• 9.376.795 stemmen

From Paris with Love (2010)

Actie / Misdaad | 92 minuten

Gesproken taal: Duits, Engels, Frans en Mandarijn

Releasedatum: 18 maart 2010

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot From Paris with Love

"Two agents. One city. No merci."

James Reece, assistent van de Britse ambassadeur in Parijs heeft de ambitie te slagen bij de geheime dienst. Hij krijgt zijn kans wanneer hij de opdracht krijgt samen te werken met de Amerikaanse CIA-agent Charlie Wax om een terroristische aanslag in Parijs te voorkomen. Charlie Wax is echter een loose canon die de stad binnen de kortste keren op z'n kop zet en Reece als zijn chauffeur behandelt.

avatar van Justinw

Justinw

Actie, Actie ik wil actie, A-C-T-I-E.

En dat kreeg ik ook. Taken is veel beter maar dit was ook prima te doen. Travolta was op dreef en Rhys Meyers een paar meter erachter. Gewoon een lekker filmpje, niet meer niet minder.

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Rush hour voor gevorderden.

Deze film heeft wat weg van Rush Hour maar heeft grotendeels Toch ook zijn eigen weg.

Zo is ook de actie bruut in deze film.

Door alle actie kwam het verhaal niet echt tot uiting en had hij zo ook 10 minuten langer gemogen.

John Travolta speelt erg goed, ook de humor is hier van een goed niveau even als de wending.

3,5* omdat er toch meer in gezeten had met een langere speelduur.

Hoop dan ook op een deel 2.

avatar van Nohands

Nohands

Toch had ik hier meer van verwacht in de richting van de film Taken die hij eerst gemaakt had, meer realistische actie/thriller, dit is een gewone recht door zee actie film....

Leuk voor op DVD.

avatar van Justinw

Justinw

Nohands schreef:

Inderdaad, had ik ook verwacht. Maar Taken was dan ook wel heel goed

avatar van bobje30

bobje30

Niet teveel van verwachten, dan is het een leuke film zonder na te denken kan kijken.

Aardige actie film.

Niet te vergelijken met Taken.

avatar van MovieMadman

MovieMadman

Wat een lekker shooter en die Travolta als superagent. Gewoon vermaak en niet teveel diepgang. Taken was zeker beter maar ik heb mezelf prima vermaakt met deze film. Met name door het nonchalante gedrag van Travolta in deze film. Leuk avondje uit voor lekkere actie. In elk geval geen film om je vrouw of vriendin mee naartoe te nemen. Of ze moet ook van dit slag films houden.

avatar van james_cameron

De woorden 'Luc Besson presents' doen de laatste jaren geen goede dingen meer vermoeden, maar gelukkig is deze onderhoudende nonsens enigzins een uitzondering op de regel. Van de regisseur van Taken, dus ook ditmaal gaat half Parijs eraan en wordt er niet op een lijk meer of minder gekeken. De film begint nogal onsamenhangend en flauw, maar gelukkig ontpopt deze ouderwetse buddy-movie zich halverwege als een vermakelijke en vlot gemaakte aktiefilm. Het tempo ligt zo hoog dat je geen tijd hebt stil te staan bij het afgezaagde plot.

avatar van Loisb

Loisb

Lekkere actiefilm, vond ik. Ja, ook voor vrouwen is deze best geschikt. Het verhaal is magertjes, maar mede door de acteurs en de acties wordt dit wel goedgemaakt. Goed vermaak, maar ben wel van mening dat er meer in had gezeten.

avatar van Nasty

Nasty

Matige actie film

Je kunt het van te voren kunnen weten dat het in zulke films meestal niet de beste verhalen zijn .

Zo ook deze , waardeloos verhaal maar wel lekkere actie .

De liefhebbers zullen dit dan ook best kunnen waarderen .

Ik vond het al met al een beetje tegen vallen maar met een biertje en een zakkie chips was het best te doen .

Travolta word elke film slechter .

2,5 *

avatar van Ferdiyle

Ferdiyle

gewoon een k*t film, die een heel andere bekijk wil geven tegenover de Moslims..of beter gezegd, hoe de amerikanen de Moslims willen voorstellen aan heel de wereld.

avatar van kahraman

kahraman

wat een matige film...
zo zie je maar weer hoe een goed gemaakte trailer je op het verkeerde voet kan zetten...
wat een waardeloze opeenstapeling van cliches, goedkope actie, slechte special effects en racistische grapjes.

scenes met iedereen met een hoofddoek is een potentiele terrorist..

ik wordt er misselijk van.

avatar van Nycos

Nycos

Gewoon een leuke bullshit/actie/komedie, niet serieus nemen ! mensen die zich aangesproken voelen...

avatar van dikkop

dikkop

3 volle sterren voor Travolta. Had ie niet meegedaan, dan was het een flop geweest. Want de akties en de dialogen lopen niet echt realistisch soepel...

Trouwens als Moslim snap ik niet dat andere Moslims zich zo op hun tenen getrapt voelen....

Terroristen zijn geen Moslims...

avatar van Plerk

Plerk

Niet veel bijzonders.

Qua cast; om John kon ik af en toe nog wel om lachen. Meyers vond ik maar niets - zeker niet met dat gekke opgetrokken bovenlipje als 'ie lacht.

Verhaal had niet veel om het lijf en ook de toegevoegde waarde van Parijs vond ik minimaal - had net zo goed iedere andere stad kunnen zijn. Vind het zo'n gevalletje van verstand op 0 - beetje lekker knallen kijken en niet meer en niet minder. Er waren echter genoeg leuke actiescenes die de film toch nog enigszins het kijken waard maakten. De mooiste vond ik de scene waar John de vriendin van Meyers vriendin neerknalt nadat ze een codewoord heeft gebruikt in een telefoongesprek.

Als chinees wil ik ook nog even melden dat ik mij bijzonder heb gestoord aan het feit dat alle Chinezen in deze film werden geportretteerd als drugsdealers en vrouwenhandelaren.

avatar van Oosie

Oosie

3*** , voor de actie en vooral vooral die AUDI A8 W12 , DAMMMNNNN

avatar van APPEL68

APPEL68

Erg 'overdone' maar al met al toch vermakelijk om te kijken.

Wel met het verstand op nul uiteraard...

avatar van what is truth

what is truth

De ik kan niet dood actiefilm.... Wel vermakelijk en acteerwerk is ok.

avatar van FrankyShizzle

FrankyShizzle

Lethal weapon namaakje..

Actie scenes slecht... je ziet gewoon dat veel doorgespoeld wordt voor snelheid...

Het verhaal is matig en ook matig verwoord...

En indd die Audi A8 is wel het toppunt van de film.. maar zo kan iedereen wel een film neerzetten met zon dikke bak die wat scheurt..

Jammer! Had beter gekund

avatar van tal1b

tal1b

jongens kom op, écht 'een13 in een dozijn' film. mr JT leent zich echt uit aan een domme b film

waardeloze acties en laag niveau acteer prestaties. bah.

dat dit in de bioscopen komt, begrijp ik niet, zonde vd kaartjes.

avatar van DeGier

DeGier

Zoveelste actiefilm, af en toe lachwekkende foute scenes maar kon me toch nog beethouden met wat aardige actie! Ik heb slechtere gezien!

avatar van johnrambo

johnrambo

Dikke over de top actiefilm die toch wel lekker wegkijkt. Het acteerwerk van John Travolta en Jonathan Rhys Meyers is goed, maar naar mijn mening geen uitdaging voor hen geweest. Volgende week ben ik deze film waarschijnlijk weer vergeten.

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

Rosicky schreef:

Hoezo? Hij geeft amper plotdetails weg, laat staan spoilers...

een plot. hahaha laat me niet lachen, dat had deze film niet hoor. als je een plot wilt kun je beter shutter island gaan kijken.

avatar van lau12345

lau12345

Vond hem echt tegen vallen .

Heb mijn stem eerst van 2.0 naar 2.5 verandert maar toch weer terug gezet naar 2 .

Kan er niet meer van maken .

avatar van Prudh

Prudh

Heel hard boem doen. Wat een boel suffe berichten staan hier. Beetje zeuren over het verhaal of over clichés. Of ongeloofwaardigheid. Ongeloofwaardigheid! Ik zeg het niet snel, maar als je met zulke termen komt aanzetten dan snap je gewoon geen bal van een film als deze. Terwijl het zo ontiegelijk simpel is. Heel hard boem doen. Pierre Morel snapt het gelukkig wel en hij schuwt daarom geen clichés, maar levert gewoon een vlotte en gelikte actiefilm af. Ik durf best te beweren dat hij één van de meest coole actieregisseurs van dit moment is. Bij deze. Lekker simpel en zonder scrupules. Fuck verhaal. Fuck originaliteit. Travolta met ringbaardje die Wax On Wax Off roept: huzah!

Royale with cheese.

avatar van FritzzTheCat

FritzzTheCat

Redelijk geslaagde film. Lekker veel vaart, leuke, doch cliche, grapjes, redelijk acteerwerk en goed in beeld gebracht.

Kan me wel vinden in het feit dat er meer diepte in de karakters had mogen zitten maar dat mag de pret niet drukken.

Eerlijk is eerlijk, ik heb deze direct na The Book of Eli gezien en die was dermate slecht dat deze dan bijna oscar waardig overkomt

avatar van tal1b

tal1b

FritzzTheCat schreef:

moet TBoE nog kijken maar het kan me haast niet voorstellen.

avatar van engelen

engelen

Een zware grote teleurstelling. Ik had hier echt meer van verwacht en zeker van de regisseur die Taken heeft gemaakt.

De film stelt eigenlijk niets voor. We hebben deze films al 100 x gezien. Een zeer slecht verhaal en ook de actie was niet zo als het hoort. Wat John travolta in deze film doet dat weet ik echt niet, hij speelde echt heel de film geforceerd.( waarschijnlijk speelde hij enkel mee voor het mooie geld bedrag)

Voor mensen die een gewoon actiefilm willen zal deze wel goed zijn.

Voor mij was het een ondermaatse actiefilm .

Deze film verdient zeker geen bioscoop bezoek. Men had er beter een straight To dvd van gemaakt

avatar van RickZ

RickZ

Actiethriller met hersenloze over-the-top actie en matig verhaal. Wel vermakelijk al die gebeurtenissen, daardoor gaat de film niet vervelen. Zeker wel voldoende, meer niet.

avatar van Thorak

Thorak

Zeer flauwe film.

Ik dacht een actie film te gaan zien blijkt het een erg flauwe comedy te zijn. De grappen zijn van erg laag niveau en verpesten dus echt deze film. Daarnaast probeert Travolta heel erg zijn best te doen om als Samuel L. Jackson over te komen inclusief kaal hoofd.

Dit terwijl hij in Pulp Fiction náást SLJ toch een erg sterke rol neerzette waar hij beter naar had kunnen terug grijpen voor zijn imago. Die film was niet voor niets zijn come-back.

Het verhaal van deze film komt slecht op gang en is ook nergens echt sterk.

avatar van Ethane

Ethane

Film gister avond bekeken. Wist in het begin niet echt wat ik moest verwachten. Heb me prima vermaakt. Verstand op nul en dom weg kijken. Verhaal was beetje slap. J T deed me opgegeven moment denken aan de film Shoot 'm up. Toch was deze film prima te pruimen. En idd die audi a8. Bah wat een bak