My Sister's Keeper (2009)
Geregisseerd door: Nick Cassavetes
Met onder meer: Cameron Diaz, Abigail Breslin en Alec Baldwin
Gesproken taal: Kroatisch en Engels
Releasedatum: 27 augustus 2009
Plot My Sister's Keeper
"A tale of life, love, and letting go."
Kate (Sofia Vassilieva) en Anna (Abigail Breslin) hebben een band die hechter is dan die van de meeste zusjes: hoewel Kate ouder is, is ze afhankelijk van haar kleine zusje. Haar leven ligt zelfs in de handen van Anna, zij is namelijk een 'donorbaby', een kind dat geboren is om lichaamsdelen af te staan aan haar zus als die deze nodig heeft. Anna besluit dat dit niet langer zo door kan gaan en regelt een advocaat. Sara (Cameron Diaz) is een liefhebbende echtgenote en moeder die haar carrière als advocaat heeft opgegeven om voor haar dochter te zorgen. Ze verliest zichzelf soms in haar rol als de toegewijde zorgverlener die ze is geworden in haar strijd om Kate te redden. Hun enige zoon Jesse (Evan Ellingson) voelt zich onzichtbaar terwijl Kate en Anna alle aandacht krijgen.
Sara Fitzgerald
Aunt Kelly
Jesse Fitzgerald
Gus
kArIzMa_Movie
Diaz zal hier "the bold and the beautiful" in spelen. Ben best benieuwd eigenlijk.
unexpected_faith
ben erg benieuwd naar deze film!
ik denk echt dat ik dit mooi ga vinden, vind Jodi een geweldige schrijfster, interessant verhaal!
moet alleen nog ff kijken of ik cameron diaz wel zo goed gecast vind, vind haar wel een leuke actrice, maar vooral in romantische komedies
but we will see.
JDSsmetje
Ik ben dus niet benieuwd. Ik verwacht een enorm voorspelbaar filmpje met een cameron diaz die inderdaad the bold and the beautiful zal spelen wat ik een minpunt vind. Ben ook helemaal niet zo'n fan van de melodramatisch gedoe. Deze sla ik alvast over.
missl
Ik wil deze heel graag zien, vooral omdat ik de Notebook fantastisch vind en dit is van dezelfde regisseur. Na het zien van de trailer verwacht ik heel veel drama, het ziet er niet interessant uit.
Ook ben ik geen fan van dat meisje Abigail Breslin, zij speelt altijd een betweterig irritant kind.
Zizzo
de trailer vond ik erg mooi en emotioneel, het is een pijnlijk en emotioneel onderwerp, geboren als donor voor je zusje. ben erg benieuwd naar deze film, "the notebook" schijnt erg mooi te zijn, heb deze al 5 weken liggen maar mezelf er nog niet toe gezet deze te zien. ga ik zeker snel eens doen
Leland Palmer
Dat je een spannende film (naar verwachting) prefereert boven deze, oké. Maar waar slaat die eerste zin op? I'm confused...
Nixon17
Ik bedoel daarmee dat het niet echt origineel is. Mijn reactie lijkt negatiever dan die is. Het lijkt me gewoon een trieste film. Notebook vond ik hartstikke goed dus ik ga hem zeker wel kijken ook al is het niet helemaal mijn ding.
nasigoreng
Dat meisje lijkt op die gast van Little Britain.
Haha je hebt helemaal gelijk!!!
Am I the only Gay in the village?
benthe
Wat een lelijke poster. Duidelijk weinig aandacht aan besteed, zoiets kan iedereen maken. Jammer. Maar ik ben wel benieuwd naar de film nu ik de Trailer heb gezien!
Chrisseh
Wel aardige film. Heb 'm gezien in een soort 'sneak preview' ter ere van de Eurekaweek (intro-week van de Erasmus). De sfeer in de film valt natuurlijk een beetje uit de toon in vergelijking met de sfeer van de Eurekaweek, maar ach. Het is geen vrolijke, maar wel een mooie film. Hooguit gaat het soms iets te lang door.
Chrisseh
Maar in een klein stukje hoor. Maar ze kan het niet zo goed hebben als bijvoorbeeld in Natalie Portman in V for Vendetta. Haar hoofd ziet er kaal nogal.. bol uit.
unexpected_faith
ik vind dit wel een mooie film hoor
verrassende acteerprestatie van Cameron Diaz, best wel goed !
ik vond het een boeiende film, erg zielig met een goed verhaal en zelfs nog soms grappige momenten
alleen het einde vond ik een beetje apart.
gezien in de bioscoop in ierland.
4 sterren voor mij
override100
tja wat moet ik zeggen.het verhaal is oke maareh het is
realiteit en ja cameron spel goed klopt de kinderen ook
voor mijn is gewoon en eindelijke bijna dagelijks
gebeurtenis gefilm.
voor de verhaal en acteer prestaties en af en toe tranen
en mijn ogen een dike 3,5
NERD
Kan over de film niet oordelen aangezien ik hem niet heb gezien, en waarschijnlijk ook niet (vrijwillig) zal zien. Maar de poster en al helemaal de trailer die ze op MTV de hele tijd spelen zijn om te huilen, vooral die voice over in de tv trailer
matthewser
Diaz zal ook kaal zijn in deze film
Waar?
dan wil ik m best wel ff zien!!
christian
tja, het blijft de maker van the notebook.
Hopelijk bevalt deze film een stuk beter.
evadege
Prachtige film!
Heb aardig wat tranen gelaten. Heel erg realistisch verfilmd.
Erg goed geacteerd, je zag goed de zusterliefde, dat de broer het er erg lastig mee had, hoe graag de moeder haar dochter wilde helpen en daardoor niet zag hoeveel het zusje daar last van had, hoe de relatie met de vader achteruit gaat, hoe de vader reageert op de kinderen - heel anders dan de moeder - .. al met al, geweldige film. Heel mooi.
Nienke1981
Gisteren in de bios gezien. Er zaten bijna alleen maar jonge vrouwen in de zaal. Ik denk dat dit ook meer een vrouwenfilm is, door de sfeer en de drama in de film.
Ik vond het een erg mooie en aangrijpende film! Het hele proces van kanker wordt goed weergegeven. Ook leuk om Cameron Diaz een keer een serieuze rol te zien spelen, waarin ze er niet perfect uitziet, maar juist belabberd
Erg goede rollen neergezet door de acteurs!
Waar?
dan wil ik m best wel ff zien!!maar al met al, best goed dat er zo'n film naar buiten komt. zo zien de mensen die er nooit bij na denken ook eens hoe het kan zijn.
niemand denk aan de dood enzo ,het is realiteit ik hoef geen film
te kijken om te weten.gewoon elkaar helpen en niet naaien
en geniet zo lang mogelijk be good for each other
cameron was eventjes maar te zien met kalk kop
getyourchucks
poeh, heb letterlijk anderhalf uur gejankt. Mooie film, vond alleen de voice over van de vader zo ongelovelijk plat en ongeloofwaardig en ongemeend.
SSS
Dat meisje lijkt op die gast van Little Britain.
(Vicky Pollard from the block)
Yes but, no but, yes but, no but, yes but... oh my god.... I can't believe you saying this!!!
Of deze (Andy):
Yeah I know.
On:
Wil deze film wel zien, het is sowieso geen straf om naar Cameron Diaz te kijken.
Greeneyelady1
Het was me toch een gesnotter in de Bios bij het zien van deze film. Erg ontroerend en ik denk vooral voor de mensen die iets soorgelijks hebben moeten meemaken in de fam. (iemand verliezen aan leukemie/kanker)
Cameron Diaz zette haar rol sterk neer en uiteraard onze Abigail.
Ik vond de vader een beetje out the picture. De advocaat van het meisje had ook een mooie rol.
override100
Het was me toch een gesnotter in de Bios bij het zien van deze film. Erg ontroerend en ik denk vooral voor de mens die iets soorgelijks hebben moeten meemaken in de fam. (iemand verliezen aan leukemie/kanker)
Cameron Diaz zette haar rol sterk neer en uiteraard onze Abigail.
100% met je eens Alec baldwin hat goede rol eventjes maar wel een goede rol.er zijn meerdere ziektes en deze wereld en is altijd moeilijk om zo iets te zien maar ja zo is leven he!!
Cameron was een goede moeder een beetje egoïstisch vond ik
want zij heeft een dochter genetisch gemaakt om de andere een leven te houden en nooit rekening mee gehouden met de gevoelens van die ene genetisch dochter.ik zou nooit doen als ik en dat situatie was.
blond 007
Goeie film, echte tranentrekker,
heb het boek ook gelezen, de film heeft een ander einde dan het boek
Opvallend veel vrouwen in de bios, blijkbaar een echte meidenfilm dus.

Netflix verwijdert onder meer deze titels binnenkort uit het aanbod

Netflix in November: 'Little Women' en 'My Sister's Keeper'

Kabadayi
Misdaad / Drama, 2007

La Cara Oculta
Thriller / Mystery, 2011
broer of zus relatieouder-kindrelatierechtszaakin vitro fertilisationmedical examinerkidney transplant