Freejack (1992)
Geregisseerd door: Geoff Murphy
Met onder meer: Emilio Estevez, Mick Jagger en Anthony Hopkins
Releasedatum: 15 mei 1992
Plot Freejack
"Don't let the future pass you by."
Autocoureur Alex Furlong wordt een fractie van een seconde voordat hij een fataal ongeluk krijgt, opgepikt door Vasendak's team van techneuten uit de 21ste eeuw. Zij zijn van plan zijn gezonde lichaam te verkopen aan een zieke rijke man bij de 'McCandless Corporation', om diens geest over te plaatsen in het jonge lichaam. Hij ontsnapt, maar heeft helemaal geen rechten in deze dystopische toekomst van geweld en verval.
Alex Furlong
Eagle Man
Earnhart
Ripper
Willem-Jan
Ik vond dit echt een fucking ille film... (wel slecht... maar wel verdomde dope om naar te kijken)
Mik
/me geeft op dit moment zijn laatste commentaar ooit aan de persoon Willem Jan
Mischa
Jij bent echt een flexe brada, yo. Lauw, swa!
V
Wat een rukfilm zeg, Jagger loopt de kantjes er van af, en Emilio, jongen, wat is er toch met je gebeurd??!! 1*
mister blonde
zo belachelijk dat ie leuk wordt. Jagger deed echt zijn best ons te amuseren door zo slecht mogelijk te acteren. dat is gelukt. 1,5 sterren.
Thomas
sommige lopen gewoon die flop top100 af en gaan dan strooien met lage stemmen... deze film is best te pruim..
D-ark
Emilio Estevez Gene slechte acteur alleen wat onderschat maar wat doet hij in de flop 100 zeg?
sinterklaas
Had hem op tv gezien en hij was best wel goed. Ik moet hem maar eens gaan kopen
sinterklaas
Heb hem gister weer gezien en ik vond hem nog steeds goed. Heb hem vaak op pauze gezet om die prachtige decors te bekijken, Echt prachtig dat futuristische New York in 2009(das nu al over 3 jaar). Goeie acteurs(waaronder Mick "the rolling stones" Jagger)
Gewoon een prima film, Waarom staat ie in de flop 100? Ik vind moviemeter een prachtige site, Mijn complimenten, Maar ze zetten sommige films in de flop 100 die de ene leuk vind en de ander niet, en der zijn veel slechtere films die niet in de floep 100 staan
maar voor de film 4,0
kakstoel
ik snap het ook niet in de flop 100 , ik vond het een goeie film, en vooral de eerste keer toe ik hem voor het eerst zag . en hij blijft toch goed. Dus van mijn mag die uit de flop 100. van mijn een 3.0*
D-ark
Ja ik ben het met kakstoel eens maar ik vond jager wat minder een half puntje aftrek maar wel een 2.5 niet slecht
sinterklaas
Dank jullie kakstoel en D-ark voor jullie hulp
Dank jullie moviemeter voor om deze film verwijderen uit de flop 100
verhoogd naar een 3,5:
Na 2de keer zien die decors geweldig
TnT
Ik begrijp de slechte comments ook niet zo vind het gewoon een heel vermakelijke film om naar te kijken!!
thunderball
Dit is echt een slechte film en hoewel ik een super Stonesfan ben, moet ik toegeven dat Jagger echt niet kan acteren. Wat is ie slecht, maar feitelijk valt het niet eens zo op, want eigenlijk is alles slecht aan deze film, hoewel het basis idee aardig is.
Het ziet er allemaal zeer knullig en goedkoop uit, een soort derde rangs Blade Runner.
Ik weet nog dat ik hem in de bioscoop ben gaan zien, de zaal was verder compleet leeg en tegen het einde moest ik ontzettend plassen, maar vond het zonde om naar het toilet te gaan en het einde te missen, maar hij bleef maar doorgaan en doorgaan, zucht!
2 sterren voor de moeite.
happie
Ik vond dit echt een sof toen ik deze keek. En ik vond zeker Mick jagger als acteur slecht.
kArIzMa_TuRk
de slechtste film van 'Geoff Murphy' via gemiddelde.
ik vond deze film een voldoende waard. niets bijzonders gewoon een beetje vermakelijke film. 2½*
sinterklaas
Er liggen toch wel genoeg lege colabekers en popcornbakjes in de zaal.
thunderball
Er liggen toch wel genoeg lege colabekers en popcornbakjes in de zaal.
Niet als je de enigste die dag in de zaal blijkt te zijn!
Je eigen colabeker dan.
Enne...Jammer dat ie weer in de flop 100 staat.
sinterklaas
Ik snap trouwens ook niet waarom iedereen Mick jagger zo slecht vond in deze film. Ik vond hem juist weer goed.
Betamax
Slechet poging om een SF-film te maken.
Rare voertuigen (soort A-Team), en lelijke 80er jaren pakjes.
Maar uitgekeken en dat is bij mij al 2* waard.
Micj Jagger speelde zoals hij zingt....... Slecht dus.

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Horrorfilm 'Bring Her Back' komt zeer binnenkort naar Netflix: 'Geld zeker waard'

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+

Fail Safe