• 9.372.269 stemmen

Met onder meer: John Travolta, Hugh Jackman en Halle Berry

Gesproken taal: Duits en Engels

Releasedatum: 13 september 2001

Plot Swordfish

"Log On. Hack In. Go Anywhere. Get Everything."

Toen de Drugs Enforcement Agency in 1986 de operatie "Swordfish" opdoekte, had de operatie 400 miljoen dollar opgeleverd. Dit bedrag, waar nog steeds niets mee gedaan is, is inmiddels opgelopen tot 9.5 miljard. Een anti-terroristen eenheid genaamd Black Cell wil het geld gebruiken in zijn strijd tegen internationaal terrorisme, maar het geld zit goed opgeborgen. De veroordeelde hacker Stanley Jobson wordt er bij gehaald om het geld te pakken te krijgen.

Gabriel Shear

Assistant Director Bill Joy

Axl Torvalds

avatar van jay-s-

jay-s-

Nou Halle maakt zeker de film goed hoor!!! Tip voor haar: Doe dit in iedere film!!! Maar leuk verhaal en die ontploffing is zeker heftig. Vond Travolta niet echt heel goed. Hij begint een beetje af te takelen.... Time to Quit

avatar van tom

tom

Ik had niet egt last van dat langdradige, heb ik bijna nooit btw, vond et wel interessant, het begin... tsja ik vond de allereerste scene bijna net zo indrukwekkend als de ontploffing

avatar van morpheus

morpheus

Heel stijlvol, net als de matrix. Goede Actiescenes. overal degelijk FX en in het begin een ZEER goeie 360 graden sfx explosie. John Travolta acteerd lekker over de top. Hugh Jackman laat zien dat hij een rijzende steer is en halle berry Mjum.

Dr zit gewoon een erg coolachtige sfeer aan deze film. Geen hoogvlieger hoor, maar wel een lekker avondje nobrain entertainment van de 1e klasse

****

avatar van tijmengozer

tijmengozer

ja mooie explosie, maar dat maakt m ook nog niet een topper. het verhaal is wat onduidelijk soms (zal wel aan mij liggen), maar toch een prima vermakelijk filmpje.

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

De explosie in het begin van de film was het enige hoogtepunt van de film; hij boeit geen enkele minuut, het acteerwerk is alles behalve geloofwaardig, de verhaallijn is erg standaard en zelfs het einde is te raden. Echt een zeer middelmatige film. Krap **1/2

avatar van gotti

Beter dan ik had verwacht. Travolta vond ik hierin erg goed spelen. Ook de openingsscene van hem was echt geweldig. De actiescene daarna was ook erg mooi. Het verhaal was goed en het had een cool einde. 4*

avatar van jay73

jay73

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

Topless Halle Berry trekt de film naar een magere voldoende.

Ha, deze moet ik dan nog toch zien (haat Travolta, vandaar)

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

Mannen !

't Zijn allemaal dezelfde

avatar van vic

vic

---------------------------------------------

Mannen!

het rare is dat: 1. ik vond het absoluut geen functioneel bloot.

2. er werd een hele heise om gemaakt maar in de film die ze erna maakte (monster ball)ging ze ook met de borsten bloot en niemand die er wat van zei

avatar van tovenaar

tovenaar

inderdaad,

en in Monster's Ball is het nog 10 x meer aanstootgevend!

maarja, Swordfish was de first time he, dus dan wordt er een heisa om gemaakt. Functioneel was het ZEKER niet, het was alleen maar om publiciteit te trekken.

Voor mij hoeft dat echt niet zo in een film... tja

avatar van EmDee

EmDee

ik vond het absoluut geen functioneel bloot.
Wat is fuctioneel bloot?

Als je er een stijve van krijgt.

hahaha, Herman Finkers.

Macmanus

Van mij hoeften ze haar tieten niet te laten zien, vond ze erg lelijk namelijk.

avatar van neo

neo

Mannen!

ik zal maar niet beginnen over richard gere he lis

[/quote]

ik zal maar niet beginnen over richard gere he lis [/quote]

Mmm,nee geen Gere..Tom Cruise offe Brad Pitt offe....mijnheer depp...

Lis

Van mij hoeften ze haar tieten niet te laten zien, vond ze erg lelijk namelijk.

mm,vraag ik me af wat jij wel mooi vind dan

Ik als vrouw vond ze beslist niet lelijk.

Macmanus

Ja ik wil hier niet te diep op ingaan het moet een nette site blijven, maar ik vond ze niet mooi, maar zoals al vaak op deze site gezegt is smaken verschillen.

avatar van EmDee

EmDee

Ik als vrouw vond ze beslist niet lelijk.
Wat weten vrouwen daar nu van?

Macmanus

en welke ik mooi vind, deze zijn bijvoorbeeld niet slecht.

Must be 16 to enter

link

Lis

We houden het netjes hoor!

Ik ben heel netjes ..enne leuk ook je link he?

hahaha....net plaatje! haha

Lis

Wat weten vrouwen daar nu van?

Tja....we zouden het netjes houden

avatar van ichi

ichi

Ik had er meer van verwacht, van de film dan.

avatar van zero_cool

zero_cool

ik vond dit een echt mooie film vooral dat slow motion stukje in het begin en met die bazooka en helicopter maar ik snap niet waar iedereen zig zo druk over maakt het zijn maar "tieten"

die heeft een goed smaak

avatar van SlingBlade

SlingBlade

die heeft een goed smaak

Jah maar wel twee prachtige exemplaren die ik graag in mn verzameling zou willen hebben

avatar van as

as

1* voor de borsten(grapje) maar kan een verhaal nog magerder?

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Ja

avatar van Mician

Mician

Ik vond het een errug goede film.
Je zet de DVD aan en je begint met een verhaal over een film.
In de eerste instantie weet je niet waar het over gaat, en wanneer Travolta opstaat zie je politie staan die hem onder schot houdt.
Dan die kewle explosie en je zit gelijk in de film.
Wanneer je de scene ziet bij Stan z'n 'huisje' en de flesjes en blikjes Heineken tevoorschijn komen kan je net zo goed zelf ook even naar de koelkast lopen.
Dit is saai.
Maar het wordt weer goedgemaakt wanneer Axl (die andere hacker) begint te vertellen over Gabriel.
Zwaar coole muziek en je ziet hem zo uit die super kewle auto stappen.
Vervolgens een paar leuke maar niet noemenswaardige scenes.
Achtervolgingsscene door die duinen die sux.
Tjah, het plot is leuk, maar had beter gekund.
Ze lieten in de hele film al teveel doorschemeren dat waar je aan het einde ook definitief achter komt.

Dat Gabriel van identiteit verwisseld en in leven blijft.
Je ziet door de hele film teveel aanwijzigingen daarvoor.
Ze hadden Gabriel en Ginger op ut laatst niet in beeld moeten brengen denk ik dan.
Dan was je er achter gekomen door een beetje na te denken.
Das toch cooler als je even over een goed plot moet nadenken.

Verder vond ik het een erg goede film een verdiend wel 3½ ster.

avatar van Rascal

Rascal

Een valt-wel-mee-actie-filmpje. Vermakelijk dat wel. 3**. De borsten van Halle hadden ze wel wat sexier in beeld kunnen brengen. Nogal A-sexueel kwam het over. Jammer.

avatar van GerwinF

GerwinF

Vondt het allemaal niet zo speciaal, en wat een heisa over een paar borsten. Als daar een film een succes mee moet worden dan trek ik daar nog een halve punt vanaf. 2.5.