• 9.373.985 stemmen

Halloween II (2009)

Horror / Thriller | 105 minuten / 119 minuten (unrated director's cut)

Genre: Horror / Thriller

Speelduur: 105 minuten / 119 minuten (unrated director's cut)

Alternatieve titels: Halloween 2 / Rob Zombie's Halloween II

Geregisseerd door: Rob Zombie

Met onder meer: Scout Taylor-Compton, Malcolm McDowell en Tyler Mane

Releasedatum: 22 oktober 2009

Plot Halloween II

"Family Is Forever"

Het is weer Halloween en Michael Myers keert terug naar zijn geboortedorp om wat onafgemaakte ''familiezaken'' op te lossen. Zijn zus Laurie is na haar laatste ontmoeting met Michael in het ziekenhuis beland. Ze denkt dat ze hem heeft vermoord, maar de gehavende Michael Myers jaagt op haar, geplaagd door jeugdherinneringen. Een spoor van dood en verderf volgt...

Dr. Samuel Loomis

Sheriff Lee Brackett

Michael Myers

Harley David

Annie Brackett

avatar van IcU

IcU

Ja en dat is tenminste een zinvolle mening. Dat je hoopt dat hij niet in de bioscoop komt slaat natuurlijk nergens op.

Ik ben trouwens wel voorstander van Zombie's film.

avatar van finalman

finalman

Wel, laat ik het zo zeggen, ik ga hem zeker niet bekijken in de bioscoop, zo beter?

avatar van The Oceanic Six

Eerste clip van Rob Zombie's Halloween 2 - Video op FilmTotaal

30 seconde scene uit de film.

Best een sfeervolle scene die wat lijkt op wat Halloween altijd was. Toch blijft het jammer dat Myers 3 hoog, 2 breed is en met een masker rondloopt dat geen Myers masker is.

Jules15

Na het zien van deze clip heb ik er wel het vertrouwen in dat deze film de moeite waard is om in de bios te zien.

En voor alle fans van halloween reeks: waarom probeer je niet te denken dat het een nieuwe film is ipv een remake misschien wordt hij dan beter;)

avatar van aerts007

aerts007

finalman schreef:

aerts007 schreef:

Hebben wij meer plaats,toch?

Mja en mensen die er niks aan vinden en toch gaan zitten meestal toch alleen maar te vervelen.

Dus ik zou zeggen als je er niks aan vind, blijf lekker thuis en doe nog eens een marathonetje van de originele serie (als je dan bij deeltje 8 komt, leer je Zombie's versie wel waarderen, want laten we eerlijk zijn, dat is pas een belediging voor de naam Halloween ). Dan kunnen degene die de Zombie's films wel waarderen er rustig van genieten.

aerts007 schreef:

Hebben wij meer plaats,toch?

EN hoeven achteraf die overdreven onzin hier niet te lezen!

Hopelijk komt dit beeld ook echt in de film ! I'm lovin' it

BD Horror News - A Bloody Behind-the-Scenes Look at 'H2' - bloody-disgusting.com

ASman schreef:

Hopelijk komt dit beeld ook echt in de film ! I'm lovin' it

Denk t wel. En anders komt ie wel op de uncut-director's-cut-superdelux ultra-mega-collector's-tin-edition.

avatar van Ralf81

Ralf81

Wanneer komt ie in de bios in Nederland? Iemand die dat weet?

augustus meen ik

totalreject schreef:

de uncut-director's-cut-superdelux ultra-mega-collector's-tin-edition.

die wil ik!!!!!!!

avatar van invincible

invincible

Max en Joep schreef:

kijk hem aar niet joh, dan hoeven de liefhebbers achteraf weer niet al dat gejank te lezen

Wel open staan voor kritiek he.

invincible schreef:

Wel open staan voor kritiek he.

oh zeker, mijn beste.

ik zal de laatste zijn om serieuze, goed gefundeerde kritiek niet te respecteren.

ASman

Rob Zombie heeft gezegd dat deze film meer Wayne Toth-make up en F/X heeft dan al zijn vorige films( getuige dat voorbeeld dat ik eerder he gepost) . En dat wil toch al wat zeggen !

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Ok zojuist de trailer gezien en dit zint mij niet! Ik ga geen uitlaten doen over Rod Zombie, ik wil hem terug een kans geven, maar ik denk dat hij weer volledig de plank gaat misslaan.

De trailer begon goed met dat ziekenhuis en ik wou net zoals bij Halloween 2 dat de hele film zich zou afspelen in het ziekenhuis, wat altijd wel een behoorlijk enge setting is.

Helaas is dit hier zeker niet het geval en toen ik nog eens een wapperende witte toverfee in de trailer zag voorbij komen, vraag ik me toch af waarmee ze bezig zijn.

Bovendien ziet Michael Myers er niet meer uit als Michael Myers maar eerder uit The Joker uit Batman!

ASman

Wel een bijzonder lekkere poster !

Augustus kan niet vroeg genoeg komen !

nee, mij ook niet.

ik kijk echt zo ontzettend uit naar deze film.

elke dag bekijk of lees ik er wel even iets over, al is het maar hier.

Rob Zombie RULES.

en toch denk ik er ook over hem niet meteen 28 augustus te kijken.

maar uitgerekend deze film nog heel even te bewaren tot die kut zomer voorbij is en het weer fijn donker, nat, guur heerlijk herfstweer is, bewaren tot..... Halloween?

avatar van Lui

Lui (crew films)

ASman schreef:

Wel een bijzonder lekkere poster !

Mocht het niet opgevallen zijn, de titel is ook veranderd naar Halloween II ipv H2!

avatar van 606

Vette poster.

En hopelijk beter als de 1ste remake van hemzelf

avatar van Halcyon

Halcyon

Ondanks het feit dat ik de eerste van Zombie een matige tot zwakke vertoning vond, ben ik toch al aan het watertanden... Zo'n Halloween-film gaat er altijd wel in.

avatar van Vascago

Vascago

Het kan ook alleen maar beter gaan.

Lui schreef:

Jaa dat had ik gemerkt toen ik H2 intypte bovenaan haha toen kreeg ik geen resultaten:P

Friday the 13 th schreef:

Dan mag jij me vertellen wanneer de Joker in Batman ooit een moordende reus is geweest.

Die vliegende fee was Meyers zijn moeder. Tenminste daar ga ik vanuit aangezien dat character ook door Sherry Moon Zombie gespeeld wordt.

Ik vind het juist wel goed dat deze film ook buiten het ziekenhuis plaatsvind. Dan veranderd er tenminste nog wat ipv dat alles klakkeloos over genomen wordt. Of het ook goed uitpakt is afwachten, maar Rob Zombie heeft me tot nu toe nog niet teleurgesteld met zijn films.

avatar van The Oceanic Six

YouTube - H2 Halloween II trailer #2 (New Trailer !)

Tsja...

Het word denk ik een naargeestige en harde horrorfilm maar wel 1 die alle Halloween sfeer mist. Nja, we zien wel.

Ajax&Litmanen1 schreef:

YouTube - H2 Halloween II trailer #2 (New Trailer !)

Het word denk ik een naargeestige en harde horrorfilm

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Dat word weer een gruwelijke horror. Ik heb er best wel zin in.

Jules15

Die trailer ziet er echt vet uit:D

deze gaat denk niet tegenvallen;)

Komen die 2 kinderen er in dit deel ook weer in?

Jules15

Ik had nog een vraag: Weet er iemand nog een spannende of leuke griezelfilm? ik vind films zoals Halloween remake of friday the 13th of Eden Lake , Last house On The left, Texas Chainsaw Masacre(remake) leuk. dus misschien heeft iemand van jullie nog aanraders?