Genre: Drama / Actie
Geregisseerd door: Jesse V. Johnson
Met onder meer: Ross McCall, Marina Sirtis en Timothy V. Murphy
Gesproken taal: Duits en Engels
Plot Green Street Hooligans 2
"After the brutal mass brawl fans of two football teams go to jail, where their feud raised to a new level of cruelty."
Na de uit de hand gelopen rel met fatale afloop tussen de Hooligans van West Ham United en Millwall komen een groot deel van beide supporterskernen in de gevangenis terecht. Tussen de gevangenismuren zijn de aanhangers van Millwall in de meerderheid en die van West Ham worden dan ook constant aangevallen. Ook in de gevangenis wordt het voetbal fanatiek gevolgd en er worden zelfs wedstrijden gespeeld. Winst of verlies maakt het verschil tussen een beloning of een straf. Wanneer door overbevolking enkele gelukkigen kans maken op vervroegde vrijlating staan de hooligans van West Ham en Millwall weer tegenover elkaar. Deze keer echter op een voetbalveld. De inzet is hoog als een doelpunt je vrijheid kan betekenen.
Dave
Derrick Jackson
Tankersley Governor
Soccer Player
Larsbrouwers
Zeker nog nooit naar Engels voetbal gekeken?
Verrassend hoe vaak daar de zon schijnt tijdens wedstrijden.
Gast, heb in 2002 3 maanden bij WHUFC gewerkt dus....
Nomak
So what??
Dus jij gaat mij vertellen dat er in Engeland nooit de zon schijnt tijdens wedstrijden?
aerts007
Vaak en nooit, is toch wel even een verschil!
En zo kan men iedereen afzeiken natuurlijk, Verschil van1 woord. Ik heb het zowat gehad op deze (site).
Bramtje
deel 1 was beter maar deze is ook niet verkeerd maar had eigenlijk niks met voetbal te maken
NightWolf
Film viel al bij al nog mee maar komt absoluut niet in de buurt van de eerste. Waar de eerste genoeg elementen had om van te genieten (camerawerk, soundtracks, actie, verhaal) moet deze het alleen doen met de actie. Gelukkig was dat laatste wel in overvloed aanwezig dus de film verveelt niet.
Het einde daarintegen is ongeloofwaardig en gewoon dom.
3* - 0.5* voor het einde = 2.5*
hansbreda
Ben nooit een voorstander van vervolgfilms, maar deze had natuurlijk weinig te maken met deel 1. Viel niet tegen maar niets nieuws aan de horizon. Een beetje Amerikaanse prison-film, maar ipv The Arian Nation en The Black Panthers nu West Ham en Millwall.
Vooruit maar. 3***
jefmeisterNL
het ergste aan deze film is het feit dat Ned en Keith door andere acteurs worden vertolkt.. voor de rest een prima filmpje voor mensen die "the mean machine" niet hebben gezien..
Mezelf
ja dat vind ik echt het verschrikkelijkste wat je kunt doen
dat vind ik echt een toppunt van ergernis
Ook eens een film gezien waarin dat gebeurde met de 2 hoofdpersonen.. echt hoe nep, dom, stom
Maar heb deze film nog niet gezien.. hooligans wel en vond ik wel fijn om te zien.. Dus ga deze week deel 2 maar even kijken!
je80roen
Deze film is niet te vergelijken met the mean machine. Om te beginnen is dat een komedie. Maar het grote verschil is dat the mean machine een leuke film is en dat deze `nergens op slaat.
pebe1988
makkelijke film, vechten was wel leuk. maar typisch geval van uit melkerij
DaZtorm
Het verhaallijn is gewoon splinterdun en ben ook heel benieuwd wat het idee van de film was. Ik kan wel wat raden, maar had het dan niet anders benoemd kunnen worden? (andere titel).
Het gevechten was eigenlijk same story als deel 1, kortom veel cliches. Opzich een leuke film om te kijken maar het zal zeker niet blijven hangen. Ik zal de film bijv. ook niet aanraden.
Ondanks alles toch 2* omdat het gewoon leuk is om het eenmalig gezien te hebben.
snip
best aardige film.
blijft boeien en verveeld niet. heeft alleen weinig te maken met deel 1
Sloos
Leuke vechtfilm alleen echt jammer dat dit helemaal niks maar dan echt niks met Hooligans te maken heeft!
Had beter genre bendes kunnen hebben dan hooligans!
akka
Het is wel grappig maar het niveau qua film ligt echt laag. Ook vind ik dat de film niet bij deel 1 passen(acteurs enzo).
3.0
btw die russische gast vond ik echt hééél vaag
N_SANE
Na deel 1 verwachtte ik op zijn minst een film die met voetbal te maken zou hebben.
Dit punt viel mij dan ook tegen, daar er in deze film bar weinig met voetbal te maken heeft. Op de achtergrond zie je zo nu en dan een wedstrijdje spelen en op het eind komt het wat meer in beeld, maar daar blijft het bij. Meer gaat het hierbij over rivaliserende hooligans die met elkaar in de gevangenis op de vuist gaan. In dat kader is het een leuke actie-prison film. Het had verder niks met deel 1 te maken (die dus wel met voetbal te maken heeft itt deel 2).
De film zelf is op zich wel leuk, ik heb er van kunnen genieten. Verstand op 0 en vergeet deel 1, dan is het best te pruimen.
Sjoerd111
Als ik op Youtube wat beelden over vechtpartijen had gezocht had ik hetzelfde gezien. Dan was ik ook nog ontkomen aan dat mierzoete einde. Bah!
Driver_hhg
Wat een flut zeg. Mee liften op het succes van deel 1. Wel erg jammer.
2 sterren, 1 ster voor enkele vecht partijen en 1 ster voor zo nu en dan een leuke grap.
Nomak
Dat zegt veel over het niveau van jullie twee.
Sjoerd111
Of over jouw gevoel voor humor en over de film. Ik wil ook wel ook wel een uitgebreide en onderbouwde mening voor je typen, maar dit grapje kon ik even niet laten liggen.
LOTR-lover
Rauwe film waarbij het leven van de hooligans ook binnen de gevangenismuren word voortgezet. De film bleef me boeien en het grote pluspunt was natuurlijk wel dat je niet elke keer Frodo door 't beeld zag lopen
Ik hou het op 3,5*
Devoo
Behalve op elkaar.
jaydenvalentino
Waar de eerste film nog wel leuk was slaat deze film werkelijk nergens op
Diego23
1* Want wat heeft deze film in godsnaam te maken met hooligans. Het zijn gewoon gangs in jail, slecht en goedkoop vervolg op GSH. Maar dat is al te zien aan het feit dat de betere acteurs van de eerste film niet meedoen. Ze willen gewoon het concept even uitmelken.
Ricochan38
Het zijn de hooligans uit deel 1 die nu in de bak zitten, dus dat heeft het met hooligans te maken.
Brinckman77
Hooligans was prachtig.
Hooligans 2 trok op niks
slechtste vervolg ooit
justino
deel1 vond ik ook al niet zo.. maar deze film slaat echt alles, eerste deel wordt ineens beter na dit gezien te hebben.
u.i.t.g.e.m.o.l.k.e.n.

Green Street 3: Never Back Down
2013

Hooligans
2005

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

TT3D: Closer to the Edge