- Home
Genre: Actie / Misdaad
Geregisseerd door: Keoni Waxman
Met onder meer: Steven Seagal, Kisha Sierra en Luce Rains
Plot The Keeper
Roland Sallinger (Steven Seagal), een politieagent uit Los Angeles, is aan de dood ontsnapt, nadat zijn hebzuchtige partner geprobeerd heeft hem om te leggen. Nadat hij hersteld is, reist hij af naar New Mexico met de opdracht de bodyguard te worden van de dochter van een rijke zakenman. Wanneer zij ontvoerd wordt, is het zijn taak haar op te sporen en te redden.
Rolland Sallinger
Nikita Wells
Mason Silver
Manuelo (as Johnny Hector)
Conner Wells (as Stephan Duvall)
Jason Cross
Det. Simon Pacheco
Regina Lawson
Jorge
Victor
Yes seagal als vanouds prachtige film.
Vette actie en schiet scene' s, en een leuk verhaal.
gjnt
Een echte seagal film, bad guys - good guys. Op zich geen slechte film maar ik vind dat seagal nu echt zijn beste tijd heeft gehad. Hij komt vatsig over en mist de snelheid van bewegen, die hij vroeger wel had. Hij geniet duidelijk van het leven.
Leuk om een keer gezien te hebben.
Lennert
Zo mag ik het graag zien! Na het prima te behappen Driven To Kill wat af en toe leed onder de matige regie, maar verder erg veel actie had, krijgen we nu in de stijl van Pistol Whipped een sterke regie, een goede cast en goeie actiescenes. Zelfs het script stelt meer voor dan het gemiddelde wraakverhaal en deed nog het meest aan Men On Fire denken.
Seagal zelf lijkt plezier in zijn rol te hebben en komt in de actiescenes nog steeds behoorlijk goed voor de dag, iets wat extra goed werkt omdat de badguys zeer doeltreffend als 'slecht' voor de dag komen. Het soort charismatisch boef wat je al vanaf het begin wil zien sneuvelen; zo mag ik het graag zien in een actiefilm. Uiteindelijk mogen er dan misschien wel minder vechtsscenes te vinden zijn als in de hoogtijdagen, maar de aanwezige gevechten zijn dermate goed over de film verspreid (afgewisseld met shoot-outs) dat het allemaal niks uit maakt.
Koppel hier een goede soundtrack en cinematografie aan vast en ik heb vertrouwen in de volgende Seagal film met deze regisseur. Een klein toppertje!
BoonHeng
geen woorden voor
@ Starscream: Je vond hem dus ook goed
Jammer hoe users hier bevindingen van andere users proberen neer te halen met het nodige sarcasme / cynisme. Ieder zijn / haar meug en respecteer dat!
Lekkere hak-, breek- en schietwerk van de meester. Mag films van The Seagal altijd heel graag bekijken!
Tonypulp
Erg strak werkje, precies wat je er van mag verwachten.
Niet één van z'n betere, maar absoluut bovengemiddeld. Dankzij de uitermate lekkere actie, die zoals altijd naar een hoger niveau getild wordt door über baas Seagal!
Verhaal heeft (zoals hier boven al eens genoemd) inderdaad veel weg van bijv. Man on fire. Erg is het niet, want verhaal is altijd bijzaak in een Seagal flick. Het is er, maar is verwaarloosbaar, precies zoals het hoort!
Al met al weer ontzettend vermakelijk, de tijd vliegt wanneer deze man aan het werk is
movie acteurs
Aardige actie film met Seagal. In ieder geval een stuk beter dan deze: Attack Force (2006).
Een uitstekende harde actie film. De moorden zien er wel wat amateuristisch uit zoals bijvoorbeeld het nekje breken van een persoon
. Maar wat maakt het hier ook uit. Al met al een betere actie film van Steven, maar het had wel wat beter gekund. 3,0.
Typische Steven Seagal film, een flinterdun cliché verhaal (zoals altijd) maar wel weer vol actie met een Steven Seagal die iedereen in elkaar slaat en doodschiet zonder zelf ook maar 1 schram op te lopen (eigenlijk ook zoals altijd
). Zoals al eerder gezegd is het verhaal best wel afgezaagd en soms zelfs belachelijk maar de actie en de tieten (voorval van die vrouw die Cross aan het insmeren was) compenseren dit enigszins. Ook zitten er best wel sterke dialogen in zoals:
Vijand: Oke, I give up.
Seagal: Only after your death.

Ik vond de film meer lijken op "Transporter 2" dan op "Man on Fire" maar dat ter zijde.
Aapje81
Verassend leuke Seagal film. Na het waardeloze Killshot had ik eigenlijk niets meer van hem verwacht maar The Keeper was een meevaller. Het verhaal is natuurlijk flinterdun, het acteren iets beter en de actie zeer vermakelijk. Ik heb me geen seconde verveeld.
Boven gemiddeld.
Kr!kke
Tegenwoordig zijn de recentere film van Seagal (waar ik een grote fan van ben), wat minder. Deze was daarentegen dik in orde. Seagal was weer goed op dreef in deze film...
Het verhaal was nogal simpel (zoals ik het gewoon ben in een Seagal-film), maar in een actiefilm vind ik het verhaal sowieso minder belangrijk.
Samenvattend: een vermakelijk actiefilmpje, met Seagal die goed op dreef is.
Decec
Wéér een echte Steven Seagal film.....
Uitstekende acteerwerk....
Ik vond een goede actie/thriller film....
Prima vechtscene....
Zeker een aanrader voor een Steven Seagal fan....
Heerlijk genoten...
Minotaures
Na een tijdje geen films van Seagal te hebben gezien, wou ik deze wel eens een kijkje geven.
Volgens mij is dit de enige film van Seagal waar die meerdere malen een glimlach heeft en zelfs moet lachen. Voor de rest niets bijzonders, simpel verhaal, veel vecht- en schietscènes en de personages zijn er puur om op geschoten te worden. Kortom, gewoon een doorsnee actiefilm.
Hoe sommige gasten wel niet doodvallen, ergere manier om jezelf te laten vallen dan in The Longest Day. Ook komen er veel schaarsgeklede dames in voor, erg belangrijk.
Geen hele slechte film, maar absoluut geen uitstekende. Gewoon leuk voor een keertje.
Seagal heeft de laatste jaren in weinig soeps gespeeld. De regisseurs waar hij mee werkte vielen regelmatig op door hun onkunde.
Deze film is zowaar niet zo heel slecht en behoort tot zijn beste werk van de laatste 7 jaar. Het verhaal is aardig en de actie en regie is ook een stuk beter dan in zijn laatste films.
Goed is het allemaal niet, maar het kijkt wel redelijk lekker weg en Seagal heeft zowaar ook nog een paar grappige oneliners. “With your musical talent, we don’t need a radio!”.
Verder zitten er nog wat leuke dames in de film en vervelde het allemaal ook niet. Toch is het wel duidelijk dat Seagal een beetje ingehaald is door de tijd.
david bohm
Toch wel geinig zo'n film van de heer Seagal. De strijd tegen onrecht en gemene criminelen gaat voort. Heb me aardig vermaakt. Enkele impressies.
Mooi om te zien hoe hij midden in een schietgevecht vooral bezig is om met de hand armen en benen te breken. Uiteraard is hij daarbij te snel voor zijn tegenstanders. De scene wanneer meneer in het ziekenhuis ligt, ik begrijp dan ook de commentaren niet dat ie geen schrammetje op zou hebben gelopen, is sterk. Nog half in coma ontvreemdt hij het pistool van zijn bezoeker, want ruikt onraad. Deze partner van onze held, een nicht of zoiets, acteert matig maar ze trekt wel steeds goed haar truitje strak. Seagal is gewoon Seagal, of zoals ik op zijn website heb kunnen lezen:
An accomplished actor, musician, maritial artist, and philanthropist, there are many facets to Steven Seagal.
STEVEN SEAGAL || OFFICIAL WEBSITE - stevenseagal.com
Een bezoekje waard hoor.
PS wat maritial betekent zult u aan de heer Seagal moeten vragen, dat woord is van hem.
El Loco
Zeer vermakelijke en typische Steven Seagal film. Hij wordt wel al een dagje ouder, maar zijn actiescènes zijn nog altijd goed, al had ik bij deze film het gevoel dat het verhaal meer aandacht kreeg dan de actie. Dat is ook wel nieuw voor hem.
Al bij al heb ik er een vermakelijke avond mee gehad en dat is volgens mij nog altijd de bedoeling van zijn films.
filmamator
Voorspelbare 13 in een dozijn Seagal film. Verhaal stelt niet als te veel voor, maar de actie, waar het toch voornamelijk om draait, is nog wel vermakelijk.
Matig.
thunderball
Deze afgelopen zaterdag bekeken.
Vrij middelmatig werkje met Seagal, die de film ook medeproduceerde.
Grootste probleem is dat de weinige gevechtscene's zo rommelig en snel gemonteerd zijn, dat er geen touw aan vast te knopen is. Waarschijnlijk om te verhullen dat Seagal wel erg gezet en oud begint te worden en wellicht dus ook traag.
Verder veel obligate schietscene's.
Film teert louter op charisma van hoofdrolspeler en heeft verder niks bijzonders te bieden.
Een vijf, ofwel 2,5 ster.
Shadowed
Matig.
Deze film geeft eigenlijk toch wel het bewijs dat Seagal iets te oud is om dit soort rollen nog te spelen. Alles wat hij doet lijkt er nogal vermoeiend en moe uit te komen. Al zijn dialogen, maar ook zijn bewegingen die behoorlijk traag zijn geworden.
Niet iedereen zal het merken, maar onder de chaotische montage tijdens de actiescènes is voor mij duidelijk te zien dat de beste dagen van Seagal geteld zijn. Duidelijk moeite met de bewegingen, maar gelukkig doet hij niet veel meer dan schieten met af en toe wat bewegingen.
Vond het acteren overigens van Seagal helemaal niet zo dramatisch, al mompelt hij wel behoorlijk wat. Maar buitenom Seagal is het acteerwerk ook tamelijk houterig en saai, dus valt het niet erg op. Niets komt echt geloofwaardig of overtuigend op het scherm terecht.
De actie kan ik ook best kort over zijn, de actie zelf is best aardig gebracht, alleen te chaotisch in beeld gebracht. Moeilijk te volgen actie, terwijl de actie zelf best gaaf gedaan is, met veel knokken, schieten en moeilijke blikken. Het is dan ook eeuwig zonde dat ze Seagal moesten nemen, want met een simpelere actieheld had de montage minder chaotisch gehoeven en was de actie beter geweest.
Voor nu gewoon een matige film. Ik vind Seagal best een prima actieheld, maar hij moet wel weten wanneer het tijd is om op te stappen. Moet nog eens wat Seagal klassiekers zien ooit.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Under Siege