Genre: Thriller / Horror
Geregisseerd door: Tobe Hooper
Met onder meer: Mark McLachlan, Caitlin Martin en Chris Solari
Plot Crocodile
"Ever feel like something is watching you?"
Acht vrienden huren een woonboot voor een vakantie vol zon en plezier. Als de groep een nest grote eieren ontdekt en als één van hen het niet kan laten een ei mee te nemen verandert hun vakantie vol zon en plezier in een vakantie vol terreur...
Brady Turner
Sheriff Bowman
Shurkin
Harvey
Maverick
Ja, dat is ie zeker natje.Deel 2 is geen zak aan.
sash!
is wel beter dan crocodile 2 maar ja nog steeds zwakjes als je deze film moet omschrijven in 1 woord dan is het 'NEP' 1,5*
cinesue
die vrouw op het plaatje (ook te zien op het dvd menubegin scherm) zat volgens mij niet eens in de film...
de grootste ster van deze film was het hondje Princess (ook te zien in silence of the lambs)
verder was het natuurlijk bagger met een grote B
Nieke
Voor de liefhebbers is dit misschien een leuke film, ik vond er alleszinds niets aan. En ook ik hou wel van dierenfilms (Jurassic Park, Bats, Deep Blue Sea, Jaws, ...)
In ieder geval: beter dan Crocodile 2.
PascaL
Leuk vervolg op eaten alive alleen door het budget is het wat cheesy geworden
janusjanus
Onze Tobe Hooper zit in een midlifecrisis, hopelijk komt ie er gauw weer uit, wat een pulp....
Daar zit ie al in sinds 1975 (met een korte opleving door de onder invloed van Spielberg gemaakte Polstergeist)
Horrorfanaat
Vermakelijke pulpfilm. Acteerwerk was redelijk, crocodile was helaas best wel nep. Maar goed heb me prima vermaakt. 3 sterren
sharky
Vond 'm echt slecht geacteerd. Actiescene's waren wel vermakelijk, net als de film, maar blijft toch een laag B-filmpje.
De GeuS
Jezus, wat een ongelovelijke baggerfilm. Past perfect in het rijtje El Padrino en Snitch'd....0,5*
Zombie McGruder
Ik weet niet of dit nou grappig bedoeld was... Beschamend is misschien een beter woord. Ik heb betere cgi gezien in afleveringen van Buffy.
De GeuS
Ik moest wel lachen toen ik dat logge beest ineens een dubbele flikflak zag doen over die speedboot....
mikey
Domme film met af en toe een grappig, sadistich moment. 1 ster. een vraag; er leeft daar maar 1 krok toch? hoe kan een krok in zijn eentje dan kindertjes maken.. of heb ik iets gemist tijdens biologie?
Quentin
Tja een krokodil legt pas 2 maanden na paring eieren, dus misschien dat ze eerst ergens anders is geweest
Chainsaw
Het gaat niet helemaal de goede kant op met Tobe Hooper. Na een paar erg amusante en succesvolle horrorfilms uit de jaren '70 / '80 komt hij nu met dit prul aanzetten. Crocodile is gewoonweg één grote cliché, met afschuwelijk acteerwerk en erg oninteressante en eendimensionale personages. De computeranimaties zien er ontzettend slecht uit en de actiescènes zijn dan ook geen enkele keer spectaculair of spannend, maar gewoonweg belachelijk.
En waar het genre-genoot Python nog geregeld lukt een beetje op de lachspieren te werken, lukt Crocodile dit erg weinig en de film wil hier en daar dan ook best wel wat saai worden. De scènes die wél lachwekkend (slecht) zijn, zijn dan ook meteen de leukste scènes uit de film. Dus voor die paar amusante scènes toch nog anderhalve ster voor Crocodile, alleen nu maar hopen dat Tobe Hooper binnenkort met iets beters op de proppen komt.
1,5 sterren.
Knoei
maar ik denk dat het doel van de film niet was om nieuw enzo te zijn. de regiseur had prima door dat de acteurs niet goed acteerden maar dat maakte de film juist meer vermakelijk.
ik denk dat het doel van de film: gewoon anderhalf uur ff een filmpje kijken, prima bereikt is.
otherfool
Pulp van het ergste soort: namelijk waar je niet eens om kunt lachen, zo tenenkrommend slecht. Ik kan me haast niet voorstellen dat Hooper zelf wél tevreden zal zijn.
Doelloos gejaag door het bos, hillbillies, gillende tieners, het is allemaal wel eens beter gemaakt. De scene waarin één van de tieners zo hap van het steigertje wordt gepakt is dan wel weer goed gedaan.
1,5*.
henkula
Was net flipper!
shaquille
Wat een klucht. Iemand dat zo'n films maakt moesten ze in de bak steken. Bij de extra's verklaren ze dan nog dat de special effects zeer geslaagd waren en de krokodil, of iets dat daar op trok, angstaanjagend overkwam. Mijn gat, als ik zo een beest zie ga ik over zijn kopje aaien want het lijkt precies een knuffeldiertje.
amper 1 ster
BlueSword
Was net flipper!
geweldig stukje.
heb wel een paar keer gelachen bij deze film en volgens mij wat dat niet de bedoeling.
zaten wel leuke stukjes in maar meer niet.
Pilcrepus
Het acteerwerk en de effecten waren ongelofelijk slecht, zelfs van een B-film verwacht ik hoger. Het vrouwtje met de mooie borsten op de poster zit nieteens in de film, tja, dat had het enige lichtpuntje moeten zijn in dit duistere wangedrocht dat onbegrijpelijk de titel "film" mag dragen.
1 ster, omdat hij zo komisch was.
Pepermolen
Hallo,
Ik ben hier voor het eerst, en wilde ook even reageren op deze film.
Ik moet er wel bij vertellen dat ik deze nog niet heb gezien, en waarschijnlijk ook niet ga zien.
Gezien de reactie's lijkt dit inderdaad een film van weinig alooi.
Is ook wel te verwachten, want er zijn er al zoveel van gemaakt.
En, misschien mag ik niet eens hier een reactie plaatsen.
Als dit zo is laat mij dit dan even weten.

Aeon
OMG, ik heb hem net gezien (was op tv) en ik kon het niet laten even te zeggen dat ik me dood heb gelachen.. wat een NEPfilm zeg.. ik vond die gozer met die blauwe ogen wel vet heerlijk
Egt die flipper-actie was het meest lachwekkend.. damn

Crocodile 2: Death Swamp

Last Holiday
Komedie / Drama, 2006

The Lodger
Drama / Thriller, 2009
crocodiletoiletprankschepselspring breakcreature featurebackpackwheelbarrowboy eatengiant crocodilemosquito repellent