar ondergewaardeerde regisseur. Ik mag zijn aanpak wel, dit is een verfilming voor fans van de serie, en fans alleen. Hij biedt weinig informatie aan, geen uitleggerig karakter. En daar ben ik blij om, is alleen maar dubbel op voor iemand die de serie (voor het grootste gedeelte) heeft gevolgd. Maar kan ook goed de keerzijde daarvan inzien, niet iedereen staat daar om te juichen.
Visueel echt opvallend fijn. Lekker kleurgebruik en over het algemeen toffe effecten, mocht iets meer 'all out' gaan met de gevechten (al zou die elementen massa wat te druk kunnen worden) maar weet alsnog regelmatig te verrassen. Vooral dat zijwaartse shot richting het einde is erg gaaf
Personages missen een beetje het karakter van de serie, althans..dat komt niet goed over. Het is ook niet makkelijk, de serie heeft een hoop te bieden, veel informatie, veel personages en ga zo maar door. Daar moet in gesneden worden, een LOTR achtig epos zit er niet in voor deze doelgroep, dat is pure logica. Ik kan me er uiteindelijk niet zo erg aan storen, ik hoop gewoon op het vervolgdeel om dat beter op te pakken
Jemig, toen ik jong was had je Cartoon Network en zo. Vanaf dat dat verdween was het eigenlijk gedaan met die sentiment. Volgens mij is Nickelodeon niet eens zo oud. Spongebob generatie noem ik het, afschuwelijk
clockwork72
Cartoon Network waren echt goede tijden, tegenwoorig alleen maar Hanna Montana klerezooi enzo op tv... Maarja dit gaat wat offtopic..
Str00pwafel
Heb eigenlijk nog nooit zo erg gebaald van een film. Heb eigenlijk heel de tekenfilmserie gezien dat een heel goed verhaal heeft met geweldige scenes. Deze film haalt bij lange na het niveau niet wat je van dit verhaal zou kunnen maken. Heb dan nu ook echt de pest aan de makers van deze film. Had het dan late maken door bijvoorbeeld de makers van Suckers Punch.
Had zo veel meer gehoopt van dit verhaal, maar jammer genoeg hebben de makers dit verhaal toch redelijk verpest.
moviemafketel
- 19752 berichten
Jammer als een regisseur de SE voor laat gaan op de acteurs/actrices die hij/zij uitkiest. geld was duidelijk op om wat A-acteurs binnen te halen.
RSmovie91
Met een echt goede regiseur had was het denk ik ook wel goed gekomen (alhoewel Suko gewoon verkeerd gekozen was).
Tevens moet het script zo aangepast worden dat er humor in komt, en dat er iets meer 1 lijn gevolgd wordt in het verhaal. Nu gaan ze van hot naar hu (of hoe je dat ook schrijft).
moviemafketel
- 19752 berichten
hot naar hu klinkt wel leuk, maar het is van hot naar her
De 'Avatar'-remake van M. Night Shyamalan is vanavond te bekijken op televisie
'Avatar: The Last Airbender' krijgt speelfilm en vervolgseries