Genre: Misdaad / Thriller
Met onder meer: Edward Norton, Robert De Niro en Marlon Brando
Gesproken taal: Frans, Engels en Litouws
Releasedatum: 1 november 2001
Plot The Score
"There are no partners in crime."
Nick Wells, een professionele crimineel, besluit het criminele leventje achter zich te laten. Zijn goede vriend Max komt met een plan dat Nick niet kan afslaan: een historisch Frans object is ontdekt terwijl het het land werd ingesmokkeld. Nick moet samenwerken met de jonge dief Jackie Teller om het waardevolle object in zijn bezit te krijgen.
Nick Wells
Laurent
André
Dead01
- 1977 stemmen
Vond dit nog een goede film.Beide acteurs spelen hun rol goed.Brando herkon ik eerst niet maar aan de stem na een tijdje toch wel.Leuk verhaal en wel wat onvoorspelbaar ergens op het laatste.
3.5sterren
Perfectly clear
Redelijk spannende thriller met een mooie opbouw naar een enerverend plot.
Goed geacteerd door Edward Norton, Robert de Niro speelde solide en ook nog een leuk rolletje van Marlon Brando (zijn allerlaatste film) .
Mooi camera werk met een paar goed sfeer locaties in Montreal .
Al bij al heb ik me best vermaakt bij deze toch wel standaard film, verrassen doet het me allemaal niet zo .
Maar op Maandag avond op de bank met een zak chips kijkt het lekker weg.
Jorick
Een goede misdaadfilm met goede rollen van De Niro en Norton. De film begint een beetje traag, maar begint naar het einde toe spannend te worden. 3.5*
eva80
Ik vond het een geweldige film! Echt super!!! Het is een leuk einde wat je totaal niet verwacht! Echt de moeite waard om te kijken!!!!
Groetjes
xenne
prima film , eenvoudig verhaal maar het acteerwerk is af ...
film blijft de hele tijd boeien en het einde is bijzonder spannend
een aanrader, 4sterren!!
Scratt
De Niro en Norton in één film.het moest meer gebeuren
Een spannende thriller met af en toe goede humor.. I Like It..
hannes64
- 1926 berichten
Zeker een goeie film.
Acteerwerk van hoog niveau.
Afgewisseld met een vleugje humor.
Okè bye bye......
Respekked
Standaard verhaal, weinig spanning, beroerd einde
maar..
wat een wereld cast. Norton toch wel mijn favoriet in samenwerking met de Niro en geweldigde vadsige Brando als ouwe klussen regelaar. De cast tilt deze anders waarschijnlijk matige film naar een acceptabel niveau.
Eem
Ik vond het einde juist wel weer leuk,
halverwege kakte hij in, en was bang dat het niet meer te redden was, maar gelukkig bleven ze bij het oppervlakkige verhaal en kon het maar op één manier eindigen..
Het herhalen van het zinnetje "You know what I've got" aan het einde, en Nortons gezicht die besefte dat hij genaaid was, was de eerste keer dat ik moest lachen, dus niks geen 'fleugje humor'..
Acteerwerk viel me tegen van de Niro.. Ik vind dat Norton hem overtreft in deze film.
Al met al vond ik het wel een vermakelijke film, 3*
BraCom
Beetje traag begin, maar heb er toch van genoten.
Lekkere zondag avond film, niks mis mee.
HeatWave
Het verhaal is niet echt bijster origineel, maar ik vind metname de rol van Edward Norton erg leuk.
Lukic
Redelijk goede film. Soms een beetje traag, maar ook best weer spannend en goed acteerwerk. 3 Sterren.
Dylan Blanker
Dit is zeker wel een van de beste films van Robert de Niro de laatste 5 jaar! Een goed bedacht en uitgewerkt verhaal, met goede indelingen, en etapes (eertse anderhalf uur de voorbereiding op de klus, en de laatste 50 minuten de uitvoering van de klus). De laaste 50 minuten waren dan ook het spannendst! Verder goed acteerwerk van alle acteurs in de film, en best wel veel spanning. Bovendien een spannend, maar wel een beetje voorspelbaar einde. *** en een half (3,5).
Zeker de moeite waard!
Goodfella_90
Eigenlijk best een standaard filmpje. Maar hij kijkt toch wel lekker weg en ook de cast is een plus. Hierdoor nét een 3.5.
CAPIpsv
Spannende actiefilm.
Vond Norton niets onder doen voor de Niro.
De laatste 5 minuten waren super.
Ik vond het eind dus absoluut niet voorspelbaar.
4**** sterren
Dennis Evahi
Edward Norton: "....Okee, bye-bye, bye, bye....."( ging ie weer met zijn transsistor radio.....)
Spannende film, zit goed in elkaar! Who's fooling who, that's the question. Ik geef 3.5 sterren.
Jonathan Crane
alles is gewoon aan deze film. geen bijzondere soundtrack, geen bijzondere directie. En ook de acteerprestaties van drie geweldige acteurs zijn niet meer dan normaal. Op het einde zul je gegarandeerd zeggen': '"was dat het?''
boerenpummel
Ik vond de film op het einde toch wel heel sterk.
Een echt meesterwerk is het natuurlijk niet, maar een hele vermakelijke film is het wel. En vanwege de supercast geef ik er nog een halve ster bij. 4 sterren dus.
code9
Vooral de eerste keer is The Score een heerlijk verrassende thriller om te kijken, maar ook een 2e en een 3e keer blijft de film goed te genieten. Vooral ook door een bijzonder sterk spelende Edward Norton, die wat mij betreft DeNiro overklast, die hier één van zijn mindere rollen neerzet. Een geweldig einde maakt dat deze thriller toch behoorlijk ver boven de middelmaat uitstijgt.
tevelenco
Erg goede misdaadfilm.
Met een goed verhaal waarbij de spanning wat langzaam op gang komt .
Maar later toch uitmondt in een zeer verrassend en zenuwslopend plot.
En prima akteerprestaties van Robert de Niro en Edward Norton.
Maar voor mij was het vooral Edward Norton die het meeste indruk maakte met zijn fenomenale rol van debiel.
En zo de film naar een nog hoger plan trok.
Echt prachtig.
TOPPIE !!
Lola3
Erg mooie film, al is het niet de mooiste van Robert, het deed wel een beetje denken aan Ocean's eleven. Mooie wending in de film was het verraad van Jack. EN...het acteerwerk van mr.Norton was uitstekend, vooral als Brian was hij subliem. 3,5
Scratt
Deze film heeft een te laag gemiddelde voor zijn waarde. Tweede keer bekeken, kom opnieuw tot de zelfde conclusie dat het een topfilmpje is. De Niro speelt zoals gewoonlijk goed maar die Norton is ook een echte klasbak
enzyme
Dezelfde mening als de meesten wel denk ik.
Ik vond de film zeer traag op gang komen maar de misdaad zelf maakte dit wel goed en Edward Norton speelde schitterend.
3.0 sterren
boerenpummel
Dit blijft toch een toppertje. Drie generaties topacteurs in 1 film.
TjitseV
Heel erg goede film, een van mijn favorieten.
Ik zal er niet meer aan toevoegen, maar een van de beste dingen in deze film was de sfeer die in de film gecreerd werd vind ik,...
Hele goeie film,....
ingmarz
wel aardig filmpje ! knap hoe notron die gehandicapte speelt
android325
beste film die ik ooit gezien heb.super acteerwerk van edward norton en robert de niro.
ik heb geen woorden voor,je moet het gezien hebben.gewoon 5 sterren

Netflix verwijdert misdaadthriller 'The Score' met Robert De Niro en Marlon Brando

Vermakelijke misdaadthriller 'The Score' van regisseur Frank Oz vanaf morgen te zien op Netflix

Deze films zijn afgelopen week toegevoegd aan Netflix

A Bronx Tale

The Life of David Gale
Drama / Misdaad, 2003

The Insider
Thriller / Drama, 1999
quebecjewelsceptercustoms house jewelry heistblueprint assumed identityschematic voice oversurveillance cameraone last job