• 9.379.535 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Keoni Waxman

Met onder meer: Steven Seagal, Kisha Sierra en Luce Rains

Plot The Keeper

Roland Sallinger (Steven Seagal), een politieagent uit Los Angeles, is aan de dood ontsnapt, nadat zijn hebzuchtige partner geprobeerd heeft hem om te leggen. Nadat hij hersteld is, reist hij af naar New Mexico met de opdracht de bodyguard te worden van de dochter van een rijke zakenman. Wanneer zij ontvoerd wordt, is het zijn taak haar op te sporen en te redden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Rolland Sallinger

Nikita Wells

Mason Silver

Manuelo (as Johnny Hector)

Conner Wells (as Stephan Duvall)

Jason Cross

Det. Simon Pacheco

avatar van hollander

hollander

een goede redelijke film. een aanrader weer voor een Steven Seagal fan.

avatar van Starscream

Starscream

martijnk schreef:

Seagal is terug! Er worden weer een flink aantal botten gebroken en al met al kijkt de film goed weg.

Enig minpuntje is dat er meer in wordt geschoten dan gevochten vandaar een 4.5, voor de rest zet Seagal wederom een oscarwaardige prestatie neer!

geen woorden voor

avatar van BoonHeng

BoonHeng

Starscream schreef:

geen woorden voor

@ Starscream: Je vond hem dus ook goed

Jammer hoe users hier bevindingen van andere users proberen neer te halen met het nodige sarcasme / cynisme. Ieder zijn / haar meug en respecteer dat!

Lekkere hak-, breek- en schietwerk van de meester. Mag films van The Seagal altijd heel graag bekijken!

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

maar met een 4 vind je dus dat dit in de top 250 thuishoort?

avatar van rotem

rotem

Tja, wat moet je hier nu van vinden. Zeer voorspelbaar (ook wel eens prettig), maar de actie vond ik eigenlijk nog wel tegenvallen.

Op zich wel redelijke film.

avatar van PascaL

PascaL

beter dan attack force.. minder dan pistol whipped

avatar van 606

BoonHeng schreef:

@ Starscream:

Je vond hem dus ook goed

Helemaal gelijk in

Wat een heerlijk onzin altijd, die seagal "straight to dvd" films .

Prima vermaak voor een zondagavond met een paar potten bier, maar nooit echt serieus te nemen.

Als je de films van seagal met elkaar vergelijkt valt deze ergens in de middenmoot, maar zelfs dan is deze film nog geen 4 sterren waard. Geen flauw idee waar mensen het benul vandaan halen om zo'n waardering te geven, maargoed iedereen z'n eigen smaak.

Noemenswaardig is trouwens dat Seagal eindelijk weer eens wat eigen actie scenes deed, bijna geen stand-in gezien .

Gelukkig gaat het met zijn zangcarrière beter .

Stev0moviefan schreef:

Afgezien van het feit dat smaak uitermate subjectief is, zijn er ook geen objectieve richtlijnen over wat een sterrenrating dient te representeren.

Ik geef The Keeper daarnaast een gelijkwaardige score als bijvoorbeeld The Wrestler, maar zeg hiermee niet dat de films even goed zijn (daarvoor is het sowieso al niet hetzelfde genre), alleen dat beide films binnen het door mij gestelde kader 4 sterren waard zijn. Deze film valt voor mij onder het kopje Steven Seagal DTV-actie, en voor mij is de film binnen dat kader zeker 4 sterren waard (ik zet de 5 sterren sowieso gelijk aan 1 uit 10 per halve ster, dus in dit geval is The Keeper een 8/10 wat voor mij staat voor een solide, onderhoudende actiefilm).

DiDa

Lennert, daar sluit ik me volledig bij aan....

avatar van Falcon103

Falcon103

Iron Maiden schreef:

maar met een 4 vind je dus dat dit in de top 250 thuishoort?

dit is dus de reden waarom films hier gemiddeld laag scoren

DiDa

Weet iemand welke maatschappij de film in Nederland uitbrengt? Hij komt morgen namelijk al te huur.

avatar van revengeyo

revengeyo

als ik het verhaal zo lees verwacht ik iets als "man on fire"

echter als ik de naam steven seagal tegen kom denk ik aan een

a-team achtig filmpje

avatar van The Goss

The Goss

Ik mijd normaal films met Seagal als de spreekwoordelijke pest, maar ik zag dat deze 3* kreeg tot nu toe en ik dacht dat ik deze film wel een kans wilde geven. Helaas, spijt als haren op kop. Kennelijk heeft Seagal hier fans, want ik kan anders niet verklaren dat deze film überhaupt boven de 1* uit zou komen.

Wat een tenenkrommend werkje. Waardeloos plot, welke bijkans nog slechter is uitgewerkt en een murmelende hoofdpersoon.

Ben tijdens de film 3 keer in slaap gevallen (zegt voldoende) Toen toen ik helaas weer wakker schrok, bleek ik niets gemist te hebben.

avatar van hedu

hedu

Vooral een film voor de Seagal liefhebber. Het verhaal is flinterdun en Steven loopt door de films als een soort 'iron man' die niets kan gebeuren. Nog geen schrammetje loopt hij op. Ik moet wel zeggen dat e.e.a. wel heel erg mooi in beeld gebracht is. Voor mij een 2-sterren film maar ik kan me voorstellen dat hij voor de liefhebber beter scoort.

avatar van jackwhite54

jackwhite54

fatso seagal ik sla hem over

avatar van blisteringdude

blisteringdude

jackwhite54 schreef:

fatso seagal ik sla hem over

Pas maar op, Steven hoort en ziet alles.

avatar van Maykel_vM

Maykel_vM

blisteringdude schreef:

Pas maar op, Steven hoort en ziet alles.

en hij breekt zó je nek jonge

avatar van The Goss

The Goss

Maykel_vM schreef:

en hij breekt zó je nek jonge

...zal dan wel zijn stunt-dubbel zijn die dat dan doet.

avatar van Berjan

Berjan

hedu schreef:

Mensen die zeggen dat hij geen schrammetje oploopt hebben het of niet gezien, of lullen maar wat , ik kijk nog maar een paar minuten, en hij heeft al twee kogels in zijn borstkas..

Ik kijk altijd graag naar films van Seagal, de Aikido technieken zitten er vaak ruimschoots in. Voor acteerwerk hoef je niet naar die films te kijken, voor de actie wel

avatar van jolandasam

jolandasam

vond het niet een hele goede film onder het gemiddelde slecht acteerwerk

avatar van ErwinH

ErwinH

Standaard werk volgens het Segal stramien, een aantal geweldige

vecht scenes, maar het acteerwerk van Segal is erg lachwekkend.

Ik moet wél zeggen : Hoe die man iemand dood kan maken is werkelijk schitterend, zelfs nu nog. Of het nou schoppen slaan of schieten is, het ziet er top uit. Ik hou normaal niet van geweld, maar dit zet altijd een glimlach op mijn gezicht. Jaren 80 actie tot de 21e eeuw verheven. Het verhaal is fliterdun, en de onnodige blote tieten scenes maken het geheel wat puberaal. De actiescenes maken genoeg goed om toch nog op 2,5 ster te komen.

avatar van Kooltje

Kooltje

Voor de liefhebber nog een Nederlandse review en zowaar 3 sterren

The Keeper (2009) Recensie - Movie 2 Movie - movie2movie.nl

En ook al een tijdje te reserveren via bol.com. Zag dat die hier nog niet tussen stond. Vanaf 9 maart te koop.

bol.com | Keeper, Liezl Carstens, Steven Seagal & Luce Rains | Dvd

Lennert

Ik moet echt verkeerd gekeken hebben in dat geval, want ik heb vandaag nog gezocht of hij al uit was in Nederland bij bol.com

Maar goed, hier zit qua datum in ieder geval wat schot in de zaak, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Command Performance of Universal Soldier: Regeneration.

avatar van Leo Van Steen

Leo Van Steen

Lang geleden dat ik hem nog eens bezig gezien had. Nog steeds hetzelfde scenario. Cliche verhaaltje, slechte acteurs en een oude nog steeds onoverwinnelijke Seagal. Ik heb moeite moeten doen om de film uit te kijken. Dit is zeker de laatste keer dat ik hem bekeken heb. Van mij mag hij van z'n pensioen gaan genieten.

avatar van Rodger

Rodger

Euh.................. wat moet ik hier nou van zeggen..

Eerst de trailer gezien, en toen heb ik deze film toch een kans gegeven, daarna de film bekeken..! dat was werkelijk waardeloos..

Ik heb betere films van Steven Seagal gezien.. dit was echt niks..

Ik weet zeker dat de echte Steven Seagal fans dit ook niet veel zullen vinden..

plus punt waren de mooie meiden in de film... dat is ook het enige..

Ik kan geen andere pluspunten vinden over deze film..

dus gauw vergeten..

Rodger schreef:

Ik weet zeker dat de echte Steven Seagal fans dit ook niet veel zullen vinden..

Juist wel....

I second that.

Ik snap persoonlijk het gezeur ook niet over hoe onoverwinnelijk Seagal in zijn films is. Het is een onderdeel van de Seagalogy en zorgt bij mij toch echt eerder voor een glimlach, dan voor kapotgebeten bovenlippen van frustratie. De beste man mag dan wel dik en arrogant zijn, hij kan nog steeds goed vechten (met of zonder stunt double ) en ik mag er nog steeds graag van genieten hoe hij irritante mannetjes een lesje leert. Het is een onderdeel geworden van de Seagal mythologie, en tot het moment dat hij echt niet meer in staat is zelf iets uit te voeren qua actie (iets wat hij gezien Pistol Whipped, Driven To Kill en The Keeper nog wel zelf kan) blijf ik kijken.

avatar van Kjelle

Kjelle

Een redelijk goeie film, vooral voor Steven Seagal fan's.

Steven is hier te zien zoals in alle andere films. Mooie vechtscènes. Leuk verhaal. Al bij al een goede film. 4/5

avatar van Kruskovac

Kruskovac