• 9.373.905 stemmen

Genre: Thriller / Horror

Geregisseerd door: Tobe Hooper

Met onder meer: Mark McLachlan, Caitlin Martin en Chris Solari

Plot Crocodile

"Ever feel like something is watching you?"

Acht vrienden huren een woonboot voor een vakantie vol zon en plezier. Als de groep een nest grote eieren ontdekt en als één van hen het niet kan laten een ei mee te nemen verandert hun vakantie vol zon en plezier in een vakantie vol terreur...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van K@i

K@i

horrorjp schreef:

Haha grappenmaker mischien is het te eng voor je maar het is zeker niet slecht!

Horrors zijn Zo SLECHT dat ze ENG zijn idd

dus ja TE ENG voor mij

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Gewoon weer een bar slechte Film, We hadden net zo Goed iets anders kunnen huren dan dit, Ik raad hem echt niet aan want alles klopt niet : Acteerprestaties, Slecht Verhaal kortom : Bagger.

avatar van Rubenkl

Rubenkl

zo slecht dat het nog meer triest is dan grappig

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Hoog genoteerd in de flop-100, een bizar slecht en cliche gegeven over tieners die aangevallen worden door een krokodil en acteerwerk waar je je kont nog niet mee wilt afvegen: na een half uur was het duidelijk, dit ging helemaal niks worden.

Gelukkig bleek deze film toch nog een aantal leuke en goede dingen te bieden te hebben. De wide-shots van de krokodil waren welliswaar belachelijk lelijk maar de close-ups van de croc en de andere special effects waren goed gemaakt. Ook de muziek was bij tijd en wijlen best mooi en sfeervol(op andere momenten belachelijk bombastich of gewoon lelijk trouwens) en het sounddesign had ook zijn momenten(het geluid van de krokodil die brulde leek erg op dat van de motorboot van de agent wat op momenten spanning opleverde. Ook de climax met het babykrokodilletje, hoe voorspelbaar ook was best cool evenals de cliche-e doch coole bijkarakters van de Crocodile-hunter en de sheriff.

Conclusie: ja, deze film is slecht. Maar lang niet zo slecht als zijn notering hier en de kortzichtige reacties die bij de film staan. 2.5*

avatar van king01

king01

neenee, dit is niet triest, dit is uiterst vermaak, persoonlijk vind ik dit de slechte film allertijde en vind ik dan ook dat deze naar nummer 1 moet van de flop 100.

avatar van umbro01

umbro01

Matige film.

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Sirieus, volgens mij heeft die Tobe Hooper, iets van een persoonlijkheidsstoornis. Echt, hij heeft super zieke goeie films gemaakt. En tussendoor, neem zen b regie kant het over. Wat was die een slechte film zeg! 0,5*

avatar van riesma

riesma

Zelfs van de film is nog geen handtas te maken...

avatar van Ruben1994

Ruben1994

eigenlijk snap ik niet hoe ik het voor mekaar

gekregen te hebben hem 2 keer te zien!

zonde van m'n tijd...

avatar van Wonderbra

Wonderbra

Hahahaha, heb me de tering gelachen bij deze film Lang geleden een x gezien maar nooit vergeten.

Dit moet wel 1 van de slechtste films allertijden zijn

Zou hem binnenkort eigenlijk nog eens moeten kijken na het 1 of ander gerookt te hebben. Kan het niet over m'n hart verkrijgen om deze film een 0,5 te geven omdat ik echt niet meer bijkwam van het lachen dus geef ik hem toch nog 1*

avatar van ezra1971

ezra1971

deze film was echt heel erg. En dan te bedenken dat Hooper ooit Salems Lot heeft geregisseerd......snif

avatar van namingway24

namingway24

Helemaal geen onaardige creature feature. De krokodil duikt soms totaal onverwacht op en ziet er af en toe niet slecht uit.

avatar van Jessel

Jessel

wat een baggerfilm!!

avatar van movie acteurs

movie acteurs

was meer om te lachen

avatar van funland

funland

hij viel eigenlijk best mee

ik hou ervan om films uit de flop 100 te kijken xd

maar deze viel eigenlijk goed mee

acteerwerk: 1,5 *

verhaal: 3 *

Regi: 2,5 *

Effects: 2 *

Besluit: 2,5 *

avatar van eltorro

eltorro

Don_Mat schreef:

Hij maakt alleen maar b films die op één na allemaal slecht zijn.

avatar van moviecrazy91

moviecrazy91

Wat een verschrikkelijke film, een van de slechtste die ik ooit gezien heb. Maar juist omdat ie zo slecht is is het af en toe nog een beetje grappig als je met meerdere mensen kijkt.

Daarom geen 0,5 maar 1,0

avatar van TheNelizz

TheNelizz

Jezus waaaat een film echt toppie!

Ik heb me KAPOT gelachen

De film hoort thuis bij de categorie : Komedie!

0,5

avatar van akira124

akira124

Echt een schande, wat een waardeloos acteerwerk. Tobe schaam je.

avatar van Misery :3

Misery :3

Waarom is deze nog zo vaak op tv??

avatar van ezra1971

ezra1971

Omdat de rechten van deze butfilm 5 euro en een bos uien kosten.

avatar van misterwhite

misterwhite

Wat een tegenvaller!

Maar toch zat er iets wat spanning in en dat is de reden waarom ik geen 0,5 geef.

avatar van jordandejong

jordandejong

Hij is welliswaar niet eng ofzo, maar ik heb me er toch kostelijk mee vermaakt. En dat is toch iets heel belangrijks als je het mij vraagt.

Alsje je maar vermaakt toch?

avatar van movielou

movielou

een baggere film ik weet het maar toch wel om naar te kijken

2,0

avatar van pierrrke

pierrrke

goede tragikomedie

t was voor te lachen

maar ook om van the huilen

avatar van Blarown

Blarown

ik vond hem ook wel meevallen

de krokodil zag er wel OK uit vond ik

maar natuurlijk het verhaal bagger

en acteerwerk bagger

avatar van Tonypulp

Tonypulp

1.35 ? Triest.

Crocodile is best te pruimen pulp, Tobe Hooper zal zijn succes van TCM nooit evenaren, maar toch is het dan zonde dat hij met dit soort dingen aan komt zetten. Dance of the dead is bijvoorbeeld geslaagd! Verder kijk ik nog steeds uit naar een paar titels van Tobe. Hij is gewoon niet zo heel goed met dit soort pulp ben ik bang. Bijvoorbeeld Frankenfish of Anaconda zijn veel leuker.

Het verhaal van een stel feestende jongeren op een boot met een grote krokodil, fantastisch toch. Oké sfeertje, een krokodil die er met vlagen best leuk uitziet (maar dat dan weer af en toe weet te verpesten met lelijke CGI) en genoeg vaart en actie om je niet te vervelen.

Het is absoluut geen flop 100 materiaal, maar dat is ook niet de eerste en laatste keer dat ik dat zal zeggen . Op naar deel 2!

avatar van juhnzun

juhnzun

Niet gezien maar ken met niet voorstelen dat deze slechter is dan dit is Croc (2007)

geeft maar weer es aan hoeveel waard de floplijst is en zelfde ken gezegt worden over de toplijst

avatar van likehorror1469

likehorror1469

Kijk dit is echt weer iets van maakt niet uit doe maar wat en pleur maar op dvd en video en we zien wel. Dat ze daar niet over nadenken begrijp ik ook niet maar stop er anders wat meer moeite in wil je een leuke en goeie film maken! En niet zo'n baggerfilm!

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Een misser van Hooper. Crocodile heeft alle ingrediënten die een leuke monsterfilm maken, maar deze worden maar deels ingevuld. Matig.