Genre: Actie / Misdaad
Geregisseerd door: Keoni Waxman
Met onder meer: Steven Seagal, Kisha Sierra en Luce Rains
Plot The Keeper
Roland Sallinger (Steven Seagal), een politieagent uit Los Angeles, is aan de dood ontsnapt, nadat zijn hebzuchtige partner geprobeerd heeft hem om te leggen. Nadat hij hersteld is, reist hij af naar New Mexico met de opdracht de bodyguard te worden van de dochter van een rijke zakenman. Wanneer zij ontvoerd wordt, is het zijn taak haar op te sporen en te redden.
Rolland Sallinger
Nikita Wells
Mason Silver
Manuelo (as Johnny Hector)
Conner Wells (as Stephan Duvall)
Jason Cross
Det. Simon Pacheco
Regina Lawson
Jorge
Victor
Irvine
domkey
Zoals gewoonlijk komt "dikke" zonnebank Elvis er weer af zonder een druppel bloed.
Sodeju, die overdreven zwarte stoffige pruik van 'm trekt wel alle aandacht maar blijft de hele film toch prima op z'n plek..

RickZ
Verouderde Steven Seagal in een standaard actieknokfilm met matig verhaal.
shorty
Verouderde Steven Seagal in een standaard actieknokfilm met matig verhaal.
Thom1994
Steven Seagel is niet de enige die hier verouderd is. Kijk naar het plaatje. Dat is toch al een standaard cover voor een B-film van 10 jaar geleden? Wie neemt dan nog de moeite om deze film te kijken.
Kooltje
Ik
. dat jij nog de moeite neemt om te reageren dat vind ik super!
Thom1994
Ik
. dat jij nog de moeite neemt om te reageren dat vind ik super!
Nou, dat mag ook wel eens gezegd worden! Bedankt! Maar wees eerlijk, heb ik niet gelijk ?
AHWA
Lang geleden dat ik nog een Steven Seagal-film heb gezien. Under Siege is voor mij nog altijd jeugdsentiment, en krijgt daardoor ook nog steeds een vrij hoge score. Deze film is een lopendebandwerkje van Seagal en als je daarvan houdt, kun je je prima vermaken.
Ja, de man kan niet acteren, maar toch heeft hij in de loop der jaren duidelijk gewerkt aan z'n charme en droge delivery, want die was hier wel degelijk aanwezig. Hij praat nog steeds erg onduidelijk en is soms moeilijk te verstaan, maar het is nog altijd leuk om hem in actie te zien. Toch een hele kenmerkende vechtstijl.
De film is verder niet zo belangrijk. Het is gewoon het zoveelste vehikel van Seagal. Niet slecht, maar ook niet heel goed natuurlijk.
Kooltje
Je mag je mening hebben, maar die lezen we hier al zo vaak. vandaar mijn reactie
. tuurlijk is het beste er al (heel) lang vanaf, maar deze film is goed te doen.
mock turtle
film mag misschien goed te doen zijn, in de zin dat het nooit echt slecht of vervelend wordt, maar helaas is deze film ook nooit echt goed of vermakelijk.
ik ben nooit echt een fan van Seagal geweest, maar ben dat door deze film ook zeker niet geworden.
zeer standaard allemaal, zonder echte hoogtepunten en zonder spannend einde. acties zijn ook niet echt bijzonder, waarbij gezegd dient te worden dat de geluidseffecten van brekende takjes zelfs al snel irritant werden.
noknoke
Eindelijk gezien, vond de eerste films van hem wel goed, maar dat komt omdat er toen ook bekende en betere acteurs in meespeelde.
Daarna de reeks films van Seagal vond ik niks aan allemaal gelijk met ondergeschikte B acteurs dat maakte de films niet kijkwaardig genoeg.
Maar deze vond ik niet vervelend, heb hem afgekeken, vond dat de acteur van dat ontvoerde meisje wel goed acteren dat scheelt ook veel.
De rest waren weer echte B acteurs.
Maar niet slecht dit keer ook al heeft Seagal niet veel gevochten hierin.
Arqa
Dat er nog zoveel mensen de moeite nemen om er naar te kijken.
Ik begin er al niet eens aan.
Dat er nog zoveel mensen de moeite nemen om er naar te kijken..
Als je er maar niet wakker van ligt of nachtmerrie' s krijgt.
Dat zou pas vervelend zijn
Lui (crew films)
- 11900 stemmen
Als je er maar niet wakker van ligt of nachtmerrie' s krijgt.
Dat zou pas vervelend zijn
Strakke opmerking weer
Kuwiel
Een aardig tussendoortje ! weinig actie, en weinig spanning.
Werkt soms eerder op je lachspieren !
Steven Seagal weer niet opperbest ! 2,5*
patrick17
Ik ben wel een fan van Steven Seagal. Eindelijk heb ik even de tijd gevonden om zijn 2 laatste films te bekijken en The Keeper was er eentje van. De actie van Seagal vind ik zelf al mooi zijn style. Geen moeilijk o.i.d. De film zelf is goed weg te kijken, er worden aardig wat klappen uitgedeeld.
Een voldoende. 3.0 *
martijnk
Seagal is terug! Er worden weer een flink aantal botten gebroken en al met al kijkt de film goed weg.
Enig minpuntje is dat er meer in wordt geschoten dan gevochten vandaar een 4.5, voor de rest zet Seagal wederom een oscarwaardige prestatie neer!
mrwhite

deGVR
Er zitten veel fouten in deze film: Bijvoorbeeld de wederom aanwezige vervangende acteurs bij gevechtscenes en tijdens zijn revalidatie draagt hij de hele tijd dezelfde kleren, het verhaal is cliché en de acteurs (op Steven Seagal na) zijn vaak slecht.
MAAR: Steven Seagal lijkt wederom een paar kilo's te zijn kwijtgeraakt en zijn actingskills zijn vooruitgegaan. Hij zet écht goed (in vergelijking met voorgaande films) de cynische, ietswat dikkige ex-supercop neer. En hij gebruikt geen voice-overs meer (Tenminste, ik heb hem er niet op kunnen betrappen.)
pindope
nou het mag dan wel een ouwe knar zijn met een hoog dikgehalte maar ik heb me toch wel redelijk vermaakt op mijn zondag middagje terwijl het buiten regend
niet naar het verhaal kijken gewoon kijken zonder verwachtingen ...
djginod
Geen uitschieter, maar voor een Seagal / JCVD / etc liefhebber goed te doen !
Lennert
Zo mag ik het graag zien! Na het prima te behappen Driven To Kill wat af en toe leed onder de matige regie, maar verder erg veel actie had, krijgen we nu in de stijl van Pistol Whipped een sterke regie, een goede cast en goeie actiescenes. Zelfs het script stelt meer voor dan het gemiddelde wraakverhaal en deed nog het meest aan Men On Fire denken.
Seagal zelf lijkt plezier in zijn rol te hebben en komt in de actiescenes nog steeds behoorlijk goed voor de dag, iets wat extra goed werkt omdat de badguys zeer doeltreffend als 'slecht' voor de dag komen. Het soort charismatisch boef wat je al vanaf het begin wil zien sneuvelen; zo mag ik het graag zien in een actiefilm. Uiteindelijk mogen er dan misschien wel minder vechtsscenes te vinden zijn als in de hoogtijdagen, maar de aanwezige gevechten zijn dermate goed over de film verspreid (afgewisseld met shoot-outs) dat het allemaal niks uit maakt.
Koppel hier een goede soundtrack en cinematografie aan vast en ik heb vertrouwen in de volgende Seagal film met deze regisseur. Een klein toppertje!
anoniem21
leuke film veel acties wel een standart verhaal vond ik en het bloed zag er ook te nep uit

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de misdaadserie 'Animal Kingdom'