Genre: Misdaad / Thriller
Met onder meer: Edward Norton, Robert De Niro en Marlon Brando
Gesproken taal: Frans, Engels en Litouws
Releasedatum: 1 november 2001
Plot The Score
"There are no partners in crime."
Nick Wells, een professionele crimineel, besluit het criminele leventje achter zich te laten. Zijn goede vriend Max komt met een plan dat Nick niet kan afslaan: een historisch Frans object is ontdekt terwijl het het land werd ingesmokkeld. Nick moet samenwerken met de jonge dief Jackie Teller om het waardevolle object in zijn bezit te krijgen.
Nick Wells
Jean-Claude
Laurent
André
bioscoopzaal
Best nog een aardige film, die het toch vooral moet hebben van zijn acteerprestaties. Het plot daarintegen is eigenlijk maar magertjes, de personages gaan gewoon van A naar B, zonder dat het overdreven veel moeite lijkt te kosten, en het subplot tussen De Niro en Basset is gewoon weggegooide tijd. Zonde hoor.
Gelukkig maken Norton en Brando het allemaal nog een beetje goed, en ik heb me ondanks het bijna continue deja-vu gevoel toch nog best vermaakt.
3 sterren dan maar.
jassonn
Net de film herzien, ik gooi er een ster bij op voor Norton.
Wat is die man goed zeg!!!!!
4 Sterren.
Tommeh
Leuke film, een wat simpel verhaal, maar De Niro en Norton spelen prima.
Thriller
Het enige minpuntje van deze film is het niet geheel diepgaande verhaal. Omdat een hele hoop andere criteria wel ingevuld worden, het is een ontzettend vermakelijk verhaal met een aantal geweldige acteurs, krijgt deze film toch de buitengewoon acceptabele "score" van 4*
Thriller
is norton in deze film ook fenomenaal ?
Bijna op z´n best :d
is norton in deze film ook fenomenaal ?
Mwoa. Beetje doorsnee.
De Knip
Simpelweg een lekker actiefilm met een cast van allure. Erg spannend, voor als de roof van start gaat - uiteraard.
****
vache
Cast maakt de film= 3,5 ster (zonder Norton en Robert 2 ster). Goed einde
stephan73
Hij schijnt wel de scenes met Marlon Brando te hebben gefilmt, omdat Brando weigerde met Frank Oz te werken.. Maar als dat zo is, dan heeft hij nooit die credits gekregen.
Captain Pervert
Aardige film
"Okay, byebye!"
Zag trouwens in de aftiteling dat die ouwe Max gespeeld werd door Brando. Ik herkende hem totaal niet
donnie B.
Aardige film
"Okay, byebye!"
Captain Pervert
1. ik heb de film gedownload, vond hem op voorhand al niet zo'n herkijkwaarde hebben
2. in het begin zal ik wel druk geweest zijn met chips en cola
3. hij was vaak in beeld ja, maar ik herkende hem gewoon niet
4. hij is niet vermomd? Nee, maar hij is wel 30 jaar ouder geworden sinds de eerste en laatste film met hem die ik heb gezien
Omdat ik alleen maar de Godfatherfilms heb gezien, herkende ik hem niet denk ik. Kijk, iemand als Stallone of Willis, die herken ik nog wanneer ze verkleed als vrouw buiten beeld staan.
donnie B.
Alleen uit The Godfather herken je hem dus??
Juist in die film was hij dmv make-up jaren ouder gemaakt dan hij destijds was, dus jouw antwoord op punt 4 gaat niet op! Blijft vaag............
sn@ke
- 2077 berichten
Redelijke misdaadfilm met een cast van 3 generaties. Verhaal en plot is nergens enigzins origineel , het wordt allemaal volgens het boekje afgehandelt en het einde is voorspelbaar. De Niro acteert niet uitzonderlijk goed , Norton daarentegen zet wel een erg goede rol neer ( vooral in zijn dubbelrol was hij fantastisch). Marlon Brando op zijn oude dag nog eens op het scherm zien is erg leuk. Kraakfilms zijn steeds aangenaam kijken , zo is dat hier ook het geval. De voorbereiding is misschien wat traag maar wel professioneel naar het scherm gebracht. De uiteindelijke kraak is erg vermakelijke cinema.
6,5/10
MarkFish
Alleen uit The Godfather herken je hem dus??
Kan gebeuren. Ik herkende hem wel, maar had zoiets van....jezus christus, wat ziet die man eruit. Bijna onherkenbaar, dus zo onbegrijpelijk vind ik het niet. Als je hem echter hoort praten, moet je het toch wel weten.
boondock
Ik vond Edward Norton heel apart spelen in deze film. Normaal speelt hij veel beter..
pikedre
vond "de Niro"niet super acteren... hetzelfde geldt voor "Brando"..... ik weet het ik ga boondock tegen spreken !! vond mr. "Norton" juist goed acteren.... niet wat we gewend van hem zijn, maar alsnog uitstekend acteerwerk
Benninf
Nee, komt morgen. Moet dus alsnog in het tv-overzicht geplaatst worden, Stinissen.
ThaMovieVoter
Goed acteerwerk door Robert DeNiro en leuk om Brando te zien in zijn laatste rol.
3.5 *
Benninf
Echt matig van Norton voor die oude schoonmaker. Die man had zo'n vertrouwen in die jongen en dan ineens blijkt hij niet spastisch te zijn en een inbraak te plegen!
Verder subliem acteerwerk van Norton, zoals altijd (jaja), en een spannend en verrassend einde.
3.5 ster
Purmerend
Leuke rol van Edward Norton! Alleen had er van mij wel iets meer actie in gemogen. Het was net effe te braaf.
alexis
spannende film, die sloom opgang komt, maar wel een verrassend eind heeft. goed acteerwerk van DeNiro en Norton.
***
mafiabaas
Marlon Brando herkende ik ook helemaal niet, ken hem alleen van The Godfather. Ook al is tie in deze film 30 jaar ouder da bij The Godfather
maar vond Marlon niet zo goed acteren en was ook weinig in de film te zien. Edward was ook matig en Robert ook wel aardig geacteerd. De film vond ik wel gewoon goed en leuk om te kijken. Robert de Niro als 'Sam Fisher Splinter Cell' toen tie ging inbreken :d
BenicioDelToro
Halverwege de film ben ik even weggedommeld. Dat zegt genoeg... Maar dat duurde misschien een kwartiertje ofzo, want daarna ging de echte actie beginnen. het slot vond ik goed. Inderdaad, niet het beste werk van deze drie toppers, maar voor hen geldt natuurlijk dat zelf als ze niet hun uiterste best doen, ze altijd wel een zeker niveau halen.
Hoewel De Niro met zijn laatste paar films (voornamelijk comedies) hard op weg is die reputatie om zeep te helpen. Maar voor deze film geldt dat gelukkig niet.

Netflix verwijdert misdaadthriller 'The Score' met Robert De Niro en Marlon Brando

Vermakelijke misdaadthriller 'The Score' van regisseur Frank Oz vanaf morgen te zien op Netflix

Deze films zijn afgelopen week toegevoegd aan Netflix

A Bronx Tale

The Life of David Gale
Misdaad / Drama, 2003

The Insider
Thriller / Drama, 1999
quebecjewelsceptercustoms house jewelry heistblueprint assumed identityschematic voice oversurveillance cameraone last job