Genre: Drama / Romantiek
Releasedatum: 26 november 2009
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Plot Komt een Vrouw bij de Dokter
"Would you cheat on your partner when they needed you most?"
Stijn houdt van het leven en het leven houdt van hem. Hij heeft een eigen zaak, een prachtige dochter en het lekkerste wijf van het Westelijk Halfrond. Dat hij af en toe van andere vrouwen geniet hoeft zijn Carmen niet te weten. En bovendien, zijn hart is van Carmen, dus wat maakt het uit. Hij is on top of the World. Hij heeft het gemaakt. Maar dan; borstkanker. Zijn wereld stort in. Carmen en Stijn komen terecht in een rollercoaster van ziekenhuis in, ziekenhuis uit, chemokuren en bestraling. Maar hij is er voor haar. Altijd. Hoe vreselijk moeilijk dat ook is. Tussen de chemo’s door doen ze of er niks aan de hand is.
Stijn
Ramon
Luna (6 y/o)
Luna (3 y/o)
Fabian123
Het AD geeft de film ook 4 uit 5 sterren.
Heb je een linkje naar de recensie? Kan het niet vinden op de site
Staat denk ik niet online. Er stond een paginagroot artikel over de film in de zaterdagkrant. Bestond voornamelijk uit interviews met de cast en achtergronden en deels was het een recensie van de film, en er stond dus een sterrenbeoordeling bij.
Ik vermoed dat later deze week de uitgebreide recensie nog volgt in de krant die waarschijnlijk wel online zal komen te staan.
Zou niet nodig moeten zijn.
Lijkt me ook niet zo moeilijk, gewoon een zielig verhaal.... makkelijk scoren. Ben wel benieuwd. Hopelijk komt het ergens in de buurt van het feel bad gevoel van RFAD.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
lijkt me ook niet zo moeilijk, gewoon een zielig verhaal.... makkelijk scoren. Ben wel benieuwd. Hopelijk komt het ergens in de buurt van het feel bad gevoel van RFAD.
Denk dat jij het niets vindt, Reinbo.
Mr. Eddy
Heb een beetje een tweeledig gevoel bij deze film. Ik heb het boek niet gelezen omdat het een beetje te veel aandacht kreeg in de media en omdat ik al iemand van dichtbij weg heb zien teren aan de ziekte. Anderzijds vind ik Atsma en Van Houten wel 2 hele goeie acteurs die een film weten te maken.
Ik wacht de eerste reacties nog af.
Denk dat jij het niets vindt, Reinbo.
Weet ik niet. het is in ieder geval geen feel good drama, dus dat valt alvast mee.
Heb verder ook wel vertrouwen in Carice, maar minder in Anrie. Maar men zegt dat het rauw verteld wordt. Dat klinkt dan weer wel goed. Ga er met een open mind naar kijken.....maar waarschijnlijk pas als die op dvd uit komt.
Dat is waar vandaag is het dan zover , in
2008 ging Thijs het helemaal maken nu is Reinout Oerlemans aan de beurt met een kaskraker al
is dat natuurlijk al snel zo als alleen je Familie en vrienden komen
Raar vergelijk.
Prima film, trouwens. Heeft Oerlemans goed gedaan.
lisariya
Het boek is aangrijpend. Ik denk dat de film een hit gaat worden.
Ik denk het ook. Maar wat een lelijke poster zeg. Carice ziet eruit als Cher!
TA-E
De beste film met als kernthema kanker blijft voor mij: Knockin' on heavens door
In deze film wordt alles zo subtiel gebracht, met een vleugje humor. Ik ben benieuwd of deze film, de toch wel onbekende (helaas) knockin on heavens door kan overtreffen.
Ik heb het boek niet gelezen en mijn vriendin wil hier graag naar toe, dus we zullen zien!
RFAD is voor mij de ultieme feel bad film. Gaat ook over mensen voor wie je hoopt dat het een keertje meezit, maar waar het toch slecht mee afloopt... Maar dat je de vergelijking na het zien van de film gek vindt, doet de verwachting afnemen.
markie1978
Beste Nederlandse film van de laatste 20 jaar. Sjapoo Reinout. Ik hoop dat je nog grotere film gaat maken, en dat je Hollywood blockbusters gaat maken.
rose
Dat is waar vandaag is het dan zover , in
is dat natuurlijk al snel zo als alleen je Familie en vrienden komen
mikey
Die heeft de film gemaakt (?) Die goeie tijde slchte tijde acteur
Rodehaan
Dat is geen probleem Ome Joop heeft veel vrienden.
tcdaizz
Waar hebben jullie deze film gezien? Ik wil hem ook erg graag zien, kan niet wachten tot ie in de bios is....
Sjoerdow
Ik ben erg benieuwd naar de film. De trailer vond ik niet overtuigend, maar laat wel zien dat langzaam maar zeker ook Nederlandse films kunnen teren op een aardig budget.
Vond het boek van Kluun erg mooi trouwens, ik hoop dat de film dan automatisch niet tegenvalt.
Heb dat bij Turks Fruit bijvoorbeeld niet gehad.
mrdig
Wat een vreemde, warrige, korte discussie over deze film gister bij De Wereld Draait Door. Ging het nou over de kwaliteit van deze film of over het moraal van de hoofdpersoon van deze film/boek? En wat is die Simek enorm irritant zeg pffff....
Mijn vrouw heeft overigens tranen met tuiten gejanken tijdens het lezen van het boek, dat wordt nog wat in de bios mits we er naartoe gaan...
Rodehaan
Ja huilen en tranen met tuiten natuurlijk niet voor de schrijver ik
denk dat zijn tranen er 1 van blijdschap is dat zijn boek is
verfilmd
Brooklyn
. Ging het nou over de kwaliteit van deze film of over het moraal van de hoofdpersoon van deze film/boek? .
Ongelovelijk dat niemand dat kon scheiden van elkaar inderdaad
Brooklyn
Natuurlijk wel. Je kan het toch een goede film vinden maar het moraal van de hoofdpersoon klote vinden?
rose
Tussen de regels door lezen is schijnbaar vaak moeilijk voor velen. Dat blijkt ook wel na het zien van een film. Hoor vele nare reacties op stijns gedrag. Men ziet blijkbaar alleen wat men wil zien. Een film moet je voelen. Ben reuze benieuwd!

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

The Broken Circle Breakdown