Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: Christopher Cain
Met onder meer: Pat Morita, Hilary Swank en Michael Ironside
Bekijk via Netflix
Plot The Next Karate Kid
"It's ancient wisdom against teenage spunk. 1,000 years of karate tradition is about to get a kick in the pants."
Bij een herdenkingsdienst voor Japanse strijders die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het Amerikaanse leger hebben gediend, ontmoet Mr. Miyagi de weduwe Louisa Pierce. Haar kleindochter Julie is opstandig omdat ze de dood van haar ouders niet heeft kunnen verwerken. Miyagi besluit haar les te geven in karate.
Mr. Miyagi
Charlie
Tall Monk
Monk
damon
in de top 25 van grootste flops en toch hebben meer dan 100 mensen de tijd genomen om de film te bekijken...iets zegt me dat dit beeld scheef is
Captain Pervert
Steven Seagal en Chuck Norris akteren inderdaad slecht, net als Charles Broson, maar dat maakt de film leuker om naar te kijken vind ik.
Vind ik een gewaagde uitspraak. Ze acteren niet per definitie slecht, maar ze kunnen toevallig alledrie maar één typetje spelen. En daar zijn ze best goed in ook. Zeker Seagal. Ook dit is een gewaagde uitspraak (suggereren dat Seagal acteertalent heeft), maar soit
Wie is ook alweer die Oostenrijkse bodybuilder met een repertoire van houterige rollen, waarbij maar drie steengoed zijn (de rol van houterige robot nota bene), en de rest flut, en toch zijn al zijn films succesvol in meer of mindere mate, en leuk om naar te kijken
Als je een leuke film wilt maken hoef je inderdaad niet noodzakelijkerwijs acteergoeroes als Pacino, de Niro en Nicholson in te huren
tess
Volgens mij dwalen jullie allemaal een beetje heel erg van de film af. Maar geen wonder. De enige woorden die je hier aan kunt vuilmaken zijn iets in de zin van: 'Oh, get a life!'
sn@ke
- 2077 berichten
In Interview with the Vampire is Cruise goed. Voor de rest een wanhopig ventje die op zijn fans leeft.
wanhopig ventje dat op zijn fans leeft ? Cruise is een groots acteur met idd veel fans , geef eens 1 voorbeeld van slecht acteerwerk ....
mikoz
lijkt mij dan verstandiger om een Bruce Lee film op te zetten, of een chinese Jet Li film. niet een film met de grootste non-acteurs die er zijn. (en ja ik weet dat die paarde-aambei van een norris in bruce lee films heeft gespeeld...da's al erg genoeg)
klopt chuck norris en SS zijn ook crap , doe dan idd Bruce ofzo
james.dean
Hilary Swank speelt gewoon in een film die een oscar won, waar gaat het heen??
hohohhoooooooo
echt een beestige film doet me denken aan kill bill maar dan met kinderen
grat
ik vind het wel een goede film komt mischien omdat ik ook van karate films hou
asmo26
een film met een hoge cult status. Ik vind het niet zo'n goede film, maar ik vind deze film ook niet in de flop lijst thuishoren
BlueSword
opzich niet zo een slechte film...ik hou wel van karate.
in flop op nr 27 vind ik wel een beetje overdreven maar ok...mensen denken daar dus anders over.
ik zeg ook niet dat dit een goeie film is maar zo slecht ook weer niet.
2.5* heb me er wel mee vermaakt...niet meer, niet minder.
D-ark
2,0 niet zeuren dit is een best goede film en een van de beste uit de serie
film_kaza
ik vind al niks aan the karate kid, dus dit is dan ook helemaal niks.
Waku
Een hele nieuwe karate kid.
Vindt deze zeker geen flop.
Swank als leerling met het zelfde verhaal als Machio in de eerste 3 delen maar toch is het plezierig om naar te kijken.
JurassicPark
een meisje als karate kid dat vind ik erg jammer nou is het niet leuk meer 0,5
Q so lang
van die ander zijn er al 3 gemaakt dus vond ik een meisje wel erg leuk goede film
Roseicollis
hoort niet in de flop 100
vond deze wel een waardige twee waard
lekkere chicky btw
Shunshine
Waarom kwam deze niet uit met de rest van deze films in hunnen box.
dvdfreak123
vind dit geen slechte film is best vermakkelijk is geen superfilm maar verdient het niet om in de flop 100 te staan vind ik
tommykonijn
Geen Flikker aan, Meer eigenlijk niet over te zeggen behalve dat ze na Deel 2 hadden moeten stoppen (Da's mijn mening).
K@i
zeker wel de moeite van kijken waard
sterker nog heb niet eens de moeite genomen
om 1 tm 3 af tekijken
dit deel heb ik al zeker 3 x af gekeken
hanna_23
De eerste 3 karatekid-films vond ik best leuk, maar met een meisje in de hoofdrol zien die karatescenes er toch wel meteen weer veel minder realistisch uit.
Tja, en ik was toch wel gewend geraakt aan Ralph Macchio als karatekid, dus wat mij betreft hadden ze na die drie films wel mogen stoppen.
hellblazer93
vond de eerste karate kid films beter
Wie niet? Het is al een tijd geleden dat ik deze heb gezien dus ik zal er niet op stemmen, maar ik kan me nog al te goed herinneren dat dit een enorme flop is die zich vast kan voorbereiden op mijn 0,5 tot 1,5 ster...

Karate Kid: Legends
2025

The Karate Kid Part III
1989

The Karate Kid Part II
1986

The Karate Kid
1984

'The Karate Kid'-films binnenkort op Netflix: van de klassieker tot aan de remake
Na het grote succes van Netflix-hitserie 'Cobra Kai' keren iconische acteurs terug in nieuwe 'Karate Kid'-film

Radio
Drama / Biografie, 2003