• 9.474.542 stemmen

Confessions of a Shopaholic (2009)

Komedie / Romantiek | 104 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: P.J. Hogan

Met onder meer: Isla Fisher, Joan Cusack en John Goodman

Gesproken taal: Fins en Engels

Releasedatum: 12 maart 2009

Plot Confessions of a Shopaholic

"All she ever wanted was a little credit..."

Rebecca Bloomwood (Isla Fisher) is een jonge vrouw die samen met haar beste vriendin in een flatje woont. Ze heeft een saaie baan en vindt dat ze niet genoeg betaald krijgt. Dat is niet handig, want Rebecca heeft een koopverslaving. Naast deze verslaving die haar veel geld kost, moet ze ook nog eens tal van achterstallige rekeningen betalen. Ze weet niet meer hoe ze er mee aan moet, tot ze een betere baan krijgt als financieel journalist in New York.

Rebecca Bloomwood

Ryan Koenig

Alicia Billington

Drunken Lady at Ball

avatar van Theunissen

Dat zullen vrouwen zeggen bij het zien van een film als "The Expendables". Enige verschil is dat hier een mooie vrouw in meespeelt terwijl in "The Expendables" hoofdzakelijk overrijpe lelijke mannen in meespelen (m.u.v. Stathem).

avatar van DDT

DDT

Kzie wel es graag dit genre

avatar van BBarbie

BBarbie

Heeft iemand zoiets als een enigszins samenhangende verhaallijn of leuke grappen kunnen ontdekken in deze film?

Isla Fisher ziet er natuurlijk goed uit. Mijn 2* zijn dan ook voor haar. Fisher kan af en toe ook best aardig acteren, zoals in het leuke Definitely, Maybe (2008), maar deze film is hopeloos door een waardeloos scenario. Daar kunnen zelfs haar good looks niet aan meehelpen.

En wat Kristin Scott Thomas met een overdreven Frans accent in deze film te zoeken heeft, is mij helemaal een raadsel.