• 9.377.570 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Keoni Waxman

Met onder meer: Steven Seagal, Kisha Sierra en Luce Rains

Plot The Keeper

Roland Sallinger (Steven Seagal), een politieagent uit Los Angeles, is aan de dood ontsnapt, nadat zijn hebzuchtige partner geprobeerd heeft hem om te leggen. Nadat hij hersteld is, reist hij af naar New Mexico met de opdracht de bodyguard te worden van de dochter van een rijke zakenman. Wanneer zij ontvoerd wordt, is het zijn taak haar op te sporen en te redden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Rolland Sallinger

Nikita Wells

Mason Silver

Manuelo (as Johnny Hector)

Conner Wells (as Stephan Duvall)

Jason Cross

Det. Simon Pacheco

avatar van sdr

sdr

Ik ga de film straks helemaal kijken, maar heb zojuist het begin gezien waarin de vrouw naar buiten loopt en dan weer naar binnen omdat ze iets is vergeten.

Als ze in de lift staat kijkt ze naar haar pols om te kijken hoe laat het is, maar ze heeft niet eens een horloge om, hahahahahahahahaha

De rest moet ik nog zien en hoop dat de film weer een beetje de ouderwetse Steven laat zien.

avatar van Wommeltje

Wommeltje

Kwam deze film tegen dus dacht laat ik eens op moviemeter kijken... Topfilms (watchmen etc) worden hier tot op de bodem afgekraakt maar deze film krijgt topbeoordelingen? Neem aan dat jullie als beoordelers samen de seagalfanclub vormen?

avatar van Kooltje

Kooltje

Wij zijn de die hards dat begrijp je natuurlijk wel he

Neem maar van mij aan dat Seagal op MM ook net zo hard wordt afgekraakt hoor

avatar van Falcon103

Falcon103

Neem maar van mij aan dat Seagal op MM ook net zo hard wordt afgekraakt hoor

misschien nog wel erger ^^ hij word zelfs afgekraakt bij films waar hij niet in meespeelt tutut,

maar goed ik gaat hem nu maar eens bekijken jullie horen het nog

avatar van noknoke

noknoke

Wommeltje schreef:

Neem aan dat jullie als beoordelers samen de seagalfanclub vormen?

Snap het ook niet, maar omdat hij hier zo gewaardeerd word ben ik nieuwsgierig geworden, ga hem straks kijken commentaar laterzz.!!

Misschien is het echt wel iets.!!

avatar van Lennert

Lennert

Wommeltje schreef:

Ik houd van allerlei soorten cinema, maar martial arts/actiefilm zullen altijd een speciaal plekje in mijn hart houden. Watchmen vind ik de beste superheldenverfilming ooit overigens.

avatar van 606

Yes seagal als vanouds prachtige film.

Vette actie en schiet scene' s, en een leuk verhaal.

avatar van JdeB

JdeB

Voor seagal begrippen een aangenaam filmpje. Actie is redelijk goed en de knokscenes ook. Let wel, vergeleken met driven to kill laat steven zijn handjes een stuk minder wapperen. Toch ziet deze productie er voor zijn doen gladjes uit...***

avatar van Falcon103

Falcon103

Het is weer een nette seagal, vond hem iets minder dan driven to kill, en hier en daar wat stuntdoubles gezien. ondertussen vraag je je dan af waarom ze dat doen want het enige wat hij doet is staan :s maar toch seagal blijft toch wel de meest coole gozer die er bestaat!!

avatar van Starscream

Starscream

weinig over te vertellen eigenlijk een beetje zonde van mn tijd seagal heeft het gehad volgens mij gebruikt hij thuis als hij aan het eten is ook een stuntman?

avatar van Lennert

Lennert

Aangezien ik films nooit download, weet iemand wanneer hij in Nederland uitkomt?

avatar van noknoke

noknoke

Lennert schreef:

Gewoon downloaden joh.!! lekker gratis en op Superfundo staan de beste, hier staan alle beste dvd rippers bijeen, allemaal Dvdr"s.!!

avatar van gjnt

gjnt

Een echte seagal film, bad guys - good guys. Op zich geen slechte film maar ik vind dat seagal nu echt zijn beste tijd heeft gehad. Hij komt vatsig over en mist de snelheid van bewegen, die hij vroeger wel had. Hij geniet duidelijk van het leven.

Leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van divx1977

divx1977

ik vond het een hele vette acite film

avatar van farah50

farah50

Ik vond het ook een goede actie film, de vorige film die was eigenlijk nog beter, de titel weet ik niet meer, is een paar maanden geleden.

avatar van skipy05

skipy05

Goede film. Het is wel maar een dun verhaal. Ik vond Steven Seagal het wel goed doen. Goede actie.

avatar van Waku

Waku

"The Keeper"kijkt wel makkelijk weg.

Maar echt een knaller is het niet.

Het is ook niet baggerslecht zoals de laatse Seagal vehikels

En als kijker weet je eigenlijk al van te voren wat je voorgeschoteld krijgt. De gevechten zien er in ieder geval best wel aardig uit en hier en daar kraken weer ouderwets de botjes van slechterikken..

Verwacht geen topacterende cast.

Seagal mompelt zich er aardig doorheen maar de rest van acterende cast is matig. Met name de dochter van de magnaat Liezl Carstens, leuk koppie maar

zodra het haar mond opendoet ( met name als zij angst moet uitbeelden)....

Niet best.

90 minuten knokvermaak, niet meer,niet minder.

2,5*/3*

avatar van domkey

domkey

Naar Seagal normen gezien,niet slecht.

avatar van dennislaport

dennislaport

kijken als je van actie houd en je je verveeld

2,5

avatar van Thom1994

Thom1994

Jezus, dat plaatje lijkt wel een cover van een jaren 50 film.

avatar van mixmaster

mixmaster

hahahahahahhaaaa wat een flut film wederom van dikzak seagal.

ongelooflijk wat is die vent slecht geworden zeg de laatste 10 jaar.

als ie moet rennen gaat de camera de andere kant op omdat hij gewoon te vet is om te rennen en als hij probeerd om weer is een gevecht aan te gaan , krijgen we weer die bekende close up shots zodat je amper ziet wat er gebeurd.

vreselijk slechte film en gewoon zielig om te zien hoe seagal steeds slechter en slechter word met de jaren.

mixmaster schreef:

hahahahahahhaaaa wat een flut film wederom van dikzak seagal.

ongelooflijk wat is die vent slecht geworden zeg de laatste 10 jaar.

Ik kan de gevechten anders prima volgen hoor, vind de close-up hier prima werken en cool eruit zien. En dat eeuwige gejammer over dat hij zo vet is dat kennen we nu ook wel. Niet alleen omdat het Seagal is, maar in het algemeen is het pas triest als mensen andere lui afzeiken vanwege hun gewichtsomvang.

Wie weet is de beste man wel meer gaan eten door persoonlijke issues, de zogenoemde stress of depri eters. En afvallen is heel erg moeilijk, zeker als je al op leeftijd bent. Als je steeds maar weer Seagal films kijkt terwijl je vindt dat het steeds niks is of slechter, waarom dan zijn films nog kijken? Een mening geven is prima, maar onnodig om het aan te vullen met dit soort respectloze opmerkingen. Bovendien hebben we het al 100 keer eerder gelezen... no offense to you verder, gewoon een verzoek

SSeagal schreef:

Of hij heeft een schildklier probleem

Kan ook

avatar van b00ts

b00ts

Prima hoor, als mensen hier vijf sterren voor willen geven. Dat betekent dus, dat er in hun ogen geen betere film is, of dat deze in ieder geval tot de besten behoort...... Helaas, daar ontgaat mij even iets. 606 bijvoorbeeld, heeft in zijn persoonlijke top 10 Scarface op 1 met 4 sterren........ Het heeft denk ik geen zin daar dieper op in te gaan. Seagal is naar mijn mening geen schim van de Seagal uit "Above the law" of "Under siege". Met 2,5 stem geef ik waarschijnlijk zelfs nog teveel......

b00ts schreef:

Pontgaat mij even iets. 606 bijvoorbeeld, heeft in zijn persoonlijke top 10 Scarface op 1 met 4 sterren........ Het heeft denk ik geen zin daar dieper op in te gaan.

Ik denk dat je toch beter moet lezen.

Ik heb scarface al jaren op 1 staan met jawel een 5

avatar van mixmaster

mixmaster

SSeagal schreef:

geef niks hoor , ik snap wel dat jij als seagal fan even je gal wilt spuwen hahahaa , maar inderdaad het blijft wel mijn mening en die veranderd echt niet hoor

mixmaster schreef:

Kennelijk heb je mijn stukje niet goed begrepen of goed gelezen, het ging mij niet enkel om Seagal. Maar goed, het was ook niet mijn doel je mening te veranderen, vroeg alleen om het bij je mening te houden zonder al dat beledigende t.o.v. obesitas erbij wat niet nodig is.

avatar van Irvine

Irvine

Zoals gewoonlijk komt "dikke" zonnebank Elvis er weer af zonder een druppel bloed.

Sodeju, die overdreven zwarte stoffige pruik van 'm trekt wel alle aandacht maar blijft de hele film toch prima op z'n plek.

Maar toch kijkt het altijd wel lekker weg hoor, je weet met de mompelende pappa Segal in ieder geval wel wat je in de kuip hebt, en kan verwachten.

Als ie weer wat klappen uitdeelt en langzaam de armpjes in tweeën breekt kijkt het toch wel weer leuk weg.

Camerawerk, belichting en effecten waren prima voor elkaar.

Geen topper, maar ik heb 'm toch uitgekeken.