• 9.378.647 stemmen

From Paris with Love (2010)

Actie / Misdaad | 92 minuten

Gesproken taal: Duits, Engels, Frans en Mandarijn

Releasedatum: 18 maart 2010

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot From Paris with Love

"Two agents. One city. No merci."

James Reece, assistent van de Britse ambassadeur in Parijs heeft de ambitie te slagen bij de geheime dienst. Hij krijgt zijn kans wanneer hij de opdracht krijgt samen te werken met de Amerikaanse CIA-agent Charlie Wax om een terroristische aanslag in Parijs te voorkomen. Charlie Wax is echter een loose canon die de stad binnen de kortste keren op z'n kop zet en Reece als zijn chauffeur behandelt.

avatar van **AFCA**

**AFCA**

Geweldig!

avatar van grid8400

grid8400

2,5* kon mij niet echt boeien. Aan het einde kreeg het wat meer pit (vanaf het etentje met die twee meiden) maar overall viel mij dit zwaar tegen.

Geen bioscoop bezoek waard, leuk voor op de plasma thuis op een doordeweekse avond.

avatar van MARCUS CORVUS

MARCUS CORVUS

heerlijke actiefilm. zeer vermakelijk. travolta doet het uitstekend. tempo is goed, verhaal ok voor een actiefilm. had zelfs langer mogen duren van me. wat mij betreft snel een deel 2.

wax on, wax off

avatar van cafe1900

cafe1900

Geweldige film in de stijl van Swordfish, de Fransman Luc Besson kennen we natuurlijk van de Taxi films en ook in deze film is er weer 'n behoorlijke portie actie, 'n aanrader die 4 sterren waard is.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

swordfish?

die film lijkt hier in geen enkel opzicht op ;s

avatar van Sp3kkie

Sp3kkie

swordfish?

die film lijkt hier in geen enkel opzicht op ;s

Daar sluit ik mij bij aan.

Qua acteren vond ik hem niet heel slecht, maar bij lange na niet Travolta's beste film.

het verhaal was niet heel sterk, maar was goed genoeg om een excuus te zijn voor de meer dan genoeg actie die te zien was. Hierdoor heb ik mij prima gemaakt en wil ik hem ook iets meer als een 6 (3 sterren) geven.

Maar een 7 vind ik te hoog, dus toch 3 sterren

Kort gezegd een lekkere film om hersenloos naar te kijken (vind ik dan)

avatar van domkey

domkey

avatar van Sp3kkie

Sp3kkie

Was Swordfish dan zo baanbrekend?

Naar mijn mening in ieder geval een stuk beter als deze film (niet dat deze heel slecht was) Vond het acteerwerk van John Travolta in ieder geval een stuk sterker daar, tenminste, die rol vond ik geloofwaardiger over komen. Daarbij vond ik bij deze film het verhaal voor een groot deel vooral het excuus voor de actie terwijl ik het verhaal in swordfish een stuk boeiender vond.

Maar je hoeft het hier niet mee eens te zijn

avatar van Waku

Waku

Lekkere actieknaller. Kan niet anders zeggen.

En eindelijk weer een top karakter en prima rol neergezet door Travolta. De man is op zijn best in dit soort fims.

Best wel aardige verrassing ook in de film waardoor het ( magere)verhaal een andere wending krijgt.

Aanrader.

avatar van Thorak

Thorak

domkey schreef:

Was Swordfish dan zo baanbrekend?

De scène met de ontploffende bom op dat plein, waar je al die kogeltjes zag rondvliegen volgens mij wel...

avatar van domkey

domkey

Dat was inderdaad de moeite Thorak.

avatar van ardbeg41

ardbeg41

Onderhoudende actiefilm. Was beter dan de trailer die ik ervan had gezien. Parijs en de banlieu's worden vrij aardig afgebeeld.

De verhaallijn vond ik prima, één en al actie zonder stil te vallen.

Travolta is net als een goede wijn, naarmate hij ouder wordt speelt hij steeds betere rollen. Je hebt eerst verachting voor het type dat hij speelt, maar dat slaat al snel om in bewondering. Een wow effect.

Dan nog Rhys Meyers: ik ken hem van de Tudors. In deze film kun je goed zien dat het een sterke karakteracteur aan het worden is.

Een zwak puntje vond ik dat voor zijn vriendin in de film ook een sterkere actrice gekozen had kunnen worden.

Film is best een aanrader naar mijn mening

avatar van Melvin Udall

Melvin Udall

Waar Morel in zijn vorige film Taken in eerste instantie nog enige geloofwaardigheid probeert in te brengen gaat dat voornemen in From Paris with love zo snel mogelijk overboord om plaats te maken voor vermakelijke onzin. Uiteraard is er nauwelijks een verhaallijn te bespeuren en zijn ook de dialogen van bedenkelijk niveau. Gelukkig wordt dit alles naar de achtergrond gedrukt door visueel spektakel, het continue groter maken van de stapel lijken (je bent de tel vrij snel kwijt) en de onvermijdelijke blikvanger in deze prent, de kale knikker van Travolta. Travolta die overigens volledig over the top gaat maar dat heeft deze rol meer dan nodig, vermaak met een grote V.

A Royal with cheese!!

avatar van daantje81

daantje81

Vind het een beetje een 13 in een dozijn film.

Wel veel actie waardoor je je eigen niet snel verveeld maar geen echte topper.

Leuk om een keer gezien te hebben maar niet meer dan dat.

avatar van mistery888

mistery888

Vond het een lekkere aktie film, ik heb mij prima vermaakt

avatar van Cor de Nier

Cor de Nier

Verrassend kapsel van John Travolta alsmede de danspasjes die hij voor vechtpasjes heeft ingeruild! Lekkere niet-nadenken-film, toppert!

avatar van dragonmaster

dragonmaster

leuke actiefilm die rommelig en snel van start gaat, maar waar later toch een verhaal in zit. Travolta acteert lekker arrogant en over de top, Meyers is een verkeerde keuze.

avatar van carlak

carlak

Wat een rare synopsis naast de filmcover. Waarom die 1ste zinnen; hebben niks met deze film van doen...

Erg geinig actiefilmpje. Typisch Besson, een oliedom verhaaltje, maar waar een film als Taken niet verder kwam dan zo'n suf opzetje, heeft deze film veel meer te bieden omdat het niet de moeite doet serieus over te komen.
Het is volslagen over-the-top met vooral Travolta in een heerlijke rol als losgeslagen agent. Prachtig hoe hij Reece steeds zit aan te sporen om iets gewelddadigs te doen .

Leuke actie (Die Audi's ) en geinige personages zorgen voor een leuk actiefilmpje, waar je maar even om de stompzinnige plotvindinkjes heen moet kijken.

avatar van hwwtje

hwwtje

Ha ha, sluit me volledig aan bij kos! Heerlijk filmpje met allerlei onzin. Lekkere achtervolgingen etc etc. Schitterend natuurlijk dat hij die vrouw aan tafel dwars door dr hoofd schiet, zonder echt te verifiëren of ze wel echt fout is De film doet misschien B-film achtig aan, maar is dan wel de beste B-film die ik ooit gezien heb. Krijgt van mij 3,5 sterretjes!

avatar van Milan07

Milan07

Eindelijk weer eens een top prestatie van John Travolta die nofal te keer gaat in Parijs. Halverwege de film zakt het iets weg en worden dialogen wat traag totdat het etentje thuis weer de hele film in een pure actie zet met een verrassend slot. Lekkere actiefilm die als Transporter en Die Hard lekker wegkijkt. Een vette knipoog aan de plotjes en actie scenes.

avatar van Macmanus

Macmanus

Morel heeft het niet meer.

B13 vond ik toch een best leuk filmpje. Actie leek toch wel ergens op. Helaas is het hier net als in Taken vrij vervelend. Positieve itt Taken is wel dat deze film zich minder serieus neemt indd. Helaas kan Rhys niet los genoeg spelen omdat te voelen, en heeft de rol van Travolta iets geforceerds, zijn bad assnes komt net als bij Neeson niet over. Hij is oud en dik, de stunts waren ook te duidelijk gedaan door een stand in. Bijrollen waren allen kleurloos als wat. Waren die er met tekst gelukkig ook amper. Maar dat maakte de chemie tussen de twee hoofdrolspelers extra belangrijk en die was er eigenlijk niet.

Actie viel tegen, kijkbaar maar niet goed of memorabel. In een willekeurige JcvD film vindt je dit ook wel.

2 sterren. Middelmatige actie uit de zelden echt uitmuntende Besson productiedoos.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Wat een heerlijk gestoorde rol van Travolta. Erg vermakelijk filmpje die zichzelf echt nergens serieus neemt. Een lekkere mix tussen actie en humor; zo vond ik de scéne van Travolta met die bazooka uit de superstoere Audi echt helemaal fantastisch. Heerlijk over-the-top allemaal.

Meyers doet aardig mee, maar het is natuurlijk Sjon die de show steelt met z'n heerlijke streken, one-liners, brute handelingen en de ene 'fuck' na de andere. Het moment dat hij die meid aan die etenstafel zonder twijfelen ineens dood knalt komt dan weer keihard aan, erg verrassend en strak gedaan. Het verhaaltje vliegt van de hak op de tak en stelt niks voor, maar biedt genoeg hersenloos vermaak en is precies fout genoeg om het allemaal lekker te laten werken.

Nu alledrie filmpjes van regisseur Morel gezien. Taken blijft m'n favoriet, maar dan komt deze toch wel. Die kale kop van Travolta is alleen al geweldig. Zonder hem had deze film denk ik ook een stuk minder geweest. Nu een dikke voldoende voor deze prent.

avatar van coenta010

coenta010

Travolt. was geweldig .Verwachte wel wat meer van deze film.en regisseur Pierre Morel (taken). ik geef hem een 3

avatar van imro

imro

Ik vond het een leuke film met veel humor en actie; de perfecte combinatie en een echte Travolta film

avatar van qwatje

qwatje

imro schreef:

ala Grease of Saturdaynight fever

Nee doorsnee actie film, niet de beste in zijn genre, maar gewoon oké.

Niet meer niet minder. 2,5/3* filmpje.

Daar ik me toch wel heb vermaakt (ligt meestal aan de zin om zoiets te kijken) 3*

avatar van stinissen

Waarom weer die humor ..... vreselijk gewoon

avatar van imro

imro

stinissen schreef:

Waarom weer die humor ..... vreselijk gewoon

Omdat sommige mensen wel van humor houden. Ligt er natuurlijk ook aan wat iemands persoonlijke kijk op het leven is. Ik lach graag, zelfs in een actiefilm. Moet je ook eens proberen, of vond je de grappen niet leuk?

avatar van sebastiaan72

sebastiaan72

aardige actiefilm, hier en dar wat over the top maar desondanks de moeite waard.

avatar van _Casper_

_Casper_

lekkere actie film opzich, en goeie humor

alleen heb ik de halfe filmniet gesnapt waar het verhaal nou echt over ging, hebbe meer mensen dit?

maar alsnog 3*