• 9.376.772 stemmen

Green Street Hooligans 2 (2009)

Drama / Actie | 94 minuten

Genre: Drama / Actie

Alternatieve titel: Green Street 2

Geregisseerd door: Jesse V. Johnson

Met onder meer: Ross McCall, Marina Sirtis en Timothy V. Murphy

Gesproken taal: Duits en Engels

Plot Green Street Hooligans 2

"After the brutal mass brawl fans of two football teams go to jail, where their feud raised to a new level of cruelty."

Na de uit de hand gelopen rel met fatale afloop tussen de Hooligans van West Ham United en Millwall komen een groot deel van beide supporterskernen in de gevangenis terecht. Tussen de gevangenismuren zijn de aanhangers van Millwall in de meerderheid en die van West Ham worden dan ook constant aangevallen. Ook in de gevangenis wordt het voetbal fanatiek gevolgd en er worden zelfs wedstrijden gespeeld. Winst of verlies maakt het verschil tussen een beloning of een straf. Wanneer door overbevolking enkele gelukkigen kans maken op vervroegde vrijlating staan de hooligans van West Ham en Millwall weer tegenover elkaar. Deze keer echter op een voetbalveld. De inzet is hoog als een doelpunt je vrijheid kan betekenen.

Big Marc Turner

Tankersley Governor

Soccer Player

avatar van Kr!kke

Kr!kke

oei deze krijgt zo'n laag gemiddelde tegenover de eerste...

avatar van dennmgn

dennmgn

Viel me behoorlijk tegen, heb meer het gevoel dat ze de naam green street hooligans hebben misbruikt om een deel 2 erdoor heen te persen.

Al met al was de actie wel goed te doen, vandaar nog een 2.0

avatar van Xen0n

Xen0n

Toch vond ik hem niet zo tegenvallen, misschien wat minder als de eerste maar zeker geen onaardig 2e deel. Ik heb het zeker wel eens erger gezien.

Actie was weer top, en dan nog een goed einde erachter. Niet teveel nadenken en gewoon kijken!

avatar van Baldur

Baldur

Hooligans vind ik persoonlijk een erg gave film, en het is een beetje jammer dat ze voor deze film de titel GS2 voor hebben gebruikt. De overeenkomsten zijn namelijk nihil.

Het verhaal is erg slecht. Kom op... rivaliserende voetbalbendes in een gevangenis alleen al. Daarnaast zijn er nog wat andere gangs, wat onbetrouwbare cipiers, etc, je kent het het wel van andere gevangenisfilms. Het probleem is dat het hier echt verdomd ongeloofwaardig is neergezet. Vrijwel alles, maar dan ook echt alles, slaat werkelijk nergens op, en met voetbal heeft het verhaal eigenlijk ook geen fuck te maken.

Hoewel het bijna onmogelijk is om je niet te irriteren aan het verhaal in deze film moet ik zeggen dat die daarnaast nog best vermakelijk kan zijn. De hoofdrolspeler is best oké, en de vechtscenes zijn soms nog best bruut. Ook de wedstrijd, als je het verhaal buiten beschouwing laat, was best geinig (lekker fout). Maargoed, over het algemeen blijft het niet veel soeps.

2* en meer zeker niet.

avatar van die hard

die hard

Harde actiefilm

avatar van barcam

barcam

Onrealistisch rommelend verhaal maar wel goede harde actiescenes.

Al bij al entertainende boel maar veeeeeel minder dan de eerste.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

ik heb de film al maanden op de pc maar door de recensies hier kom ik maar niet aan kijken toe. Misschien een keer als er echt helemaal niks op tv is.

avatar van Larsbrouwers

Larsbrouwers

In een woord: Verschrikkelijk. Laat je niet bedriegen als fan van deel 1 om hiernaar te kijken. Heeft totaal geen overeenkomsten met deel 1, behalve dat er ditmaal de strijd tussen Millwall en the Hammers tussen gevangenismuren afspeelt. Heb me behoorlijk gestoord aan het feit dat deze gevangenis in engeland moet liggen terwijl er altijd een hete zon aan de hemel prijkt (aftiteling: gevangenis in een amerikaanse woestijn....)

Goedkoop!

avatar van Nomak

Nomak

Larsbrouwers schreef:

Zeker nog nooit naar Engels voetbal gekeken?

Verrassend hoe vaak daar de zon schijnt tijdens wedstrijden.

avatar van Xen0n

Xen0n

Larsbrouwers schreef:

Goedkoop!

Waarom zouden mensen die deel 1 goed vinden, dit deel afschuwelijk vinden? Wie ben jij om te weten dat dat zo is?

Ik heb bij bijde delen genoten, wat heel makkelijk mogelijk is hoor...

avatar van boldhead

boldhead

de film kan niet tippen aan het eerste deel, maar heb me toch nog wel vermaakt, alhoewel het acteertalent van sommige acteurs ver te zoeken was, was het verder een leuke aktiefilm

avatar van BARTJUU

BARTJUU

waar kun je deze film bekijken?

is die al uit op dvd?

avatar van Baldur

Baldur

BARTJUU schreef:

waar kun je deze film bekijken?

is die al uit op dvd?

Hm, je hebt hem al gezien toch afgaande op je 5.0 stem?

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Baldur schreef:

Hm, je hebt hem al gezien toch afgaande op je 5.0 stem?

ja als je een film al een stem geeft ga ik er tog ook vanuit dat je hem al gezien hebt.

avatar van Ant

Ant

Wat een bagger film. Alleen maar agressie en dom op elkaar lopen stampen. En dan zo een nep verhaallijntje erdoorheen. Echt niet de moeite waard om te bekijken.

avatar van Nomak

Nomak

Ant schreef:

En dat zegt iemand met 300 in zijn top 10.

Wat had je eigenlijk verwacht van deze film? Het is toch duidelijk dat dit geen romantische musical is of iets dergelijks. Dat er heel wat agressie in deze film zit is niet meer dan logisch.

avatar van PKlijnstra

PKlijnstra

Verhaallijn is uitermate zwak, tegen het irritante aan.

Acteurs zijn ontzettend goed gecast; iedereen komt echt tot zijn recht.

Actiescènes waren goed.

Film is duidelijk minder dan de eerste, maar vervelen doe je je niet als je van dit soort films houdt.

avatar van justus3000

justus3000

Vergeleken met deel 1 is dit inderdaad helemaal niets. Ik snap ook niet zo goed waarom dit een vervolg is op deel 1 behalve dan dat de twee groepen in de gevangenis zitten. Opzich wel een leuke film die vrij gemakkelijk wegkijkt.

avatar van dwid

dwid

Ok, de verhaallijn was niet al te best en vrij ongeloofwaardig, maar ik vond het zeker de moeite waard om hem gezien te hebben.

Lekker LeO (lomp en onbenullig), oftewel lekker veel actie.

Deel 1 was had een veel beter verhaal, maar als je daar rekening mee houdt, dan komt alles goed.

Op naar deel 3

avatar van Tokkelboer

Tokkelboer

Heerlijke film om met een half zatte kop na te kijken.

gewoon lekker rammen en geen verhaal.

Moest er wel erg om lachen.

Geen topper maar wel een vermaak film hierdoor ben ik toch op een 3.5 uitgekomen

avatar van -Roald-

-Roald-

Nee hè, gaan ze hooligans uitmelken

avatar van flippo91

flippo91

Ik vond deze film tegenvallen in verhouding emt deel 1. Bij deel 1 ging het om de pure hooliganhaat tegenover elkaar, op eht veld maar ook buiten het veld. In dit deel houden ze zich alleen maar bezig in de gevangenis en de onderlinge haat. Ook leuk alleen is de titel dan ene beetje misbruikt

avatar van je80roen

je80roen

Wat was dit een slechte film zeg. Waar deel 1 een a-film was was dit zeker een c-film. Camerawerk, muziek, verhaal echt alles is slecht aan deze film. Kan geen moment boeien. En waar slaat het gegeven op dat een van de twee firms naar huis mag als ze winnen bij een potje voetbal. Zo onrealistisch!

avatar van M1kee

M1kee

Ik vond het een slechte film, ik dacht na de eerste GSH dat deze ook wel in het zelfde sfeertje zou vallen, integendeel, ik vroeg me aan 't begin af of dit wel een vervolg was. Het acteerwerk was zwak, net als het camera werk en de ongepaste muziek. Het enige pluspunt uit de film vond ik de actie, helaas was dit ook echt het enige goeie.

1,5

avatar van playah26

playah26

Had er eigenlijk niet veel van verwacht gezien de vele negatieve berichten hier, maar het is me toch alles meegevallen..

Hij is zeker niet zo goed als deel 1 maar heeft me toch zeker kunnen boeien van begin tot het eind.

En ach, niet alles is even realistisch nee.. maar dat neem ik maar even voor lief.

Kan er toch nog een ruime voldoende voor geven 3,5*

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Krijgt nu ook Hoolingangs allemaal direct to video vervolgen?

avatar van je80roen

je80roen

Muziek was inderdaad verschrikkelijk. De maker van deze film was duidelijk een punk-rock liefhebber. Maar om nou bij elke scene een liedje van zijn favoriete cd op te zetten is wel heel amateuristisch. heeft zich op geen enkel moment afgevraagd of het wel passend is volgens mij.

avatar van biebel

biebel

Slechte "hooligan" film die niks met deel 1 te maken heeft.

avatar van SilentF0rce

SilentF0rce

Niet echt realistisch en het einde was een beetje gaar, maar toch best een leuke film.

Geen saaie stukken, genoeg actie.

Goede acteurs.

Helaas had de film weinig te maken met deel 1.

Geen topper, wel leuk.

avatar van Dantenious

Dantenious

Is absoluut niet te vergelijken met deel 1 maar vond het toch echt een SUPER film leuke vechtscenes erin en ook een "verhaal" namelijk dat ze de gevangenis moeten overleven

Leuke film en continu actie.