• 9.374.429 stemmen

Genre: Thriller / Horror

Geregisseerd door: Tobe Hooper

Met onder meer: Mark McLachlan, Caitlin Martin en Chris Solari

Plot Crocodile

"Ever feel like something is watching you?"

Acht vrienden huren een woonboot voor een vakantie vol zon en plezier. Als de groep een nest grote eieren ontdekt en als één van hen het niet kan laten een ei mee te nemen verandert hun vakantie vol zon en plezier in een vakantie vol terreur...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Thomas83

Thomas83

Crocodile:

Ik ben de film toch maar gaan kijken, want ik hou wel van van die horrorfilms met verschrikkelijk slechte special-effects en acteerprestaties, vaak lach ik me daar door om.
Ook hier heb ik me vermaakt om de klungeligheid.
Het verhaal is weer zo ontzettend cliché, en bevat heel cliché ook de verschillende typetjes.
De kinderachtige en oversekste partyguy, het sletterige meisje, de knappe jongen het knappe meisje en de wat minder opvallende karakters, die er als eerste aan kunnen gaan.
De acteerprestaties zijn slecht, maar worden pas echt dramatisch zodra ze dat beest het eerst zien en hij die boot sloopt. Hilarisch hoe slecht ze dan de paniek uitbeelden. De ontzettend slechte special-effects zijn ook geweldig, ik lag er om in een deuk. Vooral de meest suffe 'achtervolgingsscene' die ik ooit heb gezien vond ik erg grappig. Als de hoofdpersoon met het sletterig personage in het water is en zij met hem wil zwemmen, waarna die krokodil opeens achter haar opduikt. Zij rennen dan snel naar de boot, en je ziet dan die krokodil die kant opzwemmen. Dat gaat alleen nogal traag, en hij ziet er ook ontzettend nep uit, gewoon een drijvende plank of zo. En om dan toch te zien hoe de hoofdpersonen panisch proberen te acteren, haha.

Ik heb me doordat de film zo fout is nog best vermaakt. Daarom nog 1.0*, want als je de film serieus gaat nemen dan wordt het vrij moeilijk om er positief over te zijn. Gewoon slechte horror.

avatar van nightbreed

nightbreed

Dit is echt de beste horrorfilm die ooit is gemaakt.

De special effects waren zo overtuigend dat het leek alsof je naar een docu zat te kijken.

Het acteerniveau is bijzonder hoog en....en als je dat niet geloofd dan maak ik je wel wat anders wijs.

Echt superslecht, zo slecht dat ik af en toe met open mond zat te kijken en me afvroeg of dit een grap was of dat de makers echt een horrorfilm hebben willen maken.

Cijfer: 1

avatar van brymj

brymj

Gisteren gezien en eigenlijk wel behoorlijk triest ja.

Die krokodil veranderde steeds van grootte, iedereen zat constant op elkaar te schelden (in zo'n situatie wordt je toch eerder bang dan pissig?) met als klap op de vuurpijl die belachelijke scene dat die gast wordt uitgespuugd...........

0,5

halve punt omdat ik af en toe weleens erom kon lachen

avatar van luuk1988

luuk1988

we kunnen niet harder en de krokodil komt achter ons aan. varen ze daar stapvoets hahahahaaha Echt humor was dit maar tegelijkertijd gruwelijk irritant

0.5 *

die sherrif die leek net hannibal uit The A-team

avatar van MR.BRN

MR.BRN

Ik moet eerlijk zegguh, het " ge-acteer " was wel goed. geloofwaardig ook wel. af en toe wat van die so called " movie mistakes "

maar dan die krokodil......

jaa nou ik ga daar niet eens over beginnen.

avatar van Colombo

Colombo

Alle crocodile films zijn lelijk gwn,

Ik ben fan van crocodilleen maar die filmen zijn zo zo slecht

0,5

avatar van Lady_Movie

Lady_Movie

echt een matige film.

Ben maar een keer geschrokken in die hele film.

Zat geen verhaal in.

Op een gegeven moment werd het gewoon saai.

Echt bijzonder dat ik hem nog afgekeken heb.

een 1.0

avatar van markie1978

markie1978

Spannende film een beetje low budget maar dat hoeft ook niet.

Vooral het ongeluk met de Helicopter was schrikken geblazen, heel onverwacht je zag het niet aankomen. De kapers waren goed gecast, ze waren echte creeps.

slechtste film ook gemaakt, die crocodil was echt alsof het uit een kinder computerspelletje komt. Heel af en toe een leuk schrik momentje maar meer echt niet. Derderang special effects, derderang verhaal, derderang achteurs, gewoon een derderangs film. Absoluur geen aanrader. jammer dat 0.5 het laagst is, nog steeds veel te hoog, maar wel lekker de film met 0.02 punten onderuit gehaald:P

avatar van brymj

brymj

ik heb het ook een 0,5 gegeven, maar het is eigenlijk zo slecht dat het eigenlijk weer leuk en grappig is

avatar van Minotaures

Minotaures

Saaie film, niet grappig.

Haat dit soort films, snap ook niet waarom ik ze een kans gun.

Ik wist dat het goedkoop gemaakt was.Maar de film viel inderdaad wel best mee.

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Vond dit nog een leuke film, enkel de special effects konden veel beter...

avatar van Bluebell

Bluebell

Hoe nep die ook misschien kan zijn, ik vind het een keigrappige film!! Sunny rockt! haha vooral dat zinnetje : 2,4,6,8 jiggle jiggle shake shake ! whahahaha
deel 2 is zooooo super slecht, ik vind deel 2 echt geen reet aan!

avatar van Reticulated

Reticulated

special effects waren om te janken..

horrorjp

Ik vind het triest om te zien dat iedereen een 0,5 geeft zonder reden. Tuurlijk was die krokodil nep maar alleen daarvoor de film een 0,5 te geven vind ik zooo overdreven! De film had namelijk leuke stuken en er zat ook nog wel een klein sfeertje aan. Het acteren vond ik ook erg goed en altijd die jongeren ruzie maken

verder was het ook goed gefilmd en een zeer leuke locatie

avatar van alwin1984

alwin1984

in en in slecht ...

alwin1984 schreef:

in en in slecht ...

want?

avatar van MiranLovertje

MiranLovertje

Wat een werkelijk waar drama deze film. Echt alles, maar dan ook alles is een 0.5 waard! Acteerprestaties irriteer je je dood aan. De special effects zijn volgens mij gemaakt door een stel peuters. O wat erg! Zelden zo'n slechte film gezien

avatar van ILDIB

ILDIB

ik dacht dat ik met sabretooth het slechtste ooit had gezien, maar deze film gaat er met gemak onderdoor..Wat een ontstellende bagger. Stupiditeit, matir acteerwerk en een prachtig suffe hoofdrolspelende plastic crocodil..

avatar van Poncio

Poncio

Ok het is niet de beste film maar opzich toch leuk om naar te kijken.

Alleen jammer dat de crocodile niet zo echt eruit zag:(

avatar van K@i

K@i

weer een 0'5 punter !!!

avatar van stephan73

stephan73

Tobe Hooper heeft al jaren niets bijzonders gemaakt en dit is geen uitzondering.

Met een uitgekauwd plot over een groep opgeschoten jongeren, die een boottocht ondernemen en een krokodil op hun reis tegenkomen die wel ontzettend veel honger heeft. Echt spannend wordt het nooit, eerder irritant (de acteurs zijn een schoolvoorbeeld hoe niet te acteren). De effecten laten ook te wensen over!

Nee, het meeste kruit heeft Tobe Hooper al in 1974 verschoten na het maken van zijn meesterlijke debuutfilm. Beter zal hij niet worden, eerder slechter, veel slechter!

avatar van raymonb

raymonb

deze film is zo waardenloos daar word je bang van

avatar van Homer Simpson

Homer Simpson

ik heb me 1 1/2 uur best vermaakt en vond het zeker geen slechte film.

avatar van DMF

DMF

Hilarisch slechte horror met een krokodil (lees: drijvende plank) die mij bijna van mijn stoel deed vallen. De film grossiert in clichés en kan net zo goed onder het genre komedie vallen.

avatar van Kraay

Kraay

Staat hier als horror aangegeven, maar de film is gewoon te slecht om m nog horror te noemen, ik ben niet echt in de buurt van angst gekomen.

Ze zouden hier beter een apart genre speciaal voor deze moeten maken, zo slecht is ie, de titel horror verdient ie gewoon niet.

Dat de regisseur van the texas chainsaw massacre en poltergeist nog eens zo diep in de flop 100 zo zakken: 0,5*

avatar van uberpro1337

uberpro1337

Dit is echt een hele slechte film. Deze zouden ze onder het genre komedie moeten zetten. Vooral die krokodil ziet er nep uit. Het ziet er nog lelijker uit dan een computer game. Ik moest vooral lachen toen die mensen naar die krokodil gingen om hem te vermoorden.

Wie is er nou zo dom om dat te doen.

avatar van K@i

K@i

Kraay schreef:

Horror is Gewoon SLECHT

Dus in die zin klopt het wel

K@i schreef:

Horror is Gewoon SLECHT

Dus in die zin klopt het wel

Haha grappenmaker mischien is het te eng voor je maar het is zeker niet slecht!